Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Hra nebo povinnost
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 10/01/2007 :  12:38:18  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by garbis
CzA nebo v CzB

Kdyz napacha nejakou skodu jako CzB, tak to nebude mit dopad na povest CzA (CzB=CzA si moc lidi nespoji).

Sorry Loni ze bych ti tim kazil org;-)

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 10/01/2007 :  12:51:46  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

..

ale proste v CzB napacha tou svoji idiocii, ninjalootingem a dalsima nekalostma mnohem min skody jmenu CzA. Jako dejme tomu priklad, nekdo si kilne Aztura v ToTWu s nejakou postavickou a chce relog na tu s kerou to chce lootnout, vidi tam akorade lidi z CzA a tak si rekne, jo to je uznavana guilda, to mi nikdo neninjne a sup, relogne a nijnuto.... a zmeni pohled na CzA a zacne ho i sirit, pac si myslel, ze to je supr org .... (je to trosku hodne vymyslenej priklad, ale stat se to muze)

AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired
VG:Willma - retired
EQII:Willma

Edited by - Wilda on 10/01/2007 12:58:41
Go to Top of Page

garbis
New Member

485 Posts

Posted - 10/01/2007 :  13:14:54  Show Profile Send garbis a Private Message  Reply with Quote
Pravda Toje.
Wille - ale nestává se to - nebo snad ano? Ale ten příklad beru.

Pověst je určitě důležitá, ale nemyslím si, že by ji nováček na levelu 10-50 mohl nějak významně ovlivnit (poškodit).

Myslím, že pokud ten hráč není úplný mamlas a přesto udělá nějakou koninu (ninja, nondrop loot apod.), org by se za něho měl postavit (A je jedno, jestli CzA nebo CzB). S tím, že si to s daným člověkem vyříká. Věřím, že to protistrana (cizí guilda třeba) po omluvě pochopí, aniž by tím pověst CzA nějak významně utrpěla.

Připomínám, že v těchto svých moudrech uvažuji o někom, kdo právě vylezl z Noob Islandu, udělal pár levelů na začátku metra, je na levelu 15, jako soldier je nadšený ze svého nového meče a poprvé ve hře se dostal do OA, kde narazil na nějakého Čecha...

Lithi

AO: Lithi, Karinoman, Garbis atd.
Go to Top of Page

garbis
New Member

485 Posts

Posted - 10/01/2007 :  13:17:55  Show Profile Send garbis a Private Message  Reply with Quote
quote:
a poprvé ve hře se dostal do OA, kde narazil na nějakého Čecha...

...nebo Slováka

Když flame, tak flame

Lithi
OMG, já si odpovídám na vlastní posty....

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 10/01/2007 :  13:39:41  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pravda Toje.
Wille - ale nestává se to - nebo snad ano? Ale ten příklad beru.

Bohuzel, viz story s DriveremX.....

quote:

Pověst je určitě důležitá, ale nemyslím si, že by ji nováček na levelu 10-50 mohl nějak významně ovlivnit (poškodit).

Tomu never, ja si do dneska pamatuju jmeno soldy/org kterej me s jeho soldou na 220ti porad odoval na Vermin disposal unit a ja jsem nebyl schopnej si item na engi pistol sehnat a jeste se mi tlemil, pribihal na timer co mel nastavenej. Jsem byl nekdy lvl 160 nebo kolik.... Jednou vdecim, ze se opozdil a prisel mi pichnout jeste Faller s ni... takze uz nemel sanci ani s alfou a byla moje :)

quote:

Myslím, že pokud ten hráč není úplný mamlas a přesto udělá nějakou koninu (ninja, nondrop loot apod.), org by se za něho měl postavit (A je jedno, jestli CzA nebo CzB). S tím, že si to s daným člověkem vyříká. Věřím, že to protistrana (cizí guilda třeba) po omluvě pochopí, aniž by tím pověst CzA nějak významně utrpěla.

Bohuzel musim znova kontrovat DriverX a jeho kamos Inzenyr, nebo ja jse ten engi jmenoval.... z GoTa nijnul najednou 2x belt.... a DriverX 2x po sobe nijnul styga z gota.... Inzenyr se polepsil na na vsecko se pak ptal..... budiz, ale DriverX po prvnim nijnuti dostal pojeb odemne, loniho a staby.... stejne ho nijnul i po druhy.... k cemu 2 stygy????!!!??!!?!?!? ffsss .... ne mamlas, ale dement...

quote:

Připomínám, že v těchto svých moudrech uvažuji o někom, kdo právě vylezl z Noob Islandu, udělal pár levelů na začátku metra, je na levelu 15, jako soldier je nadšený ze svého nového meče a poprvé ve hře se dostal do OA, kde narazil na nějakého Čecha...

Nechcu rejpat, ale u tucne vyznaceneho jsem se zasmal EVUL!
Ja nevim, ale porad jsou nejaky pravidla a neco co proste dodrzujes sam od sebe, takovej kodex osobnosti. Jako nikdy by me nenapadlo sahat na ciziho zabityho moba, pokud me k tomu nekdo nevyzve abych to lootnul. Kdyz vidim, ze nekdo busi do nejakyho uniq moba, nebo dyny, tak nejdu a nezacnu ho odovat, proste se zbalim a vypadnu, nebo ani bych si nedovolil po nekom neco zebrat, dej mi credz atp... stydel bych se...
Pamatuju si, kdyz jsem zacinal, na vsecko jsem si vydelaval misema, projet, vylootit a secko prodat... a znova.... a credz reward... nemel jsem tuseni o nejakych polstarich atp... Jednou mi ale jeden trader (Darlockus) na mem lvl 15-20 nabidl, ze mi da 500k do zacatku .... nepredstavitelny penize na tom lvlu....nevzal jsem to, proste mi to prislo blby ani jsem nevedel, jestli u ty onlinovky zustanu.... a ted se rozdavaji mega....

Go to Top of Page

garbis
New Member

485 Posts

Posted - 10/01/2007 :  14:46:06  Show Profile Send garbis a Private Message  Reply with Quote
Naprostý souhlas.

DriverX dostal org kick - a myslíš, že tím, co udělal, poškodil pověst CZA? Podle mě asi trochu jo, ale omluva to snad zase trochu zpraví, nebo ne?

Co třeba ten tvůj solda?
Cítil bys zadostiučinění, kdyby sis na něj stěžoval u jeho orgu a jejich kápo by ti napsal něco jako "sorry, byl to totální kripl, díky za info, už se to nestane, dali jsme mu org kick... "? Já teda určitě. (Navíc já měl na mysli fakt nováčky, kteří si neuvědomují, že NONDROP neprodají, neví, co je to roll a neznají spoustu dalších nepsaných pravidel - a ne soldu 220)

Jinak s těmi pravidly a začátky, jak jsi je popsal, to máme asi stejně - snad kromě toho, že já bych ty prachy klidně vzal (a taky jsem to tak dělal, viď Fengu)...

quote:

.... a DriverX 2x po sobe nijnul styga z gota....

A co se ti jako nezdá, však byl MA ne? Tak do každé ruky jednoho...

Lithi

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 10/01/2007 :  14:53:57  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

Co třeba ten tvůj solda?

Co jako s nim? ;) To jsem nejak nepochopil navaznost na to ;)

Go to Top of Page

garbis
New Member

485 Posts

Posted - 10/01/2007 :  15:15:48  Show Profile Send garbis a Private Message  Reply with Quote
Na mou poznámku o poškození pověsti orgu jsi reagoval pěknou příhodou se soldou. Moje další poznámka směřovala opět k pověsti, tentokrát orgu toho soldy, kterou on nepochybně poškodil. Měl jsem na mysli, zda bys tomu orgu "odpustil", pokud by se ti nějak omluvili, např. i tím, že tomu soldovi dají org kick, což udělala CzA v případě DriverXe.

Kua to jsou rozbory, co? Se do toho nějak zaplétáme, hlavně tedy asi já...

Lithi

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 10/01/2007 :  15:29:58  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na mou poznámku o poškození pověsti orgu jsi reagoval pěknou příhodou se soldou. Moje další poznámka směřovala opět k pověsti, tentokrát orgu toho soldy, kterou on nepochybně poškodil. Měl jsem na mysli, zda bys tomu orgu "odpustil", pokud by se ti nějak omluvili, např. i tím, že tomu soldovi dají org kick, což udělala CzA v případě DriverXe.

Kua to jsou rozbory, co? Se do toho nějak zaplétáme, hlavně tedy asi já...

Lithi

Ja nevim, asi to spatne chapu :) Muj solda si v totw nebyl pro styga, takze driverx neposkodil me, ani jinej solda si tam nebyl pro styga :) Nejaky twinkove to tam zabijeli nekomu :) Asi ToTW servis :)
Tohle je neomluvitelny proste, chapu, ze jednou se to stat muze, ze nevi.... ale i kdyz po domluve to udela pro druhy..... tady uz neexistuje nic dal.... navic driverx MA mel 100+ level nebo kolik, takze uz musel mit predstavu co je nodrop atp... V tu dobu to tam nijnul se svym altem....
pak ti na 220 ninjne burden....

Go to Top of Page

garbis
New Member

485 Posts

Posted - 10/01/2007 :  15:40:45  Show Profile Send garbis a Private Message  Reply with Quote
Tak nevím, teď jsem z toho zmatený i já.

Myslím, že jsme tento flame totálně rozložili Wille - na tohle se asi těžko bude někomu navazovat...

Lithi

Go to Top of Page

lonillen
Moderator

739 Posts

Posted - 10/01/2007 :  15:45:45  Show Profile  Send lonillen an ICQ Message Send lonillen a Private Message  Reply with Quote
Wille

quote:
posted by Lithi
Co třeba ten tvůj solda?
Cítil bys zadostiučinění, kdyby sis na něj stěžoval u jeho orgu a jejich kápo by ti napsal něco jako "sorry, byl to totální kripl, díky za info, už se to nestane, dali jsme mu org kick... "? Já teda určitě. (Navíc já měl na mysli fakt nováčky, kteří si neuvědomují, že NONDROP neprodají, neví, co je to roll a neznají spoustu dalších nepsaných pravidel - a ne soldu 220)

bolo na
quote:
posted by Will
Tomu never, ja si do dneska pamatuju jmeno soldy/org kterej me s jeho soldou na 220ti porad odoval na Vermin disposal unit a ja jsem nebyl schopnej si item na engi pistol sehnat a jeste se mi tlemil, pribihal na timer co mel nastavenej. Jsem byl nekdy lvl 160 nebo kolik.... Jednou vdecim, ze se opozdil a prisel mi pichnout jeste Faller s ni... takze uz nemel sanci ani s alfou a byla moje :)

EQ2 - Shoirahnya Mucha Fury
AO - retired
LCh - retired
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 10/01/2007 :  15:53:43  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
na tohle se asi těžko bude někomu navazovat...

Lithi

Lehce

quote:
Originally posted by Wilda
pak ti na 220 ninjne burden....

O nejakym takovym vis? Jmena! Kick! Muj Burden, sem na rade!

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 10/01/2007 :  15:54:27  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
No tak jsem se ztratil ja ;))) Se stane ;)
No me ten solda nic nenijnul, farmil toho moba na credz, ja jen chtel svuj item na pistolu :) Mel jsem to na mysli jako ze na tyhle veci se nezapomina ;)

Go to Top of Page

mischu
New Member

283 Posts

Posted - 10/01/2007 :  16:59:16  Show Profile Send mischu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wilda

No tak jsem se ztratil ja ;))) Se stane ;)
No me ten solda nic nenijnul, farmil toho moba na credz, ja jen chtel svuj item na pistolu :) Mel jsem to na mysli jako ze na tyhle veci se nezapomina ;)

A já si do teď pamatuji žes mě ten krám za tehdejších 15M věnoval zadara, znova ti dík. (tu pistolku mám do teď :-))
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 10/01/2007 :  19:01:06  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deka
ee, tenhle model funguje, akurat ta aplikacka nemusi byt ve stylu pandebota, nybrz stacilo by treba: "Nazdar lidi, jmenuji se "Provokater" a jsem clan MA lvl 15/0 solitus na RK1. Rad bych se pridal k nejake ubah ceske guilde, kde by mi v zacatku nekdo poradil "jak na to", abych pozdeji mohl byt take prospesny."
Tohle prece dokaze napsat i zak 6te tridy, mozna tam bude jen vic hrubek :) A nam to prida moznost honit ++, pac welcome and enjoy ++ ;)

Presne takhle jsem to myslel.
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 12/01/2007 :  15:08:12  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000

quote:
Originally posted by Chcipak

Spletl sem si Paju s Pajjou no, snad se tak moc nestalo. Začíná to být opět o ničem, navíc já v práci musím alespoň občas dělat nebo mě němec sežere,takže nemůžu odpovídat na každej post.

To bylo jen rejpnuti ;) Do tebe snad muzu ne? Nebo si furt loubik? ;)
Ofc kazde dela chybi, ja delam furu chyb, ale jde o to se porad ucit a makat na sobe. Treba ty ses poucil a uz mas sva nana ;p Jeste porid jedno jidlo v hrobe at muzes jako 205 na Pandy

jednou nohou v hrobe

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 12/01/2007 :  16:11:54  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nekrotyrael

quote:
Originally posted by paja2000

quote:
Originally posted by Chcipak

Spletl sem si Paju s Pajjou no, snad se tak moc nestalo. Začíná to být opět o ničem, navíc já v práci musím alespoň občas dělat nebo mě němec sežere,takže nemůžu odpovídat na každej post.

To bylo jen rejpnuti ;) Do tebe snad muzu ne? Nebo si furt loubik? ;)
Ofc kazde dela chybi, ja delam furu chyb, ale jde o to se porad ucit a makat na sobe. Treba ty ses poucil a uz mas sva nana ;p Jeste porid jedno jidlo v hrobe at muzes jako 205 na Pandy

jednou nohou v hrobe

ja to rikal hned!

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,19 seconds. on eygor Snitz Forums 2000