Author |
Topic  |
|
Mojo
Starting Member
5 Posts |
Posted - 03/01/2007 : 08:18:44
|
neviete niekto aky budu mat ty "zly" hordacky elfici racial??
|
|
| |
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 03/01/2007 : 08:58:12
|
quote: Originally posted by Mojo
neviete niekto aky budu mat ty "zly" hordacky elfici racial??
http://justfuckinggoogleit.com/
tulpasi |
Jerzee <Mor do Kuli> |
Edited by - JerzeeG on 03/01/2007 09:07:30 |
 |
|
Daran
Starting Member
64 Posts |
Posted - 05/01/2007 : 00:23:01
|
hlavně ten enchanting +15 mě dostává. |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 05/01/2007 : 10:17:48
|
quote: Originally posted by Daran
hlavně ten enchanting +15 mě dostává.
no kdybych nevedel, ze tenhle bonus je prakticky k nicemu, tak by me fakt nasralo, ze alici dostanou +skill k novemu jewelcraftingu a horda zase hovno (rozumej enchanting), jako vzdy.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 05/01/2007 : 11:40:40
|
quote: Originally posted by JerzeeG
no kdybych nevedel, ze tenhle bonus je prakticky k nicemu, tak by me fakt nasralo, ze alici dostanou +skill k novemu jewelcraftingu a horda zase hovno (rozumej enchanting), jako vzdy..
Hovno?? Tyvole alici budou zurit... ja davam tem BE racialkam tak 3 mesice.
Mana Tap Activate to drain 50 mana from your target and charge yourself with arcane energy for 10 min. This effect stacks up to 3 times. 30 second cooldown. Scales with level.
Arcane Torrent Activate to silence all enemies within 8 yards for 2 seconds. In addition, you gain 20 Energy / 12 Mana for every charge of Mana Tap currently affecting you. Scales with level. (Given values indicative of a level 1 character. At level 70, Arcane Torrent gives 161 Mana for each charge. Energy amounts do not scale with level.) |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Shad3
New Member

277 Posts |
Posted - 05/01/2007 : 12:15:53
|
WTT +15 jc za BE racialky -> |
Trance addicted <3 |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 05/01/2007 : 12:34:38
|
je mi lito, ze to tak musim rict, ale: -Mike- a Shad3, i vam dela problem pochopit lexikalni vyznam, ktery v sobe ceska slova nesou, co ? zkuste si koupit, nebo mozna nekde na webu najit, Vykladovy slovnik ceskeho jazyka..
|
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 05/01/2007 : 12:46:07
|
je mi lito, ze to tak musim rict, ale: -Mike- a Shad3, i vam dela problem pochopit lexikalni vyznam, ktery v sobe ceska slova nesou, co ? zkuste si koupit, nebo mozna nekde na webu najit, Vykladovy slovnik ceskeho jazyka..
Hmm tak sem si to precetl znova precetl a musim uznat ze dela... prece jen sem byl jeste rozespalej, kdyz sem to cetl a nejak me zaujala pouze ta druha cast vety + predtim sem na nasem foru cetl topic jak sou be racialky imba no a nejak se mi to pomichalo a tu prvni vetu sem asi ignoroval :) no nic stane se. |
Krabice je zaklad. |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 05/01/2007 : 12:53:26
|
quote: Originally posted by -Mike-
Hmm tak sem si to precetl znova precetl a musim uznat ze dela... prece jen sem byl jeste rozespalej, kdyz sem to cetl a nejak me zaujala pouze ta druha cast vety + predtim sem na nasem foru cetl topic jak sou be racialky imba no a nejak se mi to pomichalo a tu prvni vetu sem asi ignoroval :) no nic stane se.
ja jsem si i neco v tom smyslu myslel, nebot me to u tebe dost prekvapilo zato u šejda me to neprekvapilo vubec, ponevadz to je alik.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
NoX
Moderator

1051 Posts |
Posted - 05/01/2007 : 12:56:47
|
quote: Originally posted by -Mike- Arcane Torrent Activate to silence all enemies within 8 yards for 2 seconds. In addition, you gain 20 Energy / 12 Mana for every charge of Mana Tap currently affecting you. Scales with level. (Given values indicative of a level 1 character. At level 70, Arcane Torrent gives 161 Mana for each charge. Energy amounts do not scale with level.)
V Beta databázi TT už je ta raciálka nerflá a dává jen 10 Energy za Tap. Přeci jen kapesní Renataki jako raciálku je trochu moc  |
Lišák A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%
|
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 06/01/2007 : 09:40:23
|
Silence komponent je dost kratky, +mana nie je nic moc, rage/energy je nice.
+enchanting je good, iirc su recepty ktore sa mozu naucit iba BE. |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
Gorog
New Member

259 Posts |
Posted - 06/01/2007 : 14:06:10
|
No nasi mili alici na tom take nebudou spatne, hlavne to healovani u warra bude imba... |
 |
|
Rebeka
Starting Member
73 Posts |
Posted - 06/01/2007 : 17:45:05
|
no kdybych nevedel, ze tenhle bonus je prakticky k nicemu, tak by me fakt nasralo, ze alici dostanou +skill k novemu jewelcraftingu a horda zase hovno (rozumej enchanting), jako vzdy..
Ten bonus není k ničemu, ale je k něčemu :) |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 07/01/2007 : 13:53:00
|
quote: Originally posted by Gorog
No nasi mili alici na tom take nebudou spatne, hlavne to healovani u warra bude imba...
To vopravdu jo no, s tim imba cast timem a nádherným CD 3 minuty bych fakt nechtěl potkat Draenei Warra, bych se asi strachy podělal.  |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 07/01/2007 : 14:35:55
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
quote: Originally posted by Gorog
No nasi mili alici na tom take nebudou spatne, hlavne to healovani u warra bude imba...
To vopravdu jo no, s tim imba cast timem a nádherným CD 3 minuty bych fakt nechtěl potkat Draenei Warra, bych se asi strachy podělal. 
no ta party aura na 1% spell/melee hit neni k zahozeni... u priesta opet shadow ward a vubec draenai ted vypadaj jako nejlepsi volba pro alika ;) |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 07/01/2007 : 18:41:39
|
quote: Originally posted by MegaDeath no ta party aura na 1% spell/melee hit neni k zahozeni... u priesta opet shadow ward a vubec draenai ted vypadaj jako nejlepsi volba pro alika ;)
Fšechny tyhle crapy fakt s chutí vyměnim za AoE Silence. 1% hit je tak někde k boss fightům. Fear Ward je nice, ale a) maj ho jen priesti b) Blizz řek že fightů využívajících fearu bude v BC pomálu, jestli vůbec nějaký. A HoT heal, co mě na 70 healne za ňákejch 1500 za 12 vteřin? No tak to je fakt imba. 
Prostě Horda opět lepší raciálky... ale aspoň že maj teplé Blood Elfy, už bylo na čase. |
Edited by - Jedi_Knight on 07/01/2007 18:42:23 |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 07/01/2007 : 19:05:46
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight Prostě Horda opět lepší raciálky... ale aspoň že maj teplé Blood Elfy, už bylo na čase.
Oh yeah, cry more... |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 07/01/2007 : 19:51:42
|
quote: Originally posted by MegaDeath no ta party aura na 1% spell/melee hit neni k zahozeni... u priesta opet shadow ward a vubec draenai ted vypadaj jako nejlepsi volba pro alika ;)
Fšechny tyhle crapy fakt s chutí vyměnim za AoE Silence. 1% hit je tak někde k boss fightům. Fear Ward je nice, ale a) maj ho jen priesti b) Blizz řek že fightů využívajících fearu bude v BC pomálu, jestli vůbec nějaký. A HoT heal, co mě na 70 healne za ňákejch 1500 za 12 vteřin? No tak to je fakt imba. 
Prostě Horda opět lepší raciálky... ale aspoň že maj teplé Blood Elfy, už bylo na čase.
Nic ti nebrání rerollnout za hordu.
|
Edited by - Rakhen on 07/01/2007 19:52:11 |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 07/01/2007 : 21:54:40
|
quote: Originally posted by Rakhen Nic ti nebrání rerollnout za hordu.
Nemysli si že sem vo tom neuvažoval, ale představa znova levelovat a grindit šecko mě láká asi jako anánlní sex se Sámerem Issou. Tj vůbec. |
 |
|
Rebeka
Starting Member
73 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 00:01:10
|
když má horda všechno lepší (imo nejdebilnější tvrzení, ale jsou tací kteří to tvrdí), tak proč drtivá většina lidí hraje za allianci? |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 00:14:10
|
Pretoze Horda je podla general opinion ta zla a skareda ;)
Nie ze by som s tym suhlasil. |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 00:34:50
|
Děti mají rádši princezny (zmrzlinka, palačinka, jahůdka, ...) a čestné a spravedlivé rytíře v lesklém brnění, ne? Nemluvě o tom že gnómové tak rozkošně kvičej.  |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 06:03:55
|
quote: Originally posted by Marigold
Děti mají rádši princezny (zmrzlinka, palačinka, jahůdka, ...) a čestné a spravedlivé rytíře v lesklém brnění, ne? Nemluvě o tom že gnómové tak rozkošně kvičej. 
A hlavne gnomky kdyz ji pichnes kudlickou do zadku |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 10:14:34
|
quote: Originally posted by Rakhen Nic ti nebrání rerollnout za hordu.
Nemysli si že sem vo tom neuvažoval, ale představa znova levelovat a grindit šecko mě láká asi jako anánlní sex se Sámerem Issou. Tj vůbec.
Nechápu tě. Říkáš že ta raciálka je úplně imba, tak jdi do toho, vylevelovat na 60ku je otázka dvou týdnů... a věci co nosíš do 70ky/na 70ce stejně vyměníš tak jako tak. |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 11:44:57
|
co je na ty BE racialce tak imba proboha? |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Rebeka
Starting Member
73 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 12:43:28
|
quote: Originally posted by Eagle
co je na ty BE racialce tak imba proboha?
Samozřejmě, že vůbec nic. To jsou jen alianční fůrt ty samý blbý kecy. |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 12:59:31
|
quote: Originally posted by Eagle
co je na ty BE racialce tak imba proboha?
Nic, to tu ostatně taky nikdo neřekl že je imba (jenom Rebeka neumí číst).
Ale ukaž mi alli raciálku co se těm hordím vyrovná... Prostě AoE stun, AoE silence vs Shadowmeld, Escape Artist, Perception, Stone Form... mno, využítí maj všechny, ale po roce a půl hraní s Perception ti můžu říct, že AoE Taunre Stun je fakt užitečnější. 
A Rakhene, to že má horda lepší raciálky fakt neni důvod na reroll, tj trochu málo. |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 13:01:02
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight A Rakhene, to že má horda lepší raciálky fakt neni důvod na reroll, tj trochu málo.
nejvestsi duvod je ze tam je spousta prima lidicek se srdickem na pravem miste  |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 13:05:07
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight ale po roce a půl hraní s Perception ti můžu říct, že AoE Taunre Stun je fakt užitečnější. 
hahaha, zahraj si taurena prosim, nekdy staci jeden jediny rogue (nehlede na to kdyz do tebe rezou 2-3 melee, kdyz uz je to AoE stun) a ten warstomp nedocastis ani kdyby si se zblaznil, nehlede na resist ;)
Fear ward, shadowmeld a escape artist FTW. Jedina horde racialka, ktera JE imba je WotF vse ostatni nestoji za nic (jo a jeste priestovsky DP ;) ) |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 13:12:16
|
quote: Originally posted by Reyden nejvestsi duvod je ze tam je spousta prima lidicek se srdickem na pravem miste 
Tjn, šak sem taky neřek že ne... to už je důvod kterej za to stojí. Ale i mezi alíkama najdeš takový, akorát je musíš mezi tou přehršlí dětí, n00bů a blbců najít. Což se mi můžu říct že podařilo, tže byť jsem o letních prázdninách fakt uvažoval o rerollu, teď mi to vyhovuje a zůstanu pouze u přání použitelnější raicálky. 
quote: Originally posted by Little ...
Dříve, než začneš na něco odpovídat, si přečti původní příspěvěk. Speciálně tu část na kterou reaguješ. |
Edited by - Jedi_Knight on 08/01/2007 13:15:23 |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 13:49:15
|
quote: Originally posted by Little Fear ward, shadowmeld a escape artist FTW. Jedina horde racialka, ktera JE imba je WotF vse ostatni nestoji za nic (jo a jeste priestovsky DP ;) )
Zajímavé že nezmiňuješ diplomacy - obzvláště s příchodem TBC kde se budou repky grindit jak oteklé protože je skoro všecko závislé na repce...
Priestovský DP mi za priesta nějak extra nepřišel hlavně kvůli ceně, pokud si deep shadow tak nemáš manaregen (no to je v pvp gearu fuk, tam nemáš stejně ani spirit), nemáš levnější DOT, máš spíš staminu než manu a dát 1k many (aka v mém případě 1/6 many) za dot kterou ti v každém group pvp okamžitě shodí priest/paladin je fakt docela drahej špás. Nicméně můj priest je gimp takže to je asi fuk. |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 13:53:20
|
quote: Originally posted by Rakhen Zajímavé že nezmiňuješ diplomacy - obzvláště s příchodem TBC kde se budou repky grindit jak oteklé protože je skoro všecko závislé na repce...
Priestovský DP mi za priesta nějak extra nepřišel hlavně kvůli ceně, pokud si deep shadow tak nemáš manaregen (no to je v pvp gearu fuk, tam nemáš stejně ani spirit), nemáš levnější DOT, máš spíš staminu než manu a dát 1k many (aka v mém případě 1/6 many) za dot kterou ti v každém group pvp okamžitě shodí priest/paladin je fakt docela drahej špás. Nicméně můj priest je gimp takže to je asi fuk.
Diplomacy sem zminit chtel, nicmene tu repku vzdycky nejak dodelas a ve fightech ti to nijak nepomaha. A v group PVP neni vzdy nekdo kdo DP muze shodit, popr priest se zabiji vzdy prvni ;) |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 13:53:31
|
undead shadow priest je vic nez imba, to bych bral jako axiom a uz to neresil inner focus + deouring plague = I.W.I.N.B.U.T.T.O.N. no a k tomu jeste wotf... 
vcera sem ho na chvili oprasil abych si spravil naladu po warriorovi a opravdu to fungovalo, pohodicka v dusi :)
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 13:54:55
|
btw docela pekny vyuziti DP je proti jinejm shadow priestum :) je to dot kterej si v shadow forme nedispellnou  |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 16:19:31
|
Diplomacy je fajn, ale nic extra. Grindenie repky je po patchi easy a ani v TBC to fakt nie je take hrozne. Vacsinu repky na kluce na heroic instance nagrindis kym dolevelujes do 70.
|
 |
|
Rebeka
Starting Member
73 Posts |
Posted - 08/01/2007 : 22:01:32
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight Nic, to tu ostatně taky nikdo neřekl že je imba (jenom Rebeka neumí číst).
Já neumím číst? Ale ale, tak to mi vysvětli ty ubohej alíku z blbejma raciálkama... |
Edited by - Rebeka on 09/01/2007 01:08:09 |
 |
|
|
Topic  |
|