Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Co je pravdy na tom?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Das
Starting Member

21 Posts

Posted - 03/01/2007 :  15:00:03  Show Profile Send Das a Private Message  Reply with Quote
Ahoj nekde jsem tu cetl ze se ma rusit DT protoze je tam moc decek 12a mene co je na tom pravdy?

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 03/01/2007 :  15:09:47  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Das

Ahoj nekde jsem tu cetl ze se ma rusit DT protoze je tam moc decek 12a mene co je na tom pravdy?

Jo to bylo v plánu, ale jak jsi odešel ty tak si to rozmysleli protože už je to zas v pohodě.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 03/01/2007 :  15:19:58  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Das

Hehe to jsem psal já:D Každopádně to byl jen for. Můj názor ovšem je takový, že mentální průměr toho serveru je 12-
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 03/01/2007 :  15:24:58  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
super vtip .. ale uz staci, nemam tady dalsi kalhoty na prevleceni

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 03/01/2007 :  15:28:18  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

super vtip .. ale uz staci, nemam tady dalsi kalhoty na prevleceni

to ses tak lekl, kdyz si videl nazev threadu? :)

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Das
Starting Member

21 Posts

Posted - 03/01/2007 :  15:29:54  Show Profile Send Das a Private Message  Reply with Quote
to je dobra sranda ja jen ze me to zajimalo protoze chci koupit ACC na DT tak abych nekupoval a za chvilku ho nezrusili. Jo jinak si budte jisti ze nepatrim mezi ty 12 a mene.
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 03/01/2007 :  15:30:40  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-
to ses tak lekl, kdyz si videl nazev threadu? :)

jj .. jsem se lekl ze me ta trinactka napraskala a jsem prozrazen :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 03/01/2007 :  16:17:10  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Das

to je dobra sranda ja jen ze me to zajimalo protoze chci koupit ACC na DT tak abych nekupoval a za chvilku ho nezrusili. Jo jinak si budte jisti ze nepatrim mezi ty 12 a mene.

Pokud nepatříš mentálně ani jinak do 12- tak bych si na draku acc nezřizoval a raději bych volil jiné servery. Drak za prvé laguje jak svině, item lagy, půlminutové lagy nejsou vyjímka.

Neměl jsem štěstí na lidi na draku a tak většinu co jsem poznal patří mezi 13leté namachrované tupce co si myslí, že když mají 60 lvl, že jsou mistři světa :D
Go to Top of Page

vtipalek
Starting Member

28 Posts

Posted - 03/01/2007 :  17:45:14  Show Profile Send vtipalek a Private Message  Reply with Quote
quote:

...

Neměl jsem štěstí na lidi na draku a tak většinu co jsem poznal patří mezi 13leté namachrované tupce co si myslí, že když mají 60 lvl, že jsou mistři světa :D

Nevím mno, nepřijde mi, že mít v dnešní době lvl 60 je zrovna nějaká machrovina...:-)
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 04/01/2007 :  10:00:42  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vtipalek

quote:

...

Nevím mno, nepřijde mi, že mít v dnešní době lvl 60 je zrovna nějaká machrovina...:-)

tobe to tak neprijde, ale hodne detem ano
Go to Top of Page

vtipalek
Starting Member

28 Posts

Posted - 04/01/2007 :  12:32:10  Show Profile Send vtipalek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

quote:
Originally posted by vtipalek

quote:

...

tobe to tak neprijde, ale hodne detem ano

hehe, to je fakt, něco na tom určo bude...:-D
Go to Top of Page

Kiten
New Member

135 Posts

Posted - 04/01/2007 :  12:40:44  Show Profile  Send Kiten an ICQ Message Send Kiten a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

quote:
Originally posted by Das

Pokud nepatříš mentálně ani jinak do 12- tak bych si na draku acc nezřizoval a raději bych volil jiné servery. Drak za prvé laguje jak svině, item lagy, půlminutové lagy nejsou vyjímka.

Nechápu proč všichni mluvíte jen o alianci, na serveru je přece i Horda, a to jsou, jak známo, vyzrálí lidé

Kity - Blood Elf Paladin
Kiten - Undead Warlock
Vakovlk - Tauren Hunter
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 04/01/2007 :  13:15:32  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Ty jseš alík?
Jo.
A ty?
Taky.

Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 04/01/2007 :  14:19:04  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

Ty jseš alík?
Jo.
A ty?
Taky.

velice pruhledny pokus

Go to Top of Page

Galilee
Starting Member

72 Posts

Posted - 04/01/2007 :  14:55:29  Show Profile Send Galilee a Private Message  Reply with Quote
Fakt, ze na WOW ulitavaj vsemozna embrya - rozumeje mladsi hraci, neni vubec prekvapivy. Cely WOW, sic velice zabavny, je koncipovan jako velice jednoducha a nenarocna zabava. Vrcholem jsou pak lide, kteri se v ramci WOW, byt treba jen podvedome, dovoluji honosit prizviskem skiller (treba ted nedavno ten hunter s imba wsg score), to je vskutku vysmech. Jsou to spis jednooci kralove mezi... embryama. Ruleri jsou v CSku nebo W3, ne v tehle rodinne RPG sarade, kde staci bezmyslenkovite bouchat do par buttonu a cekat na crit.

Edited by - Galilee on 04/01/2007 15:03:48
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 04/01/2007 :  15:05:24  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
i v tyhle hre muzes potkat "skilled" hrace a pokud uz je potkas, tak to nekdy i snadno poznas
Go to Top of Page

tjtm
New Member

113 Posts

Posted - 04/01/2007 :  15:25:43  Show Profile Send tjtm a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Galilee

Fakt, ze na WOW ulitavaj vsemozna embrya - rozumeje mladsi hraci, neni vubec prekvapivy. Cely WOW, sic velice zabavny, je koncipovan jako velice jednoducha a nenarocna zabava. Vrcholem jsou pak lide, kteri se v ramci WOW, byt treba jen podvedome, dovoluji honosit prizviskem skiller (treba ted nedavno ten hunter s imba wsg score), to je vskutku vysmech. Jsou to spis jednooci kralove mezi... embryama. Ruleri jsou v CSku nebo W3, ne v tehle rodinne RPG sarade, kde staci bezmyslenkovite bouchat do par buttonu a cekat na crit.

Skillera poznas v situacich 1vX (kde X je vyssi cislo jak 1). Btw. CS nebyl zrovna dobry priklad...

We are the ones we’ve been waiting for.
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 04/01/2007 :  15:29:18  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

omg wtf!!! crit je skill!

no mmo
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 04/01/2007 :  15:52:01  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

quote:

omg wtf!!! crit je skill!

yo!
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 04/01/2007 :  16:27:06  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

A protoze to hrajou lidi tupi jako ty tak mam misty stav gooodmode z toho ze jsem s warlockem op kdyz dam 2-3 lidi naraz(inu mozna to chce pouzivat vice nez ty tvoje 3 tlacitka)tema "rulerama" v CS/W3 jsi me vazne privodil zachvat smichu

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 04/01/2007 :  17:13:00  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
no s warlockem das 2-3 lidi i kdyz ses lama :) a 2-3 tlacitka ti na to staci :)

to ja jako protwar kdyz dam 2 lidi tak to musim vypnout protoze mam pocit ze uz mam halucinace :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 04/01/2007 :  18:48:17  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

to ja jako protwar kdyz dam 2 lidi tak to musim vypnout protoze mam pocit ze uz mam halucinace :)

tak jeste jednou abys nebyl za blbce, ktere 3 tlacitka za toho warlocka pouzijes??

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 04/01/2007 :  20:01:44  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

quote:

tak jeste jednou abys nebyl za blbce, ktere 3 tlacitka za toho warlocka pouzijes??

instakill, flex a spit
Go to Top of Page

Nevyspalec
Starting Member

89 Posts

Posted - 04/01/2007 :  22:41:37  Show Profile  Send Nevyspalec an ICQ Message Send Nevyspalec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gurrshael

quote:
Originally posted by beldor5

quote:

nekecej ty vis co je instant?

instakill, flex a spit

Shaman bez partaje
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,14 seconds. on eygor Snitz Forums 2000