Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Sleglova hovinka
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

kraskacz
Starting Member

18 Posts

Posted - 02/01/2007 :  20:19:08  Show Profile  Send kraskacz an ICQ Message Send kraskacz a Private Message  Reply with Quote
mrzelo mě jak jste ke mne chovali a pak ten tell s Petrem to mi ujeli nervy :-) a ted se tady docitam ze delate to same aki je mi te lito aki ale verim ze ty vydrzis já nevydrzela!:-)
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 02/01/2007 :  20:36:23  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
Drama factor
/

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 02/01/2007 :  20:36:34  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by charis

quote:
Originally posted by petrpets
...

No jak aki psala vejs "Ale narazky a vtipky ze strany high lvlu uz nebyly tak vtipne a ze vseho nejvic ztrapnovali nove hrace."

Tys to vuci nemu prektikoval opravdu doslova. ....

Peto jestli jsi to nepochopil, nechces pochopit jen proto, ze to jenom ctes a bolelo by te to, kdybys to pochopil tak: to se tyka i tebe!!

Aki, ja vim ze se tohle deje, a vim ze to i ja delam... Nikde sem nepsal ze sem svatej...
Takze: pochopil sem/vim ze se to tyka i me

ALe presne to sedi na to jak slegla vypovedel toho agenta, tak sem to pouzil....

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 02/01/2007 :  20:38:54  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
A jak ty můžeš vědět co jsme si psali a jakým způsobem mi psal? Nějaký kluk co mne uráží je podle tebe chudák? Už si asi začal hulit co? Nový matroš?

parada, tohle uz nehodlam komentovat, joudo....

bez pomlouvat lovbiky kery si zvoli spatnje breed..

Go to Top of Page

kraskacz
Starting Member

18 Posts

Posted - 02/01/2007 :  20:45:33  Show Profile  Send kraskacz an ICQ Message Send kraskacz a Private Message  Reply with Quote
to petrdoc:ty ses level 220/nevim kolik AI já sem level 208 gimp kterej nevi jak nasadit QL 220 symbi na lvl 208 a za 2 si me nikdy nezabil vzdy sem nejak záhadne utekla jo jo rekni ze sem srab ale me to vadit nebude nikdy sem na ulici nepotkala holku která by se dokzala branit utoku nejakyho kluka jako si ty peto
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 02/01/2007 :  20:47:42  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
A jak ty můžeš vědět co jsme si psali a jakým způsobem mi psal? Nějaký kluk co mne uráží je podle tebe chudák? Už si asi začal hulit co? Nový matroš?

parada, tohle uz nehodlam komentovat, joudo....

bez pomlouvat lovbiky kery si zvoli spatnje breed..

kdy pochopíš, že on s tím začal?

-
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 02/01/2007 :  20:51:51  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kraskacz

to petrdoc:ty ses level 220/nevim kolik AI já sem level 208 gimp kterej nevi jak nasadit QL 220 symbi na lvl 208 a za 2 si me nikdy nezabil vzdy sem nejak záhadne utekla jo jo rekni ze sem srab ale me to vadit nebude nikdy sem na ulici nepotkala holku která by se dokzala branit utoku nejakyho kluka jako si ty peto

ja te ale zabil.

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 02/01/2007 :  20:53:18  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

Drama factor
/

njn me zajic nasral, jak neokomentoval muj tvrde vytvarene quotovaci post. To mi sebralo secku silu

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 02/01/2007 :  21:15:12  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000

quote:

ja te ale zabil.

taky píše, že je gimp.... takže to asi nebude tak světoborný :)

-
Go to Top of Page

kraskacz
Starting Member

18 Posts

Posted - 02/01/2007 :  22:41:31  Show Profile  Send kraskacz an ICQ Message Send kraskacz a Private Message  Reply with Quote
Pajo ja vim, ze si mne porazil. Taky jsem napsala, ze jsem gimp.
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 03/01/2007 :  11:06:34  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

ale jo, ve meste na AI raidu sem te sejmul!

Go to Top of Page

Strela
Starting Member

78 Posts

Posted - 03/01/2007 :  11:11:20  Show Profile  Send Strela an ICQ Message Send Strela a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

je sa cim chvalit?
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 03/01/2007 :  11:28:22  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Strela
je sa cim chvalit?

tenhle topic neni o chvale!!!
jde spis o to se pochlubit

Go to Top of Page

Strela
Starting Member

78 Posts

Posted - 03/01/2007 :  11:34:09  Show Profile  Send Strela an ICQ Message Send Strela a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
je sa cim chvalit?

tenhle topic neni o chvale!!!
jde spis o to se pochlubit

:) chvalit = pochlubit
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 03/01/2007 :  17:23:07  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

je sa cim chvalit?

uh? vis jak to bylo? asi ne vid?
Pred zacatkem rajdu nekdo dotahl flag, a jelo se trosku PvP.
No, tak jako budu tam stat a koukat ne? A tusim ze ten flag dotahla zrovna Kraska....
Ale jinak krasku sem napadal kdykoli mela flag, pac sem ji nemel rad (ale to uz sem psal vejs).
T

Go to Top of Page

Ufi
Moderator

1358 Posts

Posted - 03/01/2007 :  22:12:17  Show Profile Send Ufi a Private Message  Reply with Quote
quote:

pull se nevyvedl, to se stava, aki umrela to se taky stava, prece jenom je to krehka divcina

Ty voe tak já jsem křehkej jako Aki když jsem lehnul taky?

Iron Ufan Hammer
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 03/01/2007 :  22:22:21  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ufi

quote:

pull se nevyvedl, to se stava, aki umrela to se taky stava, prece jenom je to krehka divcina

OMFG, ze ty si umrel je sice hezky, ale ty si tam s nama nebyl! Umrela v ai misi!
Tohle byl trapny pokus o pokracovani dramatu. :(

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/01/2007 :  22:32:19  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
paja nedela chyby nikdy nedelal dokonce uz kdyz zebral o prvniho eela tak byl na nem nejlepsi a na prvnim oe/oi zpusobil ze jsme diky nemu vyhrali a naprosto tam zesmesnil fenga i s fekym a rahmanem
tak se do nej prestante debilne navazet protoze mu nesahate nikdo ani po paty

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 04/01/2007 :  00:12:36  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ufi

quote:

vsak ses v reperku ne!? ;)

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 04/01/2007 :  13:08:20  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

paja nedela chyby nikdy nedelal dokonce uz kdyz zebral o prvniho eela tak byl na nem nejlepsi a na prvnim oe/oi zpusobil ze jsme diky nemu vyhrali a naprosto tam zesmesnil fenga i s fekym a rahmanem

si hodny a velky kamarad, ale ja uz sem par chyb priznal :(, takze tohle nemuzeme tlacit. A chyby priznat nemam problem.

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/01/2007 :  14:16:06  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

si hodny a velky kamarad, ale ja uz sem par chyb priznal :(, takze tohle nemuzeme tlacit. A chyby priznat nemam problem.

nekde konkretne ?
snad krom toho ze ses zavislej sem si nevsim

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 04/01/2007 :  14:18:29  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
nekde konkretne ?

Nehrajes, tak nemas sanci si vsimnout.

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 04/01/2007 :  14:45:04  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

nekde konkretne ?

zavislost neni chyba, zavislost je nemoc.
chyba je treba kdyz zjebu Aki za neco za co nemuze
kdyz napisu i misto y
etc etc

tohle me naucilo me druhe ja (mr. toje) ze je nejlepsi je co nejdriv, rict jo byla to chyba, jedeme jinak!
Znam jine bezchybne lidi (rozumejme nikdy nepriznaji chybu)

Omg krabe on hraje! Jen jinak nez my!

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/01/2007 :  15:42:23  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

kdyz napisu i misto y
etc etc

tohle me naucilo me druhe ja (mr. toje) ze je nejlepsi je co nejdriv, rict jo byla to chyba, jedeme jinak!

ano presne tak ty to klidne reknes nebo napises ale chybu neuznas , jednas dal naprosto stejne

ne nehraju nelogl sem od vanoc , nak nebyla chut

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 04/01/2007 :  16:48:24  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

kdyz napisu i misto y
etc etc

ano presne tak ty to klidne reknes nebo napises ale chybu neuznas , jednas dal naprosto stejne

ne nehraju nelogl sem od vanoc , nak nebyla chut

Huh? Tuhle vetu jsem si precetl asi 5x a nepochopil.

Ja myslel, ze mas furu prace s Invexem a ze taky nejsi zavisly, jako my ostatni, a klidne muzes tak dlouho nehrat.

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 05/01/2007 :  01:49:24  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sleglik
Jenom detail k tomu NP. Já použil naprosto stejnou logiku jako Tojejedno. Když Janosik požádal o půjčení impů tak mu Toje vyčetl, že by jako 206 eng by měl schopný si to sehnat sám.

To kam si kdo dava IPcka nema nic spolecneho s tim, jak moc je ochotny zapracovat na sve vybave.
Muzeme se pobavit o rom, co by mela byt/nebyt zakladni soucast vybavy 205+ charu. Podle mne to jsou i ability impy, a na zaklade toho si myslim, ze by si je Jano mel obstarat.

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 05/01/2007 :  02:14:29  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by charis

[size=1]Tohle jsou slova, ve kterych se skryva pravda. Je tam verte a snad ji tam i najdete.
Dam vam malinkaty priklad...

Tady bych nabidl variantu jak to vidim z pohledu znudene 220ky:
[Na zacatku]
Skupina 1 - High level hraci, ktery v ramci svych casovych moznosti pomahali. Vzhledem k nizkemu poctu vsak nemohli pomahat stale a vsem.
Skupina 2 - Low level hraci se snahou. Uvitali pomoc high levelu, ale vetsinu casu na sobe museli sami pracovat, protoze jen z pomoci high levelu nevyzili.
Skupina 3 - Low level hraci bez snahy. Nedostavali vsechno hned a tak je hra prestala bavit a papa.

[Mezi davnou minulosti a dneskem]

Skupina 1 - Nyni siroka skupina schopna pomoc vzdy a vsude a ochotna.
Postupne vyhoreli vzhledem k tomu, ze zjistili, ze jejich pomoc se bere jako samozrejmost a diku se nedockaji.
Skupina 2 - Low level hraci se snahou. Uvitali pomoc high levelu, ale take na sobe pracovali a pomoc ocenili.
Skupina 3 - Low level hraci bez snahy. Dostali vse hned a brali to jako samozrejmost. Po dosazeni urcite hranice konci, pripadne jim vse a hned prijde malo

[Soucasnost]
Skupina 1 - Siroka skupina schopna pomoc si vybira kdy komu pomuze, aby neplytvala silami.
Skupina 2 - Low level hraci se snahou. Uvitaji pomoc high levelu, ale take na sobe pracovali a pomoc oceni. Kdyz si na ne high level nenajde cas, co se da delat.
Skupina 3 - Low level hraci bez snahy. Nedostavaji nic od namyslenych 220ek, pojeb org, kamaradickovani atd.

Ad tvoje "agresivita": Pokazde kdyz jsem byl u toho, tak jsem si to s tebou vyrikal a pohoda. Vzdy z toho vyslo nedorozumeni, pripadne to, ze mame jiny nazor/stres. Nikdy jsi to nepodavala jako systemovou chybu CzA.
Ale je mozne, ze jde o situace, u kterych jsem nebyl.

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 05/01/2007 :  02:15:20  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Kdy mu naposledy pomohl Toje krom ironické poznámky, že jako 206 eng by si měl věci shánět sám.

Netusim kdy jsem Janovi osobne pomohl kdysi. Vim, ze ted mu osobne pomahat nebudu, kvuli tomu, ze mi nesedne jako clovek.
To je normalni ne?

Uz to tu bylo otevreno jednou.
Pomoc orgu, a pomoc clovekovi.
V ramci pomoci orgu dostava kazdy stejne, at se ma rad s tim kdo je zrovna prezident, nebo ne. Mame tu mesto (bonusy, shopy), par vezek, funkcni raid system, dva boty, org sklad, org raidy.
To, ze je to vse brano automaticky a nikdo se nad tim nepozastavi uz tak nejak ty lidi co to delaji chapou.

Pomoc osobni. Kdo muze pomuze podle casu a nalady nekomu, komu pomoc chce. Sem patri i raidy, kdyz nekdo neco potrebuje. Kdyz bude chtit nekdo neco z ISka, a ja ho mam rad, tak prijdu, kdyz ne, tak neprijdu. On se zlobit nemuze, nikdo jiny se zlobit nemuze. Tato vec je samozrejme docenena, protoze je konkretni.

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 05/01/2007 :  02:16:39  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Obecne k tomuto threadu.
Jednoznacne se jedna o osobni antipatie par lidi a je to tu podavano jako generalni problem CzA.
V CzA mame tak 50 aktivnich lidi (co lognou jednou do tydne a vice). Vzhledem k tomu jak se CzA nabira, tak je jasne, ze se v ni sejdou lidi z ruznych nazorovych skupin.

Nevim proc tahat org do toho, ze si nekdo s nekym nerozumi.
Ja jsem v orgu uz dva roky, mihlo se tu dost lidi, s kteryma jsem si nerozumel, neteri se vraci jako bumerang. No a co. Je tu jeste vic lidi, s kteryma/kvuli kterym jsem AO hral. A i kdyby na czabotovi bylo deset bludmeloucich Zajicu, tak to nebude ten duvod, proc se s temi lidmi prestat stykat.

BTW je ta spousta dramatopiku kvuli tomu ze hraje Zajic, nebo proto, ze se Paja vratil z dovci? Mam udelat vote? Treba se vyherce nad sebou zamysli:-)

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 05/01/2007 :  08:18:36  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
Drama musi byt!
Klidne udele vote, kdyz oznamim, ze jsem vyhral, ale neuznam chybu a na secko se ... a budu pokracovat v soucasnych aktivitach. Bohuzel, si myslim ze nevyhraju, tak jako v poslednich volbach :(

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 05/01/2007 :  08:31:38  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

quote:
Jenom detail k tomu NP. Já použil naprosto stejnou logiku jako Tojejedno. Když Janosik požádal o půjčení impů tak mu Toje vyčetl, že by jako 206 eng by měl schopný si to sehnat sám.

To kam si kdo dava IPcka nema nic spolecneho s tim, jak moc je ochotny zapracovat na sve vybave.
Muzeme se pobavit o rom, co by mela byt/nebyt zakladni soucast vybavy 205+ charu. Podle mne to jsou i ability impy, a na zaklade toho si myslim, ze by si je Jano mel obstarat.

Jenže on ty IPčka tam má. Takže si trochu vedle. Aspon psal, že má NP 1195......

-
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 05/01/2007 :  08:31:48  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

Drama musi byt!
Klidne udele vote, kdyz oznamim, ze jsem vyhral, ale neuznam chybu a na secko se ... a budu pokracovat v soucasnych aktivitach. Bohuzel, si myslim ze nevyhraju, tak jako v poslednich volbach :(

Ja Ti dam hlas!! Ses muju kamo, vzdycky sem Te volil!!! :P

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 05/01/2007 :  08:48:21  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by tojejedno

quote:

Jenže on ty IPčka tam má. Takže si trochu vedle. Aspon psal, že má NP 1195......

Jiste ja tam ty IP mam NP 1180. Btw toje tady bych chybu priznal, je to overitelny na foru nebo screenem z moji postavicky, z tohodle se nedostaneme.

To ale neni vec topicu, tady jde o to jak to udela co nejvice pohodlnym zpusobem. Slozit pokemona je jedna vec, pucovat si set impl, ktere vim ze budu potrebovat furt je druha vec. Specialne u ql200 impl

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 05/01/2007 :  09:48:29  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Ja to tu moc necet, ale jen jeden postreh - odkdy trader musi mit NP? Nebo engi tradeskilly? Ze je zelenej skill jeste neznamena, ze ho musim zvedat :)
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 05/01/2007 :  09:57:50  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

Ja to tu moc necet, ale jen jeden postreh - odkdy trader musi mit NP? Nebo engi tradeskilly? Ze je zelenej skill jeste neznamena, ze ho musim zvedat :)

A doktor pharma!! :)

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 05/01/2007 :  09:57:54  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

jo, kdyz bo budes mit zelenej, tak se ti taky nezvedne ;)

AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired
VG:Willma - retired
EQII:Willma
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 05/01/2007 :  09:58:51  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

/tell Hexogen slozis mi plx kombajn? ;)

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 05/01/2007 :  10:47:35  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wilda

quote:

/tell Hexogen slozis mi plx kombajn? ;)

Nerejpe do neho jo pls! kvuli tobe nehraje! ;p

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 05/01/2007 :  12:27:11  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nerejpe do neho jo pls! kvuli tobe nehraje! ;p

ja nerejpu, ja chci vazne slozit kombajn :) tak kdyz skladal aruly, tak by nemel byt v kombajnu problem ne?
:)

Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 05/01/2007 :  13:22:06  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Na to potrebujes MacGyvera
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 05/01/2007 :  16:06:42  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
Tenhle thread je vážně složen ze samých exkrementů.

Rating znechucení:

/

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 12/01/2007 :  15:46:34  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

1. i UBT je důvod k tomu, aby ses omluvil

2. .....

3. ne, jde o to, že se prezentuješ jako prezident claní organizace co utočí na clany, vůbec se nepozastuvuješ nad tím jak to bude vypadat v očích jiných? to se ti už do krámu nehodí

byl to fajn omni vs clan, tím UBT ses přidal na stranu omni a víš to moc dobře

omluv bud tady nebo na ICQ nebo in game

lol
cry more

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 12/01/2007 :  16:00:52  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Aktuální jako vždycky :)

-
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 12/01/2007 :  16:11:08  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
tvoje nesmysly jsou nestarnouci

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page