Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Kde koupit retial Echoes of Faydwer ?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Undertaker
Starting Member

9 Posts

Posted - 23/12/2006 :  22:00:36  Show Profile  Send Undertaker an ICQ Message Send Undertaker a Private Message  Reply with Quote
CHtel bych zacit s hrat everquest 2 po tom co jsem si vyzkousel ted 7 dni zdarma jsem si rek ze by to stalo za hrich. Nevite nekdo kde bych mohl sehnat krabicovou verzi Echoes of Faydwer jsou v ni i vsechny predchozi datadisky treba z nejakyho obchodu z Anglie nebo tak nejak? Kdybych to kupoval po jednou nebo pres SOE downland tak me to stoji mnohem vic penez a to se mi zase nechce :). A kdyby mi jeste nekdo rek kolik presne stojej mesicny poplatky nemuzu to najit zaplatil bych si rovnou treba pul roku jesli by to bylo vyhodnejsi?
Diky za odpovedi muzete i na ICQ.

arxonn
Starting Member

29 Posts

Posted - 24/12/2006 :  00:18:21  Show Profile  Send arxonn an ICQ Message Send arxonn a Private Message  Reply with Quote
Ja ji mam z http://gameplay.com/. Nemuzu si na ne ztezovat rychle doruceni a na pozadani mi poslali hned cd key mailem.
S placenim to mas nevyhodnejsi na rokjinak to jde mesic 15usd 3mesice 42usd 6mesicu 78usd 12mesicu 144sd.

EQ II:
Arxon 90/250 Defiler
Jeanete 90/200 Fury
Silvanas 80/200 Warlock
VG: Arxon 50 Bloodmage (retired)
Go to Top of Page

Undertaker
Starting Member

9 Posts

Posted - 24/12/2006 :  15:53:15  Show Profile  Send Undertaker an ICQ Message Send Undertaker a Private Message  Reply with Quote
Jeste nevite nekdo jestli u toho 7 deniho trialu neni treba kvuli mensimu objemu dat orezana grafika protoze kdyz to zkousim na svym starickym stroji co mam ted doma Athlon XP2500+,R9800PRo,512MBDDR a dam Maximalni detajly tak se mi popravde ta grafika az tak hezka nezda :( ani potom a jde to jeste celkem "slusne" sice jen 2-3FPS ale cekal jsem podle diskuzy a recenzi ze to padne na hubu uz pri vyberu postavy :) a celkove se mi zda prostredi strasne chudy a trava je nehorazne hnusna :) hrozne kostrbaty 2D textury. Uz nejakej cas hraju Guild Wars a tam se mi zda grafika o dost hezci sice nema ruzny High-end stinovani atd.. ale na mim stroji vise beha na max a 4xaniso okolo 30FPS a prostredi se mi zda bohatsi a pestrejsi nez EQ2 :(. Ofic obrazky z EQ2 vypadaj skvele ale u me to tak nejak nevypada :) i na max.
Go to Top of Page

Dr.Krychlin
Moderator

Inquisitor

654 Posts

Posted - 24/12/2006 :  16:21:09  Show Profile Send Dr.Krychlin a Private Message  Reply with Quote
Na Isle to běží pěkně, protože tam skoro nic není, v Queynos Harboru se ti to třeba fakt složí, musíš doufat

Jinak 512mb DDR je děsně málo pro EQ, pokud je to teda RAM a ne jen na grafice

A co se vzhledu týče, tak EQ ma celkem hodně obsáhlý nastavování grafiky se spoustou kombinací, takže to může bejt tím. Řekl bych, že pokud si viděl nějaký obrázky v recenzích tak nějakou kombinací settings vytvoříš ty samý, pochybuju, že by někomu stálo za to padělat vzhled třeba ve Photoshopu Ale to zjistíš až koupíš hru a projdeš si i jiný lokace než prťavej ostrůvek

Imaziel

Go to Top of Page

Undertaker
Starting Member

9 Posts

Posted - 24/12/2006 :  16:38:05  Show Profile  Send Undertaker an ICQ Message Send Undertaker a Private Message  Reply with Quote
Dobre beru vsechno zpet ted jsem si vytvoril novou postavu Elfa a zacalal v jinem meste a je to tu o dost hezci nez u tech vil tam je to hnus a PC mi zkolabovalo uz na Hight zacal hrozne hrabat disk a uz se vyhralbal az ve Windows asi tech 512MB ram . Ja vim ze 512 je malo ale mam jeste jedno PC a tom 1024MB tak to snad bude alespon trochu stacit ne ? Jinak je mi jasny ze to nikdo obrazky u recenzy neupravoval :) jen jsem si myslel ze to trochu orizly aby to melo min GB(ted to ma jen 3GB.

P.S. Kolik zabira na disku komplet everquest se vsema datacema a adveture packama?

Edited by - Undertaker on 24/12/2006 16:41:29
Go to Top of Page

RED EYE
New Member

458 Posts

Posted - 24/12/2006 :  20:24:01  Show Profile  Send RED EYE an ICQ Message Send RED EYE a Private Message  Reply with Quote
jestli mas starsi grafickou kartu tak se ti nektery veci nemusej ukazat ani na extreme ...

EQ2 (retired)
Lucya - 90 lvl Fury - Splitpaw
Jiskra - 90 Illusionist - Splitpaw <Validus>
Ezkaton - 90 Shadowknight - Splitpaw
VG:SoH (retired) - Auril - 50lvl Cleric
AoC (retired) Lucya - 80lvl Tempest of Set - Dagon
Go to Top of Page

Gunhead
Starting Member

69 Posts

Posted - 26/12/2006 :  18:41:29  Show Profile  Send Gunhead an ICQ Message Send Gunhead a Private Message  Reply with Quote
momentalne cca 8.7 GB...

EQ2: Gunhead, Patmat
EVE: Firelash
Go to Top of Page

Undertaker
Starting Member

9 Posts

Posted - 29/12/2006 :  13:10:23  Show Profile  Send Undertaker an ICQ Message Send Undertaker a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem si koupil everquest 2 sice ne komplet Echoes of Faydwer kterej jsem mel uz skoro objednanej (diky za link arxonnovy) ale kdyz jsem v jednom krame videl samotnej everquest2 za 299kc tak jsem nevahal a na zkousku koupil kdyz me to bude bavit tak objednam jeste echoes of faydwer.Ale chtel jsem se zeptat jesli nekdo nevite kde sezenu obal na krabicku puvodniho everquest2 ze bych si ho vytisk ta moje je nejaka hrozna edice a jeste k tomu cela krabice ve slovenstive a ja si na tech krabickach docela zakladam(sem kokot)nebo kdyby to nekdo hodil do scaneru a poslal mi to byl bych mu vdecnej. Na ABCgames.cz maj snad vsechno mimo tohodle. A jeste jsem se chtel zeptat kde hraje vic cechu jesli na Splitpaw nebo Runnyeye?

Edited by - Undertaker on 29/12/2006 21:59:55
Go to Top of Page

Dr.Krychlin
Moderator

Inquisitor

654 Posts

Posted - 29/12/2006 :  22:40:56  Show Profile Send Dr.Krychlin a Private Message  Reply with Quote
S krabicí ti nepomůžu, ale více čechů hraje na Runnyeye

Imaziel

Go to Top of Page

award
Starting Member

5 Posts

Posted - 07/02/2007 :  22:02:00  Show Profile Send award a Private Message  Reply with Quote
Ahoj! Esi chceš, tak ti EoF prodám, samo že v RETAIL verzi.
Ozvi se.

Keep smile! :-)
Go to Top of Page

SergejH
Starting Member

2 Posts

Posted - 09/02/2007 :  13:13:46  Show Profile  Send SergejH an ICQ Message Send SergejH a Private Message  Reply with Quote
Keby si mi to mohol poslat na Slovensko, ja by som to bral. Ozvi sa mi na peter.drdos@centrum.sk
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,07 seconds. on eygor Snitz Forums 2000