Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Malá agitačka na PvP :)
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Terudit
Moderator

185 Posts

Posted - 26/01/2007 :  13:27:37  Show Profile  Send Terudit an ICQ Message Send Terudit a Private Message  Reply with Quote
Vzhledem k tomu, že poměrně hodně hráčů přeslo do Vanguardu, tak bych chtěla nabídnout členství v guildě Pohodáři na PvP serveru Nagafen. Samozřejmě hrajeme za Q.

Můžete mít k PvP výhrady, ve skutečnosti ten systém je poměrně dobře odladěný, že je lepší chodit s grupou je samozřejmý. Na molech v TS a Neku je trvalá imunita kvůli lodi do EoF, na revive pointech je taky imunita do 20 metrů od nich, v boji nefunguje evac, byly sníženy lvl rozdíly v zónách, v Antonice z 8 na 4 apod.

Nikdy jsem na PvP nechtěla, ale upřímně - hru to rozšiřuje o další rozměr, není to jen tak projít si na 50 lvl Antonicu, furt si musíte hlídat záda a není to jen - aha, tady je tenhle mob a tady je tohle. Není to prostě tak sterilně nalinkovaný jako PvE.

Můžete o tom diskutovat, můžete se o tom hádat, můžete s tím nesouhlasit a to je tak všechno, co s tím můžete dělat.

Pokud budete chtít zkusit PvP a hledáte opěrný bod v guildě a spoluhráčích, napište mail, ICQ nebo si založte postavu na Nagafenu a písněte ve hře mně (Terudit, Svihak) nebo Puníkovi (Fundamental). Guilda je k dnešnímu dni lvl 44 (Zuzug na hrad). Podmínkou je Ventrilo alespoň na odposlech, tolerance k ostatním (včetně jejich humoru) a pohodaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Čus buřt, klobása a taky steak nebo jiný maso.

Snek
New Member

129 Posts

Posted - 29/01/2007 :  14:47:50  Show Profile Send Snek a Private Message  Reply with Quote
Nebo jdete hrat na Darathar za FP do MdK, at mam koho zabijet
Chodim skoro porad solo (provokativne s tagem (LFG)), nedovedu si predstavit, jak bych musel zmenit styl hrani, kdyby kolem byl taky nekdo, kdo je schopny me zabit (a zaroven na me smi zautocit) (proto nejdu na Nagafen a vymlouvam se na to, ze se mi nechce hrat znovu od zacatku a mit U.S. instalaci)
Trochu smutne je, ze pak kdyz me nekdo jednou zabije, tak mi trva ctrnact dnu, abych ziskal zpatky titul, protoze proste neni na kom ho dostat zpet.

Querio
Go to Top of Page

Terudit
Moderator

185 Posts

Posted - 30/01/2007 :  15:14:19  Show Profile  Send Terudit an ICQ Message Send Terudit a Private Message  Reply with Quote
Já tě asi majznu, co mi tu rušíš agitaci? Na Nagafenu tak 80% lidí hraje za FP, takže my máme žrádla dost.
Jsem zvědavá, co budeš dělat, až Darathar smáznou pro nedostatek hráčů!?!
Go to Top of Page

fedaikin
New Member

380 Posts

Posted - 30/01/2007 :  15:29:38  Show Profile Send fedaikin a Private Message  Reply with Quote
prece se zdarma presune na Nagafen :)
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 30/01/2007 :  15:41:59  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
tak tak cya na Nagafenu za pár týdnů nebo měsíců;

Snek: na DT hraje nějaká česká guilda za Q? nějak si nepamatuju že bych někoho potkal;

jinak tam bohužel už skoro žádný pvp není, většina lidí si hraje pvm, ale svět je při tak nízký populaci moc velkej na nějaký častější potkávání, pár magorů tam má titul získanej kempením zón s hráčema o 5-10 lvlů nižšíma a pro jistotu ještě v partě, ale tím to asi končí

Go to Top of Page

Snek
New Member

129 Posts

Posted - 31/01/2007 :  09:43:11  Show Profile Send Snek a Private Message  Reply with Quote
O ceske guilde na Nagafenu nevim. Chariot byl v Purity, Erak je v Blades of Honour, ja v Renegade Legion (vsimnete si toho RL ; asi jediny duvod, proc zustavam prakticky sam v guilde a jako magor se ji snazim vylevelovat...), jeste tam bylo par lidi, ale ty moc nevidim (teda Chariota uz jsem taky nevidel sakra dlouho)

Taky me fascinujou lidi, kteri maji ranky, ktere nesousedi s nicim, co se da potkat na opacne strane...takze ted uz jim to na Daratharu v podstate nejde vzit.

PvP na Daratharu je malo (mj. nehrozi ziskat faction s vlastnim mestem nebo status pro guildu). Cekam na merge serveru, ale mozna pak zjistim, ze mi prilis moc PvP taky vadi.
Go to Top of Page

Dr.Krychlin
Moderator

Inquisitor

654 Posts

Posted - 31/01/2007 :  12:40:31  Show Profile Send Dr.Krychlin a Private Message  Reply with Quote
Chariot se po čase zase začal objevovat na Runnyeye, od 23. jsem tam nebyl tak nevim, ale vypadá to, že hraje tam...

To Terudit: Ahóóój bobříku

Imaziel

Go to Top of Page

Terudit
Moderator

185 Posts

Posted - 01/02/2007 :  10:03:23  Show Profile  Send Terudit an ICQ Message Send Terudit a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr.Krychlin

Chariot se po čase zase začal objevovat na Runnyeye, od 23. jsem tam nebyl tak nevim, ale vypadá to, že hraje tam...

To Terudit: Ahóóój bobříku

Nazdaaar!
Ses ověnčil příjmením Krygl? Tak to je hustý!
Go to Top of Page

Shelaida
New Member

342 Posts

Posted - 05/02/2007 :  14:50:35  Show Profile  Send Shelaida an ICQ Message Send Shelaida a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Snek

Nebo jdete hrat na Darathar za FP do MdK, at mam koho zabijet
Chodim skoro porad solo (provokativne s tagem (LFG)), nedovedu si predstavit, jak bych musel zmenit styl hrani, kdyby kolem byl taky nekdo, kdo je schopny me zabit (a zaroven na me smi zautocit) (proto nejdu na Nagafen a vymlouvam se na to, ze se mi nechce hrat znovu od zacatku a mit U.S. instalaci)
Trochu smutne je, ze pak kdyz me nekdo jednou zabije, tak mi trva ctrnact dnu, abych ziskal zpatky titul, protoze proste neni na kom ho dostat zpet.

To se ti na Nagafenu nestane ...
Jdeš si takhle antonikou a než řekneš "borůvkový koláč" naskáče ti na chrbát grupa šedých Drednaughtů z Gripha a už jseš na zemi

Tady PvP žije
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000