Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Aukce na red glyph...
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Chcipak
Junior Member

tl

582 Posts

Posted - 22/12/2006 :  13:55:43  Show Profile  Send Chcipak an ICQ Message Send Chcipak a Private Message  Reply with Quote
Ahoj, chtěl bych o tady od paja2000 vysvětlení proč byla aukce na red glyph dodatečně prodloužena dodatečně někdy po 18h 19/12 o 2 dny.(v 18.10 sem koukal na aukci ještě tam ty 2 dny nebyli)

Min bid 5. Min prihoz 1. Konec 19/12/06 18:00 +2 dny

Tímto prosím moderátory aby v tom nedělali hokej a neměnily podmínky aukce při jejím průběhu jestli je to možné. Nevím sice jestli to je proti pravidlům ale docela to mate (alespoň teda mě ) a díky tomu sem nevyhrál tu aukci

p.s. Předpokládám že svým postem ničeho nedosáhnu (maximálně su to do mě někdo bude trefovat )a nemám chuť se tu s nikým hádat takže: no flame pls

o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o
AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 22/12/2006 :  15:00:14  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Co presne reklamujes? Ze se to o den posunulo, nebo naopak neposunulo?

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Chcipak
Junior Member

tl

582 Posts

Posted - 22/12/2006 :  15:04:33  Show Profile  Send Chcipak an ICQ Message Send Chcipak a Private Message  Reply with Quote
To že tam někdo připsal po 18.00h 19/12 +2 dny...

o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 22/12/2006 :  15:09:22  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Cetl si si pravidla?:-)
Pri bidu v poslednich 24hodinach se konec prodluzuje o dalsich 24 hodin.

Go to Top of Page

Chcipak
Junior Member

tl

582 Posts

Posted - 22/12/2006 :  15:16:21  Show Profile  Send Chcipak an ICQ Message Send Chcipak a Private Message  Reply with Quote
To vím , to se snad děje automatický ne? Jde mi o to že byla aukce dodatečně prodloužena.

Btw. 24 hodin nejsou dva dny

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 22/12/2006 :  15:21:23  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Pac ji paja blbe vypsal. 16/12 ve 22:00 ma koncit az 20/12 20:00.

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 22/12/2006 :  15:55:17  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
jak no falme?

tohle je flame sekce :)

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

Chcipak
Junior Member

tl

582 Posts

Posted - 22/12/2006 :  15:59:06  Show Profile  Send Chcipak an ICQ Message Send Chcipak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petrpets

jak no falme?

tohle je flame sekce :)

Pravda! General chat by byl lepčí no.

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 22/12/2006 :  19:59:31  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
joj nejak sem to blbe spocital, 16. ve 22hod, tzn uz je po 18 takze ne 19 ale 20, ale to je uplne burt, bo stejne 19. byl bid, takze se to posovalo na 20. a 20. byl taky bid takze se to posouvalo na 21.

takze 19. se to zmenilo 19. 18hod +1 den
20. se to zmenilo na 19. 18hod +2 dny

zadne hokej v tom neni, ty si mas precist pravidla a hlavne bidovat max co ses ochotne dat a pak se nemusis divit a nebo si mas hlidat terminy.

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

Chcipak
Junior Member

tl

582 Posts

Posted - 22/12/2006 :  23:33:08  Show Profile  Send Chcipak an ICQ Message Send Chcipak a Private Message  Reply with Quote
Přečti si muj post znova! Nejde mi o to kdy sem bidoval a kdo mě kdy přebidoval, vím že můj poslední bid byl už pozdě. Vadí mi když v průběhu aukce měníš konec aukce (připisuješ tam +2 dny a pod.), jak říkám mate to. Zajímalo by mě proč si tam připsal ty dva dny, nic víc. Nepřu se o to kdo kdy bidnul a kolik měl ještě času přihodit a jestli měl právo přihodit. A podle mě v tom hokej děláš a ne že ne.

btw.po bidu Deky bys taky to +2 dny mohl změnit +4 dny

kua já ten glyph chtěl no nic...peace

Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 23/12/2006 :  03:15:45  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Chcipak

Přečti si muj post znova! Nejde mi o to kdy sem bidoval a kdo mě kdy přebidoval, vím že můj poslední bid byl už pozdě. Vadí mi když v průběhu aukce měníš konec aukce (připisuješ tam +2 dny a pod.), jak říkám mate

Protoze podle pravidel pokud by aukce koncila mene jak 24 hodin po bidu se konec aukce posouva na 18:00 dalsi den. A Paja jenom konstatoval tuhle vec.

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000