Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Inf garden key - seznam
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 19/12/2006 :  12:54:27  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
Jak budou lidi online, dodaji paterny, tak se vyrazit.

kdo nema key tak piste

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Edited by - paja2000 on 21/12/2006 21:09:15

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 19/12/2006 :  12:54:52  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Ineea!

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 19/12/2006 :  13:34:46  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
crat

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

Mangia
Starting Member

79 Posts

Posted - 19/12/2006 :  23:09:23  Show Profile Send Mangia a Private Message  Reply with Quote
jestli to vyjde po Ice Golemovi tak bych klidně bral i tenhle klíč hned

Čas víceméně nehraje roli ( pokud to nebude přes týden dopoledne )

Mangiacarpa
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 20/12/2006 :  00:26:43  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
JO je to tak... Anpetuwi po golemoj je schopen jit tez... botky mam snad skoro pripravene... drobnosti odladim

ps: jsem tedy primo zavislej na http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=21036
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 20/12/2006 :  07:57:15  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
pripisu sneza, bo je to kamos!!!111

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

lacius
New Member

103 Posts

Posted - 20/12/2006 :  13:04:53  Show Profile  Send lacius an ICQ Message Send lacius a Private Message  Reply with Quote
Ladven nema key

Ladven - adv equip, Laciusnn - nt, Bylinkar - doc
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 20/12/2006 :  13:31:22  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000

pripisu sneza, bo je to kamos!!!111

tyhle lidi sem ani nepis, minule se na to vysrali a kvuli tomu nemam key

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 20/12/2006 :  13:32:04  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lacius

Ladven nema key

A co jako ze ladven nema key? Kdyz se mel minule delat tak Ladven se na to vysral....

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 20/12/2006 :  13:33:14  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
Tak jen seriozni zajmci prosim!!!
Ne ze pak budu online jen ja a toje!!!

Takze navrhuju dat prednost lidem co nebyli v minulem "problemovem" tymu.
Takze golem prvni a anpe/mangia na inf key.

Edited by - petrpets on 20/12/2006 13:37:02
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 20/12/2006 :  13:35:26  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petrpets

Tak jen seriozni zajmci prosim!!!
Ne ze pak budu online jen ja a toje!!!

ja budu online se svojim novym fizerem! style <3

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 20/12/2006 :  13:43:04  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

A ja to zase schytam jakej sem názi

Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 20/12/2006 :  13:50:02  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

Ja ti rikal, ty budes natzi i kdyz budes rozdavat kredity pred sup shopem.

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 20/12/2006 :  14:15:08  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Tak zatim to vypada ze sme akorat jeden tym :)
Kazdopadne nevidel sem ani carku od tech lidi co se na to minule vybodli ze se treba omlouvaj nebo tak neco.
Ono je jednoduchy hodit post "ja prosim / meno"
Pak si nedojde a fakof, ani nenapise sry RL etc.

;)

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 20/12/2006 :  14:19:30  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

Myslis jako "jmeno nema" davajte?:-)

Go to Top of Page

KodoBeast
Moderator

doc

1187 Posts

Posted - 20/12/2006 :  14:28:38  Show Profile  Send KodoBeast an ICQ Message Send KodoBeast a Private Message  Reply with Quote
quote:
Tak zatim to vypada ze sme akorat jeden tym :)
Kazdopadne nevidel sem ani carku od tech lidi co se na to minule vybodli ze se treba omlouvaj nebo tak neco.
Pak si nedojde a fakof, ani nenapise sry RL etc.
;)

Omlouval sem se ingame a pak i tady na imperiu -> http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19576&whichpage=3
Go to Top of Page

Soudcze
New Member

cratik

460 Posts

Posted - 20/12/2006 :  14:59:56  Show Profile  Send Soudcze an ICQ Message Send Soudcze a Private Message  Reply with Quote
měsíc mám základovku v reklamačce tak možná nekdy koncem ledna lognu, ale to je ve hvězdách...

ale jinka bych sa stavil pomoct

Soudcze-momentalne ma zaracha na lvly:-)
Lapiduch
- ohoz
Barbucha

Edited by - Soudcze on 20/12/2006 15:01:45
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 20/12/2006 :  15:07:44  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Soudcze

měsíc mám základovku v reklamačce tak možná nekdy koncem ledna lognu, ale to je ve hvězdách...

ty voe jedna originalnejsi vymluva jak druha. jedna 220ka ze nemuze zaplatit, druha ze nema desku .... co priijde zitra? 220ka a dite?

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 20/12/2006 :  15:11:58  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000
ty voe jedna originalnejsi vymluva jak druha. jedna 220ka ze nemuze zaplatit, druha ze nema desku .... co priijde zitra? 220ka a dite?

To uz je taky stary.
Co treba 220 a vanoce s rodinou?

Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 20/12/2006 :  15:14:27  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:

no tak jako na vanoce jsem si uz jednou dal v pytli monitor a svatky bez masiny nejsou svatky imho, cili mrzi me to a soucitim s tebou lapi, nicmene ted se divam, opravdu mas todlencto na pravem prstu u doce? ;))

jo zitra prijde mozna i kouzelnik ;p

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

lacius
New Member

103 Posts

Posted - 20/12/2006 :  15:36:54  Show Profile  Send lacius an ICQ Message Send lacius a Private Message  Reply with Quote
otazka znela kto nema key, nepisal som ze MUSIM MAT key HNED

Go to Top of Page

Soudcze
New Member

cratik

460 Posts

Posted - 20/12/2006 :  15:52:55  Show Profile  Send Soudcze an ICQ Message Send Soudcze a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deka

quote:

no tak jako na vanoce jsem si uz jednou dal v pytli monitor a svatky bez masiny nejsou svatky imho, cili mrzi me to a soucitim s tebou lapi, nicmene ted se divam, opravdu mas todlencto na pravem prstu u doce? ;))

jo zitra prijde mozna i kouzelnik ;p

no mám ql 200 ale už sem ztratil heslo od účtu na auno tak to nemožu editovat

Soudcze-momentalne ma zaracha na lvly:-)
Lapiduch
- ohoz
Barbucha

Go to Top of Page

lacius
New Member

103 Posts

Posted - 20/12/2006 :  16:03:26  Show Profile  Send lacius an ICQ Message Send lacius a Private Message  Reply with Quote
Co sa tyka toho neuspoesneho pokusu zist sa, nemohol som lognut, a myslel som ze ked nas tam malo byt 7, ze je to este dobre, aspon nebude treba rozmyslat kto nepojde. To ze sa vobec nebolo bo jedine peto bol online som zistil az na druhy den z fora. Ja myslel ze sa akcia odohrala uspesne bezomna. Ospravedlnujem sa ze som nemohol, ale neviem preco to ze som vtedy nemohol ma znamenat ze uz nemam o key zaujem, popripade ze som on nemal vtedy

Edited by - lacius on 20/12/2006 16:04:11
Go to Top of Page

snehulienka
New Member

316 Posts

Posted - 20/12/2006 :  19:56:56  Show Profile  Send snehulienka an ICQ Message Send snehulienka a Private Message  Reply with Quote
No ktomu ze som sa na to vysral, to nieje tak celkom pravda, pretoze som to oznamil na czabote a aj som sa ospravedlnil. Ktomu som aj teba Peto osobne prosil v telle ci by si ma tam nezobral na dualogu lebo tam nebudem moct ist.
Snezofix

To by sa sem nezmestilo
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 21/12/2006 :  00:35:43  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by snehulienka

No ktomu ze som sa na to vysral, to nieje tak celkom pravda, pretoze som to oznamil na czabote a aj som sa ospravedlnil. Ktomu som aj teba Peto osobne prosil v telle ci by si ma tam nezobral na dualogu lebo tam nebudem moct ist.
Snezofix

na buduce poridim vic PC at vas muzu vsecky vzit na dual... tripl quat etc.

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 21/12/2006 :  00:36:58  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

otazka znela kto nema key, nepisal som ze MUSIM MAT key HNED

jo, jen me zarazi tvuj pristup.

bum hlasim se....

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 21/12/2006 :  00:37:35  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
jo a me nepocitejte, s temahle lidma klic delat uz fakt nechci...

Edited by - petrpets on 21/12/2006 13:57:25
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 21/12/2006 :  07:05:49  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

jo a me nepocitejte, s cza klic delat uz fakt nechci...

ale no tak!!

Go to Top of Page

nuzgcz
Moderator

172 Posts

Posted - 21/12/2006 :  11:19:59  Show Profile  Send nuzgcz an ICQ Message Send nuzgcz a Private Message  Reply with Quote
Ja jdu na klic taky dejte vedet kdy a kde je sraz :)
Nuzgcz

Nuzgcz 220/23
Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 21/12/2006 :  12:11:11  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
No ja na ten kluc asi kaslem.
Clovek logne po tazkom dni v praci ze sa troska zrelaxuje, a hned sa na neho vyrutia nadavky ze preco nebol. Nepotrebujem nikomu hovorit preco som nemohol.

Zrejme si skusim na jana ten kluc ziskat inde a nebude mi potom aspon nik vykrikovat ze ked nieco poterbujem tak mam stat niekde v pozore a nastupeny. Je mi luto ze ta akcia nevisla ale nevratim cas aby sa to zmenilo.

Ja sa v AO chcem odreagovat, nema to bit moj zivotny styl. Preto si ju neplatim.

a k tomu ospravedlnovaniu, mozem za to ze som oproti vam posunuty o minus jednu hodinu a koncim o osmej a potom ma caka slapacka domov asi 30-40 minut. Dal by som to jednemu z vas skusit, potom by mozno porozmyslal o zivote.

Howgh!!! dohovoril som na tuto temu.

Jurosik AO agent
Mrska - evade "twink" :D

Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 21/12/2006 :  13:07:47  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BoSS_631

Jelikoz sehnani klice sezere spoustu casu, a pak zabiti 9 pokemonu taky + to chce par lidi a organizaci, tak to jinak udelat nejde.
Proste kdyz ten klic chci, sam si ho nezaridim, ale jini mi s nim radi pomohou, tak musim stat v gardenu v pozoru, nebo ho nemam. Pokud mas zivotni styl takovy, ze maji stat ostatni v pozoru kdyz se to hodi tobe, tak hodne stesti o budoucna:P

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 21/12/2006 :  13:08:59  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by snehulienka

Snezofix

Nahontete, zabijte, duallognete, udelejte 220. Dyk jsem vas o to poprosil. Taky neni dobrej pristup.

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 21/12/2006 :  13:13:54  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ospravedlnujem sa ze som nemohol, ale neviem preco to ze som vtedy nemohol ma znamenat ze uz nemam o key zaujem, popripade ze som on nemal vtedy

Jak ti to funguje v RL? Neco chces, je domluveny termin, neprijdes, nic nereknes a ocekavas, ze ten co ti neco nabizel si z toho neodvodi ze nemas zajem?
Vcasna omluva staci.
Pro vsechny tri co se tu vymlouvaji. Klic visi ve vzduchu mesic. Domluvili jste si termin kdy se sejdete?
Kdyz uz ho nekdo oznamil za vas tyden dopredu, napsali jste tu nemuzu, nemuzu, nemuzu?

A jediny na co se po tom vsem zmuzete je rikat proc ste nemohli, ze ste neudelali nic spatnyho. A opet zadna domluva na terminu...

Decka, zamyslete se v prvni rade nad sebou, a ne nad tim, jak vas ty ostatni nutej bejt nekde na cas.

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 21/12/2006 :  14:03:14  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BoSS_631

Clovek logne po tazkom dni v praci ze sa troska zrelaxuje, a hned sa na neho vyrutia nadavky ze preco nebol. Nepotrebujem nikomu hovorit preco som nemohol.

Zrejme si skusim na jana ten kluc ziskat inde a nebude mi potom aspon nik vykrikovat ze ked nieco poterbujem tak mam stat niekde v pozore a nastupeny. Je mi luto ze ta akcia nevisla ale nevratim cas aby sa to zmenilo.

Ja sa v AO chcem odreagovat, nema to bit moj zivotny styl. Preto si ju neplatim.

a k tomu ospravedlnovaniu, mozem za to ze som oproti vam posunuty o minus jednu hodinu a koncim o osmej a potom ma caka slapacka domov asi 30-40 minut. Dal by som to jednemu z vas skusit, potom by mozno porozmyslal o zivote.

Howgh!!! dohovoril som na tuto temu.

Co to tady kecas ty joudo?!

Kdyz si lognul v ten den tak sem se te ptal proc si nedosel a ty si rek ze nevis ze je to dnes, ze na forum nechodis ze se ti nechce cist to flame (jako kdyby Te nekdo mnutil cist veci okolo). Tak se tu vubec nevymlouvej na cas, kdyz si ani nevedel ze se to kona. Mam nejradeji lidi co se radeji vylzou misto omluvy.
kthxbye kamo...

Go to Top of Page

Manticorerider
Starting Member

40 Posts

Posted - 21/12/2006 :  14:33:39  Show Profile Send Manticorerider a Private Message  Reply with Quote
Peto/Toje co kdybyste se na to urážení, a dělání debilů z dobrejch lidí už vysrali, a se zamysleli nad sebou? fakt automaticky počitáte stim, že se všichni podříděj přesně tomu vašemu systemu? a když někdo náhodou vybočí, pustíte se do něj, jak sršně na kluka co jim štourá klacikem do hnízda... s takovymhle verbálním blitím mužete jít rovnou do parlamentu, tam byste se uživili... Není nic jednodušího, než se obouvat do někoho, komu to nevyšlo.. Oni to sami ví sami, a ještě jim to nadhazovat, no fuj... zrovna od vás ubohý.. Přál bych si vidět vás dva, v době kdy ste byli ti noobici vy.. a NEVĚŘIM že ste nikdy nic nezvorali.. tak co celej tenhle flame smazat/locknout a nechat je aby se dohodli na tom kdy maj oni čas? pokud ten key chtěj, tak se dohodnou.. dřív nebo pozdějc..

Chroust
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 21/12/2006 :  14:52:18  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Manticorerider
fakt automaticky počitáte stim, že se všichni podříděj přesně tomu vašemu systemu?...
nechat je aby se dohodli na tom kdy maj oni čas? pokud ten key chtěj, tak se dohodnou.. dřív nebo pozdějc..

Ano, pocitam s tim, ze kdyz pro nekoho neco delam, ze se podridi tomu co po nem chci(zde podridi dorazi v urcity cas na urcite misto).

Urazeni? Kde? Tedy krome teho prispevku.

Klic visi ve vzduchu mesic. Domluvili jste si termin kdy se sejdete?

Precti si to aspon poradne, kdyz uz mas pocit ze tu musis pouzivat tak silna slova mimo misu.

PS: Ty si kdo?

Edited by - tojejedno on 21/12/2006 14:53:19
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 21/12/2006 :  14:57:19  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Takze bych to uzavrel s timto ponaucenim (radou).
Od amika odkoupime pokemony na klic za ty samboblabla. Hodime na skladnici.
Az se ojevi nekdo kdo o nej bude stat, tak si to zorganizuje a hotovo.
V tuhle chvili na to deme spatne s tim, ze se to lidem vnucuje (aspon tak to vypada podle reakci a vysledku.)

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 21/12/2006 :  15:03:02  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

Peto/Toje co kdybyste se na to urážení, a dělání debilů z dobrejch lidí už vysrali, a se zamysleli nad sebou? fakt automaticky počitáte stim, že se všichni podříděj přesně tomu vašemu systemu? a když někdo náhodou vybočí, pustíte se do něj, jak sršně na kluka co jim štourá klacikem do hnízda... s takovymhle verbálním blitím mužete jít rovnou do parlamentu, tam byste se uživili... Není nic jednodušího, než se obouvat do někoho, komu to nevyšlo.. Oni to sami ví sami, a ještě jim to nadhazovat, no fuj... zrovna od vás ubohý.. Přál bych si vidět vás dva, v době kdy ste byli ti noobici vy.. a NEVĚŘIM že ste nikdy nic nezvorali.. tak co celej tenhle flame smazat/locknout a nechat je aby se dohodli na tom kdy maj oni čas? pokud ten key chtěj, tak se dohodnou.. dřív nebo pozdějc..

A nebo se zamysli ty nad tim a poradne si to procti, kolik normalne stoji misto v tymu na inf key, nenahunti si to kazdej, bo to zrovna izy neni. Navic high level jim nahunti patterny a pripravi ke spawnu, pak si na ne jeste udela cas aby jim to pomohl spawnout/zabit a pul tymu se na to vybodne. By me zajimalo co by se delo, kdyz bys nedorazil na inf key, kterej sis zakoupil na spot na foru..... ja ti to reknu.... rekli by ti tvoje blbost, zaplat si dalsi, mel si byt tam kde jsi byl. Nebo dalsi priklad, bist popuje v 18:00, na foru se dohodne raid 16:45 v gardenu, v 17:00 vyrazime... v ten cas opravdu vyrazime... V 17:30 logne joudoslav chmatonozka a primo se dozaduje ze de taky.... myslis, ze se pro nej nekdo bude vracet se ztratou 30 minut, kdy jeste ani neni znova up TPS aby se sel portal? Nebo ukecas Beasta aby popnul o pul hodinu pozdejs, nebo ukecas omnaky, ze se vraci zpet aby zase vyrazili az pul hodiny po tobe? Je to trosku jinej priklad, ale tohle zene lidi k dochvilnosti a kdyz jim to cely nekdo strci az pod nos, nekolikrat si na ne udela cas a oni nedorazi? Podivej se na forum kolik stoji ten full set PBs na spawn.... tohle ti lidi dostanou zadarmo a nejsou ani scopny prijit? Navic nemotej sem jak se choval kdo na zacatku, protoze co si pamatuju tak jedina high lvl podpora byl feky a taky jsme ho nemohli otravovat porad dokola, mel i svoje zajmy nez porad se motat kolem nas, takze si moc dobre pamatuju, prvni set huntil Khaot s Pedrem na dualu, obcas jsme mu pomohli a sam Khaot by to moh vypravet, ze to neni prdel.... Druhej set nas huntil celej tym (podotykam, ze v tu dobu z nas nebyl nikdo 220, tak 210 maximalne)...
Tak a ted mi rekni kdo na tom byl hur? Lidi kterejm nekdo strci 800m pod nos nebo lidi co si to vsecko museli poshanet sami? Podle me Petovo rozhorceni je na miste.... Jak pak se ma clovek na ty lidi spolehnout kdyz se pujde na spawn neceho kdyz nejsou ani schopny dorazit na neco co je zadarmo a predem naplanovany?

AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired
VG:Willma - retired
EQII:Willma
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 21/12/2006 :  15:20:14  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

"dobrejch lidi" co lzou ze nemohli dojit protoze nestihli, pritom je linej se i podivat na forum kdy se to kona, takze ani nevi, ze se to kona.....
Tak jako kdyby to nestihl a omluvil se, ok, ale ze se vylhava ze nesthil pritom logl a byl upne rozcarovanej ze se nejakej klic delal....
Takze nepriklad ted Jano dela debili z nas, a ty tu ted zacnes kecat pritom ani nevis vo ce de a co se stalo. Prectes si jejich "lzi" a na tom zakladas svuj prispevek...
A co to zvatlas o nasich systemech?
system: dohodnem termin a slezem se je klasickej postup, nevim proc by se mel nam nekdo podrizovat, precti si nejdriv co pises, lol
Ale jestli se tenhle system nekomu nezda muze navrhnout neco noveho, protoze me je to fuk, ja si ten key radeji koupim nez se hadat s nekym kdo ani nevi jakou ten key ma cenu a jak se to hunti.
A ok, nechame je aby si "oni" dohodli cas, ale to ty paterny budou lezet na sklade na veky.

Takze kthxbye...

Edited by - petrpets on 21/12/2006 15:20:57
Go to Top of Page

Manticorerider
Starting Member

40 Posts

Posted - 21/12/2006 :  15:23:05  Show Profile Send Manticorerider a Private Message  Reply with Quote
Ten kdo si to musel sehnat sám, to měl podle mě nejlepší.. protože z toho musel mít po konečnym úspěchu naprosto obrovskou radost. Ale AO už dožívá, takže kdyby si každej měl všechno dělat uplně sám, a přitom vedle něj běhalo 2000 lidí, kterejm někdo naspal 800m pod nos, asi by se na to vyprdnul.. ja system CzA nikdy neodsuzoval, je výbornej, a vůbec nejlepší co sem ve všech mmo co sem hrál viděl, ale vyžaduje se perfektně i od méně zkušenejch hráčů, a pokud někdo něco zvorá, byt nechtěne, tak je z toho hned Flame, a z teh hráčů se dělaj debilové. A pokud nepřišli.. mno tak co.. stát se muže vše.. i kdyby jen měl mizernou náladu a nechtělo se mu logovat, tak co se děje? je to hra.. neni to život. omluvit se ingame, a čekat, až se to pojede znova

Chroust
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 21/12/2006 :  15:23:39  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:
... Není nic jednodušího, než se obouvat do někoho, komu to nevyšlo..

neni nic jednodussiho, nez vlizt na forum a pisnout tam omluvu, coz udelali pouze 2 (omg to neni ani polovina, priserna vychova toto)
btw vubec nejlepsi je to udelat jeste pred akci, at na me nikdo neceka, pokud to tedy tusim, ze nestiham. Pac pak brano do detailu neceka jeden clovek z tymu jenz dorazil, ale 5-10 dalsich v support "tymu", coz uz ale bylo nekolikrat psano.

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

Manticorerider
Starting Member

40 Posts

Posted - 21/12/2006 :  15:26:54  Show Profile Send Manticorerider a Private Message  Reply with Quote
quote:

Takze bych to uzavrel s timto ponaucenim (radou).
Od amika odkoupime pokemony na klic za ty samboblabla. Hodime na skladnici.
Az se ojevi nekdo kdo o nej bude stat, tak si to zorganizuje a hotovo.
V tuhle chvili na to deme spatne s tim, ze se to lidem vnucuje (aspon tak to vypada podle reakci a vysledku.)

Spravná myšlenka podle mého úsudku

Chroust
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 21/12/2006 :  15:49:56  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ten kdo si to musel sehnat sám, to měl podle mě nejlepší.. protože z toho musel mít po konečnym úspěchu naprosto obrovskou radost. Ale AO už dožívá, takže kdyby si každej měl všechno dělat uplně sám, a přitom vedle něj běhalo 2000 lidí, kterejm někdo naspal 800m pod nos, asi by se na to vyprdnul.. ja system CzA nikdy neodsuzoval, je výbornej, a vůbec nejlepší co sem ve všech mmo co sem hrál viděl, ale vyžaduje se perfektně i od méně zkušenejch hráčů, a pokud někdo něco zvorá, byt nechtěne, tak je z toho hned Flame, a z teh hráčů se dělaj debilové. A pokud nepřišli.. mno tak co.. stát se muže vše.. i kdyby jen měl mizernou náladu a nechtělo se mu logovat, tak co se děje? je to hra.. neni to život. omluvit se ingame, a čekat, až se to pojede znova

ty asi neumis cist vid?
Ted ti pisu ze jano dela debili z nas kdyz si vymysli ze nestihl pritom ani nevedel ze se to kona.
Tak to mi rekni co si o tom ma myslet?
A kdyz nekdo nelogne pro mizernou naladu, tak at se sem uz nepripisuje do dalsiho tymu. Protoze zase nemusi mit naladu.
a ano omluva je fajn, ale zadna nebyla (od tech lidi co tu kritizuju)

Go to Top of Page

jandro
Starting Member

73 Posts

Posted - 21/12/2006 :  16:34:31  Show Profile Send jandro a Private Message  Reply with Quote
Mno o cely tyhle debate si myslim svy. Neprijde mi ze tady nekdo z nekoho dela debila. Byly totiz doby kdy v cely cza nemel klic do inf nikdo a lidi se domlouvali na foru, huntili a po dlouhych peripetiich klic konecne udelali. Prave tyhle lidi se ted snazi pomoct tem novejm a zcela pochopilne predpokladaji, ze se v domluvenej cas sejdou a udelaji klic. At se tedy ti novy hraci domluvi spolu a jdou si nahuntit pockety, pak pochopi pristup tojeho petra a dalsich.
Dostat vsechno zadarmo je snadny, ale takhle to nefungovali vzdycky.

Hugocrat
Cavey
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 21/12/2006 :  17:25:52  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
Vse zacalo slovy:"Jak budou lidi online, dodaji paterny, tak se vyrazit.

kdo nema key tak piste"
dne 19/12/2006 ...

Coz chapu jako vyzvu pro vsechny a je to super...
Pokud vydrzime obdobi rozkladu /rozumej vecne neshody/ a tohle kolem nas vsechny nenastve, tak ti co ho ted ziskaji pomohou dalsi generaci zrovna tak.
Tak to vnimam, nic vic neresim...
Zpatky k tematu...kdo a v kolik...
Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 21/12/2006 :  17:30:54  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
quote:
i kdyby jen měl mizernou náladu a nechtělo se mu logovat, tak co se děje? je to hra.. neni to život. omluvit se ingame, a čekat, až se to pojede znova

Je to cas velky skupiny lidi, ale to ti asi nedochazi, zeano.

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 21/12/2006 :  18:04:36  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
Lidi by si kurva měli vážit toho a aspoň se trochu snažit když jim někdo něco takhle hodnotnýho dává zadara.
Mimochodem myslím, že jedna z příčin je ta, že většina těch lidí co ho měli dělat je moc low lvl, takže jim bohatě stačí se mrcasit v penumbře. Ať si to tam užijiou a dělaj klíč až na to dorostou a bude je srát furt chcípat jen aby se dostali do inf. gardenu, anebo běhat přes sheol sanct. a pen. hollows. Pak možná pochopí, že jim stojí za to se sejít kvůli tomu včas.
Nechal bych ten klíč v klidu uzrát v batochu u Amíka a až se chlapci naučej organizovat se sami, a teprve pak jim s tim eventuelně vypomoh a to je tak asi všecko...

Stejně obdivuju Amíka, že má tu trpělivost to tak obětavě připravit a koukat,jak na to chlapci serou.

Mimochodem, když maj lidi pocit, že si něco nemusí zasloužit, neváží si toho a to je přesně tenhle případ.

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

Manticorerider
Starting Member

40 Posts

Posted - 21/12/2006 :  18:21:19  Show Profile Send Manticorerider a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Philty
.....Nechal bych ten klíč v klidu uzrát v batochu u Amíka a až se chlapci naučej organizovat se sami, a teprve pak jim s tim eventuelně vypomoh a to je tak asi všecko...

To je podle mě správnej přístup, to samý co řekl Toje o pár postů nahoru..

Chroust
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 21/12/2006 :  19:44:30  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
.....Nechal bych ten klíč v klidu uzrát v batochu u Amíka a až se chlapci naučej organizovat se sami, a teprve pak jim s tim eventuelně vypomoh a to je tak asi všecko...

No ted tady sice pochvalujes posty ale pred tim si tady psal neco jako ze delame z lidi debili, tak si to priste odpust kdyz ani nevis co se stalo.
kthxbye kamo

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 21/12/2006 :  21:14:18  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

a ty ses kdo? ty asi nejsi v TS kolecku co? s uctivanim mas taky probllem :( Vidim to spatne co se tyce profesniho rustu

Go to Top of Page

Rad-as
New Member

493 Posts

Posted - 21/12/2006 :  21:37:44  Show Profile Send Rad-as a Private Message  Reply with Quote
No, ja bych řekl, že dost lidí oceňuje práci lidí, kteří něco organizujou, plánujou etc etc. Byl bych celkem nerad aby se nechali znechutit člověkem, kterej už ani nehraje (tušim).

Pokud se na to, ale vyserou tak bych se ani nedivil !!!

PS: doufám, že nevyserou

AO Kocourek
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,26 seconds. on eygor Snitz Forums 2000