Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vanguard
 Vanguard General
 Kdo jde do preorderu?
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 12/12/2006 :  23:53:39  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
Aby bylo jasno, kdo to chce mit od startu

Ja mam 4 kousky
Jaris
Mufa
Alyk/Arra
Dusei/Berserk

A mame to z cdromshop.com, kde jsem se mailem presne domluvil jak to bude

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Wardocan
Tarutaru maniak

458 Posts

Posted - 13/12/2006 :  03:29:00  Show Profile Send Wardocan a Private Message  Reply with Quote
ja to budu mit pres amazon takze ve stejny den nebo mozna o den drive.

Spis otazka vyvstava zda pvp ci pve server. osobne si myslim ,ze pri releasu pvp server nebude
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 13/12/2006 :  07:06:39  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wardocan
Spis otazka vyvstava zda pvp ci pve server. osobne si myslim ,ze pri releasu pvp server nebude

Imho bude. Sigil si na tom na forech dost zakladal.

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 13/12/2006 :  08:57:45  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Pokud to vyjde dřív než Tabula Rasa tak jdu. Nicméně char založím jen na PvP serveru.

edit: tak jsem si to koupil přes onlinekeycd - tak jako tak dřív nebo později to určitě budu chtít zahrát

Noe

Edited by - Noe on 13/12/2006 09:53:12
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 13/12/2006 :  12:05:24  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Priznam se, ze ten preorder trochu nechapu.
Prosim uvest do obrazu:-)
V tuto chvili je nejaka preorder krabice s kramama+beta client + aktivacni kod.
Ta prijde ihned.
Kdyz to vyjde, dorazi neco dalsiho? Nebo je to vse? Potrebuju pak vubec tu krabici a nestaci mi kod?:-)

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 13/12/2006 :  12:36:08  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

Priznam se, ze ten preorder trochu nechapu.
Prosim uvest do obrazu:-)
V tuto chvili je nejaka preorder krabice s kramama+beta client + aktivacni kod.
Ta prijde ihned.
Kdyz to vyjde, dorazi neco dalsiho? Nebo je to vse? Potrebuju pak vubec tu krabici a nestaci mi kod?:-)

Pokud se nepletu, je za preorder jeste ingme item na delsi sprintovani a pak jeste neco

Ale ja stejne vzdy delam preorder

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 13/12/2006 :  12:42:57  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaris
Pokud se nepletu, je za preorder jeste ingme item na delsi sprintovani a pak jeste neco

Ale ja stejne vzdy delam preorder

Spis mi jde o tu fyzickou podstatu, ze jde jen o kod, zbytek je naprd (krabice na policku a klient se da sehnat jinde).
Je to tak?

Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 13/12/2006 :  12:47:13  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:

Spis mi jde o tu fyzickou podstatu, ze jde jen o kod, zbytek je naprd (krabice na policku a klient se da sehnat jinde).
Je to tak?

Ano, taky proto mi to na cdromshopu vybali a poslou jen kody mailem a krabice pak prijdou spolu s plnou hrou.

Jsou to hodni kluci

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 13/12/2006 :  12:56:23  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Fajn, takze nakonec pak bude jeste jedna krabice? Za dalsi postovny?:-)

Go to Top of Page

cimrek
Starting Member

94 Posts

Posted - 13/12/2006 :  16:55:04  Show Profile Send cimrek a Private Message  Reply with Quote
Já do toho jdu určitě od začátku, jen zatím přemýšlím, jak to nejlépe objednat, aby to přišlo s co nejmenším zpožděním. Preferuju spíše PvE.

Lotro - Gilmaren/Minstrel Level 60
EQ2 - Cimrek/Wizard (RL) Level 69
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 13/12/2006 :  17:37:43  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:

Fajn, takze nakonec pak bude jeste jedna krabice? Za dalsi postovny?:-)

a stáhnout asi 15 GB

Noe

Go to Top of Page

FUFICEK
New Member

112 Posts

Posted - 13/12/2006 :  18:02:09  Show Profile  Send FUFICEK an ICQ Message Send FUFICEK a Private Message  Reply with Quote
Full hru mam preorder na Gamestopu a preorder box sem sehnal na cdonlinekey(teda pokud me nevysplouchnou a poslou mi zitra kody s adresou na stazeni img )

Pokud zase kecám nesmysly, tak mi to prosím promiňte.
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 13/12/2006 :  18:11:13  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by FUFICEK

Full hru mam preorder na Gamestopu a preorder box sem sehnal na cdonlinekey(teda pokud me nevysplouchnou a poslou mi zitra kody s adresou na stazeni img )

myslíš, že kody budou mít už zítra?
Mě napsali, že hned jak jim to dorazí tak to pošlou ale o zítřku nepsali :)

Noe

Go to Top of Page

FUFICEK
New Member

112 Posts

Posted - 13/12/2006 :  18:26:33  Show Profile  Send FUFICEK an ICQ Message Send FUFICEK a Private Message  Reply with Quote
http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=16385&whichpage=32

tady jsem zhruba uprostred stranky postnul posledni mail co od nich dosel,ze kteryho jsem pochopil(se svoji velmi chabou anglictinou)ze uz ty kody pro me maji akorat je poslou i s odkazem na download dat.Upload jim zabere asi 48 hodin.Teda jestli jsem to pochopil spravne.

Go to Top of Page

cimrek
Starting Member

94 Posts

Posted - 14/12/2006 :  09:04:10  Show Profile Send cimrek a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na onlinecdkey jsem našel pouze tuto varinatu, což je podlě mě stejná verze jako na gamestopu. Nebo v tom mám zmatek?:-)
http://onlinecdkey.com/index/vanguardsagaofheroesretailcdkey-p-174.html
http://www.gamestop.com/product.asp?product%5Fid=646264

Lotro - Gilmaren/Minstrel Level 60
EQ2 - Cimrek/Wizard (RL) Level 69
Go to Top of Page

FUFICEK
New Member

112 Posts

Posted - 14/12/2006 :  09:26:40  Show Profile  Send FUFICEK an ICQ Message Send FUFICEK a Private Message  Reply with Quote
Na onlinecdkey uz ten preorder box nemaji,nicmene ja uz svy 3 kopie dostal :)

Go to Top of Page

FUFICEK
New Member

112 Posts

Posted - 15/12/2006 :  16:25:47  Show Profile  Send FUFICEK an ICQ Message Send FUFICEK a Private Message  Reply with Quote
Uz ma nekdo dalsi kody do ty open bety? Kody sice dosly, ale to SoE to nejak tezkotonazne nezvlada.Ta stranka kde se da ten preorder kod nejak zaregistrovat bud porad nebezi,nebo kdyz bezi tak mi to nezere ty kody... Pokud se nekomu podarilo se pres to prokousat pls napiste sem.

Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 15/12/2006 :  16:39:17  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uz ma nekdo dalsi kody do ty open bety? Kody sice dosly, ale to SoE to nejak tezkotonazne nezvlada.Ta stranka kde se da ten preorder kod nejak zaregistrovat bud porad nebezi,nebo kdyz bezi tak mi to nezere ty kody... Pokud se nekomu podarilo se pres to prokousat pls napiste sem.

jj tohle je velký problém už od closed bety. Zkus to přes Operu ... před časem se ani mě ani Blackovi nepodařilo zaktivovat kod a pomohl nám v tom Tragedy kterému to šlo přes Operu.

Noe

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 15/12/2006 :  17:01:14  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

ona uz je open beta ? neni :D

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

FUFICEK
New Member

112 Posts

Posted - 15/12/2006 :  17:37:45  Show Profile  Send FUFICEK an ICQ Message Send FUFICEK a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

ona uz je open beta ? neni :D

To myslim vi kazdej Ale ty kody si uz ted muzes zaregistrovat na stationu. BTW ja uz se tim prokousal,chyba byla ve spatne napsanejch kodech co sem dostal.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 04/01/2007 :  18:51:31  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem to taky objednal:

PREBOOK: VANGUARD: SAGA OF HEROES COLLECTORS EDITION Windows US$ 94.03
Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 05/01/2007 :  01:26:29  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message  Reply with Quote
Tak to mam taky pres cdromshop.

Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired)
Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired)

Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating)
Modgud, EVE online (retired)
Go to Top of Page

Drobek
Starting Member

3 Posts

Posted - 07/01/2007 :  11:38:42  Show Profile Send Drobek a Private Message  Reply with Quote
Já už jsem si to taky předobědnal ale pořád ještě nevím zda PVE nebo PVP
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 15/01/2007 :  00:05:28  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Tak uz je preorder primo na Sony Store a D2D

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 15/01/2007 :  07:14:19  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

Jo jo, tahle informace uz tu pred 14 dny probehla ... Vzdycky pouzi nejdriv search featuru fora, pac si vsimam, ze sem chodis hodne casto s krizkem po funuse.

Vanguarda je mozne digitalne koupit asi na dalsich 10 mistech (dlgamer, gamersloot, onlinecdkey etc. etc.). Ale to uz je taky informace stara vic nez 14 dni.

Edited by - VT on 15/01/2007 07:14:32
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 15/01/2007 :  07:16:23  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:
Originally posted by Rodier

Jo jo, tahle informace uz tu pred 14 dny probehla ... Vzdycky pouzi nejdriv search featuru fora, pac si vsimam, ze sem chodis hodne casto s krizkem po funuse.

Vanguarda je mozne digitalne koupit asi na dalsich 10 mistech (dlgamer, gamersloot, onlinecdkey etc. etc.). Ale to uz je taky informace stara vic nez 14 dni.

Rodier tady má svůj zápisník, píše si to jenom pro sebe, tak si ho nevšímej
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,16 seconds. on eygor Snitz Forums 2000