Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 druid pvp talent build
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 31

berousek
New Member

197 Posts

Posted - 12/12/2006 :  14:03:40  Show Profile Send berousek a Private Message  Reply with Quote
no mozna ze te da roguna kdyz si v normal podobe a nebo v kocce.. ale v medvedovi nevim jak by mne daval.. tada uz se mi hoodne dlouhou dobu nestalo aby mne nejaky roguna na solo dal.. a je jedno jaky mam talenty..
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 12/12/2006 :  14:20:47  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by daruma

doporučuju jeden bod z naturalist přesunout do Natures Grasp, protože Natures Grasp lze castit v koččce i medvědovi. Roguna ti dodgne bash - > NG - > NP :P

no o 1 bodu do NG jsem premejslel... ale ja obcas na tyhle skilly zapominam...takze pro me by to stejne asi nemelo vyznam...
navic pokud me rogue chytne v medvedovi...tak to nebylo to nejchytrejsi co mohl udelat :-D s vyjimkou rogues ktery me hodne outgearnou...

no mmo
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 12/12/2006 :  15:02:58  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by berousek

no mozna ze te da roguna kdyz si v normal podobe a nebo v kocce.. ale v medvedovi nevim jak by mne daval.. tada uz se mi hoodne dlouhou dobu nestalo aby mne nejaky roguna na solo dal.. a je jedno jaky mam talenty..

nebavíme se o modrých rogunách...

já mám aq40/naxx feral equip a včera mně bwl/aq40 dagger roguna v medvědovi dostala na 1/3HP a to jsem měl tankovací mace z DM :P

Edited by - daruma on 12/12/2006 15:03:45
Go to Top of Page

berousek
New Member

197 Posts

Posted - 12/12/2006 :  15:28:58  Show Profile Send berousek a Private Message  Reply with Quote
Taky se bavim o epic equipu.. ale proste na roguny celkem umim.. Mam problemy jen s jedinou clasou a to sou druidi.. na ty neumim zahrat.. proste i kdyby sel proti mne nahej tak mne da
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 12/12/2006 :  15:41:06  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
quote:

Taky se bavim o epic equipu.. ale proste na roguny celkem umim.. Mam problemy jen s jedinou clasou a to sou druidi.. na ty neumim zahrat.. proste i kdyby sel proti mne nahej tak mne da

aha, takže locky, huntery a shadowprajsty dáváš po patchi v pohodě, jo?
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 12/12/2006 :  15:48:09  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
a co wara? dokaze po patchi vubec nekdo porazit wara?

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 12/12/2006 :  15:56:28  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

a co wara? dokaze po patchi vubec nekdo porazit wara?

chybi ti tam smailik, ale jinak peknej vtipek
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 12/12/2006 :  15:58:50  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
pobavil
Go to Top of Page

berousek
New Member

197 Posts

Posted - 12/12/2006 :  16:12:53  Show Profile Send berousek a Private Message  Reply with Quote
Hunter je o nahode.. na locka si celkem verim,.. ale zda se mi ze je u locku kapanek mensi nerficek .. bo na test serveru sem dal snad jen jednoho a to diky tomu ze to byla vylozene lama.. hmm a shadow mag.. ten se nepocita.. to je kapitola sama pro sebe
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 12/12/2006 :  16:19:48  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hunter je o nahode.. na locka si celkem verim,.. ale zda se mi ze je u locku kapanek mensi nerficek .. bo na test serveru sem dal snad jen jednoho a to diky tomu ze to byla vylozene lama.. hmm a shadow mag.. ten se nepocita.. to je kapitola sama pro sebe

sakra ty musíš být imba druid

máš někde profile?
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 12/12/2006 :  16:19:57  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
quote:

Warlocka myslíš jako: Pounce, Shred, (resist DC) Mangle, clone... ?
Tohle znám, z té plátěné strany :) hlavně jak jsme děsně imba :)
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 12/12/2006 :  16:21:03  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WereHamster

quote:

Warlocka myslíš jako: Pounce, Shred, (resist DC) Mangle, clone... ?
Tohle znám, z té plátěné strany :) hlavně jak jsme děsně imba :)

na co používat shred když dává menší dmg než mangle?

Edited by - daruma on 12/12/2006 16:21:18
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 12/12/2006 :  16:31:01  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

no affliction locka bych rekl, ze jo, ten je myslim nejslabsi na pvp, nema burst dmg...
demon, s felguardem je to pekna svina, nejvetsi dmg z lock buildu, ale taky nejak bez burst dmg
destruction, mno... death coil, shadow fury (bude 20s cd, ted 1min), blacklash, soul leach a seduce, 1v1 bez resistu je to celkem nehratelny proti nemu
Go to Top of Page

berousek
New Member

197 Posts

Posted - 12/12/2006 :  16:38:39  Show Profile Send berousek a Private Message  Reply with Quote
mluvime o feralu, ze?.. tak asi takle..
Pounce
Mangle
Claw
Rip
moutnuti do medi.. a tim ho domlatim.. jako imba rozhodne nejsem.. ale porazit jde kazdy..
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 12/12/2006 :  16:39:08  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
souboj s destro vypada zhruba jako seduce - soul fire - graveyard ress
http://img243.imageshack.us/img243/4598/oneshottedfa0.jpg
Go to Top of Page

SAS1939
New Member

222 Posts

Posted - 12/12/2006 :  16:42:44  Show Profile Send SAS1939 a Private Message  Reply with Quote
Největší síla druida je v healu,,řekl Medule.Ano je to tak

https://www.youtube.com/watch?v=AVghLoe-_q8
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 12/12/2006 :  17:13:25  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SAS1939

Největší síla druida je v healu,,řekl Medule.Ano je to tak

ze by byl druid zmutovanej paladin?

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

SAS1939
New Member

222 Posts

Posted - 12/12/2006 :  17:16:14  Show Profile Send SAS1939 a Private Message  Reply with Quote
A to eště když máte Meltage za zadkem tak je to jak pohádka.Vždy se cítím tak bezpečně a šupy dupy dup 3:0

Go to Top of Page

SAS1939
New Member

222 Posts

Posted - 12/12/2006 :  17:18:37  Show Profile Send SAS1939 a Private Message  Reply with Quote
pala..to nehraju,kolik má pala..to instantních healů,já vím jen,že má hammer of pičus

Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 12/12/2006 :  19:05:10  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pounce
Mangle
Claw <-- WTF?
Rip
moutnuti do medi.. a tim ho domlatim.. jako imba rozhodne nejsem.. ale porazit jde kazdy..

Claw? Imba teda rozhodně nejsi.

... ale jinak ano, mám daleko menší problémy zabít warlocka než před patchem (kdy to bylo takřka nemožné) - prostě ho stíhám ve většině případů umlátit dřív, než mu dojde, že tenhle druid free HK nebude. Možná je to tím, že do PVP se teď dala kvůli epikům spousta lam, ale imhoje to z velké části bufflým druidem.

Dneska se mi povedlo zabít najednou na mine v AB shadow priesta, locka a rogue. Jasně, byly to lamy a zřejmě měli o dost horší equip, ale tohle se mi dřív s druidem nikdy nepodařilo. Škoda, že se mi PC s frapsem trhá, jinak bych měl pár hezkých videí :-/
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 12/12/2006 :  19:09:01  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Pounce
Mangle
Claw
Rip

Proč bys tam cpal claw a ne další mangle (nebo shred, ale ten 30% debuff od mangle myslím v live ještě není)?

EDIT: sakra, ten nade mnou byl rychlejší ;)

Edited by - pan.filuta on 12/12/2006 19:16:54
Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 12/12/2006 :  19:23:37  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gurrshael.
Dneska se mi povedlo zabít najednou na mine v AB shadow priesta, locka a rogue. Jasně, byly to lamy a zřejmě měli o dost horší equip, ale tohle se mi dřív s druidem nikdy nepodařilo. Škoda, že se mi PC s frapsem trhá, jinak bych měl pár hezkých videí :-/

Myslíš že by někoho zajímalo video, jak zabíjíš 3 hráče stojící v lagu?

Lišák
A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%

Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 12/12/2006 :  19:24:15  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pounce
Mangle
Claw
Rip

mně to prostě nedá:
III. chlape ty musíš být slušný nubík když používáš s manglem claw

človeče ty si to představuješ jak hurvínek válku s tím lockem

btw. máš druida vůbec na šedesátce nebo se honíš se zelenýma lockama v STV?

Edited by - daruma on 12/12/2006 19:32:51
Go to Top of Page

berousek
New Member

197 Posts

Posted - 12/12/2006 :  19:45:15  Show Profile Send berousek a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pounce
Mangle
Claw
Rip

mně to prostě nedá:
III. chlape ty musíš být slušný nubík když používáš s manglem claw

človeče ty si to představuješ jak hurvínek válku s tím lockem

btw. máš druida vůbec na šedesátce nebo se honíš se zelenýma lockama v STV?

heh ted si mne rozesmal.. mimochodem druid je na 60 uz asi rok..
Jinak proc tam cpu Claw a ne Shred.. no asi proto ze nemam na shred energy.. a chci mu pouzit co nejdriv rip... Driv sem taky daval Shred, ale prijde mi vyhodnejsi pouzit ten Claw..
Go to Top of Page

pan.filuta
New Member

panFiluta

145 Posts

Posted - 12/12/2006 :  19:48:52  Show Profile Send pan.filuta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jinak proc tam cpu Claw a ne Shred.. no asi proto ze nemam na shred energy.. a chci mu pouzit co nejdriv rip... Driv sem taky daval Shred, ale prijde mi vyhodnejsi pouzit ten Claw..

Tady není otázka jestli Claw/Shred, ale používat claw když máš mangle je blbost (pokud mi teda něco zásadního neuniká)
Go to Top of Page

berousek
New Member

197 Posts

Posted - 12/12/2006 :  20:17:59  Show Profile Send berousek a Private Message  Reply with Quote
Na mangle je 6sec CD.. jestli se nepletu.. jsem zpet na resto..

Edited by - berousek on 12/12/2006 20:20:40
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 12/12/2006 :  20:40:23  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na mangle je 6sec CD.. jestli se nepletu.. jsem zpet na resto..

6s. V medvědovi. Užij si banishovatelný stromeček.

quote:
Originally posted by NoX

quote:
Originally posted by Gurrshael.

Myslíš že by někoho zajímalo video, jak zabíjíš 3 hráče stojící v lagu?

Já ti dám takový lag, že se nebudeš stačit divit. Pojď před orgrimmar, paladine! :)

Edited by - Gurrshael on 12/12/2006 20:41:08
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 12/12/2006 :  20:59:17  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
hele dame duel s mojim blue warlockem.jestli udelas aspon 1:3 tak ti poblahopreju.zatim mam vs druid skore asi 30:0felguard ftw.imho ma sanci vyhrat jen kdyz ma luck na rezisty...

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 12/12/2006 :  21:22:06  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

hele dame duel s mojim blue warlockem.jestli udelas aspon 1:3 tak ti poblahopreju.zatim mam vs druid skore asi 30:0felguard ftw.imho ma sanci vyhrat jen kdyz ma luck na rezisty...

duely jsou o nicem. Zajimalo by me jak dlouho by jsi prezil kdyz te z poza stromu odsniperuje hunter s tvym "nabusenym" felguardem :o))
BTW uz vidim jak ten felguard dava do Gurshaela rany za smesnych 50 do jeho 14k armoru
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 12/12/2006 :  22:18:50  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

quote:

duely jsou o nicem. Zajimalo by me jak dlouho by jsi prezil kdyz te z poza stromu odsniperuje hunter s tvym "nabusenym" felguardem :o))
BTW uz vidim jak ten felguard dava do Gurshaela rany za smesnych 50 do jeho 14k armoru

mno chci videt co bys udelal s takovym hunterem ty..ja jsem celkem v pohode nadotkuju ho ,DC a drzim se u nej..felguard mu da taky nejaky dps.. pokud me do 15sec nezabije(s toho 3sec DC) tak je mrtvej pripadne dotika i tak..a 5000hp+20%SL neco vydrzi...

feral druid sice dostal pekny boost dps ,ale nic jineho proste nema.ano udela stejnou dmg jako rogue ,ale rogue neni nebezpecnej svym dps ,ale zbylyma abilitama.Stale si stojim za tim ze jinej druid nez healbot neni v pvp srovnatelnej s ostatnima clasama...

.....
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 12/12/2006 :  22:57:04  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
[/quote]
feral druid sice dostal pekny boost dps ,ale nic jineho proste nema.ano udela stejnou dmg jako rogue ,ale rogue neni nebezpecnej svym dps ,ale zbylyma abilitama.Stale si stojim za tim ze jinej druid nez healbot neni v pvp srovnatelnej s ostatnima clasama...

[/quote]

pokud se druidovi povede opening move a použije combo pounce - mangle - rake - (rip, pokud stihne) - moonfire, tak je warlock na 1/2 HP. charge - critne ti mangle a maul a lock leží, kkthxbai
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 13/12/2006 :  00:14:25  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

mno chci videt co bys udelal s takovym hunterem ty..ja jsem celkem v pohode nadotkuju ho ,DC a drzim se u nej..felguard mu da taky nejaky dps.. pokud me do 15sec nezabije(s toho 3sec DC) tak je mrtvej pripadne dotika i tak..a 5000hp+20%SL neco vydrzi...

No co ... začnu v kočce stealthuntý. Rooty, medvěd, enrage a k němu. Skončím v pasti, on vedle mě v rootech. Oba čekáme jako dvě trubky až to spadne a pak už je to jen o tom nepustit ho daleko od sebe a včas se vyhealovat. Není to jistá výhra z ničí strany, ale mě to dává celkem solidní šance.

Pokud se to bude někdo snažit urvat jen přes damage, tak se mu to povede jen když bude mít o dost lepší equip.

Nikdo neříká, že warloci a hunteři nejsou teď tak trochu overpowered díky novým abilitám ve starém equipu a stále na 60. levelu. Jen bych ty druidy tak rychle neodsuzoval - to, že je tu teď spousta "lol feral" druidů, kteří byli dva roky resto, ještě neznamená, že člověk co to hrát umí dokáže stejné hovno jako oni.

Ostatně, ten duel před orgrimmarem si klidně dám, sám jsem zvědavý na výsledek.
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 13/12/2006 :  00:21:14  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

pokud se druidovi povede opening move a použije combo pounce - mangle - rake - (rip, pokud stihne) - moonfire, tak je warlock na 1/2 HP. charge - critne ti mangle a maul a lock leží, kkthxbai

Feary, DC a charge od felguarda jsi zapomněl kde?
Rake a rip snad raději komentovat nebudu.
Jak chceš po shiftu do medvěda dát charge (5 rage), maul (7 rage) a mangle (15 rage) bych taky rád viděl.

Edited by - Gurrshael on 13/12/2006 00:22:15
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 13/12/2006 :  05:48:33  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

mno dotky to jo to mi das jestli je mas insta, ale vic nestihnes, kazdopadne pisu o klasicky situaci kdy ja zacnu ne o duelu
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 13/12/2006 :  08:08:50  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
mno dotky to jo to mi das jestli je mas insta, ale vic nestihnes, kazdopadne pisu o klasicky situaci kdy ja zacnu ne o duelu

Je jasny ze kdyz se k tobe priblizi v BG nebo outdoor nejakej hunter natahne aimed a ty si ho nevsimnes tak to ma z 80% vyhrany,ale to ma proti kazdy clase,s tim nic neudelas.oproti tomu druid pokud nema ready trinket na fear tak je uplne v poho,charge felguard fear dotky na pulce HP DC a dorazit.jedinej problem by byl NS.avsem ten druid mit nemuze bo mangle.vetsinou mi ubere hp jen v prvnich 4sekundach pak uz si ho povodim...

.....
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 13/12/2006 :  08:14:30  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
jestli to jeste nevite tak druid dostal peknou radku nerfu v bete BC...

cim zacit? asi nejvic bude bolet nerf hp boostu v dire bear ze 40% na 25% (coz napr. pro me znamena, ze se 400 staminou budu mit min hp nez ted)
idoly snizujici cenu specek predelany na zvedani dmg specek

a jeste par veci...

edit: za posledni 4 dny se povedlo blizzardu me opravdu radne vytocit celou radou opatreni a zmen... /spit na nej

edit2: z worldofraids:

Druid

- Dire Bear form AP bonus is now +210. HP Bonus is now 25% (down from 40%)
- Tranquility now heals roughly 5x as much (almost 1600 every 2 sec for 8 seconds), but with 10 minute cooldown.
- Idol of Ferocity changed from -3 energy to +20dmg.
- Stormrage Armor Set 3 part bonus is now 20mp5 instead of 15% mana regen.

no mmo

Edited by - celdric on 13/12/2006 08:17:52
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 13/12/2006 :  08:34:09  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gurrshael

quote:

quote:

Feary, DC a charge od felguarda jsi zapomněl kde?
Rake a rip snad raději komentovat nebudu.
Jak chceš po shiftu do medvěda dát charge (5 rage), maul (7 rage) a mangle (15 rage) bych taky rád viděl.

ne každý lock má felguarda, naopak jich teď s felguardem vídím v BG minimum. ale jasně se stunem od felgurda tohle neuděláš.

po chargování okamžitě zapínám enrage.
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 13/12/2006 :  08:41:43  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne každý lock má felguarda, naopak jich teď s felguardem vídím v BG minimum. ale jasně se stunem od felgurda tohle neuděláš.

po chargování okamžitě zapínám enrage.

ja si teda zapinam enrage vetsinou hned po shiftu pred charge...ale je to asi vicemene jedno

no mmo
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 02/01/2007 :  16:37:49  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
Abych tu rozpoutal flame a nahnal pár postů:

http://ender.wz.cz/img/armor.jpg

Hezké, ne? :)

Edited by - Gurrshael on 02/01/2007 16:43:20
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 02/01/2007 :  16:41:13  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://ender.wz.cz/img/amor.jpg

404 Not Found
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 02/01/2007 :  16:43:46  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

quote:

http://ender.wz.cz/img/amor.jpg

404 Not Found

Vypadlo mi tam R v armor.jpg, uz je to opravene
Go to Top of Page

berousek
New Member

197 Posts

Posted - 02/01/2007 :  16:46:40  Show Profile Send berousek a Private Message  Reply with Quote
Kdyt psal ze chce nahnat posty :P a flame je celej tuten topic
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 09/01/2007 :  14:24:11  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
No a protože blizzard je banda vymaštěnců, tak místo aby warovi dali ability které se budou opravdu nějak scalovat úměrně k gearu tak zrušili threat coeficient co měl swipe a z maulu udělali totéž co heroic strike. Tedy alespoň dle patchnotes co nás čekají zítra. Oplátkou za to budete moct kecat s NPC i ve formě.

Na druhou stranu bonus v medvědovi už bude 450% pro armor a 25% pro hp. Tak jako tak, to je prostě retardace.
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 09/01/2007 :  14:29:41  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:

No a protože blizzard je banda vymaštěnců, tak místo aby warovi dali ability které se budou opravdu nějak scalovat úměrně k gearu tak zrušili threat coeficient co měl swipe a z maulu udělali totéž co heroic strike. Tedy alespoň dle patchnotes co nás čekají zítra. Oplátkou za to budete moct kecat s NPC i ve formě.

Na druhou stranu bonus v medvědovi už bude 450% pro armor a 25% pro hp. Tak jako tak, to je prostě retardace.

?? kde si tohle cetl?

http://www.wowwiki.com/Patch_2.0.3_%28Release_Notes%29
nic o zmene threatu maul/swipe nevidim (nebo sem slepy)

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 09/01/2007 :  14:35:17  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html;jsessionid=20C0C2FFDDC32B572D254306830C7144?topicId=63177085&sid=1&pageNo=1
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 09/01/2007 :  14:40:44  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html;jsessionid=20C0C2FFDDC32B572D254306830C7144?topicId=63177085&sid=1&pageNo=1

Hm tak to je solidne demence, asi to ma co do cineni s novou speckou Lacerate, ktera bude na lvlu 66. Kazdopadne solidni nerf :P

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 09/01/2007 :  14:46:16  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:

* "Improved Leader of the Pack" has been reduced to 2 ranks for 2/4% total health healed.
sux

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 09/01/2007 :  14:47:41  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
wow. Takže místo toho aby waři měli scalovatenlý threat tak ho nerfnou i druidům. A na 70ce až nebudou přibývat nové ranky, ale dmg se bude zvyšovat bude co?

Jako čekal jsem změnu, ale u druid fakt ne.
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 09/01/2007 :  14:53:42  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

wow. Takže místo toho aby waři měli scalovatenlý threat tak ho nerfnou i druidům. A na 70ce až nebudou přibývat nové ranky, ale dmg se bude zvyšovat bude co?

Jako čekal jsem změnu, ale u druid fakt ne.

To co je teď u warů aneb... you're going to do dípíes very very slowly...
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 09/01/2007 :  14:55:56  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
2blizz: f* fyfty dykejpy majnus

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page
Page: of 31 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page