Author |
Topic  |
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 12/12/2006 : 14:03:40
|
no mozna ze te da roguna kdyz si v normal podobe a nebo v kocce.. ale v medvedovi nevim jak by mne daval.. tada uz se mi hoodne dlouhou dobu nestalo aby mne nejaky roguna na solo dal.. a je jedno jaky mam talenty.. |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 12/12/2006 : 14:20:47
|
quote: Originally posted by daruma
doporučuju jeden bod z naturalist přesunout do Natures Grasp, protože Natures Grasp lze castit v koččce i medvědovi. Roguna ti dodgne bash - > NG - > NP :P
no o 1 bodu do NG jsem premejslel... ale ja obcas na tyhle skilly zapominam...takze pro me by to stejne asi nemelo vyznam... navic pokud me rogue chytne v medvedovi...tak to nebylo to nejchytrejsi co mohl udelat :-D s vyjimkou rogues ktery me hodne outgearnou... |
no mmo
|
 |
|
daruma
New Member

164 Posts |
Posted - 12/12/2006 : 15:02:58
|
quote: Originally posted by berousek
no mozna ze te da roguna kdyz si v normal podobe a nebo v kocce.. ale v medvedovi nevim jak by mne daval.. tada uz se mi hoodne dlouhou dobu nestalo aby mne nejaky roguna na solo dal.. a je jedno jaky mam talenty..
nebavíme se o modrých rogunách...
já mám aq40/naxx feral equip a včera mně bwl/aq40 dagger roguna v medvědovi dostala na 1/3HP a to jsem měl tankovací mace z DM :P |
Edited by - daruma on 12/12/2006 15:03:45 |
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 12/12/2006 : 15:28:58
|
Taky se bavim o epic equipu.. ale proste na roguny celkem umim.. Mam problemy jen s jedinou clasou a to sou druidi.. na ty neumim zahrat.. proste i kdyby sel proti mne nahej tak mne da |
 |
|
daruma
New Member

164 Posts |
Posted - 12/12/2006 : 15:41:06
|
Taky se bavim o epic equipu.. ale proste na roguny celkem umim.. Mam problemy jen s jedinou clasou a to sou druidi.. na ty neumim zahrat.. proste i kdyby sel proti mne nahej tak mne da
aha, takže locky, huntery a shadowprajsty dáváš po patchi v pohodě, jo?   |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 12/12/2006 : 15:48:09
|
a co wara? dokaze po patchi vubec nekdo porazit wara? |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 12/12/2006 : 15:56:28
|
quote: Originally posted by Eagle
a co wara? dokaze po patchi vubec nekdo porazit wara?
chybi ti tam smailik, ale jinak peknej vtipek  |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 12/12/2006 : 15:58:50
|
pobavil  |
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 12/12/2006 : 16:12:53
|
Hunter je o nahode.. na locka si celkem verim,.. ale zda se mi ze je u locku kapanek mensi nerficek .. bo na test serveru sem dal snad jen jednoho a to diky tomu ze to byla vylozene lama.. hmm a shadow mag.. ten se nepocita.. to je kapitola sama pro sebe  |
 |
|
daruma
New Member

164 Posts |
Posted - 12/12/2006 : 16:19:48
|
Hunter je o nahode.. na locka si celkem verim,.. ale zda se mi ze je u locku kapanek mensi nerficek .. bo na test serveru sem dal snad jen jednoho a to diky tomu ze to byla vylozene lama.. hmm a shadow mag.. ten se nepocita.. to je kapitola sama pro sebe 
sakra ty musíš být imba druid 
máš někde profile? |
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 12/12/2006 : 16:19:57
|
Hunter je o nahode.. na locka si celkem verim,.. ale zda se mi ze je u locku kapanek mensi nerficek .. bo na test serveru sem dal snad jen jednoho a to diky tomu ze to byla vylozene lama.. hmm a shadow mag.. ten se nepocita.. to je kapitola sama pro sebe 
Warlocka myslíš jako: Pounce, Shred, (resist DC) Mangle, clone... ? Tohle znám, z té plátěné strany :) hlavně jak jsme děsně imba :) |
 |
|
daruma
New Member

164 Posts |
Posted - 12/12/2006 : 16:21:03
|
quote: Originally posted by WereHamster
Warlocka myslíš jako: Pounce, Shred, (resist DC) Mangle, clone... ? Tohle znám, z té plátěné strany :) hlavně jak jsme děsně imba :)
na co používat shred když dává menší dmg než mangle? |
Edited by - daruma on 12/12/2006 16:21:18 |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 12/12/2006 : 16:31:01
|
no affliction locka bych rekl, ze jo, ten je myslim nejslabsi na pvp, nema burst dmg... demon, s felguardem je to pekna svina, nejvetsi dmg z lock buildu, ale taky nejak bez burst dmg destruction, mno... death coil, shadow fury (bude 20s cd, ted 1min), blacklash, soul leach a seduce, 1v1 bez resistu je to celkem nehratelny proti nemu  |
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 12/12/2006 : 16:38:39
|
mluvime o feralu, ze?.. tak asi takle.. Pounce Mangle Claw Rip moutnuti do medi.. a tim ho domlatim.. jako imba rozhodne nejsem.. ale porazit jde kazdy.. |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
|
SAS1939
New Member

222 Posts |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 12/12/2006 : 17:13:25
|
quote: Originally posted by SAS1939
Největší síla druida je v healu,,řekl Medule.Ano je to tak
ze by byl druid zmutovanej paladin? |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
SAS1939
New Member

222 Posts |
|
SAS1939
New Member

222 Posts |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 12/12/2006 : 19:05:10
|
mluvime o feralu, ze?.. tak asi takle.. Pounce Mangle Claw <-- WTF? Rip moutnuti do medi.. a tim ho domlatim.. jako imba rozhodne nejsem.. ale porazit jde kazdy..
Claw? Imba teda rozhodně nejsi.
... ale jinak ano, mám daleko menší problémy zabít warlocka než před patchem (kdy to bylo takřka nemožné) - prostě ho stíhám ve většině případů umlátit dřív, než mu dojde, že tenhle druid free HK nebude. Možná je to tím, že do PVP se teď dala kvůli epikům spousta lam, ale imhoje to z velké části bufflým druidem.
Dneska se mi povedlo zabít najednou na mine v AB shadow priesta, locka a rogue. Jasně, byly to lamy a zřejmě měli o dost horší equip, ale tohle se mi dřív s druidem nikdy nepodařilo. Škoda, že se mi PC s frapsem trhá, jinak bych měl pár hezkých videí :-/ |
 |
|
pan.filuta
New Member

145 Posts |
Posted - 12/12/2006 : 19:09:01
|
quote: Originally posted by berousek Pounce Mangle Claw Rip
Proč bys tam cpal claw a ne další mangle (nebo shred, ale ten 30% debuff od mangle myslím v live ještě není)?
EDIT: sakra, ten nade mnou byl rychlejší ;) |
Edited by - pan.filuta on 12/12/2006 19:16:54 |
 |
|
NoX
Moderator

1051 Posts |
Posted - 12/12/2006 : 19:23:37
|
quote: Originally posted by Gurrshael. Dneska se mi povedlo zabít najednou na mine v AB shadow priesta, locka a rogue. Jasně, byly to lamy a zřejmě měli o dost horší equip, ale tohle se mi dřív s druidem nikdy nepodařilo. Škoda, že se mi PC s frapsem trhá, jinak bych měl pár hezkých videí :-/
Myslíš že by někoho zajímalo video, jak zabíjíš 3 hráče stojící v lagu?  |
Lišák A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%
|
 |
|
daruma
New Member

164 Posts |
Posted - 12/12/2006 : 19:24:15
|
mluvime o feralu, ze?.. tak asi takle.. Pounce Mangle Claw Rip moutnuti do medi.. a tim ho domlatim.. jako imba rozhodne nejsem.. ale porazit jde kazdy..
mně to prostě nedá: III. chlape ty musíš být slušný nubík když používáš s manglem claw 
človeče ty si to představuješ jak hurvínek válku s tím lockem 
btw. máš druida vůbec na šedesátce nebo se honíš se zelenýma lockama v STV? |
Edited by - daruma on 12/12/2006 19:32:51 |
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 12/12/2006 : 19:45:15
|
mluvime o feralu, ze?.. tak asi takle.. Pounce Mangle Claw Rip moutnuti do medi.. a tim ho domlatim.. jako imba rozhodne nejsem.. ale porazit jde kazdy..
mně to prostě nedá: III. chlape ty musíš být slušný nubík když používáš s manglem claw 
človeče ty si to představuješ jak hurvínek válku s tím lockem 
btw. máš druida vůbec na šedesátce nebo se honíš se zelenýma lockama v STV?
heh ted si mne rozesmal.. mimochodem druid je na 60 uz asi rok.. Jinak proc tam cpu Claw a ne Shred.. no asi proto ze nemam na shred energy.. a chci mu pouzit co nejdriv rip... Driv sem taky daval Shred, ale prijde mi vyhodnejsi pouzit ten Claw.. |
 |
|
pan.filuta
New Member

145 Posts |
Posted - 12/12/2006 : 19:48:52
|
quote: Originally posted by berousek Jinak proc tam cpu Claw a ne Shred.. no asi proto ze nemam na shred energy.. a chci mu pouzit co nejdriv rip... Driv sem taky daval Shred, ale prijde mi vyhodnejsi pouzit ten Claw..
Tady není otázka jestli Claw/Shred, ale používat claw když máš mangle je blbost (pokud mi teda něco zásadního neuniká) |
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 12/12/2006 : 20:17:59
|
Na mangle je 6sec CD.. jestli se nepletu.. jsem zpet na resto.. |
Edited by - berousek on 12/12/2006 20:20:40 |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 12/12/2006 : 20:40:23
|
Na mangle je 6sec CD.. jestli se nepletu.. jsem zpet na resto..
6s. V medvědovi. Užij si banishovatelný stromeček.
quote: Originally posted by NoX
quote: Originally posted by Gurrshael. Dneska se mi povedlo zabít najednou na mine v AB shadow priesta, locka a rogue. Jasně, byly to lamy a zřejmě měli o dost horší equip, ale tohle se mi dřív s druidem nikdy nepodařilo. Škoda, že se mi PC s frapsem trhá, jinak bych měl pár hezkých videí :-/
Myslíš že by někoho zajímalo video, jak zabíjíš 3 hráče stojící v lagu? 
Já ti dám takový lag, že se nebudeš stačit divit. Pojď před orgrimmar, paladine! :)
|
Edited by - Gurrshael on 12/12/2006 20:41:08 |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 12/12/2006 : 20:59:17
|
hele dame duel s mojim blue warlockem.jestli udelas aspon 1:3 tak ti poblahopreju.zatim mam vs druid skore asi 30:0 felguard ftw.imho ma sanci vyhrat jen kdyz ma luck na rezisty... |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 12/12/2006 : 21:22:06
|
quote: Originally posted by beldor5
hele dame duel s mojim blue warlockem.jestli udelas aspon 1:3 tak ti poblahopreju.zatim mam vs druid skore asi 30:0 felguard ftw.imho ma sanci vyhrat jen kdyz ma luck na rezisty...
duely jsou o nicem. Zajimalo by me jak dlouho by jsi prezil kdyz te z poza stromu odsniperuje hunter s tvym "nabusenym" felguardem :o)) BTW uz vidim jak ten felguard dava do Gurshaela rany za smesnych 50 do jeho 14k armoru |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 12/12/2006 : 22:18:50
|
quote: Originally posted by Araya
hele dame duel s mojim blue warlockem.jestli udelas aspon 1:3 tak ti poblahopreju.zatim mam vs druid skore asi 30:0 felguard ftw.imho ma sanci vyhrat jen kdyz ma luck na rezisty...
duely jsou o nicem. Zajimalo by me jak dlouho by jsi prezil kdyz te z poza stromu odsniperuje hunter s tvym "nabusenym" felguardem :o)) BTW uz vidim jak ten felguard dava do Gurshaela rany za smesnych 50 do jeho 14k armoru
mno chci videt co bys udelal s takovym hunterem ty..ja jsem celkem v pohode nadotkuju ho ,DC a drzim se u nej..felguard mu da taky nejaky dps.. pokud me do 15sec nezabije(s toho 3sec DC) tak je mrtvej pripadne dotika i tak..a 5000hp+20%SL neco vydrzi...
feral druid sice dostal pekny boost dps ,ale nic jineho proste nema.ano udela stejnou dmg jako rogue ,ale rogue neni nebezpecnej svym dps ,ale zbylyma abilitama.Stale si stojim za tim ze jinej druid nez healbot neni v pvp srovnatelnej s ostatnima clasama...
|
 |
|
daruma
New Member

164 Posts |
Posted - 12/12/2006 : 22:57:04
|
[/quote] feral druid sice dostal pekny boost dps ,ale nic jineho proste nema.ano udela stejnou dmg jako rogue ,ale rogue neni nebezpecnej svym dps ,ale zbylyma abilitama.Stale si stojim za tim ze jinej druid nez healbot neni v pvp srovnatelnej s ostatnima clasama...
[/quote]
pokud se druidovi povede opening move a použije combo pounce - mangle - rake - (rip, pokud stihne) - moonfire, tak je warlock na 1/2 HP. charge - critne ti mangle a maul a lock leží, kkthxbai  |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 00:14:25
|
duely jsou o nicem. Zajimalo by me jak dlouho by jsi prezil kdyz te z poza stromu odsniperuje hunter s tvym "nabusenym" felguardem :o)) BTW uz vidim jak ten felguard dava do Gurshaela rany za smesnych 50 do jeho 14k armoru
mno chci videt co bys udelal s takovym hunterem ty..ja jsem celkem v pohode nadotkuju ho ,DC a drzim se u nej..felguard mu da taky nejaky dps.. pokud me do 15sec nezabije(s toho 3sec DC) tak je mrtvej pripadne dotika i tak..a 5000hp+20%SL neco vydrzi...
feral druid sice dostal pekny boost dps ,ale nic jineho proste nema.ano udela stejnou dmg jako rogue ,ale rogue neni nebezpecnej svym dps ,ale zbylyma abilitama.Stale si stojim za tim ze jinej druid nez healbot neni v pvp srovnatelnej s ostatnima clasama...
No co ... začnu v kočce stealthuntý. Rooty, medvěd, enrage a k němu. Skončím v pasti, on vedle mě v rootech. Oba čekáme jako dvě trubky až to spadne a pak už je to jen o tom nepustit ho daleko od sebe a včas se vyhealovat. Není to jistá výhra z ničí strany, ale mě to dává celkem solidní šance.
Pokud se to bude někdo snažit urvat jen přes damage, tak se mu to povede jen když bude mít o dost lepší equip.
Nikdo neříká, že warloci a hunteři nejsou teď tak trochu overpowered díky novým abilitám ve starém equipu a stále na 60. levelu. Jen bych ty druidy tak rychle neodsuzoval - to, že je tu teď spousta "lol feral" druidů, kteří byli dva roky resto, ještě neznamená, že člověk co to hrát umí dokáže stejné hovno jako oni.
Ostatně, ten duel před orgrimmarem si klidně dám, sám jsem zvědavý na výsledek. |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 00:21:14
|
quote:
pokud se druidovi povede opening move a použije combo pounce - mangle - rake - (rip, pokud stihne) - moonfire, tak je warlock na 1/2 HP. charge - critne ti mangle a maul a lock leží, kkthxbai 
Feary, DC a charge od felguarda jsi zapomněl kde? Rake a rip snad raději komentovat nebudu. Jak chceš po shiftu do medvěda dát charge (5 rage), maul (7 rage) a mangle (15 rage) bych taky rád viděl. |
Edited by - Gurrshael on 13/12/2006 00:22:15 |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 05:48:33
|
mno dotky to jo to mi das jestli je mas insta, ale vic nestihnes, kazdopadne pisu o klasicky situaci kdy ja zacnu ne o duelu |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 08:08:50
|
quote: Originally posted by Araya mno dotky to jo to mi das jestli je mas insta, ale vic nestihnes, kazdopadne pisu o klasicky situaci kdy ja zacnu ne o duelu
Je jasny ze kdyz se k tobe priblizi v BG nebo outdoor nejakej hunter natahne aimed a ty si ho nevsimnes tak to ma z 80% vyhrany,ale to ma proti kazdy clase,s tim nic neudelas.oproti tomu druid pokud nema ready trinket na fear tak je uplne v poho,charge felguard fear dotky na pulce HP DC a dorazit.jedinej problem by byl NS.avsem ten druid mit nemuze bo mangle.vetsinou mi ubere hp jen v prvnich 4sekundach pak uz si ho povodim... |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 08:14:30
|
jestli to jeste nevite tak druid dostal peknou radku nerfu v bete BC...
cim zacit? asi nejvic bude bolet nerf hp boostu v dire bear ze 40% na 25% (coz napr. pro me znamena, ze se 400 staminou budu mit min hp nez ted) idoly snizujici cenu specek predelany na zvedani dmg specek
a jeste par veci...
edit: za posledni 4 dny se povedlo blizzardu me opravdu radne vytocit celou radou opatreni a zmen... /spit na nej
edit2: z worldofraids:
Druid
- Dire Bear form AP bonus is now +210. HP Bonus is now 25% (down from 40%) - Tranquility now heals roughly 5x as much (almost 1600 every 2 sec for 8 seconds), but with 10 minute cooldown. - Idol of Ferocity changed from -3 energy to +20dmg. - Stormrage Armor Set 3 part bonus is now 20mp5 instead of 15% mana regen.
|
no mmo
|
Edited by - celdric on 13/12/2006 08:17:52 |
 |
|
daruma
New Member

164 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 08:34:09
|
quote: Originally posted by Gurrshael
quote:
pokud se druidovi povede opening move a použije combo pounce - mangle - rake - (rip, pokud stihne) - moonfire, tak je warlock na 1/2 HP. charge - critne ti mangle a maul a lock leží, kkthxbai 
Feary, DC a charge od felguarda jsi zapomněl kde? Rake a rip snad raději komentovat nebudu. Jak chceš po shiftu do medvěda dát charge (5 rage), maul (7 rage) a mangle (15 rage) bych taky rád viděl.
ne každý lock má felguarda, naopak jich teď s felguardem vídím v BG minimum. ale jasně se stunem od felgurda tohle neuděláš. 
po chargování okamžitě zapínám enrage. |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 08:41:43
|
ne každý lock má felguarda, naopak jich teď s felguardem vídím v BG minimum. ale jasně se stunem od felgurda tohle neuděláš. 
po chargování okamžitě zapínám enrage.
ja si teda zapinam enrage vetsinou hned po shiftu pred charge...ale je to asi vicemene jedno |
no mmo
|
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 02/01/2007 : 16:37:49
|
Abych tu rozpoutal flame a nahnal pár postů:
http://ender.wz.cz/img/armor.jpg
Hezké, ne? :) |
Edited by - Gurrshael on 02/01/2007 16:43:20 |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 02/01/2007 : 16:41:13
|
http://ender.wz.cz/img/amor.jpg
Hezké, ne? :)
404 Not Found |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 02/01/2007 : 16:43:46
|
quote: Originally posted by Rakhen
http://ender.wz.cz/img/amor.jpg
Hezké, ne? :)
404 Not Found
Vypadlo mi tam R v armor.jpg, uz je to opravene |
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 02/01/2007 : 16:46:40
|
Kdyt psal ze chce nahnat posty :P a flame je celej tuten topic  |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 09/01/2007 : 14:24:11
|
No a protože blizzard je banda vymaštěnců, tak místo aby warovi dali ability které se budou opravdu nějak scalovat úměrně k gearu tak zrušili threat coeficient co měl swipe a z maulu udělali totéž co heroic strike. Tedy alespoň dle patchnotes co nás čekají zítra. Oplátkou za to budete moct kecat s NPC i ve formě.
Na druhou stranu bonus v medvědovi už bude 450% pro armor a 25% pro hp. Tak jako tak, to je prostě retardace. |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 09/01/2007 : 14:29:41
|
quote: Originally posted by Rakhen
No a protože blizzard je banda vymaštěnců, tak místo aby warovi dali ability které se budou opravdu nějak scalovat úměrně k gearu tak zrušili threat coeficient co měl swipe a z maulu udělali totéž co heroic strike. Tedy alespoň dle patchnotes co nás čekají zítra. Oplátkou za to budete moct kecat s NPC i ve formě.
Na druhou stranu bonus v medvědovi už bude 450% pro armor a 25% pro hp. Tak jako tak, to je prostě retardace.
?? kde si tohle cetl?
http://www.wowwiki.com/Patch_2.0.3_%28Release_Notes%29 nic o zmene threatu maul/swipe nevidim (nebo sem slepy) |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 09/01/2007 : 14:47:41
|
wow. Takže místo toho aby waři měli scalovatenlý threat tak ho nerfnou i druidům. A na 70ce až nebudou přibývat nové ranky, ale dmg se bude zvyšovat bude co?
Jako čekal jsem změnu, ale u druid fakt ne. |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 09/01/2007 : 14:53:42
|
wow. Takže místo toho aby waři měli scalovatenlý threat tak ho nerfnou i druidům. A na 70ce až nebudou přibývat nové ranky, ale dmg se bude zvyšovat bude co?
Jako čekal jsem změnu, ale u druid fakt ne.
To co je teď u warů aneb... you're going to do dípíes very very slowly... |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 09/01/2007 : 14:55:56
|
2blizz: f* fyfty dykejpy majnus |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|