Author |
Topic  |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 10/12/2006 : 17:07:08
|
Dneska jsem org kick Zajice z orgu. Ma nejake dluhy a zatim je nechce vracet.
V navaznosti na to, se rozjela debata, ze zajic predtim nekterym lidem dost pomahal -> ze udelal dost pro org, takze jestli se diky prinosu jinym (orgu) neanuluji neprinosy jednotlivcum.
Takze ted co je vlaste org/delani neco pro org/delani neco pro jednotlivce.
Diskutujte, zajimaji mne vase nazory.
|
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
| |
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 10/12/2006 : 18:12:23
|
dluzi neco orgu ? ze byl kicknut z orgu |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 10/12/2006 : 18:55:31
|
quote: Originally posted by Pertha
dluzi neco orgu ? ze byl kicknut z orgu
Kdyz nekdo neco ninjne jinymu orgu, tak se to naseho orgu taky netyka? Poznamka: Neni to tak, ze by nemohl vratit. Susse oznamil, ze to vracet nebude. A ano, pak je vec orgu, jaky lidi v nem byt mohou, a nemohou. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 10/12/2006 : 19:11:57
|
quote: Originally posted by tojejedno
dluzi neco orgu ? ze byl kicknut z orgu
Kdyz nekdo neco ninjne jinymu orgu, tak se to naseho orgu taky netyka? Poznamka: Neni to tak, ze by nemohl vratit. Susse oznamil, ze to vracet nebude. A ano, pak je vec orgu, jaky lidi v nem byt mohou, a nemohou.
kdyz neco ninjne jinymu orgu tak poskozuje jmeno orgu tim se to orgu tyka
pokud ma s nekym osobni spor a proto mu nevraci dluhy tak se to orgu netyka |
|
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 10/12/2006 : 19:26:55
|
tim taky preci poskozuje jmeno orgu, kdyz dluzi a nechce vracet nekomu mimo org
Edit: vubec nevim co, kde a jak dluzi, nezam ani story k tomu dluznymu, tohle je jen nazor na dluh mimo org |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
Edited by - Wilda on 10/12/2006 20:02:39 |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 10/12/2006 : 19:45:18
|
define: ...zatim je nechce vracet prisel jsem bohuzel o tu diskuterii na czabotu. na nazev topicu je odpoved jasna: org>individualita matematicky: org/individualita #error 98347577 |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 10/12/2006 : 20:13:26
|
quote: Originally posted by Deka
define: ...zatim je nechce vracet
Dobre, spis nechce vubec tomu urcitymu cloveku:-) |
|
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 10/12/2006 : 20:39:51
|
quote: Originally posted by Deka
define: ...zatim je nechce vracet
Dobre, spis nechce vubec tomu urcitymu cloveku:-)
Cili nekoho o neco okradl. |
Tolik her a tak malo casu... :) |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 10/12/2006 : 21:56:51
|
aha, takze tak se veci maji, jo tak se to da klasifikovat, toz to je jina, nemam s tim problem. |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 11/12/2006 : 07:55:55
|
ja jsem proste proti tomu aby se pres org resily osobni problemy lidi mozna je to tim ze jsem byl sam takto "resen" a navic mam z historie takovej neprijemnej zvyk, ze si lidi maj osobni problemy resit mezi sebou a ne do toho zatahovat org
ale holt starej pes (tojejedno + paja) se novym kouskum nenauci a budou do toho org zatahovat , nechtel bych videt co by se delo kdyby si navzajem slapli na kuri oko to by asi org sla do haje protoze by si navzajem vykopavali svy zastance |
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 11/12/2006 : 07:59:20
|
1. neoznámil jsem to suše, ale byl jsem nasranej :) 2. nebýt Ufana tak jsem to ani nevrátil :) (a stále si nejsem jist jestli jsem neměl být svině :/)
PS: Kdo bude chtít ten dialog z czabotu tak jsem si ho uložil. Jsou tam některé zajímavé hlášky . |
- |
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 11/12/2006 : 08:05:54
|
Nejsem seznamen s pripadem, takze nevim, kdo komu co a kolik. Souhlasim s tim, ze pokud nekdo poskozuje org, meli bychom prehodnotit jeho strvani v nem. Nicmene, postupoval bych trochu jinak - nejdriv bych napsal na forum o jake prohresky jde, vznikne pak diskuse, ve ktere dotycny bude mit moznost se branit a v pripade, ze diskuse vyjde nejak nerozhodne, tak usporadat treba hlasovani. Je mi celkem fuk, jestli vedeni samovolne rozhoduje o prodeji nejakeho junku ze skaldu, ale vyhazovani lidi je vec trochu jina.
P.S. Jeste bych dodal, ze kick z orgu bych videl opravdu jako posledni mozne reseni problemu. Je to totiz konecne reseni a neni cesta zpet. Pochybuju, ze vykopnuty clovek bude mit nekdy v budoucnu chut se vratit zpet, coz je blby zvlaste v pripade, kdy se pak zjisti, ze ten ditycny vyletel kvuli nejakemu nedorozumeni nebo osobni neshode. |
Andanthe of Czech Anarchy |
Edited by - commanche on 11/12/2006 08:09:46 |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 11/12/2006 : 08:12:08
|
ja jsem proste proti tomu aby se pres org resily osobni problemy lidi mozna je to tim ze jsem byl sam takto "resen" a navic mam z historie takovej neprijemnej zvyk, ze si lidi maj osobni problemy resit mezi sebou a ne do toho zatahovat org
ale holt starej pes (tojejedno + paja) se novym kouskum nenauci a budou do toho org zatahovat , nechtel bych videt co by se delo kdyby si navzajem slapli na kuri oko to by asi org sla do haje protoze by si navzajem vykopavali svy zastance
Pertho nech toho :). Já byl na misi, když jsem byl vyhozen a zjistil jsem to o dost později. Pak mi Ufan řekl, že je Toje prezident a stejně bych odešel sám :). Ty víš, že nemám rád Tojeho a Paju.
Na raidy s nima chodit nebudu a jediný místo kde je potkám je czabot a tam je směle ignoruju :). Do nikoho se neseru a od nich očekávám to samé (ale to nedokážou ). |
- |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
Firian
Average Member

1047 Posts |
Posted - 11/12/2006 : 09:21:14
|
Dluhy se maj vracet, o Vánocích...  |
WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage) Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
|
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 11/12/2006 : 09:23:16
|
quote: Originally posted by paja2000
quote: Originally posted by sleglik Na raidy s nima chodit nebudu a jediný místo kde je potkám je czabot a tam je směle ignoruju :). Do nikoho se neseru a od nich očekávám to samé (ale to nedokážou ).
svata pravda!!!!
Nechápu proč to bolduješ. Myslel si to ironicky a tvrdíš, že jsem na czabotu do někoho pražil? Mám tu diskusi z czabotu. První vytáhnutí na czabot udělal Petr.
|
- |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 11/12/2006 : 09:40:54
|
Na Imperiu se seru jen do Tojeho, nikdo jiný. Není to Petr, nejsi to ty.
Pokud do mne někdo praží tak mu to oplatím, ale jenom u jednoho člověka začínám já - Toje. To přiznávám.
Na Czabotu lognu a pokud tam jsem tak se neštvu do nikoho nebo si snad měl pocit, že za poslední měsíc co jsme byl loglý jsem na někoho utočil? Rozlišuju hru a imperium.
No psal jsem to ohledně s tím czabotem. Když vypíchneš jenom část odstavce tak pak to může vyznít blbě. Třeba samotné spojení "Do nikoho se neseru" je ode mne samozřejmě kravina . Jenže já to myslel v kontextu na czabotu. |
- |
Edited by - sleglik on 11/12/2006 09:42:05 |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 11/12/2006 : 09:44:56
|
quote: Originally posted by commanche Nicmene, postupoval bych trochu jinak - nejdriv bych napsal na forum o jake prohresky jde....
Nerikam, ze se to neda resit x ruznymi zpusoby. Na druhou stranu diskuze na czabotu typu :"Ty se se mnou bavis jen kdyz po mne chces vratit veci", "Ja myslel, ze kdyz mne ignorujes, tak po mne nebudes chtit vratit veci" (Zajic mozna doda usmevnej log) mne presvedcila, ze by takovi lide v CzA byt nemeli (ale ozvalo se par nazoru, ze Zajic hodne pomahal atd, tak jsem otevrel tuto debatu).
Kdyz bude vetsinovy nazor jiny nez muj tak je reseni jednoduche:-) |
|
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 11/12/2006 : 10:06:07
|
no ja myslim ze uz je to vyreseno ne? zajic splatil dluhy i kdyz 20min tvrdil, ze bude svine a nic nevrati, nic a nic a nic!! mno tak jsem si uzili trosku strandy na kanale a ted zase zpet nabrat zajice!
nj, on nejprv delal strasnej problem udelal ze sebe svinu ze to nevrati a za deset minut mi to vratil, ma rad drama asi no. :)
|
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 11/12/2006 : 10:18:24
|
quote: Originally posted by petrpets nj, on nejprv delal strasnej problem udelal ze sebe svinu ze to nevrati a za deset minut mi to vratil, ma rad drama asi no. :)
Nebo spis Ufan ma lepsi pristup k lidem. Ufan na hrad! |
|
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 11/12/2006 : 13:11:31
|
no ja myslim ze uz je to vyreseno ne? zajic splatil dluhy i kdyz 20min tvrdil, ze bude svine a nic nevrati, nic a nic a nic!! mno tak jsem si uzili trosku strandy na kanale a ted zase zpet nabrat zajice!
To je prave ten duvod, proc je dobry s kickem nespechat a nechat si to jako posledni moznost. |
Andanthe of Czech Anarchy |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 11/12/2006 : 14:06:23
|
Nebo spis Ufan ma lepsi pristup k lidem.
tak s tim lze stoprocentne souhlasit |
|
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 11/12/2006 : 17:06:06
|
Pajo strašně se ti omlouvám, ale nemohly se stejným způsobem "ztratit" peníze? :)
Třeba si vybavíš, že sis už je vybíral :). Ted sis vzpomněl jak ti zmizly věže... nikdo není neomylný :) |
- |
Edited by - sleglik on 11/12/2006 17:06:25 |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
|