Author |
Topic  |
|
Adamek
Starting Member
4 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 13:13:53
|
Takze, mam problem, ktery zacal pri stazeni noveho patche- kdyz lognu nevidim svoji postavicku, tak chci poprosit, jestli nekdo nevi co s tim???
|
|
| |
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 13:18:47
|
Nemas zakroucenej napajeci kabel? |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Adamek
Starting Member
4 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 13:21:02
|
nene nemam to je v pohode |
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 13:27:36
|
quote: Originally posted by Adamek
nene nemam to je v pohode
Tak to bude možná ta chyba! |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
pucek
Moderator

967 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 13:28:18
|
co treba odscrollovat z 1 person na 3 person :) |
WOW - Undead/Warlock [Drakthul] |
 |
|
Adamek
Starting Member
4 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 13:32:06
|
No to sou rady- odscroluj... Pry je to nejaky bug z toho noveho patche, ale reseni mi porad nejak unika |
 |
|
pucek
Moderator

967 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 13:34:50
|
Omg pokud mas problem smaz komplet adresar WTB a WTF (nejsem doma tak si nejsem jisty jestli tenhle tam je, ale driv byly urcite 2) a vse nastav znova :) |
 |
|
Adamek
Starting Member
4 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 13:39:46
|
WTB jsem zkousel a nepomohlo to a WTF sem nenasel :) |
 |
|
pucek
Moderator

967 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 13:40:39
|
HM :/ reinstal |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 13:50:27
|
quote: Originally posted by pucek
HM :/ reinstal
samozrejme ma na mysli reinstall windows
 |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
pucek
Moderator

967 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 13:52:28
|
quote: Originally posted by JerzeeG
quote: Originally posted by pucek
HM :/ reinstal
samozrejme ma na mysli reinstall windows

ne mel jsem namysli BIOS maslo :) uplne vedle   |
Edited by - pucek on 07/12/2006 14:00:11 |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 13:55:42
|
ze ja se vubec obtezuji to po Puckovi lustit :) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 15:51:14
|
Ja zas nevidim pozadie v login obrazovke (iba okno na vlozenie mena a hesla, ostatne je cierne), a char selection screen (cierna obrazovka) :( V hre uz ziaden problem nie je.  |
WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
bezvyznamne anonymne avatary :) Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 16:02:35
|
quote: Originally posted by Thundeeer
Ja zas nevidim pozadie v login obrazovke (iba okno na vlozenie mena a hesla, ostatne je cierne), a char selection screen (cierna obrazovka) :( V hre uz ziaden problem nie je. 
no prej zalezi na kreditce.. kdyz platis nejakou vyssi tridy, gold atd, tak vidis vse, jak ma byt.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 17:05:29
|
Hele kluci, tenhle clovek se slusne zeptal a napsal jeho problem a dostal hned od par z vas zretardovane offposty.
Chapu ze sranda obcas bejt musi ale jdete uz s tema "chytrejma" offpostama do prdele.
kkthnx.
|
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 17:15:34
|
quote: Originally posted by Colldor
Hele kluci, tenhle clovek se slusne zeptal a napsal jeho problem a dostal hned od par z vas zretardovane offposty.
Chapu ze sranda obcas bejt musi ale jdete uz s tema "chytrejma" offpostama do prdele.
kkthnx.
orly ? to teda mame jit skutecne tam, kde te potkame ? |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 18:56:01
|
Tak pro začátek by neškodilo mrknout se do FAQ, co postoval Mamut... a pokud tam nenajde odpověď, tak popsat svůj problém důkladnějc než-li slovy "wtf vo co go pls".
Odpověď je, co se mne týče, ne, nevím co s tím z těchto vágních údajů. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Transylvanec
New Member

263 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 19:07:31
|
quote: Originally posted by Mamut
Co zkusit tohle? http://faq.wow-europe.com/en/article.php?id=028
ty voe ja sem asi jouda :)uz asi 3 mesice resim doma ze se mi po kazdym patchi deje neco podobnyho bud nevidim hrace nebo me to po nalogovani da za chvili DE . Vzdycky mi pomohlo vymazat adresar VTF\account . No dneska se mi skoro vubec nepovedlo ani jedno tak sem rezignoval a reinstaluju.
A ted koukam ze je to timhle [do ty doby pred 3 mesicema sem mel primo PCI WIFI kartu v PC pred 3 mesici sem si poridil router :) .
|
TransylvanecIII. LordDeathSlayer http://www.fanta.dk/showmovie.asp?mid=56D12CFC-9A44-4960-A06C-90E5E71B3820
|
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 07/12/2006 : 20:03:40
|
quote: Originally posted by Transylvanec
quote: Originally posted by Mamut
Co zkusit tohle? http://faq.wow-europe.com/en/article.php?id=028
ty voe ja sem asi jouda :)uz asi 3 mesice resim doma ze se mi po kazdym patchi deje neco podobnyho bud nevidim hrace nebo me to po nalogovani da za chvili DE . Vzdycky mi pomohlo vymazat adresar VTF\account . No dneska se mi skoro vubec nepovedlo ani jedno tak sem rezignoval a reinstaluju.
A ted koukam ze je to timhle [do ty doby pred 3 mesicema sem mel primo PCI WIFI kartu v PC pred 3 mesici sem si poridil router :) .
Tak nejak podobne. Diky Mamute  |
 |
|
Tomcat777
Starting Member
6 Posts |
|
Thundeeer
New Member

421 Posts |
Posted - 08/12/2006 : 06:59:27
|
Tak u mna pomohol az uplny reinstal WoWu :( |
WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
bezvyznamne anonymne avatary :) Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
|
 |
|
ondrastrn
Starting Member
5 Posts |
Posted - 08/12/2006 : 15:24:25
|
Prosim najde se nejaká dobrá duše a poradí mi. Na executusu mám 4 postavy u dvou je vše v pořádku ale moje primární postavy Warr+ rogue, když je naloguju tak mito hodí disconnect a když už to najede tak nevidím postavu a dost věcí má místo ikony otazník. Skoušel jsem smazat wtf odinstalovat wow a pořád nic.. Byl jsem na stránce co tu dodal mamut bohužel moc dobře anglicky neumím, takže přesně nevím co a jak. Jestli by byl schopen někdo mi poradit byl bych moc vděčný už nevím jak dál předem upřímně díky za jakoukoliv radu s pozdravem ondrasos |
 |
|
ko56
New Member

123 Posts |
Posted - 08/12/2006 : 15:32:30
|
dostan tu postavu kde je malo hracu nasmeruj kameru do steny ... pak dej vsechno na min a restart wow pak to zapni a melo by to nacist pak uz to pojede pokazde dobre nebo kup lepsi pc  |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 08/12/2006 : 15:35:52
|
quote: Originally posted by ondrastrn
Prosim najde se nejaká dobrá duše a poradí mi. Na executusu mám 4 postavy u dvou je vše v pořádku ale moje primární postavy Warr+ rogue, když je naloguju tak mito hodí disconnect a když už to najede tak nevidím postavu a dost věcí má místo ikony otazník. Skoušel jsem smazat wtf odinstalovat wow a pořád nic.. Byl jsem na stránce co tu dodal mamut bohužel moc dobře anglicky neumím, takže přesně nevím co a jak. Jestli by byl schopen někdo mi poradit byl bych moc vděčný už nevím jak dál předem upřímně díky za jakoukoliv radu s pozdravem ondrasos
no ve zkratce tam pisou, ze podle tech obrazku si mas prejit na vlastnosti site a sitovych prvku/protokolu a tam: 1) pokud zjistis ze mas sitovou kartu Realtek rady 8139 mas si nainstalovat tyhle ovladace: http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=6&PFid=6&Level=5&Conn=4&DownTypeID=3&GetDown=false
2) pokud zjistis ze mas kartu typu NetGear FA311 mas si nainstalovat ovladace z umisteni: http://kbserver.netgear.com/products/FA311.asp
3) mas-li integrovanou sitovou kartu nVidia Nforce Networking Controller, mas si v nastaveni overit/zmenit hodnoty polzek: Checksum Offload : Disabled Segmentation Offload : Disabled Optimise For : Throughput
4) pokud mas jinou kartu nez byly vyjmenovane, mas si nastavit hodnoty polozek: Checksum Offload : Disabled Speed and Duplex Setting : Force 100 Mbit Full Duplex
jako poznamku tam uvadeji, ze nazvy uvedenych polozek se muzou mirne lisit a u starych sitovek si misto 100 Mbit nastavis na 10 Mbit pokud 100 Mbit nepodporuji...
tot vse  |
 |
|
ondrastrn
Starting Member
5 Posts |
Posted - 13/12/2006 : 11:32:39
|
Diky miralisi bylo to sítovou kartou mam Nforced bylo to tím velice dekuju za pomoc. Konečně to jede a bez problémů super jsem dlužníkem |
 |
|
|
Topic  |
|