Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 WARRIOR BUILD
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 40

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 02/12/2006 :  10:00:39  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vlkodlak

Já myslím, že se další fearnuti bude zkracovat na polovinu z normalni doby předchoziho, tedy z těch 20s (ikdyž to spadne za 12s), to že jakykoliv crowd control je nerfly na 12s neznamena, že se od toho odviji trvani dalšiho fearu.

to je diminishing return, prvni fear bude up to 12s, druhy o 25% min, tzn up to 9, treti up to 6 a ctvrty nc
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 02/12/2006 :  10:02:31  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

quote:
Originally posted by beldor5

quote:
Viz co jsem psal výše. I 6s je víc než dost, aby s tím zkušený lock něco stihl udělat. Na to stačí i 2s.

to mi teda neni jasny co s tim skuseny lock udela popis mi to pls :) +1shadowbolt?

Určitě tam nebude stát a říkat si, jak je ten fear vlastně useless.

no kdyz nemam venku sucubu, tak immolate, conflgrate, deathcoil, fear a snazit se ho sundat nez se ke me staci vratit
pokud ma insignii tak gg, pokud je k tomu jeste ud tak 2x gg
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 02/12/2006 :  10:04:16  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
Az na to, ze diminishing returns zkracuji napred na 50% potom na 75% a pak jsi immuni.

Takze 12,6,3,nic
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 02/12/2006 :  10:08:15  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gurrshael

Az na to, ze diminishing returns zkracuji napred na 50% potom na 75% a pak jsi immuni.

Takze 12,6,3,nic

tim hur jsem myslel ze je to 100 / 75 / 50 / 25, ale sem si rikal, ze to seduce pada nejak brzo podruhy
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 02/12/2006 :  10:24:06  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by plussminuss

quote:
Originally posted by Gurrshael

Takze 12,6,3,nic

tim hur jsem myslel ze je to 100 / 75 / 50 / 25, ale sem si rikal, ze to seduce pada nejak brzo podruhy

Crowd Control effects in PvP will last no longer than 12 seconds instead of the full duration, with a chance of a heartbeat resist.

Jak si ale mužeš byt jist? Ten fear ma normalně trvat 20s, tudiž nasledny ma trvat 10. Podle mě to prostě spadne za 12s, jakoby to třeba dispellnul. Tudiž 12/10/5. Sice nerozumim slovu "diminishing returns", ale kdyby prvni fear spadl např. kvuli dotky za 2s, druhy by měl teoreticky byt jen 1s, což je uplny nesmysl. Nemluvě o tom, že se mi vubec nelibi to "with a chance of a heartbeat resist".

Edited by - vlkodlak on 02/12/2006 10:24:41
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 02/12/2006 :  10:33:16  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
pokud nevis co je diminish return tak pak nechapu o cem se tu bavis
tyka se to jen pvp a pouzivani opakovanyho cc spellu, aby te treba mag nemohl drzet nonstop v ovci, nebo hunter v pasti.
tak druhy efekt od stejnyho cloveka na tobe vydrzi max 50% a treti 25% puvodni doby, puvodni (prvotni) hodnota bude pro vsechny ted spolecna a to 12s.
co se tyka pve, tak tam zadny dimishing neni, takze se to ridi popiskem, co to kouzlo ma
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 02/12/2006 :  10:40:53  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
No, právě sem se to snažil pochopit
Furt doufám, že se pletete a nebude to tak jak píšete. Na offic. foru o tom totiž nemužu nikde najit ani zmínku

EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=vxjC-pnlkYU - warlock vs priest, priest dostane 2. fear a pobiha v něm mezi 0:57 a 1:06 - tzn. že to asi 12/6/3 nebude.

Edited by - vlkodlak on 02/12/2006 10:56:39
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 02/12/2006 :  11:22:23  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

Furt doufám, že se pletete a nebude to tak jak píšete. Na offic. foru o tom totiž nemužu nikde najit ani zmínku

EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=vxjC-pnlkYU - warlock vs priest, priest dostane 2. fear a pobiha v něm mezi 0:57 a 1:06 - tzn. že to asi 12/6/3 nebude.

tak za
1. tohle video je stary jak metuzalem, o snizeni cc na 12s psali teprve pred dvema tydny tak
2. uz se to tyka tohodle patche, ne tbc a video je z tbc
3. 0:57 az 1:06 je u me 9s, nevim jak u tebe

Edited by - plussminuss on 02/12/2006 11:23:49
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 02/12/2006 :  11:29:00  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
Hm, tak to je dojeb... ale snad to jeste nejak zmeni...

Edited by - vlkodlak on 02/12/2006 11:29:55
Go to Top of Page

Daran
Starting Member

64 Posts

Posted - 02/12/2006 :  16:11:31  Show Profile Send Daran a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne my se nepleteme, bordel v tom máš ty. A ne, nedoufej že to změní.
Go to Top of Page

Threepio
nic

126 Posts

Posted - 04/12/2006 :  13:58:34  Show Profile  Send Threepio an ICQ Message Send Threepio a Private Message  Reply with Quote
quote:

tyka se to jen pvp a pouzivani opakovanyho cc spellu, aby te treba mag nemohl drzet nonstop v ovci, nebo hunter v pasti.
tak druhy efekt od stejnyho cloveka na tobe vydrzi max 50% a treti 25% puvodni doby, puvodni (prvotni) hodnota bude pro vsechny ted spolecna a to 12s.
co se tyka pve, tak tam zadny dimishing neni, takze se to ridi popiskem, co to kouzlo ma

Neni nahodou diminishing return pocitany na cili tech abilit? Protoze podle toho co rikas muzou 3 loci fearoat cloveka nekonecne dlouho, to samy s magama a ovci.
Imho je to tak, ze dostanes efekt, a dalsi efekt toho typu na tobe od libovolnyho cile ma DR.

Tak trosku...klokan
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 04/12/2006 :  14:02:20  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Threepio

quote:

Neni nahodou diminishing return pocitany na cili tech abilit? Protoze podle toho co rikas muzou 3 loci fearoat cloveka nekonecne dlouho, to samy s magama a ovci.
Imho je to tak, ze dostanes efekt, a dalsi efekt toho typu na tobe od libovolnyho cile ma DR.

to netusim, za celou dobu se mi nestalo, aby me dva lolci fearovali nebo dva magove ovcovali tak to nemam ani vyzkouseny a nikde jsem o tom ani necetl. Je to mozny, ale fakt nevim
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 04/12/2006 :  14:05:52  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Rozhodne to tak fungovalo. Jeste v dobach, kdy se na improved revenge aplikovaly diminishing returns stacilo, aby do moba chargnuli 3 warriori a mob byl nasledne kompletne immuni na nasledne revenge stuny.
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 04/12/2006 :  15:05:53  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

Rozhodne to tak fungovalo. Jeste v dobach, kdy se na improved revenge aplikovaly diminishing returns stacilo, aby do moba chargnuli 3 warriori a mob byl nasledne kompletne immuni na nasledne revenge stuny.

moba nebo hrace? v pve diminshing neni
Go to Top of Page

Regnak
New Member

155 Posts

Posted - 04/12/2006 :  15:33:46  Show Profile  Send Regnak an ICQ Message Send Regnak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

wtf? takze kdyz davam stunu na moba, kde uz predtim bylo CS a KS od dalsich dvou rogun a napise se mi na obrazovku zluty napis immune je to co?expain plx
ed:typo

WoW Regnak <Narayah> troll rogue - retired
WoW Charity <Narayah> UD mage - retired

Edited by - Regnak on 04/12/2006 15:34:20
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 04/12/2006 :  15:40:32  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Regnak

quote:

quote:

wtf? takze kdyz davam stunu na moba, kde uz predtim bylo CS a KS od dalsich dvou rogun a napise se mi na obrazovku zluty napis immune je to co?expain plx
ed:typo

tak mi vysvetli jak muzu v tyrs, jednoho elitaka dat 6x seduce s full duration za sebou, druhyho 2 min fearovat a tretiho zabijet?
explain plz
diminishing jen pro special class

nevim, nemuze to byt tim ze uz na sobe ks ma a ty nemuzes dat dalsi nez to prvni spadne (theory ), fakt netusim nemam rogunu

Edited by - plussminuss on 04/12/2006 15:42:23
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 04/12/2006 :  15:51:48  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
V PvP platí DR pro všechny efekty a kouzla, v PvE jen pro některé - např. roguna moba počtvrté do stunu už nedostane, zatímco Warlock si může vesele fearovat do alelujá.

Počítá se to na moba a nikoliv na hráče, tudíž 3 roguny daj furt jenom 3 stuny a nikoliv 9.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus

Edited by - Jedi_Knight on 04/12/2006 15:52:18
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 04/12/2006 :  16:03:10  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

V PvP platí DR pro všechny efekty a kouzla, v PvE jen pro některé - např. roguna moba počtvrté do stunu už nedostane, zatímco Warlock si může vesele fearovat do alelujá.

Počítá se to na moba a nikoliv na hráče, tudíž 3 roguny daj furt jenom 3 stuny a nikoliv 9.

tak to sou kkti jsem rad ze jsem lock a nemusim stunovat
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 04/12/2006 :  16:40:40  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

V PvP platí DR pro všechny efekty a kouzla

To taky neni pravda, treba pro mace specku a zminovany revenge stun jsou diminishing returns vypnute, vcetne pvp.
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 04/12/2006 :  18:06:34  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

V PvP platí DR pro všechny efekty a kouzla

To taky neni pravda, treba pro mace specku a zminovany revenge stun jsou diminishing returns vypnute, vcetne pvp.

Jseš si tím jistej? Nehraju za warra, nemám to možnost vyzkoušet, ale přijde mi silně podivné že by v PvP na něco DR nefungovalo.

Pokud to tak je, budiž.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 04/12/2006 :  19:56:05  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
nevim jak revenge, ale mace stun v pvp dimishing 100% ma

Trance addicted <3
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 04/12/2006 :  20:26:14  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
Proc stun a controled stun maji separatny DR.

(treba TuF stun proc a mace spec proc maji stejny DR ale nezavysli na charge / ks / cs / HoJ ...)

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 06/12/2006 :  10:07:17  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
tak se nam to blizi ...

poradte mi jak na nove talenty ... co se podle as vyplati a co je zbytecny ...

konkretne mi jede o prot wara ... muj navrh vypada nejak takhle

http://www.wowhead.com/?talent-bc=TVZVZfEzoIMdcxsz

ale urcite na to budete mit vlastni nazor ze :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 06/12/2006 :  10:26:36  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

tak se nam to blizi ...

poradte mi jak na nove talenty ... co se podle as vyplati a co je zbytecny ...

konkretne mi jede o prot wara ... muj navrh vypada nejak takhle

http://www.wowhead.com/?talent-bc=TVZVZfEzoIMdcxsz

ale urcite na to budete mit vlastni nazor ze :)

Osobně bych dal přednost spíš něčemu jako http://www.wowhead.com/?talent-bc=TVZZbEtohMzcest
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 06/12/2006 :  17:43:31  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
ja to zkusim takhle zatim :) http://www.wowhead.com/?talent-bc=LVMxdAioM0dioVZM
Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 06/12/2006 :  18:39:12  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
Co hovorite na tento MS crit war build ?

http://www.wowhead.com/?talent-bc=pVGhdhioMzzbZVVzm0h

alebo

http://www.wowhead.com/?talent-bc=pVGhdhioMzzZVVzu0x

pripadne

http://www.wowhead.com/?talent-bc=LVGhdhioMdzbZVVzZf

Ktory z nich bude podla Vas lepsi na PvP wara?

Ma zmysel tvorit build bez Tactical Mastery?

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),

Edited by - Thundeeer on 06/12/2006 18:51:17
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 06/12/2006 :  19:22:32  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
to je zakladni otazka - mit nebo nemit tactical mastery

moje soukroma odpoved je, ze to BEZ TM neumim, jsem prilis zvyklej vyuzivat celej potencial warra, podvedome menim stance na disarm/overpower/thunder clap

v PvE si to dokazu predstavit - full fury build s DW nema takovou potrebu menit stance, v pvp je to imho velky minus
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 06/12/2006 :  23:58:40  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
brutus, to sem ani netusil, ale blood craze/ blood thirst heal effect crituje :) docela solidni brutus
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 07/12/2006 :  08:29:53  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

brutus, to sem ani netusil, ale blood craze/ blood thirst heal effect crituje :) docela solidni brutus

ukaz mi tvuj aktualni equip a build, sem zvedavej =)
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 07/12/2006 :  08:34:00  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bloodthirst critoval i pred patchem

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 07/12/2006 :  08:37:28  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jo, jenže to potřebuje spellcrit... i crusader procy kritují. Na Loathebovi je to krásně vidět, jak máš 60% spellcrit ;)

Edited by - Rakhen on 07/12/2006 08:39:38
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 07/12/2006 :  09:04:57  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

moje soukroma odpoved je, ze to BEZ TM neumim, jsem prilis zvyklej vyuzivat celej potencial warra, podvedome menim stance na disarm/overpower/thunder clap

v PvE si to dokazu predstavit - full fury build s DW nema takovou potrebu menit stance, v pvp je to imho velky minus

uz vam dali ten trenovatelnej skill na prevod 10 rage a TM degradovali na 15? bo v takove situaci bych si dovedl predstavit, ze bys nemusel tak hrotit TM...

no mmo
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 07/12/2006 :  09:23:35  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

quote:

uz vam dali ten trenovatelnej skill na prevod 10 rage a TM degradovali na 15? bo v takove situaci bych si dovedl predstavit, ze bys nemusel tak hrotit TM...

ano, skill Stance Mastery od vendora na 60tce koupit jde
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 07/12/2006 :  09:36:38  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
no brainer
http://www.wowhead.com/?talent-bc=ThZVVzVgxRiuVo

mozna si vemu Blood craze na grind vymenou za execute a 1 HS

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Edited by - Seth on 07/12/2006 09:37:15
Go to Top of Page

Patas
Senior Counsellor

patas_new

304 Posts

Posted - 07/12/2006 :  10:06:57  Show Profile  Send Patas an ICQ Message Send Patas a Private Message  Reply with Quote
Tak už jste někdo vymyslel nějaký slušný protect build? Já zatím nějak takto, tak prosím o připomínky a korekce. Momentálně chodím jen instance, na pvp nebo sólo grind se nechystám.
http://www.wowhead.com/?talent=LmZZcEtoIMzcxst

Patas
member of CzH, CzA, BoH & MdK
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 08/12/2006 :  08:16:51  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Tak co, jak se vám hraje? Zkoušel jsem 43/5/3, nejdřív s qsr a djb, pak s archimodos... a signet ring. Cca 6.4k hp, dohromady za 20 minut v AV jsem byl třikrát sestřelen 2shotem a asi sedmkrát 3shot (s instantem). Disarm jsem za těch 20 minut nedal nikomu, každý jen immune nebo resisted - gg blizzard.

Samozřejmě pokud člověk chce mít "endless rage" (ten překlad mi moc nesedí ale nvm) tak nejsou talenty na piercing howl, na imp. battle shout, na enrage. Jinak i s endless rage je to s rage dost bída.

Fury DW build jsem zatím nezkoušel.
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 08/12/2006 :  08:31:36  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
ja DW zkousel
dmg zhruba stejna, nicmene rage o dost min -> v pvp to bylo hodne poznat, nezbyvalo moc na "chutovky" typu disarm/sunder

ok, zkusim asi respec
co rikate tomuhle?

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Edited by - Seth on 08/12/2006 09:53:56
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 08/12/2006 :  10:11:47  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
jedu fury DW, v arms temer nic (5% parry, nic vic), 3/3 TM
je to pohodka, nevidim v tom problem
Go to Top of Page

ellvira
Starting Member

8 Posts

Posted - 08/12/2006 :  10:15:33  Show Profile  Send ellvira an ICQ Message Send ellvira a Private Message  Reply with Quote
ja si dal i imp bloodrage a imp zerg rage tak pocitam ze s ragem nebude problem :)

Ellvira SPVN
Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 08/12/2006 :  10:18:51  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
Jeste jsem nemel cas to moc vyzkouset, ale myslim, ze by to nemuselo byt spatny takhle : http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/warrior/talents.html?350250203022130200212512500000000000000000000300000000000000000000

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 08/12/2006 :  11:05:36  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
sorrow: imho si myslim ze pletes prilis mnoho veci
imp HS je dobrej jen na DW...
weapon specka - 1 zbran 5/5, na 2 zbrane nemas dost bodu

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Thundeeer
New Member

421 Posts

Posted - 08/12/2006 :  12:37:57  Show Profile Send Thundeeer a Private Message  Reply with Quote
Tak nakoniec som pouzil nasledovny talent build:

http://www.wowhead.com/?talent-bc=LVGhdhioMhzbZVVzMZc

35/13/3

a rage sa mi zda ze mam este viac ako predtym. A to nemam ziaden uber equip.

WoW Twinstar - Horde - Mathrim Horde [tauren - hunter] 1x tyzdenne

Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired)
Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired)
World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)

bezvyznamne anonymne avatary :)
Rift, DAoC Uthgard, Asheron's Call 2 (frozen), LOTRO (retired), AoC (retired), Warhammer Online (rip),
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 08/12/2006 :  12:54:50  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thundeeer

Tak nakoniec som pouzil nasledovny talent build:

http://www.wowhead.com/?talent-bc=LVGhdhioMhzbZVVzMZc

35/13/3

a rage sa mi zda ze mam este viac ako predtym. A to nemam ziaden uber equip.

to bude mozna dusledek te normalizace...

no mmo
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 08/12/2006 :  17:44:30  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
tak zatial moj:
http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/warrior/talents.html?050250213020150230012000550010300000000000000300000000000000000000

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-

Edited by - Hosty on 08/12/2006 17:45:25
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 08/12/2006 :  18:37:51  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
jak clovek kouka na ty talenty, tak nez vyjde TBC a prijde lvl70 tak arms warr bude dycky gimplej v nejakym smeru
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 09/12/2006 :  09:16:40  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
http://video.google.co.uk/videoplay?docid=-2070983670833723535
http://video.google.co.uk/videoplay?docid=-7492744098320940328
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 09/12/2006 :  13:31:40  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Vcera jsem skoro dal maga, zbylo mu 230HP. On full epix ..ja blue/epix/legendary kladivo. Nepouzival jsem granaty, protoze je nerfly a thorium jsem nemel. AB, braneni vlajky 1vs1. Build 41/10. Chci tim jenom rict, ze ne vsechno je tak cerny.

War neni lepsi v TBC, ale myslim ze je stejnej gimp jako byl pred 2.0 patchem. Tzn. ze pri trochu skillu a dobre zvolenymi gadgety by mel byt zase schopen dat kohokoliv. Ovsem fight proti casterum bude vzdycky horsi. Epix lvl 70 gear + good 2hander bude rozhodujici. Chce jenom zase prijit na to jak veci pouzivat v pravy cas. Jsou nove specky, budou novy postupy.

Warri nemaji vyrytou znacku OP na talentech, ale zajimave se scalujou s gearem a nikdo nemuze rict jaky bude warr s top PvP equipem.

Duely me nezajimaji, jenom pro primenuti, takze ty videa nemaji pro me zadnou vypovidajici hodnotu.

Edit: typo

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Edited by - Shemiramoth on 09/12/2006 13:57:52
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 09/12/2006 :  15:22:40  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:

k te rade tam, kdyz uvidis shadow priesta utikej, to platilo snad i ted ne?:) vsechny classy ktere se sami neheauluji nebo si nedispeluji dotky shadow priest zabije s prstem v nose. ze na tom TBC z pohledu wara nic moc nezmeni neni prekvapeni.

edit: a myslim ze kdyby si shadow priest vybral nejlepsiho mozneho soupera -> z jeho pohledu nejlehciho - byla by to prave plechovka.

Edited by - qsubt on 09/12/2006 15:23:53
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 09/12/2006 :  17:18:41  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
v tom videu tak trosku slo i o to ze ani s recklessness nemel sanci
proti druidovi to samy, ten druid byl lama, nic nedelal, 40sec do sebe nechal jen mlatit a mel autoattack, crity za 1k mu s HP moc nehnuli, proste jen autoattackem by toho warra mozna taky dal... (btw ten druid mel 16k HP)
Go to Top of Page

SAS1939
New Member

222 Posts

Posted - 09/12/2006 :  17:32:03  Show Profile Send SAS1939 a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://video.google.co.uk/videoplay?docid=-2070983670833723535

nerf nerf nerf

https://www.youtube.com/watch?v=AVghLoe-_q8
Go to Top of Page
Page: of 40 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly