Author |
Topic  |
|
commander
Starting Member
64 Posts |
Posted - 21/11/2006 : 20:29:26
|
hej je to na EU a US forech proc ne i tady ...
1. skippnete přednásku protoze musíte dojet Zul Farrak a vaši grupe to bude trvat ještě aspon 30min = bez šance chytnout trolejbus :)
2. hrajete floorball a po daní suprovýho golu křičíte na gólmana pwned aniž by někdo jinej okolo vas věděl co to znamená
...
|
|
| |
Numan
Starting Member
29 Posts |
Posted - 21/11/2006 : 20:43:35
|
 |
 |
|
commander
Starting Member
64 Posts |
Posted - 21/11/2006 : 20:45:33
|
to bylo na mě ? nebo k tématu ? :) |
 |
|
Harim
Starting Member
67 Posts |
Posted - 21/11/2006 : 21:26:19
|
to je topic jak stehno lol |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 21/11/2006 : 21:32:44
|
quote: Originally posted by Harim
to je topic jak stehno lol
come on ... lets hunt the posts  |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 21/11/2006 : 23:25:58
|
quote: Originally posted by commander 2. hrajete floorball a po daní suprovýho golu křičíte na gólmana pwned aniž by někdo jinej okolo vas věděl co to znamená
DPC, jsem odhalen.  |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 09:33:35
|
I was here! |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 09:35:29
|
quote: Originally posted by Colldor
I was here!
To jsi ty Fantomasi?  |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 09:53:26
|
Ked zobudite frajerku vykrikom: Kempi ma aliancia.
True story ;( |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 09:57:04
|
quote: Originally posted by DarkFace
Ked zobudite frajerku vykrikom: Kempi ma aliancia.
True story ;(
par heroic striku a execute to spravi .... zkus :) |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 10:01:41
|
quote: Originally posted by commander
hej je to na EU a US forech proc ne i tady ...
1. skippnete přednásku protoze musíte dojet Zul Farrak a vaši grupe to bude trvat ještě aspon 30min = bez šance chytnout trolejbus :)
2. hrajete floorball a po daní suprovýho golu křičíte na gólmana pwned aniž by někdo jinej okolo vas věděl co to znamená
...
Ty budes asi dost postizenej kdyz zakladas takovej priblblej topic |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 10:13:48
|
Ahoj hosi ... vyspali jste se dobre? :)
btw Korka je nemocnej ze se tady jeste neukazal? |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 10:33:57
|
 |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 11:02:51
|
No mě se spíš stává, že chci jít spát a někdo mi napíše, že jsem byl nominován do party (nikdo jiný asi neodpovídal). Takže místo na 12 jdu spát na dvojku. Pak ráno v práci jsem velice čilý :D
Slovník se mi moc nemění nebo si to neuvědomuji.. |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 11:06:35
|
quote: Originally posted by Azkaban
No mě se spíš stává, že chci jít spát a někdo mi napíše, že jsem byl nominován do party (nikdo jiný asi neodpovídal). Takže místo na 12 jdu spát na dvojku. Pak ráno v práci jsem velice čilý :D
Slovník se mi moc nemění nebo si to neuvědomuji..
do jaky party jsi byl nominovan ? sakra to ja jsem nikdy nominovan nebyl do zadny party |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 11:10:10
|
quote: Originally posted by Araya
do jaky party jsi byl nominovan ? sakra to ja jsem nikdy nominovan nebyl do zadny party
Ale jo, ale ty tomu možná říkáš vybrán Klasika ne.. koukáš do /who a najdeš člověka kterej se ti hodí tak mu napíš.. |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 11:16:28
|
do jaky party jsi byl nominovan ? sakra to ja jsem nikdy nominovan nebyl do zadny party
Ale jo, ale ty tomu možná říkáš vybrán Klasika ne.. koukáš do /who a najdeš člověka kterej se ti hodí tak mu napíš..
Hmm tak o tom nic nevim nikdy jsem nikoho nehledal takhle.
|
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 11:24:39
|
za to commandera bych nominoval. to commander: 1.trolejbus tu nemame, a v klidu bych zf zavrel a jel domu crap instance. 2.Floorball nehraju bo sedim jenom u wow a rvu tu jenom :lol pwned imho lol omg omfg.Obas si dojdu i na zachod. |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
Edited by - Speh on 22/11/2006 11:27:02 |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 11:36:10
|
quote: Originally posted by Speh
za to commandera bych nominoval. to commander: 1.trolejbus tu nemame, a v klidu bych zf zavrel a jel domu crap instance. 2.Floorball nehraju bo sedim jenom u wow a rvu tu jenom :lol pwned imho lol omg omfg.Obas si dojdu i na zachod.
Hele a jak to děláš když má mladá náladu na něco víc nez si jen povídat přes ICQ? :D |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 11:38:59
|
mlada?LOL co to je.New epic mount zooomg |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 11:41:58
|
quote: Originally posted by Reyden
btw Korka je nemocnej ze se tady jeste neukazal?
Coňo! Mezi posledními, se stydím No, já na přednášky taky nechodím...a to tady nemáme ani trolejbusy a ani nehraju wow 
|
Arokh Estarioll |
Edited by - Kořka on 22/11/2006 11:44:43 |
 |
|
Spavec
Starting Member
8 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 11:51:24
|
Vubec sem nepochopil ani jeden prispevek du zas spat  |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 12:02:47
|
mlada?LOL co to je.New epic mount zooomg
Jes, ale do tohohle mounta cpeš víc prachů do provozu a navíc tě to sekýruje a neposlouchá. Nejezdíš ty na něm, ale ona na tobě a tak dále a tak dál :) |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 12:22:31
|
miluju tyhle topiky +1 |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 12:36:45
|
quote: Originally posted by Kořka
quote: Originally posted by Reyden
btw Korka je nemocnej ze se tady jeste neukazal?
Coňo! Mezi posledními, se stydím No, já na přednášky taky nechodím...a to tady nemáme ani trolejbusy a ani nehraju wow 
shame on you!!  |
 |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 12:39:01
|
quote: Originally posted by Seth
miluju tyhle topiky +1
No, ono to bylo asi založeno s dobrým úmyslem, jen to špatně podal  Je to asi jako když se dělaly tyhle vtípky o CS, jak poznáš že si na něm závislý (Každý, kdo se zdrží na veřejných záchodech víc jak jednu minutu je označen jako camper. Vždy, když se potkáš s šéfem, vyklouzne ti "Enemy Spotted". Když čekáš na autobus, stojíš za, pod nebo nad zastávkou.) Mohl by se tu udělat nějaký spamovací topic jako to je na offic fóru - http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=14551764&sid=1
|
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 12:41:39
|
hehe to s tim CS me docela dostalo |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Vali.
New Member

108 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 12:47:48
|
quote: Originally posted by vlkodlak
miluju tyhle topiky +1
Vždy, když se potkáš s šéfem, vyklouzne ti "Enemy Spotted".
Heh..:)....slusna hlaska. |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 22/11/2006 : 16:12:18
|
mlada?LOL co to je.New epic mount zooomg
Jes, ale do tohohle mounta cpeš víc prachů do provozu a navíc tě to sekýruje a neposlouchá. Nejezdíš ty na něm, ale ona na tobě a tak dále a tak dál :)
a neda se vytrikovat repkou nebo necim, bo jinak to musi bejt cool a in epix brouk.S deseti nozickama! |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 00:04:30
|
quote: Originally posted by Vali.
miluju tyhle topiky +1
Vždy, když se potkáš s šéfem, vyklouzne ti "Enemy Spotted".
Heh..:)....slusna hlaska.
hem  |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 01:01:29
|
Ty budes asi dost postizenej kdyz zakladas takovej priblblej topic
   |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 01:04:53
|
miluju tyhle topiky +1
No, ono to bylo asi založeno s dobrým úmyslem, jen to špatně podal  Je to asi jako když se dělaly tyhle vtípky o CS, jak poznáš že si na něm závislý (Každý, kdo se zdrží na veřejných záchodech víc jak jednu minutu je označen jako camper. Vždy, když se potkáš s šéfem, vyklouzne ti "Enemy Spotted". Když čekáš na autobus, stojíš za, pod nebo nad zastávkou.) Mohl by se tu udělat nějaký spamovací topic jako to je na offic fóru - http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=14551764&sid=1
to si tak vybavuju, ze v nejakem score ci levelu ci excaliburu nebo kdovijakem casopise blahe pameti byly super vtipky o spravnych hracich dooma.. jakoze do dveri vchazi uskokem.. (nakoukne a uskoci zpet za roh) pod polstarem ma motorovou pilu.. atd.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 23/11/2006 : 02:08:40
|
na tohle byly super hlasky z AO .. ostatne je to proste ten typ nerd humoru co poradne pochopi jen clovek co tomu rozumi. Ostatne celej The Noob neni o nicem jinym :p
sice to neni wow, ale treba nekdo oceni 
You know when you played to much AO when...
1) When you race ur friend at the school yard and tell him, "Haha, your Speed Stim sux!" or "U need better imps!" or... "GIMP!!!"
2) When you go to a disco and keeps saying "Slash dance" and "Slash pulp"... and gets suprised it doesnt work
3) When your tired and are gonna brush ur teeth... then when ur on ur way to bed... "mom, im gonna log, nite"
4) When your running a marathon and suddenly sits down in the middle of the road.
5) When you go to McDonalds and asks for a Bronto Burger...
6) When you start to run outside chasing the neighbourhood cats, looking for your first level.
7) When you take the elivator to second floor irl and asks the ppl in there if its clr.
8) When you piss of a big guy in a bar and he comes back with a big bloody baseball bat... irl
"You looking for a fight boy?"
you: "Nah, i dont duel enfs, specialy not those with blood bat"
9) When you put a belt on a skirt, and take out the computer memory out of the computer and stick it on the belt and asks ppl if they can do intell boost on you.
10) When you meet anyone named Ian and back up 30 feet.
11)When your friend asks to borrow a few bucks and you say "stfu n00b" |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
|
Topic  |
|