Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 EVE Online
 EVE - General
 rada pro zacatecnika
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Hury
Starting Member

3 Posts

Posted - 14/11/2006 :  14:07:35  Show Profile  Send Hury an ICQ Message Send Hury a Private Message  Reply with Quote
cuss, mel bych otazku na ty, kteri tedle hre rozumi.... jde mi o to, ze se mi hra velice libi. (Hraju trial) a kdyz budu chtit prejit na plnou verzi teto hry, jestli je nekdo v CZ ktery to sprostredkuje, nebo jestli jde nejakymu CZ clovekovi poslat Kč a on by mi za to zaregistroval ucet u EVE online. A jestli i trial ucet muze za 120M ISK "koupit" hru. Prosim o nejake rady.

Dekuji Hury

Tomas
Starting Member

93 Posts

Posted - 14/11/2006 :  21:29:46  Show Profile Send Tomas a Private Message  Reply with Quote
mno, pokud máš těch 120M ISK, tak si můžeš od hráčů koupit Game card a pak si jen zadáš to číslo do svého účtu, který vytvoříš na webu EVE - ale spíš tipuji, že již ho musíš mít.
Popř - jestli máš kreditní či debetní kartu, tak je vyplníš údaje. A teď nevím, zda se u nás nedá koupit ta Game card.
Ještě k tomu, zda by ti někdo nezaregistroval účet. Pokud to udělá a dá ti k němu přístup, budeš mít informace o jeho kartě a osobní údaje a to se dázneužít. Leda by ti nedal ID a pw.
Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 15/11/2006 :  01:24:00  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message  Reply with Quote
Predpokladám, že potrebuješ vyriešiť problém, že nemáš kreditku a nemáš záujem si ju len pre Eve vybavovať. 30 dňové Eve online game card neviem či v Čechách v obchodoch predávajú, na Slovensku určite nie.

Takže pošli, alebo vlož niekomu komu dôveruješ a má kreditku/paypal na účet 15 dolárov a on Ti kúpi cez internet 30 dňový game time kód (ten sa posiela len mailom). Ten Ti pošle potom do mailu a sám si ho zadáš k účtu na webe eve-online.

Je možné kúpiť aj 90 dňový za 39 dolárov.

Hádam sa niekto taký ochotný v cz nájde.

Edited by - erdisk on 15/11/2006 01:26:01
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 15/11/2006 :  18:45:22  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
No ja myslim, ze otazka stala tak, jestli si staci koupit ten kupon kdyz ma jen trial. Myslim si, ze kupon k nakupu hry nestaci. Takze si EVE nejdriv musi koupit....
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 16/11/2006 :  10:56:57  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
staci kupon

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 16/11/2006 :  11:10:10  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message  Reply with Quote
jj, stačí gametime code. Jeden account mi beží už pol roka len zadávaním gametime code. Nikdy som ho neplatil kreditkou a neplatil som ani za zakúpenie Eve.

Ak sa nemýlim, tak keď niekto na trial account zadá kreditku, tak okrem mesačných platieb mu strhnú aj za zakúpenie hry. Je tak? (má v tom ale potom mesiac hrania)
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 18/11/2006 :  02:27:09  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by erdisk

jj, stačí gametime code. Jeden account mi beží už pol roka len zadávaním gametime code. Nikdy som ho neplatil kreditkou a neplatil som ani za zakúpenie Eve.

Ak sa nemýlim, tak keď niekto na trial account zadá kreditku, tak okrem mesačných platieb mu strhnú aj za zakúpenie hry. Je tak? (má v tom ale potom mesiac hrania)

jojo misto jedny mesicni platby mu strhnout to zakoupeni EVE... Nebo me to teda strhnuli :)
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 19/11/2006 :  23:14:43  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
ja koupil 3 mesicni kupon a 3 mesice sem hral :)

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Shivaja
Moderator

136 Posts

Posted - 21/11/2006 :  12:46:42  Show Profile  Send Shivaja an ICQ Message Send Shivaja a Private Message  Reply with Quote
U nas v corpe je jeden clovek co s time kupomnama obchoduje takze ve hre kontaktuj SlayerCZ a domluv se snim urcite ti rad kupon proda a to i za KC

Shivaja
CHON CEO
RONIN SHOGUN
RONIN Kill Board

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000