Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Vanguard
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 17

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 28/10/2006 :  13:13:28  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
naka jina chujovina

ba ba. Konece to nekdo spravne pojmenoval - vsechno to jsou chujoviny

Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight
Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 03/11/2006 :  11:12:20  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
rekl bych, ze Unreal Engine odzvonilo .)
Ncsoft chysta MMORPG s Crytek Engine
http://actiontrip.com/features/aion.phtml
Crytek Engine je aktualne asi nejvymakanejsi engine .)

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 03/11/2006 :  11:22:42  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

Ncsoft chysta MMORPG s Crytek Engine
http://actiontrip.com/features/aion.phtml
Crytek Engine je aktualne asi nejvymakanejsi engine .)

To aby sis sháněl už novou grafiku, ne?
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 03/11/2006 :  11:23:23  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
pata nejlepsi na svete by mela stacit

lastfm
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 03/11/2006 :  13:43:25  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:

.... a nastesti je tu vetsina lidi, coneveri vsemu co rikas

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 04/11/2006 :  11:21:10  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
K cemuje je NCsoftu super engine kdyz stejne vyplodi dalsi nehratelnou sracku :(

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 04/11/2006 :  15:49:46  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
jo? kolik takovejch uz jich vyplodili? Rekl bych ze patris do skupiny "wowkaru" aneb "my jsme bozi a nic jineho neni".. ncsoft je nejvetsi vydavatel mmorpg gamesek a vsechny jeho mmorpg hry maji uspech, hraje je relativne velky pocet. Konkretne Lineage a Lineage2 porad patri mezi 2. a 3. nejhranejsi mmorpg na svete a hracu porad pribejva.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 04/11/2006 :  16:02:44  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
No Lineage je sice hodne hrana, ale 80% hracu jsou asiati.
Takze je to proste sracka a hotovo.
A za dalsi nikde neni dany, ze kdyz hru udela znama firma, je to zaruka kvality. Viz. treba EA a jeji hokeje v poslednich letech.... SOE a jeji SWG, Turbine a D&D.

A konkretne pripad tehle hry je v tuto chvili naprosto neaktualni. Maj minimalne rok vyvoje predsebou a v tu dobu uz klidne muze bejt i jejich imba engine zastaralej. Proste a jendoduse zabejvejme se soucastnosti a piste o Vanguardu, ne o picovinach

Go to Top of Page

elidor
Administrator

1340 Posts

Posted - 04/11/2006 :  16:17:31  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kuzmik

divnej argument, ale naprosto s vysledkem souhlasim. evropani proste maji nejak jine pozadavky na zabavu ve hrach.

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 05/11/2006 :  00:18:50  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evropa z pohledu lidi z vychodu neexistuje; je to pouze banda zaostalcu ze zapadniho cipu stareho sveta, ktery je 10 let pozadu oproti jizni Koreii ci vnitrniho Tokia ...

Trosku se za burany jako jsi ty stydim, ale nic s tim neudelam ...

Edited by - VT on 05/11/2006 00:21:17
Go to Top of Page

hRoch
Moderator

360 Posts

Posted - 05/11/2006 :  02:19:29  Show Profile  Visit hRoch's Homepage Send hRoch a Private Message  Reply with Quote
quote:

A za dalsi nikde neni dany, ze kdyz hru udela znama firma, je to zaruka kvality. Viz. treba EA a jeji hokeje v poslednich letech.... SOE a jeji SWG, Turbine a D&D.

A konkretne pripad tehle hry je v tuto chvili naprosto neaktualni. Maj minimalne rok vyvoje predsebou a v tu dobu uz klidne muze bejt i jejich imba engine zastaralej. Proste a jendoduse zabejvejme se soucastnosti a piste o Vanguardu, ne o picovinach

/agreed & LOL

VG jsem od srazu nehral. DMoM&M jsem davno dohral, ted zas hraju NWN2, zacatek me nejak neoslnil, ale postupem se to zlepsuje, i pres lehce neoptimalizovanej engine, kterej na full ma asi 10fps, stiny tam zerou asi 50fps, je to lehce nc no. Takze hraju bez stinu na full a je to obcas dost pekny, detailni textury, kouzla maj hodne pekny efekty. Jinak porad klasika like BG, akorat 3.5 edice D&D. So far so good a jsem cca v 1/2 hry.

btw: Kuzmo chtel si prej pucit acc na VG
Jako je lepsi to naskillovat uz v bete a v retailu vedet co a jak .

DAoC, AC2, SWG, WoW, EQ2, VG, AO, Rift, SWToR, GW2, WildStar.
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 05/11/2006 :  02:19:36  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel
Evropa z pohledu lidi z vychodu neexistuje; je to pouze banda zaostalcu ze zapadniho cipu stareho sveta, ktery je 10 let pozadu oproti jizni Koreii ci vnitrniho Tokia ...

Tohle samozřejmě není žádná novinka, stejný názor zastávali Čínani, Japonci a spol. už před pár staletími, jen občas jim to poněkud narušovaly dějinné události (dobytí Pekingu, prohraná válka a podobně). Jen s tím "starým" světem bych polemizoval, za starý svět se považují oni.

Jinak co vnější Tokio?

Edited by - Marigold on 05/11/2006 02:32:37
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 05/11/2006 :  10:17:31  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

Trosku se za burany jako jsi ty stydim, ale nic s tim neudelam ...

Ja nic takovyhleho nerekl, a evidentne zde plati "podle sebe, soudim tebe".
Pouze sem psal, ze komunitu tehle her tvori z 80% asiati. Nerekl sem zeto sou zaostalci. Bylo to proste konstatovani.
Me osobne se hry jimi hrane nelibi, nelibi se mi ani grafika a nemam rad ani komiksovou grafiku a´la WoW.
Takze pro me je to sracka a buran jako je VT s tim nic neudela

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 05/11/2006 :  10:31:01  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hRoch
btw: Kuzmo chtel si prej pucit acc na VG
Jako je lepsi to naskillovat uz v bete a v retailu vedet co a jak .

To radsi puc treba Dusovi, ja uz sem si jeden na okouknuti pujcil. Zatim jsem z toho takovej nijakej.

Ted me napada ze bych tu mohl napsat nejaky moje dojmy a ocekavani.
Zatim jsem teda jen tak placal dva chary na lvl 6, takze z hrani tezko rict dojmy, spise tak vseobecne.

Grafika - neni to tak zly. Animace sice nedotazeny, ale to se da jeste dodelat, v tom nevidim problem. Rozhodne mi to nevypada jako na Rodierovych postech, ale popravde jsem trosku zklamanej. Urcite to neni jeste uplne vyladene, hru celkove bude brzdit soustu sragor na odladeni, ktere maji vyvojari urcite spustene, aby to monitorovalo beta hrace co se deje.
Ale cekal sem proste vic... je to (nebo bude to) pouze stejne, mozna lepsi jak EQ2. To me proste nestaci. Tesil sem se na hru ktera bude jina a lepsi jak EQ2.

Hrani, questy - zatim jsem vse hral jen solo. Negrupoval jsem, a hlavne jsem nizkej level. Ale co me prekvapilo, ze uvodni questy jsou proste vsechny do jednoho stejny jako v EQ2/WoW. Dojdi, najdi, zabij, prines. Zatim jsem nenarazil na quest obdobnej questum v EQ2, ktere jsou oznaceny jako HEROIC. Proste vsechno jsem v pohodeuplacal solo. V grupe by to bylo jeste vic easy.

Low levely rostou silene rychle. Za dve hodky se da v pohode udelat ten lvl 6-8. JA vim ze se to pozdeji zpomali, ale precijen.... cekal jsem vic HC hru. KDy me to bude nutit grupovat a od 5tyho levelu si proste solo neskrtnu. Taky doufam ze se rust XP aspon 5x zpomali, pac tohle je for

No zaverem musim rict, ze hra me zatim tak trosku zklamala. Je fakt ze jsemrozhodne nevidel vse a zatim jen tak nakoukl, ale myslim si ze sebelepsi hausing, guild management, group hrani a ani novy skilly jako diplomacie to nezachrani.
Je to proste kombinace EQ2 a WoW radoby v novem kabatu, ale nic vic..... cekal jsem aspon trosku HC hru s novymi napady, ale to se podle e zatim nekona.

Go to Top of Page

Milamber
New Member

398 Posts

Posted - 06/11/2006 :  08:48:26  Show Profile Send Milamber a Private Message  Reply with Quote
No to by me zajimalo jak si predstavujes HC hru
Ja se na Vanguard docela tesil ale hrat neco jako eq2 opravdu nemusim protoze je to celkem nuda z meho pohledu posledni tuha hra aspon teda pro me byl eq1 pred teme fsema posranejma datadiskama clovek se nenudil a to nebylo pvp, mozna ze to byla i hc hra hehe ale na lv 6 se grupovat nemuselo tak asi ne
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 06/11/2006 :  09:55:22  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Kuzmo nic proti tvému názoru na hru ale hodnotit zdali je hra HC na 6 levelu ... hehe.
Do 10 levelu je to tutorial, levelink jde velice rychle, na solo a defakto se seznamuješ s hrou a jejím systémem. Od 10 levelu hodně přituhuje a už musíš grupovat. Od 12 levelu cca (Hive dung) je fullgrupa nutností a čím vyšší level tím pomalejší (a to výrazně) levelování a větší nároky na grupu - už nestačí jen tak nějaká splácaná grupa ale je třeba grupa co nejlépe složená/sehraná.

Chtít na 6 levelu Heroic questy a navíc v betě ... tohle raději no comment

Noe

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 06/11/2006 :  09:57:21  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
proboha jen ne pomalej leveling to pak clovek umre nudou nez se nekam dopracuje a je k necemu dobrej na pvp

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 06/11/2006 :  12:01:14  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

Kuzmo nic proti tvému názoru na hru ale hodnotit zdali je hra HC na 6 levelu ... hehe.
Ja bych jen doplnil, ze postih za smrt momentalne na L23 pro me dela 20% levelu. Prijde mi to celkem hardcore :)

A souhlasim, ze od 20+ je solovani temer sebevrazda. Tedy ono solovat jde ale je to tak jeden level na ... ja nevim, pro sorcerera proste na hrozne dlouho.

Btw: revampnutej sorc ma ubah dmg ale je to vetsi paperka nez predtim. Pokud mam v grupe power regen, muzu si dovolit solidni dmg. Navic uz bezi chainy na solo a to je fakt maso.

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 06/11/2006 :  18:25:51  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

Do 10 levelu je to tutorial, levelink jde velice rychle, na solo a defakto se seznamuješ s hrou a jejím systémem. Od 10 levelu hodně přituhuje a už musíš grupovat. Od 12 levelu cca (Hive dung) je fullgrupa nutností a čím vyšší level tím pomalejší (a to výrazně) levelování a větší nároky na grupu - už nestačí jen tak nějaká splácaná grupa ale je třeba grupa co nejlépe složená/sehraná.

No ja taky rekl, ze se to da tezko hodnotit na prvnich par levelech. Ja i verim tomu, ze je to pak dal tezsi a tezsi.... to je jedine dobre.
Ale celkove ta hra nicim nevinika a rozhodne to neni mmorpg 3 generace, nebo nejaka prevratna bomba. Je to proste stejny jako vse kolem. Vybrane asi nejlepsi veci z nynejsich mmorpg her, poskladane dohromady s asi uchazejici grafikou (ale rikam asi)

Cekal sem novou, aspon v necem prevratnou hru a grafikou prevysujici EQ2 a to podle me hra nebude splnovat. Uvidime po retailu.

Go to Top of Page

stoupa101
New Member

253 Posts

Posted - 06/11/2006 :  19:22:35  Show Profile Send stoupa101 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by †… Havran …†

proboha jen ne pomalej leveling to pak clovek umre nudou nez se nekam dopracuje a je k necemu dobrej na pvp

proboha jen ne rychlej leveling to pak clovek ma za mesic highlevel a zacne se nudit

RIFT: Stoupa * Ceska Legie * Steampike PvE EU * Weaponsmith * Male Dwarf Guardian
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 06/11/2006 :  23:31:54  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
mno kdyz nic jinyho tak housing mi prijde docela prevratnej, po 10ti letech degenerace zanru a jeho prevodu z 2d do 3d se zaciname konecne dostavat priblizne tam kde jsme byly v ultime, tak do deseti let uz ty hry budou umet skoro vsechno co ultima ale ve 3d. wow

lastfm
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 07/11/2006 :  00:47:12  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Noe

No ja taky rekl, ze se to da tezko hodnotit na prvnich par levelech. Ja i verim tomu, ze je to pak dal tezsi a tezsi.... to je jedine dobre.
Ale celkove ta hra nicim nevinika a rozhodne to neni mmorpg 3 generace, nebo nejaka prevratna bomba. Je to proste stejny jako vse kolem. Vybrane asi nejlepsi veci z nynejsich mmorpg her, poskladane dohromady s asi uchazejici grafikou (ale rikam asi)

Cekal sem novou, aspon v necem prevratnou hru a grafikou prevysujici EQ2 a to podle me hra nebude splnovat. Uvidime po retailu.

na tu třetí generaci se čeká už tak 5 let? mělo to bejt SWG (který se ve smrtelnejch křečích obrátilo k levelům), mělo to bejt hafo jinejch... podle mě nic takovýho neexistuje, ono už není stejně moc co vymyslet, proč se s tím nesmířit;

pro mě je zatím nej EQ2 s permagroupou, Vanguard se tváří že půjde asi stejným směrem, tak by to mohla bejt tak za rok nebo rok a půl možná celkem slušná hra;

většině lidí stejně vyhovuje systém wow - vyjet si postavu na max level víceméně solo... ti pak budou křičet na 15. lvlu že Vanguard je kravina :-)

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 07/11/2006 :  08:37:43  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
No za sebe musím říci, že teď v poslední době se nějak nemůžu rozhodnou, jestli bych raději HC s dlooooouuuhhým levelingem, nebo WoW like hru.
Hrál jsem EQ1 také na začátku před všema datadiskama, hrál jsem EQ2 (než upravili leveling atd) a obojí se mě líbilo. Pak jsem hrál WoW a bylo to také super.
V poslední době nějak zjišťuju, že se ani u her, který bych skutečně chtěl vidět, nemůžu večer zbavit ospalosti a pravidelně u všech usínám. A tak nějak za 2 hodiny večer toho mám až nad hlavu.
WoW byl pro mě oproti EQ2 fakt super v tom, že jsem se prostě lognul, zjistil jestli je někdo se známých online a když nebyl, tak se plácal solo. Nemám už vůbec náladu na výlevy puberťáků v grupě a než bych to poslouchal a řešil, raději soluju.
V EQ2 to bylo horší (i když to taky šlo), jelikož solo šlo o něco hůře a se stálou partičkou jsem se sešli jen někdy. A vzheldem k množství mého času to u většiny stále partičky dopadne tak, že týden hrajeme spolu a další týden mají dvojnásobný level než já.
Super ve WoW bylo grupování s jedním kámošem, se kterým se dalo hrát nastejno - prostě když nebyl on, plácal jsem se solo na moc neexpujících věcech, nabírání questů, craftění atd. Když jsem nebyl já, on dělal to samé. Nikdo z nás neměl potřebu se někam honit a prostě jsme na sebe čekali. A ve dvou jsem se v klídku proplácali skrz celé WoW (ano, na některé velké instance jsme tu a tam někoho přibrali, ale když nebylo zbytí - klidně jsme to zkusili ve dvou, neboť nám umírání bylo u paty.

Co se týká Vanguardu, tak zatím nemám vyhraněný názor. Viděl jsem to také asi do levelu 8. Solování tuhne a záleží hodně na příslušném povolání.
GRafika mi přišla na mojí šunce ucházející a dalo se to i hrát (9600 pro, celeron D, 1 GB). Z toho co jsem viděl to nevypadalo špatně.
V současné době jsem se ale rozhodl, že to nebudu dál zkoušet, abych si vše neprošel a v retalu se nudil.

Jsem rozhodnut si hru nějakou dobu po vydání koupit a doufat, že najdu někoho jako ve WoW (nebo že Nobras bude hrát i Vanguard :) ) a půjde to hrát hodně v klídku bez honění. Pokud tam nikdo takový nebude a všichni budou honit level honem honem, nebude to asi hra pro mě.

Ale jak tady psalo více lidí - 3 generace to není, alespoň pro mě. Je to hodně vylepšená generace 2 s různými zajímavými nápady a vylepšeními.
Taková Generation 2 revision 2

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 07/11/2006 :  11:54:04  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Hlavně WoW bude konečně skutečně casualní s příchodem datadisku, protože teď je fakt docela hardcore na levelu 60 :-)
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 07/11/2006 :  14:03:17  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stoupa101

quote:

proboha jen ne rychlej leveling to pak clovek ma za mesic highlevel a zacne se nudit

prd pak konecne muzes zacit kosit ty co se snazi levelit

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 07/11/2006 :  14:38:09  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:

ale vzdyt to je prece tak strasne podle a necestne !!!!

lastfm
Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 07/11/2006 :  15:14:58  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

V EQ2 to bylo horší (i když to taky šlo), jelikož solo šlo o něco hůře a se stálou partičkou jsem se sešli jen někdy. A vzheldem k množství mého času to u většiny stále partičky dopadne tak, že týden hrajeme spolu a další týden mají dvojnásobný level než já.
Super ve WoW bylo grupování s jedním kámošem, se kterým se dalo hrát nastejno - prostě když nebyl on, plácal jsem se solo na moc neexpujících věcech, nabírání questů, craftění atd. Když jsem nebyl já, on dělal to samé. Nikdo z nás neměl potřebu se někam honit a prostě jsme na sebe čekali. A ve dvou jsem se v klídku proplácali skrz celé WoW (ano, na některé velké instance jsme tu a tam někoho přibrali, ale když nebylo zbytí - klidně jsme to zkusili ve dvou, neboť nám umírání bylo u paty.

Presne to isté u mňa. Začali sme hrať štyria, po mesiaci hrania už bol rozdiel v leveloch neprekonateľný. Ale ešte som si s nimi zahral, keď si robili druhú a tretiu postavu. (Ja stále s tou istou)

Tiež by som stál o malú grupu, ktorá by hrala povedzme dva-tri krát do týždňa po dvoch hodinkách a keby sa nestretla, tak si budú leveliť druhú postavu.
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 07/11/2006 :  16:06:19  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
To jsi můj člověk - takže klidně pokud do toho někdy později po vydání půjdeš, zkusíme grupu :)

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

stoupa101
New Member

253 Posts

Posted - 07/11/2006 :  16:16:53  Show Profile Send stoupa101 a Private Message  Reply with Quote
quote:

vyborny na odrazeni pomaleji levelujicich a novych hracu

RIFT: Stoupa * Ceska Legie * Steampike PvE EU * Weaponsmith * Male Dwarf Guardian
Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 07/11/2006 :  21:55:30  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message  Reply with Quote
quote:

To jsi můj člověk - takže klidně pokud do toho někdy později po vydání půjdeš, zkusíme grupu :)

heh, Vanguard bude preorder ak sa bude dat. Alebo digital download. Este sa niekto prida?
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 08/11/2006 :  00:50:47  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
nechci vám teda nějak kazit zábavu, ale mnoho onlinovek není takovejch že by je mělo smysl hrát dvě hodiny třikrát za tejden... a podle současnýho infa Vanguard takovej nebude ani trošku, tenhle čas stačí na nějaký rozumný hraní maximálně toho wow

Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 08/11/2006 :  05:33:01  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cotouch

nechci vám teda nějak kazit zábavu, ale mnoho onlinovek není takovejch že by je mělo smysl hrát dvě hodiny třikrát za tejden... a podle současnýho infa Vanguard takovej nebude ani trošku, tenhle čas stačí na nějaký rozumný hraní maximálně toho wow

Ani u toho WoW o tom nejsem presvedcenej, ale je to otazka toho co clovek od hry ceka. Takhle jdou hrat max hry v kterych se "zije" a ne equip/raidovaci hry.

Black
Go to Top of Page

Krvezbrote
New Member

344 Posts

Posted - 08/11/2006 :  08:43:10  Show Profile  Send Krvezbrote an ICQ Message Send Krvezbrote a Private Message  Reply with Quote
quote:

Neboj, takových nás bude víc

"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude."
Roger Zelazny, Znamení Chaosu

Aktuálně jen Defiance
V alpha verzi: Landmark (Galerie)
pár poznámek z historie:
Krvezbrote, Stistko & spol - EQ, EQ2, Vanguard, Age of Conan, EVE .. (mimo craft v EQ2 a Vanguard vše pohřbeno)

Go to Top of Page

esetrone
Starting Member

57 Posts

Posted - 08/11/2006 :  11:04:16  Show Profile  Send esetrone an ICQ Message Send esetrone a Private Message  Reply with Quote
huj nemate nekdo acc navic? ze bych si to taky vyzkousel
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 10/11/2006 :  14:55:27  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Vanguard zacal cosi mektat o potrebne d3dx9_31.dll nevite kde ji najit? zatim hledam ale co sem nasel je leda oficialni balik od MS - DX9 october 2006 - 500mb obsauhje uz i D3D DX10

hmm tak takhle - 55 MB , DX9 verze z 10/2006
http://download.microsoft.com/download/d/4/6/d46cc24d-33df-4727-aa89-9512513c67d3/directx_oct2006_redist.exe

Edited by - Rodier on 10/11/2006 15:06:15
Go to Top of Page

Omnax
Moderator

169 Posts

Posted - 11/11/2006 :  00:04:19  Show Profile  Send Omnax an ICQ Message Send Omnax a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vanguard zacal cosi mektat o potrebne d3dx9_31.dll nevite kde ji najit? zatim hledam ale co sem nasel je leda oficialni balik od MS - DX9 october 2006 - 500mb obsauhje uz i D3D DX10

hmm tak takhle - 55 MB , DX9 verze z 10/2006
http://download.microsoft.com/download/d/4/6/d46cc24d-33df-4727-aa89-9512513c67d3/directx_oct2006_redist.exe

Hehe staci ti stanalone dx9.0october. Ty si asi moc nectes ten beta updater co? :-)), psali to tam asi 2 tydny ze budes muset upgradovat na posledni verzi dx9.0c
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 19/11/2006 :  08:20:06  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
nectu ;-) vlastne ani nehraju..hraje za mne kamos.
1. nechci si kazit dojem ze hry tim ze budu hrat neco co je zatim spis k breku (neberu ted v potaz gameplay ten je fajn, ale spis vizualni a technickou stranku hry.. + samozrejme atmosferu. EQ2 a VG zatim pro mne nedejcha atmosferou jako dejchalo wowko kdyz sem ho hral prvne a jak dejcha i LOTRo alespon z handson 10levelu co vysli na mmorpg.com (pricemz obe hry jsou ve stejne fazy bety..alespon dle data vydani.. q1-2/07.

Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 20/11/2006 :  09:44:36  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
LOL s novou nvidii 8800 GTX je ve vangardu uplne pusto :) z NPC je videt jen napis a z PC jen vlasy a oboci ale jinak parada...

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 20/11/2006 :  09:56:49  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marwyn

LOL s novou nvidii 8800 GTX je ve vangardu uplne pusto :) z NPC je videt jen napis a z PC jen vlasy a oboci ale jinak parada...

Jak vypada oboci a vlasy treba u stira

Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 20/11/2006 :  11:52:10  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
neumis cist :) NPC jen napis a PC oboci a vlasy :)
stir = NPC (pokud za nej teda nehrajes)

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 20/11/2006 :  12:28:40  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mas pravdu, sorry.

btw: jak vypadaj teda ty vlasy u stira?

Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 20/11/2006 :  15:06:47  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

quote:

Mas pravdu, sorry.
btw: jak vypadaj teda ty vlasy u stira?

Velice podobne jako u Spammera.
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 20/11/2006 :  15:20:34  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milan
Velice podobne jako u Spammera.

Toho jsem ve Vanguardu jeste nepotkal.

Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 20/11/2006 :  16:46:42  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
tobe se jeste nepovedlo po padu se lognout a videt sam sebe ?

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 21/11/2006 :  06:45:14  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:

tobe se jeste nepovedlo po padu se lognout a videt sam sebe ?

Ne.

Edited by - Atronach on 21/11/2006 07:36:57
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 02/12/2006 :  09:24:17  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
co se stalo.. tejden tu nikdo nebyl? :)
novej trailer shadow hound.. absolutne netusim wo cogo..

http://www.worthdownloading.com/game.php?gid=728

Go to Top of Page

godlike
New Member

209 Posts

Posted - 05/12/2006 :  20:53:54  Show Profile  Send godlike an ICQ Message Send godlike a Private Message  Reply with Quote
Co je pravdy na prispevkach jako je tento ?

I´ve been a beta tester since beta 2 started almost a year ago in December's. Remember how many people were playing then? no more than 50 at a time, when thousands were accepted into the beta. Remember the online survey Sigil sent all their beta testers, asking why they weren't playing the game?

Thousands were invited, only a few end up playing the game, thats exactly wha will happen if and when the game launches, sigil(SOE) might make some money with initial box sales, but subscribers past the first month? i believe there wont be many.

One more thing, i wouldn't trust Sigil to code a mobile phone tetris game, they had years with the most documented game engine available (Unreal 2), with shinning examples of how to implement a good network code... and what did they come up with? a game that runs so horribly, that it makes Ultima IX look amazing. The 2 continents they have opened so far, are horrible uninspired messes, with no art direction whatsoever and don't even get me started at the animations, spell effects, sound effects, textures. This game has been more than a year in beta, and it still looks like an alpha, seriously...

Vanguard-Xanadu-retired
EQ2-MDK-retired
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 05/12/2006 :  21:43:34  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
asi tolik jako na jinych naprosto nekritickych a nadsenych prispevcich.

btw prisel mi mail ze je k dispozici preorder

lastfm

Edited by - Rashaverak on 05/12/2006 21:44:09
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 05/12/2006 :  22:44:40  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
godlike - bohuzel 100% pravdivy :(
a uz to NELZE omlouvat tim, ze je to v bete.
Co si tak procitam reporty z bety LOTRo tak to je uplne jinde.

Samozrejme, Vanguard je mnohem rozlehlejsi..ale zase maji k dispozici daleko vetsi prostredky, lepsi zazemi, skvelej engine..
Proste Vanguard bude imho 2. DnL :( hail to the dead king baby..

Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 06/12/2006 :  11:12:10  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
Ted sem se docetl na bonuswebu Vanguard v předprodeji, ostrý start 29. ledna. To je skoro 2 tydny po WoW: BC, alespon ti, na ktery nezbyde BC si maji co koupit

Krabice je zaklad.

Edited by - -Mike- on 06/12/2006 14:32:27
Go to Top of Page
Page: of 17 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,55 seconds. on eygor Snitz Forums 2000