Author |
Topic  |
|
Hury
Starting Member
3 Posts |
Posted - 14/11/2006 : 14:07:35
|
cuss, mel bych otazku na ty, kteri tedle hre rozumi.... jde mi o to, ze se mi hra velice libi. (Hraju trial) a kdyz budu chtit prejit na plnou verzi teto hry, jestli je nekdo v CZ ktery to sprostredkuje, nebo jestli jde nejakymu CZ clovekovi poslat Kč a on by mi za to zaregistroval ucet u EVE online. A jestli i trial ucet muze za 120M ISK "koupit" hru. Prosim o nejake rady.
Dekuji Hury
|
|
| |
Tomas
Starting Member
93 Posts |
Posted - 14/11/2006 : 21:29:46
|
mno, pokud máš těch 120M ISK, tak si můžeš od hráčů koupit Game card a pak si jen zadáš to číslo do svého účtu, který vytvoříš na webu EVE - ale spíš tipuji, že již ho musíš mít. Popř - jestli máš kreditní či debetní kartu, tak je vyplníš údaje. A teď nevím, zda se u nás nedá koupit ta Game card. Ještě k tomu, zda by ti někdo nezaregistroval účet. Pokud to udělá a dá ti k němu přístup, budeš mít informace o jeho kartě a osobní údaje a to se dázneužít. Leda by ti nedal ID a pw. |
 |
|
erdisk
Moderator

342 Posts |
Posted - 15/11/2006 : 01:24:00
|
Predpokladám, že potrebuješ vyriešiť problém, že nemáš kreditku a nemáš záujem si ju len pre Eve vybavovať. 30 dňové Eve online game card neviem či v Čechách v obchodoch predávajú, na Slovensku určite nie.
Takže pošli, alebo vlož niekomu komu dôveruješ a má kreditku/paypal na účet 15 dolárov a on Ti kúpi cez internet 30 dňový game time kód (ten sa posiela len mailom). Ten Ti pošle potom do mailu a sám si ho zadáš k účtu na webe eve-online.
Je možné kúpiť aj 90 dňový za 39 dolárov.
Hádam sa niekto taký ochotný v cz nájde. |
Edited by - erdisk on 15/11/2006 01:26:01 |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 15/11/2006 : 18:45:22
|
No ja myslim, ze otazka stala tak, jestli si staci koupit ten kupon kdyz ma jen trial. Myslim si, ze kupon k nakupu hry nestaci. Takze si EVE nejdriv musi koupit.... |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 16/11/2006 : 10:56:57
|
staci kupon |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
erdisk
Moderator

342 Posts |
Posted - 16/11/2006 : 11:10:10
|
jj, stačí gametime code. Jeden account mi beží už pol roka len zadávaním gametime code. Nikdy som ho neplatil kreditkou a neplatil som ani za zakúpenie Eve.
Ak sa nemýlim, tak keď niekto na trial account zadá kreditku, tak okrem mesačných platieb mu strhnú aj za zakúpenie hry. Je tak? (má v tom ale potom mesiac hrania) |
 |
|
Arnie
Moderator

544 Posts |
Posted - 18/11/2006 : 02:27:09
|
quote: Originally posted by erdisk
jj, stačí gametime code. Jeden account mi beží už pol roka len zadávaním gametime code. Nikdy som ho neplatil kreditkou a neplatil som ani za zakúpenie Eve.
Ak sa nemýlim, tak keď niekto na trial account zadá kreditku, tak okrem mesačných platieb mu strhnú aj za zakúpenie hry. Je tak? (má v tom ale potom mesiac hrania)
jojo misto jedny mesicni platby mu strhnout to zakoupeni EVE... Nebo me to teda strhnuli :) |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 19/11/2006 : 23:14:43
|
ja koupil 3 mesicni kupon a 3 mesice sem hral :) |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
Shivaja
Moderator

136 Posts |
Posted - 21/11/2006 : 12:46:42
|
U nas v corpe je jeden clovek co s time kupomnama obchoduje takze ve hre kontaktuj SlayerCZ a domluv se snim urcite ti rad kupon proda a to i za KC
 |
Shivaja CHON CEO RONIN SHOGUN RONIN Kill Board
|
 |
|
|
Topic  |
|