Author |
Topic  |
Elfkam
Starting Member
75 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 13:45:14
|
quote: Originally posted by Noztra
Elfkam ma pravdu
Ok kk Nozi? Prihod mi tam tech 1000 dkp at mam na Ashbringer kk?
 |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
|
Legend
Starting Member
70 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 13:57:29
|
paladin s Ashbringer je hazeni perel svinim |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 14:09:07
|
BTW timhle koncim tuhle zcela nesmyslnou debatu.
to bys nam prece neudelal, chceme poradnou flame!

btw ashbringer je 2h a to je pro pseudopalamega dps classu jako delanej dps warri stejne jedou dual wield a na hunter weapon to ma prilis blbe staty |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 14:10:13
|
quote: Originally posted by Seth dps warri stejne jedou dual wield a na hunter weapon to ma prilis blbe staty
NA HUNTER WEPON MA VSECKO DOBRE STATY111111 |
 |
|
Legend
Starting Member
70 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 14:11:40
|
quote: Originally posted by Seth
to bys nam prece neudelal, chceme poradnou flame!

btw ashbringer je 2h a to je pro pseudopalamega dps classu jako delanej dps warri stejne jedou dual wield a na hunter weapon to ma prilis blbe staty
paladin je na dmg v instancich? to sem nevedel |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 14:12:57
|
Covece, v Naxxu mas encountery, kde u nas palati delaj dmg napr., protoze si to muzou dovolit a nemusej furt healovat :)
A muzu rict, beze srandy, ze treba takovej Ninjagon ma dmg fakt dost dobrou se Severance. (BTW ta sekyra nam padla uz 3x a ma ji 2x palat a 1x hunter... ) |
http://motion.parba.cz |
Edited by - Noztra on 26/10/2006 14:14:29 |
 |
|
Murro
New Member

159 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 14:17:06
|
Covece, v Naxxu mas encountery, kde u nas palati delaj dmg napr., protoze si to muzou dovolit a nemusej furt healovat :)
A muzu rict, beze srandy, ze treba takovej Ninjagon ma dmg fakt dost dobrou se Severance. (BTW ta sekyra nam padla uz 3x a ma ji 2x palat a 1x hunter... )
ako by povedal klasik: "tak teraz tu o tej cervenej ciapocke" ale oki, dobre na zaver dna ;) |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 14:19:55
|
Nebudu ti to rozmlouvat, protoze te naprosto chapu, u nas mu vetsina lidi taky neverila, dokad to nepredvedl :) |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 14:21:22
|
quote: Originally posted by Murro
A muzu rict, beze srandy, ze treba takovej Ninjagon ma dmg fakt dost dobrou se Severance. (BTW ta sekyra nam padla uz 3x a ma ji 2x palat a 1x hunter... )
ako by povedal klasik: "tak teraz tu o tej cervenej ciapocke" ale oki, dobre na zaver dna ;)
ROFL |
 |
|
Elfkam
Starting Member
75 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 14:22:36
|
Tim Noz nechtel rict ze paladini u nas delaj dmg, ale ze jsou urciti bosove kde si to v urcitych chvilich muzou dovolit. Paladin se nikdy v dmg nemuze srovnavat s ciste dmg klasama.. tak si ten post ani snad nikdo nemohl vylozit, nebo snad ano Murro? Proste na paladina ma ninja dmg zajimavou... ale na jeho uloze v raidu jako heal bitche to nic nemeni. |
 |
|
Murro
New Member

159 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 14:23:06
|
Nebudu ti to rozmlouvat, protoze te naprosto chapu, u nas mu vetsina lidi taky neverila, dokad to nepredvedl :)
nj, ktovie, ninju poznam iba z pvp obcas, raz som ho lovil s lockom asi 2 hodiny po AVcku a stale sa snazil prebehnut dozadu na fw a robit zaskodnicku cinnost, tak ak je taky vytrvaly aj v pve, tak mozno na tom nieco bude;) |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 14:25:14
|
paladin dmg? WTF? Ok ok ok ..uz mlcim. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
Murro
New Member

159 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 14:25:52
|
quote: Originally posted by Elfkam
Tim Noz nechtel rict ze paladini u nas delaj dmg, ale ze jsou urciti bosove kde si to v urcitych chvilich muzou dovolit. Paladin se nikdy v dmg nemuze srovnavat s ciste dmg klasama.. tak si ten post ani snad nikdo nemohl vylozit, nebo snad ano Murro? Proste na paladina ma ninja dmg zajimavou... ale na jeho uloze v raidu jako heal bitche to nic nemeni.
ale mne to je zlatko jasne to co tu pises :) len som si musel kopnut, lebo co som hral wow, tak bola jedina classa, ktoru som fakt nemohol vystat :) skoda ze neboli gnome paladini, to by bol vrchol dokonalosti :) |
 |
|
Elfkam
Starting Member
75 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 14:28:45
|
Tim Noz nechtel rict ze paladini u nas delaj dmg, ale ze jsou urciti bosove kde si to v urcitych chvilich muzou dovolit. Paladin se nikdy v dmg nemuze srovnavat s ciste dmg klasama.. tak si ten post ani snad nikdo nemohl vylozit, nebo snad ano Murro? Proste na paladina ma ninja dmg zajimavou... ale na jeho uloze v raidu jako heal bitche to nic nemeni.
ale mne to je zlatko jasne to co tu pises :) len som si musel kopnut, lebo co som hral wow, tak bola jedina classa, ktoru som fakt nemohol vystat :) skoda ze neboli gnome paladini, to by bol vrchol dokonalosti :)
ono staci ze bude BE paladin... |
 |
|
Murro
New Member

159 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 14:33:15
|
ale mne to je zlatko jasne to co tu pises :) len som si musel kopnut, lebo co som hral wow, tak bola jedina classa, ktoru som fakt nemohol vystat :) skoda ze neboli gnome paladini, to by bol vrchol dokonalosti :)
ono staci ze bude BE paladin...
njn, kurvy sikmooke, uz ste sa infiltrovali aj k horde, najvyssi cas skoncit :) |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 15:06:11
|
quote: Originally posted by Noztra (BTW ta sekyra nam padla uz 3x a ma ji 2x palat a 1x hunter... )
Některý věci jdou prostě mimo mě.  |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
Edited by - Jedi_Knight on 26/10/2006 15:16:11 |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 15:25:28
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
quote: Originally posted by Noztra (BTW ta sekyra nam padla uz 3x a ma ji 2x palat a 1x hunter... )
Některý věci jdou prostě mimo mě. 
jaky? u nas ma askhandi treba hunter taky... proste nekomu ty crapy padaj porad a uz to warri ani nechteji a davat jim to za par supu...
|
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 15:35:23
|
No a koho by to taky překvapilo - on existuje snad ještě nějakej magor co zkouší s MS buildem v naxxu dělat dps dvouručkou?
edit: ještě někdo krom Chakry?   |
Edited by - Rakhen on 26/10/2006 15:55:57 |
 |
|
Infe
Starting Member
35 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 15:36:57
|
quote: Originally posted by plussminuss
jaky? u nas ma askhandi treba hunter taky... proste nekomu ty crapy padaj porad a uz to warri ani nechteji a davat jim to za par supu...
No ale u nich to podle vseho nema zadnej war a maj to jen palove a hunter. |
Kill 'em all |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 15:39:30
|
Dps warri jsou vsichni fury DW :)
A prot za to nechtej dat vic, nez je min. bid, takze to vzdycky vyhraje paladin nebo hunter  |
Edited by - Noztra on 26/10/2006 15:39:44 |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 15:46:58
|
quote: Originally posted by MegaDeath
jezis to je drama... u nas na serveru ma DEoI taky hunter http://xs307.xs.to/xs307/06416/Hunter_weapon.jpg
Pořád lepší když to nosí hunter než aby to měl v batohu prot war s TF na promo fota... a to i přesto že víc agi má i IBS :) |
Edited by - Rakhen on 26/10/2006 15:51:32 |
 |
|
Legend
Starting Member
70 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 16:19:16
|
quote: Originally posted by Rakhen
quote: Originally posted by MegaDeath
jezis to je drama... u nas na serveru ma DEoI taky hunter http://xs307.xs.to/xs307/06416/Hunter_weapon.jpg
Pořád lepší když to nosí hunter než aby to měl v batohu prot war s TF na promo fota... a to i přesto že víc agi má i IBS :)
shaman weapon omg |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 16:37:02
|
Ty voe taky nemusíte brát fecko vážně že jo. 
Je mě úplně putna kdo to má, sám bych tu zbraň chtěl, jen sem tím chtěl říci že někteřý lidé jsou za to schopni vraždit... a hlavní pointa byla f tom že MTN to padlo už 3x, přičemž nám jaxi 2x a byla bitka. BTW Hunt/\Rd w3/\P0n
Jako palátovi je mě fakt jedno co kdo má kde za zbraň, tže tomuto sem se fakt nedivil.  |
Edited by - Jedi_Knight on 26/10/2006 16:38:48 |
 |
|
Prandur
New Member

237 Posts |
|
Cuk0r
New Member

198 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 18:06:30
|
Jj mas pravdu, Cukre, jsem takovej malej Paroubek, vymejvam guilde mozky a nutim je nemit rado vsechny okolo
Kdyz uz jses u toho, tak jsou u nas jini, co maji s tim panem mnohem horsi zkusenosti nez ja. A Elfkam ma pravdu, jsem jeden z tech, kdo zrovna u nas v guilde CzH/P/Inev nikdy moc neresil, mas zvlastni dedukce podle par postu na foru, ktery byly ale jako reakce na vas, nehodlam tu to ale rozebirat. Je zajimavy, ze kdyz se ohanis Moonem, moralizujes tu, ze uz to je vsechno davno a mame se na to vybodnout, ale kdyz tobe se hodi proti me do kramu JEDEN ROK stara vec z fora, tak se s ni ohanis porad ;) Zajimave :)
ja nepochybujem ze su ini v Mtn ktori maju skusenost s Moonom, tohle mi uz povedali davno. To ze neriesis neznamena ze to v sebe nedusis a to je rozdiel . Ak mas pocit ze ja tu nejako moralizujem tak s tym nic nespravim, suhlasit s tym nemozem. No a prepac ale ja som sa na teba uz davno vysral . Co sa tyka toho legendarneho postu tak 1. jeden krat =/= porad 2. je to legendary post z legendary thread tak by bolo hriechom nepouzit ako ukazkovy priklad 3. ak "porad" mas na mysli ze to bolo ako moj podpis tak sa zas musim vratit k tomu ze je to legendary. Je to legendarix. |
Podpisy su pre magorov. |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 19:26:43
|
quote: Originally posted by Firian
Povinná účast, výkony, výbava, consumables... z toho fakt čouhá zábava každým coulem =)
Naxx je zabava, je to nejlepsi raid, jaky jsem kdy videl :) Z jinyho duvodu nez zabava to snad ani uz nelze raidovat s ohledem na kvalitu itemu v BC, kdo raiduje jen pro epix, zaplace nad vydelkem v lednu...
Nevim, jak v ostatnich guildach, ale consumables nejsou vubec tak zhavy, kdyz nebudu pocitat titanky, ktery jsou samozrejmost a hradi je banka, tak v Naxxu potrebujes consumables akorat na Patchwerka, Thaddiuse, Loatheba a Sapphirona. Vsechny ostatni bosse das bez dps a protection consumables. Jestli nekdo hroti a povinne buffuje treba i Grobbuluse, tak to je asi pak o necem jinem ;)
Pro me je dofarmeni spotrebovanych zasob za save otazka 2 hodinek tydne... Za tu zabavu (uz vlastne jedinou, co tahle hra do BC nabizi), to stoji... (jeste AQ40 je zabava od Huhurany dal)
Aliance, 'nuff said ... |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 21:29:13
|
http://files.filefront.com/Gluth_Paladin_PoVwmv/;6014026;;/fileinfo.html
Palat v naxxu Guilda od nas ze serveru.. Mozna pak se budete divit..
ete jedna vec.. vubec nezalezi jestli je nejaka guilda HC nebo ne.. nam se rika, ze sme socialni spolek.. ze mame jen na ZG.. udelali sme zg.. tak se rikalo, na MC nemate.. i to sme dali.. do BWL sme prej nemeli vubec lezt.. a co cert nechtel.. i to sme dali.. minulej tejden sme byli poprve v AQ40, hned sme dali dva bosse..Jen jednu nevyhodu to ma..musi nas bejt 250 v guilde, aby sme pak slozili lidi na raid.. |
Edited by - berousek on 26/10/2006 21:43:26 |
 |
|
Cuk0r
New Member

198 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 21:49:16
|
no aspon nechodite o pol jedenastej spat :) |
Podpisy su pre magorov. |
 |
|
berousek
New Member

197 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 21:52:42
|
quote: Originally posted by Cuk0r
no aspon nechodite o pol jedenastej spat :)
To bych nerikal, nas MT to vypina kazdej den kolem 23:00.. ale treba ted v tom AQ byl online az do pul jedny :) |
 |
|
Infe
Starting Member
35 Posts |
Posted - 27/10/2006 : 12:13:25
|
A to je problem, ze nekdo chodi o pul jedenacte spat? Nekdo treba taky druhej den vstava do prace a je pro nej dulezitejsi, aby byl do prace odpocatej, nez nakej blbej raid ve WOW ... |
Kill 'em all |
Edited by - Infe on 27/10/2006 12:14:03 |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 27/10/2006 : 12:23:56
|
Jj mas pravdu, Cukre, jsem takovej malej Paroubek, vymejvam guilde mozky a nutim je nemit rado vsechny okolo
Kdyz uz jses u toho, tak jsou u nas jini, co maji s tim panem mnohem horsi zkusenosti nez ja. A Elfkam ma pravdu, jsem jeden z tech, kdo zrovna u nas v guilde CzH/P/Inev nikdy moc neresil, mas zvlastni dedukce podle par postu na foru, ktery byly ale jako reakce na vas, nehodlam tu to ale rozebirat. Je zajimavy, ze kdyz se ohanis Moonem, moralizujes tu, ze uz to je vsechno davno a mame se na to vybodnout, ale kdyz tobe se hodi proti me do kramu JEDEN ROK stara vec z fora, tak se s ni ohanis porad ;) Zajimave :)
ja nepochybujem ze su ini v Mtn ktori maju skusenost s Moonom, tohle mi uz povedali davno. To ze neriesis neznamena ze to v sebe nedusis a to je rozdiel . Ak mas pocit ze ja tu nejako moralizujem tak s tym nic nespravim, suhlasit s tym nemozem. No a prepac ale ja som sa na teba uz davno vysral . Co sa tyka toho legendarneho postu tak 1. jeden krat =/= porad 2. je to legendary post z legendary thread tak by bolo hriechom nepouzit ako ukazkovy priklad 3. ak "porad" mas na mysli ze to bolo ako moj podpis tak sa zas musim vratit k tomu ze je to legendary. Je to <font color="#FF9900">legendarix .
hele, tak aspon tady nekdo hodte link na ten legendarix[/orange]thread.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
Edited by - JerzeeG on 27/10/2006 12:24:29 |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 27/10/2006 : 12:28:15
|
quote: Originally posted by Eagle
quote: Originally posted by JerzeeG
quote: Originally posted by Prandur
V soucasnosti hledame jednoho rogue, jednoho shamana a jednoho druida do Naxxu. Mista do BC raidu jeste nejsou obsazena a nic vam nebrani si v nem vydobit misto.
nechci byt otravny, ale strasne moc bych potreboval vedet, jak se "vydobiva" misto ? 
lol, sak je to jasne ako facka. Cistenie cierneho chrobaka kazdy den!
v cestine je to takova klasika uz .. ale slovensky me to skoro polozilo :)
no inspirace !! jakze teda to bude ? specialny cierny chrobak, ktoreho uz nelze ziskat ?
 |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 27/10/2006 : 12:29:22
|
quote: Originally posted by Infe
A to je problem, ze nekdo chodi o pul jedenacte spat? Nekdo treba taky druhej den vstava do prace a je pro nej dulezitejsi, aby byl do prace odpocatej, nez nakej blbej raid ve WOW ...
eh, Inevitable nemaji (nebo nechteji byt) casual guilda, cize lidi by u nich meli byt srozumeni s tim, ze jit v pul11 spat neni v zajmu guildy, kapis?  |
 |
|
Noztra
New Member

300 Posts |
Posted - 27/10/2006 : 12:33:52
|
Je lepsi se na neco dobre vyspat a pak to druhej den dat v klidu, nez nekde wipovat unavenej jeste v jednu rano, jenom moje zkusenost ;) Po takovym raidu pak stoji za ... i ten raid dalsi den vetsinou.
Po 23:00 uz hrotime raidy jen vyjimecne, vetsinou tak dva raidy tydne pretahne k pulnoci a ty ostatni tri koncime kolem 23:00 a np. |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 27/10/2006 : 12:35:31
|
quote: Originally posted by plussminuss
quote: Originally posted by Infe
A to je problem, ze nekdo chodi o pul jedenacte spat? Nekdo treba taky druhej den vstava do prace a je pro nej dulezitejsi, aby byl do prace odpocatej, nez nakej blbej raid ve WOW ...
eh, Inevitable nemaji (nebo nechteji byt) casual guilda, cize lidi by u nich meli byt srozumeni s tim, ze jit v pul11 spat neni v zajmu guildy, kapis? 
je to v zajmu guildy ... protoze pokud bude chodit spat v 1 tak bude v praci unaveny a bde delat chyby a za chvili bude bez prace ... bez prijmu a nebude moci platit wow ... a nebude moci hrat ... takze je v zajmu guildy aby vsichni chodili spat vcas :) |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Murro
New Member

159 Posts |
Posted - 27/10/2006 : 13:44:44
|
quote:
no inspirace !! jakze teda to bude ? specialny cierny chrobak, ktoreho uz nelze ziskat ?

specialny cierny chrobak, ktoreho uz nejde ziskat |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 27/10/2006 : 15:36:39
|
quote: Originally posted by plussminuss eh, Inevitable nemaji (nebo nechteji byt) casual guilda, cize lidi by u nich meli byt srozumeni s tim, ze jit v pul11 spat neni v zajmu guildy, kapis? 
To imho neni v zájmu žádné gildy. Pochybuju, že by si byll happy kdyby se ti uprostřed raidu odpojilo několik lidí s tím, že je maminka posílá spát. To byl třeba jeden z důvodů proč jsem leavl Knighty - končit raidy v 10.30 mi fakt nevyhovovalo. |
 |
|
Manuke
Starting Member
15 Posts |
Posted - 27/10/2006 : 16:42:23
|
quote: Originally posted by plussminuss eh, Inevitable nemaji (nebo nechteji byt) casual guilda, cize lidi by u nich meli byt srozumeni s tim, ze jit v pul11 spat neni v zajmu guildy, kapis? 
To imho neni v zájmu žádné gildy. Pochybuju, že by si byll happy kdyby se ti uprostřed raidu odpojilo několik lidí s tím, že je maminka posílá spát. To byl třeba jeden z důvodů proč jsem leavl Knighty - končit raidy v 10.30 mi fakt nevyhovovalo.
  souhlasim |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 27/10/2006 : 16:54:15
|
Je lepsi se na neco dobre vyspat a pak to druhej den dat v klidu, nez nekde wipovat unavenej jeste v jednu rano, jenom moje zkusenost ;) Po takovym raidu pak stoji za ... i ten raid dalsi den vetsinou.
Po 23:00 uz hrotime raidy jen vyjimecne, vetsinou tak dva raidy tydne pretahne k pulnoci a ty ostatni tri koncime kolem 23:00 a np.
Zdechliny maji naopak velmi dobre odzkousenou zkusenost s tim, ze je treba raidy rvat do pozdnich rannich hodin prave proto, aby zitra byli vsichni v polozomboznim stavu, nic poradne neslo, vsichni si nadavali a tudiz to byl dobry duvod proc to opet rvat do pozdnich rannich hodin. Holt nekdo se pouci a nekdo ne ;-) |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 27/10/2006 : 18:08:35
|
quote: Originally posted by Rahman Zdechliny maji naopak velmi dobre odzkousenou zkusenost s tim, ze je treba raidy rvat do pozdnich rannich hodin prave proto, aby zitra byli vsichni v polozomboznim stavu, nic poradne neslo, vsichni si nadavali a tudiz to byl dobry duvod proc to opet rvat do pozdnich rannich hodin. Holt nekdo se pouci a nekdo ne ;-)
Zdechliny maji naopak velmi dobre odzkousenou zkusenost s tim, ze je treba raidy rvat do pozdnich rannich hodin prave proto, ze vetsina bossu padla v rozmezi 0:30 - 2:00 rano? |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Prandur
New Member

237 Posts |
|
Luka
New Member

448 Posts |
Posted - 28/10/2006 : 02:31:46
|
Já si říkal proč má tenhle topic 4 stránky a voni tady melou jabka s hruškama. |
 |
|
Mamut
New Member

291 Posts |
Posted - 28/10/2006 : 13:25:14
|
My koncivame v rozmezi 11-12, vyjimecne do 1 (ale to nebyva pred pracovnim dnem). Rozumny kompromis imo.
Taky tam ale takhle smrdíte 7 dní v týdnu, to bych fakt nezvládl  |
World of Warcraft - Mamut [retired] |
 |
|
Prandur
New Member

237 Posts |
Posted - 28/10/2006 : 16:05:01
|
quote: Originally posted by Mamut
My koncivame v rozmezi 11-12, vyjimecne do 1 (ale to nebyva pred pracovnim dnem). Rozumny kompromis imo.
Taky tam ale takhle smrdíte 7 dní v týdnu, to bych fakt nezvládl 
Vsak to je na dobrovolne bazi, pro nas je klicove aby lidi meli ucast aspon vetsinu raidu. Vetsina lidi si dava nektere raidy pauzu. |
Prandur, Guild Master of Black Division [Drak'Thul EU]
http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Drak'thul&n=Prandur |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 28/10/2006 : 18:15:50
|
My (Lost in Azeroth) koncievame cez tyzden o 23.30, piatok a nedela 00.00 Proste je 23.30 a raid konci, ci sa niekomu paci alebo nie. Bud sa ludia uvedomia a hraju naplno a potom sa vsetko zmakne nacas, alebo maju smolu a sme o ten cas ukrateni iny den.
Raidujem 3x tyzdenne a staci mi to. |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 28/10/2006 : 19:22:47
|
quote: Originally posted by DarkFace
My (Lost in Azeroth) koncievame cez tyzden o 23.30, piatok a nedela 00.00 Proste je 23.30 a raid konci, ci sa niekomu paci alebo nie. Bud sa ludia uvedomia a hraju naplno a potom sa vsetko zmakne nacas, alebo maju smolu a sme o ten cas ukrateni iny den.
Raidujem 3x tyzdenne a staci mi to.
Přesně tak to funguje v Memento Mori. A jsem za to rád :-) |
 |
|
Prandur
New Member

237 Posts |
Posted - 29/10/2006 : 01:19:06
|
Dovolil bych si tvrdit, ze ani kdybychom byli skillove na vyssi urovni, nezvladali bychom davat cely naxx + progress za 3 dny. Za 2 dny dame 10 bosu, 3. den idealne dame zbyvajici 2, ale pak je jeste potreba ten progress ... |
Prandur, Guild Master of Black Division [Drak'Thul EU]
http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Drak'thul&n=Prandur |
 |
|
Topic  |
|