Author |
Topic  |
daruma
New Member

164 Posts |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 23/10/2006 : 11:41:10
|
quote: Originally posted by Gurrshael Pokud ti jde čistě o dmg, tak 15% dmg finisheru za 5 talent bodů? To snad nemá smysl ani pro pvp. V PvE snad nikdo FB až na specifické případy nepoužívá...
treba na solovani je rip na nic,a na raid pve je to temer vyrovnane.(pokud ma druid +15% talent).o pvp ani nemluve... ja taky pouzival FB v 90% pripadu. |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 23/10/2006 : 12:00:38
|
quote: Originally posted by beldor5
quote: Originally posted by Gurrshael Pokud ti jde čistě o dmg, tak 15% dmg finisheru za 5 talent bodů? To snad nemá smysl ani pro pvp. V PvE snad nikdo FB až na specifické případy nepoužívá...
treba na solovani je rip na nic,a na raid pve je to temer vyrovnane.(pokud ma druid +15% talent).o pvp ani nemluve... ja taky pouzival FB v 90% pripadu.
no navic rip zabira debuff misto a je az na spodku priority listu... tak nevim nevim...
nehlede na to, ze jsem cetl topicy kde spocitali, ze mangle je mezi claw a shredem dmgove co se tyce DpE... hledat se mi to nechce... dalsi vec je, ze na bete jeste porad jsou nejaky nedorazy s mangle v medvedovi a jestli se nepletu tak tam jsou falesny tooltipy, ale dmg uz jede podle talent stromu... (koukam, ze tohle mozna nepatri jako reakce na beldora...) |
no mmo
|
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 23/10/2006 : 12:52:16
|
quote: Originally posted by celdric
treba na solovani je rip na nic,a na raid pve je to temer vyrovnane.(pokud ma druid +15% talent).o pvp ani nemluve... ja taky pouzival FB v 90% pripadu.
no navic rip zabira debuff misto a je az na spodku priority listu... tak nevim nevim...
nehlede na to, ze jsem cetl topicy kde spocitali, ze mangle je mezi claw a shredem dmgove co se tyce DpE... hledat se mi to nechce... dalsi vec je, ze na bete jeste porad jsou nejaky nedorazy s mangle v medvedovi a jestli se nepletu tak tam jsou falesny tooltipy, ale dmg uz jede podle talent stromu... (koukam, ze tohle mozna nepatri jako reakce na beldora...)
No jo no, debuff slot, pořád na to zapomnínám :) To je celkem jasný důvod proč se Rip tolik nevyplatí. Tohle naštěstí už v BC nebude problém...
a k DpE ... Mangle je trochu nad Shredem. Když ignoruješ flat dmg bonus, tak už jen čistě z koeficientu: 2.25 / 48 * 37 = 1.734 < 1.8 (1.5 * 1.2 - Mangle koef. * Savage Fury). Nehledě na to, že nemusíš jak pako pořád odbíhat za zadek moba. |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 23/10/2006 : 13:05:53
|
quote: Originally posted by Gurrshael
No jo no, debuff slot, pořád na to zapomnínám :) To je celkem jasný důvod proč se Rip tolik nevyplatí. Tohle naštěstí už v BC nebude problém...
a k DpE ... Mangle je trochu nad Shredem. Když ignoruješ flat dmg bonus, tak už jen čistě z koeficientu: 2.25 / 48 * 37 = 1.734 < 1.8 (1.5 * 1.2 - Mangle koef. * Savage Fury). Nehledě na to, že nemusíš jak pako pořád odbíhat za zadek moba.
nevim me se to nechce pocitat a proverovat...ale cetl jsem topic, kde nekdo pocital combo mangle+rip a shred+rip na 300 energy (6x mangle, 5x shred) a celkova dmg mu vychazela u shredu asi o 800 vic...a fakt po me nechtej abych to za 1. prepocitaval sam za 2. hledal na tech offic forech :-D
celkove panuje nazor, ze do raiddps bude porad lepsi shred (a vzhledem k tomu, ze ty kalkulace tam nikdo seriozne nevyvratil tak se toho budu drzet...jsem moc linej ;-))... a ano je tam rozdil v tom, ze shred je positional a mangle neni (osobne jsem zastance nazoru, ze meli nechat stary mangle a buffnout shred ;-)) |
no mmo
|
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 23/10/2006 : 13:32:16
|
No jo no, debuff slot, pořád na to zapomnínám :) To je celkem jasný důvod proč se Rip tolik nevyplatí. Tohle naštěstí už v BC nebude problém... a k DpE ... Mangle je trochu nad Shredem. Když ignoruješ flat dmg bonus, tak už jen čistě z koeficientu: 2.25 / 48 * 37 = 1.734 < 1.8 (1.5 * 1.2 - Mangle koef. * Savage Fury). Nehledě na to, že nemusíš jak pako pořád odbíhat za zadek moba.
nevim me se to nechce pocitat a proverovat...ale cetl jsem topic, kde nekdo pocital combo mangle+rip a shred+rip na 300 energy (6x mangle, 5x shred) a celkova dmg mu vychazela u shredu asi o 800 vic...a fakt po me nechtej abych to za 1. prepocitaval sam za 2. hledal na tech offic forech :-D
celkove panuje nazor, ze do raiddps bude porad lepsi shred (a vzhledem k tomu, ze ty kalkulace tam nikdo seriozne nevyvratil tak se toho budu drzet...jsem moc linej ;-))... a ano je tam rozdil v tom, ze shred je positional a mangle neni (osobne jsem zastance nazoru, ze meli nechat stary mangle a buffnout shred ;-))
Vidíš, a já jsem si to spočítal sám :) Pokud by byl zájem, klidně to sem hodím, ale je to jen nudná stránka plná násobení, sčítání a odčítání :)
Vždy mi vychází lepší mangle, hlavně díky tomu, že má podobnou (o trochu větší) dmg/energy než shred a hlavně rychlejší generaci combo pointů. 25% dmg bonus na rip taky pomůže. |
 |
|
daruma
New Member

164 Posts |
Posted - 23/10/2006 : 13:50:46
|
mangle je za 45energy ne? |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 23/10/2006 : 13:55:53
|
quote: Originally posted by daruma
mangle je za 45energy ne?
musis odecist ferocity a idol of ferocity... |
no mmo
|
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 23/10/2006 : 13:57:22
|
Vidíš, a já jsem si to spočítal sám :) Pokud by byl zájem, klidně to sem hodím, ale je to jen nudná stránka plná násobení, sčítání a odčítání :)
Vždy mi vychází lepší mangle, hlavně díky tomu, že má podobnou (o trochu větší) dmg/energy než shred a hlavně rychlejší generaci combo pointů. 25% dmg bonus na rip taky pomůže.
ale shred scaluje lip s ap ne? takze to muze byt dost ruzny pro ruzny ap? |
no mmo
|
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 23/10/2006 : 14:55:25
|
Vždy mi vychází lepší mangle, hlavně díky tomu, že má podobnou (o trochu větší) dmg/energy než shred a hlavně rychlejší generaci combo pointů. 25% dmg bonus na rip taky pomůže.
ale shred scaluje lip s ap ne? takze to muze byt dost ruzny pro ruzny ap?
Jo, Shred scaluje s AP líp než Mangle (2.25 vs 1.8). Jenže díky menšímu poměru dmg/energy scaluje DPS ze Shredu méně než DPS z Mangle.
Pokud jde čistě o burst dmg, tak je lepší shred, jenže ten je v řadě případů nepoužitelný, protože musíš stát za mobem... Pokud jde o dmg po nějakou rozumně dlouhou dobu, mangle je lepší.
Ale opakuju - mít za 41. talent jen o trochu lepší abilitu než shred mi přijde dost slabé. |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 23/10/2006 : 15:40:23
|
Mno mangle v cat forme je nic moc.zadnej velkej update, zato v bearovi je to super vec, ktera hodne chybela a bostne jeho dmg output o 50%+.... |
 |
|
daruma
New Member

164 Posts |
Posted - 23/10/2006 : 16:00:31
|
Mno mangle v cat forme je nic moc.zadnej velkej update, zato v bearovi je to super vec, ktera hodne chybela a bostne jeho dmg output o 50%+....
ale na takový pvp to zase tak zlý není, ne? 
pounce (3s) + 2x mangle - main/FB |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
|
daruma
New Member

164 Posts |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
|
yoknudickaa
Junior Member

856 Posts |
Posted - 24/10/2006 : 22:50:36
|
dejte uz konecne gurshovi +150M postu at ma radost a prestane delat ty priblbly +1 posty
pochopil sem to dobre ze +1 je jedno pivko pro me zejo jestli jo tak se tesim na hospodu maslo :) |
dá si někdo broskvičku?
Me gustaría invitarte a tomar una copa, pero no puedo, soy sólo un fantasma!
go will rule the world once again!! prepare yourself... |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 24/10/2006 : 23:32:54
|
quote: Originally posted by yoknudickaa
dejte uz konecne gurshovi +150M postu at ma radost a prestane delat ty priblbly +1 posty
pochopil sem to dobre ze +1 je jedno pivko pro me zejo jestli jo tak se tesim na hospodu maslo :)
Snazim se, ale leze to pomalu :)
A pivko ... no pockej zitra :) |
 |
|
Slamacek
New Member

119 Posts |
Posted - 26/10/2006 : 10:58:19
|
Kolik AP je potreba na zvednuti dmg o 1 v kocce? |
druid Lolita |
 |
|
daruma
New Member

164 Posts |
Posted - 27/10/2006 : 09:10:09
|
quote: Originally posted by Slamacek
Kolik AP je potreba na zvednuti dmg o 1 v kocce?
1 DPS = 14 ATTACK POWER |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 27/10/2006 : 12:52:47
|
1 DPS = 14 ATTACK POWER
a vzhledem k tomu, ze hlavni prackou prackuje jednou za sekundu, tak 14AP=1DPS nam dava i 14AP= +1DMG k rozsahu min-max dmg u hlavni pracky a k tomu je asi treba pricist jeste vedlejsi pracku, u ktere si ted nevybavuju ani rychlost, ani jak, pokud vubec, se k ni AP pricita.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 27/10/2006 : 13:07:59
|
quote: Originally posted by JerzeeG
1 DPS = 14 ATTACK POWER
a vzhledem k tomu, ze hlavni prackou prackuje jednou za sekundu, tak 14AP=1DPS nam dava i 14AP= +1DMG k rozsahu min-max dmg u hlavni pracky a k tomu je asi treba pricist jeste vedlejsi pracku, u ktere si ted nevybavuju ani rychlost, ani jak, pokud vubec, se k ni AP pricita..
Vedlejší pracka je tam jen pro efekt, na dmg žádný vliv nemá. Druid v kočce mlátí jednou zbraní s weapon speed 1.0 (není to DW, takže mu stačí jen nějakých +8 hit). |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 27/10/2006 : 13:14:05
|
takze vedlejsi pracka je na skrabani na zadku? hmm to jsem si jako DW warr vzdy pral...mit dalsi pracku na skrabani  |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 27/10/2006 : 13:14:44
|
1 DPS = 14 ATTACK POWER
a vzhledem k tomu, ze hlavni prackou prackuje jednou za sekundu, tak 14AP=1DPS nam dava i 14AP= +1DMG k rozsahu min-max dmg u hlavni pracky a k tomu je asi treba pricist jeste vedlejsi pracku, u ktere si ted nevybavuju ani rychlost, ani jak, pokud vubec, se k ni AP pricita..
 |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 27/10/2006 : 13:16:31
|
quote: Originally posted by Seth
takze vedlejsi pracka je na skrabani na zadku? hmm to jsem si jako DW warr vzdy pral...mit dalsi pracku na skrabani 
neni, nezapominej, ze je to kocka, takze na ctyrech, kdyby si tou druhou skrabala v zadku, tak si namele hubu, bo druhou mlati a pochybuju ze umi levitovat, takze ji pouziva jako operku  |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 27/10/2006 : 13:21:24
|
aha fakt...takze ted uz vim proc druidi tolik whinuji...maj 4 nohy a stejne se nemuzou skrabat |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
daruma
New Member

164 Posts |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 29/10/2006 : 11:02:35
|
quote: Originally posted by Stilgar

quote: Originally posted by Seth
aha fakt...takze ted uz vim proc druidi tolik whinuji...maj 4 nohy a stejne se nemuzou skrabat
  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
daruma
New Member

164 Posts |
Posted - 30/10/2006 : 08:32:52
|
co jsem tak koukal na BC druid videa, tak feral druid vypadá hodně imba s combem mangle maim. |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 30/10/2006 : 09:48:22
|
co jsem tak koukal na BC druid videa, tak feral druid vypadá hodně imba s combem mangle maim.
ja bych tyhle videa bral s rezervou ;-) |
no mmo
|
 |
|
daruma
New Member

164 Posts |
Posted - 30/10/2006 : 10:02:05
|
co jsem tak koukal na BC druid videa, tak feral druid vypadá hodně imba s combem mangle maim.
ja bych tyhle videa bral s rezervou ;-)
proč?
nemyslím si, že to jsou uber, bezchybná, balanced videa.
je to ale dobrý report, který ukazuje, že feral druid má do BC,co se týče PvP imo dobře nakročeno ale jasný je, že všechno se ještě ukáže, až lidi co hrajou betu dolezou na 70lvl. |
Edited by - daruma on 30/10/2006 10:02:43 |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 30/10/2006 : 10:03:37
|
zatim jedinej char od kteryho sem nevidel zadny wtfpwnTBC videa je warr, jinak sem uz videl ownovat uplne vsechny classy vsechny soupere nejvic me nadchnul warlock ;) |
 |
|
celdric
Average Member

1613 Posts |
Posted - 30/10/2006 : 10:24:17
|
quote: Originally posted by MegaDeath
zatim jedinej char od kteryho sem nevidel zadny wtfpwnTBC videa je warr, jinak sem uz videl ownovat uplne vsechny classy vsechny soupere nejvic me nadchnul warlock ;)
no asi tak nejak... ja kdyz na tyhle videjka koukam tak se akorat dycky divim co tam za podivnosti delaji ti dotycni souperove... nehlede na to, ze povetsinou je to tak mizerna kvalita, ze z toho obrazu ani nic konkretniho nejde precist... |
no mmo
|
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 30/10/2006 : 10:44:54
|
quote: Originally posted by MegaDeath
zatim jedinej char od kteryho sem nevidel zadny wtfpwnTBC videa je warr, jinak sem uz videl ownovat uplne vsechny classy vsechny soupere nejvic me nadchnul warlock ;)
myslis http://video.google.com/videoplay?docid=2271851758537033558 ?  |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 30/10/2006 : 10:57:09
|
to ne, to beru jako normalni, spis se mi libilo video afl. locka s unstable afliction ;) bojuje proti dvoum shadow priestum pricemz oni si to dispellnou a tak nejak to neprezije nikdo  |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 30/10/2006 : 11:50:01
|
vzdycky je zajimave jake maj ti druidi na tech videich crity.clovek by rekl ze maj 60% crit chance a ne 25+- jako doopravdy
btw:jako warlock muzu rict jen vice feral droodu to ma clovek aspon temer vzdy jistej easy kill.resto druid sux... |
 |
|
daruma
New Member

164 Posts |
Posted - 30/10/2006 : 12:47:28
|
hele mám nápad!
uděláme si všichni locky a pak budeme flexovat, jak jsem imba, že umíme mačkat 3 nebo 4 tlačítka   |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 30/10/2006 : 12:48:43
|
hele mám nápad!
uděláme si všichni locky a pak budeme flexovat, jak jsem imba, že umíme mačkat 3 nebo 4 tlačítka  
a ktere 3-4 tlacitka to u locka jsou? (ted se ukaz) |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 30/10/2006 : 12:50:25
|
hele mám nápad!
uděláme si všichni locky a pak budeme flexovat, jak jsem imba, že umíme mačkat 3 nebo 4 tlačítka  
a ktere 3-4 tlacitka to u locka jsou? (ted se ukaz)
deathcoil, deathcoil, deathcoil, deathcoil  |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 30/10/2006 : 13:00:02
|
a shadowburn! |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 30/10/2006 : 13:36:37
|
quote: Originally posted by plussminuss
hele mám nápad!
deathcoil, deathcoil, deathcoil, deathcoil 
hehe tak nejak..
warlock je asi nejtezsi classa, co se tyce toho, aby byl dobre zahrany.. mozna dr00d je jeste tezsi, ale u toho locka aspon je z te slozitosti uzitek v podobe ownovani vsech, u dr00da zbydou tak leda oci pro plac.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
Edited by - JerzeeG on 30/10/2006 13:38:15 |
 |
|
daruma
New Member

164 Posts |
Posted - 30/10/2006 : 14:01:48
|
hele mám nápad!
no hele vždycky když potkám locka tak je to: death coil, fear, dotky (macro na 1 tlačítko:D) a občas bolťák.

|
 |
|
daruma
New Member

164 Posts |
Posted - 30/10/2006 : 14:05:26
|
quote: Originally posted by plussminuss
hele mám nápad!
deathcoil, deathcoil, deathcoil, deathcoil 
hehe tak nejak..
warlock je asi nejtezsi classa, co se tyce toho, aby byl dobre zahrany.. mozna dr00d je jeste tezsi, ale u toho locka aspon je z te slozitosti uzitek v podobe ownovani vsech, u dr00da zbydou tak leda oci pro plac..
ale neblbni :)
jako 1/29/21 dr00d nemám většinou problém s warrem, hunterem, šamanem, mágem...roguny a paláty jak kdy.
velký problém mám se shadow prajstem, lockem. |
 |
|
daruma
New Member

164 Posts |
Posted - 06/11/2006 : 08:46:08
|
ty poslední změny, co obsahuje beta patch vypadají mooc pěkně 
feral strikes back! |
 |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 06/11/2006 : 10:06:43
|
Jo, celkem jsem nevěřil svým očím.
A navíc: konečně upgrade pro Warden Staff:
 |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 06/11/2006 : 10:21:38
|
Jo, celkem jsem nevěřil svým očím.
A navíc: konečně upgrade pro Warden Staff:
Jo panáčku, už se těš až budeš dělat repku. Budeš začínat určitě tak na 0/36000 (lol hated zomg), repka se bude dělat zabíjením broučků level 71 elite kteří nepůjdou targetovat tabem, budou to takoví ti šmejdi jak ve stratu, budou spawnovat 4 na mapě o velikosti silithu a na to abys získal repku budeš muset nosit speciální cloth set alespoň 6/8...
... a samozřejmě ti to bude zhoršovat repku s nějakou přímenou frakcí, třeba s brood of nozdormu a automaticky ti to bude downgradovat prsteny... .) |
 |
|
daruma
New Member

164 Posts |
Posted - 06/11/2006 : 10:22:38
|
Gurrshael - JJ, třeba chlastání potů ve feral formách – to se bude běhat ve wsg s vlaječkou, hehe.
Btw. Ten „nový“ mangle…nemáš podrobný info k tomu jak přesně je buffnutej? Četl jsem o navýšení dmg, nějaký dmg bonus pro shred a pak o nějakém čase trvání……...?
|
Edited by - daruma on 06/11/2006 10:24:18 |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 06/11/2006 : 10:30:39
|
chlastani potu ve formach je drsny zlevneni shapeshiftu je taky husty ale nejhustejsi je ze vam zacne fachat procovani zbrani a enchantu vcetne procovani windfury  |
 |
|
Topic  |
|