Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Vanguard
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 17

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 23/10/2006 :  10:25:30  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
AC je hnus velebnosti :) ale porad pro me nejlepsi MMORPG kera kdy existovala (a existuje) kazdopadne me uz nelaka prave z duvodu grafiky, nehodlam se smirit s koukanim na nekolik podivnejch trojuhelniku ktery sou trosku barevny :P

predpokladam a DOUFAM ze VG bude dotazen do konce a opravdu bude vyuzivat naplno UE 2.5 a casem i UE 3. Pokud ano, tak si myslim ze nebude lepsi hra krome tech co se postavej na Cry engine 2.0, protoze ten asi jen tak nekdo neprekona :))

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 23/10/2006 :  10:34:31  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

quote:
Originally posted by Shemiramoth

quote:
Originally posted by Rashaverak

na me grafika ve hre co je na videich pusobi dost hnusne :)

Tak to jsme dva.

Tři.

Čtyři.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Aenstrius
New Member

101 Posts

Posted - 23/10/2006 :  11:15:25  Show Profile  Send Aenstrius an ICQ Message Send Aenstrius a Private Message  Reply with Quote
No vcera som objavil v okoli Kahlu nejake dva domy. Neviem, ci som si ich nevsimol, alebo ich novo pridali, ale vo vnutri to vyzeralo pekne.
Stoly, stolicky, bednicky, svietnik so svieckami, pohare, vazy... Ak sa budu dat volne rozmiestnovat itemy v priestore v gildovnom dome, bude to paradicka. Tie domy taktiez nemali priehladne okna, cez ktore by bolo vidno dnu, takze by asi nebol problem spravit nejaku svietiacu nocnu texturu na tie okna a la WoW.

Keby ubrali na lesklosti niektorych materialov, spravili menej vyrazny bump-mapping na kamenne steny a pridali viac statickych svetiel, tak myslim, ze by to vyzeralo velmi dobre.
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 23/10/2006 :  11:45:49  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aenstrius
bude to paradicka. Tie domy taktiez nemali priehladne okna, cez ktore by bolo vidno dnu, takze by asi nebol problem spravit nejaku svietiacu nocnu texturu na tie okna a la WoW.
No, posledni co bych skutecne chtel aby to vypadalo jaqko wow ...

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 23/10/2006 :  11:50:34  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaris

Mozna jsem uz zastaralej, ale neni u MMORPG pro atmosferu hlavni to, ze clovek hraje s ostatnimi lidmi?

Nejak mi u mmorpg neprijde nejpodstatnejsi chodit solo a pozorovat svetylka, to si muzu pustil Discovery channel s cestopisy nebo nejake DVD, hra hra je podle me o lidech a hernich mechanismech a grafika je az to predposledni, posledni je hudba a zvuky

Mít doma škaredou ženskou jen proto, že dobře vaří a večer se s ní hezky povídá rozhodně není sen většiny lidí.
Go to Top of Page

Aenstrius
New Member

101 Posts

Posted - 23/10/2006 :  12:09:10  Show Profile  Send Aenstrius an ICQ Message Send Aenstrius a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

No, posledni co bych skutecne chtel aby to vypadalo jaqko wow ...

Nepisem, ze to ma vyzerat ako WoW. Hovorim o tych oknach a inych v-noci-svietiacich-plochach, ake ma dalsich 1548 hier. Proste len chcem, aby to nebola taka tmava otexturovana placka ako teraz, ktora vyzera rovnako cez den aj v noci.
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 23/10/2006 :  12:57:36  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mít doma škaredou ženskou jen proto, že dobře vaří a večer se s ní hezky povídá rozhodně není sen většiny lidí.

Nejak nevim, proc srovnavas online hrus manzelkou, nevidim moc paralel.

Na druhou stranu, urcite casteji jis nez sexujes

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 23/10/2006 :  13:26:00  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nejak nevim, proc srovnavas online hrus manzelkou, nevidim moc paralel.

-oboji leze do penez
-oboji vyzaduje maintance
-v obou pripadem muzes ziskat snadno agro

staci?

Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 23/10/2006 :  13:55:06  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:

-oboji leze do penez
-oboji vyzaduje maintance
-v obou pripadem muzes ziskat snadno agro

staci?

Cece nevim :
1) MMOROG moc do penez neleze, sport/kultura/hospoda stoji vice
2) Zena se udrzuje sama a vetsinou si na ni nenechas sahat od kamaradu
3) Spravna zena forbesi s tebou a agro nehrozi ....

a navic :
1) Sex v mmorpg asi nic moc (zatim )
2) MMORPG ti neuvari
3) Zenu fakt nevypnes cudlikem ....

Edited by - Jaris on 23/10/2006 13:55:23
Go to Top of Page

Arnie
Moderator

544 Posts

Posted - 23/10/2006 :  14:09:44  Show Profile  Send Arnie an ICQ Message Send Arnie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Co je na tom pozitivniho
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 23/10/2006 :  14:20:44  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arnie

quote:

Co je na tom pozitivniho

By me taky zajimalo

Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 23/10/2006 :  14:40:22  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Co je na tom pozitivniho

By me taky zajimalo

A kde je napsano, ze je to pozitivni????

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 23/10/2006 :  15:04:11  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Co je na tom pozitivniho

By me taky zajimalo

A kde je napsano, ze je to negativni????

Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 23/10/2006 :  15:11:19  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A kde je napsano, ze je to negativni????

Ja to nehodnotil, ja konstatoval skutecnosti...

Hodnoceni si muze kazdy udelat sam dle sebe, ja se o hodnoceni nesnazim

Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 23/10/2006 :  15:11:51  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
lol zalezi n apostoji, ale Jaris nechtel urcite nikoho !!!! nastvat a proto dava k uvaze kazdemu jak se k tomu postavi...

2Jaris, mam stesti ze moje manzelka fora necte

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 23/10/2006 :  15:30:54  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
Mozna jsem uz zastaralej, ale neni u MMORPG pro atmosferu hlavni to, ze clovek hraje s ostatnimi lidmi?

Jasne ze je, ale to jak moc bude hra mezi lidma uspesna - jeji grafika ovlivnuje hodne. EQ2 ma IMO super grafiku s patricnym zelezem. Bez nej je to dost des bes a hruza. WOW ma komixovou, jedoduchou grafiku, kterou ale na plny detaily pustis na leccems a na orezany detaily, ktery vypadaj slusne to pomalu pustis i na integrovany grafice. A ted srovnejme kolik lidi hraje eq2 a wow.

Engine kterej vypada hnusne a jeste je hw narocnej zazdi jakoukoliv hru imo.

a btw pet

Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight
Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin

Edited by - Genagen on 23/10/2006 15:31:21
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 23/10/2006 :  15:32:39  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marwyn

lol zalezi n apostoji, ale Jaris nechtel urcite nikoho !!!! nastvat a proto dava k uvaze kazdemu jak se k tomu postavi...

jj, ne kazdej ma smysl pro humor co...

quote:
2Jaris, mam stesti ze moje manzelka fora necte

To se da zaridit. Muzu zavolat?

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 23/10/2006 :  15:38:15  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Genagen

EQ2 ma IMO super grafiku s patricnym zelezem. Bez nej je to dost des bes a hruza. WOW ma komixovou, jedoduchou grafiku, kterou ale na plny detaily pustis na leccems a na orezany detaily, ktery vypadaj slusne to pomalu pustis i na integrovany grafice. A ted srovnejme kolik lidi hraje eq2 a wow.

EQ2 ma high end grafiku ktera vubec nevypada hezky ... jasne sou tam detaily a svetla ale je to vsechno desne umely a sterilni ... vsechno se snazi byt perfektni ale neni tomu tak

wow je kresleny na nic si nehraje a je mnohem hezci

EQ2 urcite neni propadak a urcite to neni grafikou

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 23/10/2006 :  16:01:45  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
WoW sou omalovanky :) (musim priznat ze nektery veci se me na WoW libej)
EQ2 je nedotazena snaha o dokonalost (kdyz sem vydel screeny jak mel vypadat armor..)
VG je nedotazena snaha o dokonalost ? hmm beta je beta. Kazdopadne VG ma nejvetsi potencial z techto her bejt graficky nej, ale za jakou cenu? asi poradnej HW a hlavne se musej chlapci grafici zacit trosku snazit, jinak dopadnou (aspon co se tyka grafiky) na tretim miste :P

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 23/10/2006 :  16:04:09  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
Souhlas, pocet lidi ve hre neni primo umerny grafice, i kdyz grafika je urcite jednou z veci, ktera vnimani lidi ohledne hry ovlivnuje.

Btw, ja si stejne myslim, ze Vanguard nebude (a mozna ani neni) koncipovany jako main stream mmorpg typu WoW, ktera je svou jednoduchosti, enginem pro kazdy HW a i pozadim vzniklym z notoricky celosvetove zname offlajnovky primo zamerena na urcity segment trhu a typ lidi. Tito lide (podle me) tu grafiku ocekavali, mladez ma zelezo slabsi a chteji i hru log and go se vsi moznou jednoduchosti (cimz nerikam, ze ve hre nejsou napr. narocne raidy).

A proto nechapu, proc se tu neustale srovnava V s jinymi hrami - zkuste tu hru brat jaka je a pokud se vam nelibi, napiste proste "tato hra neni pro me a hrat ji nebudu" nez abyste se pokouseli kazde 3 dny o flame, jak je V blbe a hnusne ...

Proste me udivuje snaha unifikovat hry do jedne skatule - ja jsem rad, ze jsou hry ruzne a u tech, co me nazaujmou/nezajimaji/nebavi se nezdrzuji a hlavne se je nesnazim predelat k obrazu svemu ... Zkuste to tak brat, kazdy clovek je jiny a kazda hra je jina a nechtejte hry delat jednotne, zvlaste pak lide, kteri ve hre stejne stravi tak mesic (v lepsim pripade, pokud do retailu vubec jdou), max 3 mesice, ale svym krikem mnohdy hru znici i pro ty, kdo ji chteli hrat dlouho a chteli ji brat dle puvodniho zameru tvurcu.

Takze obdivovatelum WoW radim, jdete do WoW, bude datac a vy budete mit hru dle sveho gusta a tem divnym lidem, co WoW nechapou, nechte treba .... Vanguard , a to jiny nez WoW

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 23/10/2006 :  16:57:57  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Btw, ja si stejne myslim, ze Vanguard nebude (a mozna ani neni) koncipovany jako main stream mmorpg typu WoW, ktera je svou jednoduchosti, enginem pro kazdy HW a i pozadim vzniklym z notoricky celosvetove zname offlajnovky primo zamerena na urcity segment trhu a typ lidi.
Tak jinak snad pochopitelne.

Nesmi se srovnavat dve veci. Technologie a styl(look, art design, etc). Nejnovejsi technologie ve WoW nenajdes, ale WoWko ma styl. Kdyz se podivas na making of pripadne sledujes ruzne detaily (neplest s detailnim texturami atd), zakoutimi ve hre, tak zjistis, ze neni ve WoW prakticky zadne misto, ktere by nemelo svuj nadech, svuj styl a pusobitost. Art style, design, look > technologie.

Vanguard je nekonzistentni a spatne smichany Eintopf. Melo by se to dat jist, ale k jidlu to neni i kdyz to obsahuje vsechny dobre ingredience. Tohle me vadilo na EQ2. Je to krasny (nekde), ale sterilni.

Parta je jiste no.1 v online hrach, ale jestli neni VG koncipovany na mainstream tak je po nem. Grafika hru prezentuje lidem, kteri nejsou v bete a jsou odkazani na shoty + videa (mimochodem pekne hnusny). Je to jejich prvni kontakt se hrou, kterou mozna budou hrat. Jestlize jim nabidnes hnus nebo prumer, tak zapomen na to, ze je ohromi slova jako 250 unique creatures, 34 classes, excellent gameplay features. Tohle je az na druhem miste. Casual gamer prijde, mrkne na shoty, pusti video a az PAK se diva na detaily, cte si ruzne features...

Vanguard na me pusobi jako EQ2 na druhou. Vylepseny, ale porad bez duse. :-)

Edit: Nazor casual gamera, ktery nema betu VG, videl shoty, videl videa, videl hrat kamose betu...

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Edited by - Shemiramoth on 23/10/2006 17:00:30
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 23/10/2006 :  20:02:52  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:

Parta je jiste no.1 v online hrach, ale jestli neni VG koncipovany na mainstream tak je po nem. Grafika hru prezentuje lidem, kteri nejsou v bete a jsou odkazani na shoty + videa (mimochodem pekne hnusny). Je to jejich prvni kontakt se hrou, kterou mozna budou hrat. Jestlize jim nabidnes hnus nebo prumer, tak zapomen na to, ze je ohromi slova jako 250 unique creatures, 34 classes, excellent gameplay features. Tohle je az na druhem miste. Casual gamer prijde, mrkne na shoty, pusti video a az PAK se diva na detaily, cte si ruzne features...

No ty zrejme nechapes co je mainstram...jinak bys dal v popisu VG nepokracoval

Nic ve zlem.

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 23/10/2006 :  20:33:34  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Tak mi napis co je mainstream podle tebe. Moc se tesim na tvou definici.

Pokud me pamet neklame tak VG "vykradl" vsechno zajimave z ruznych jinych her a pridal neco svyho. Nebo si snad myslis, ze VG bude online hrou no.1? Stejne jako EQ2 bude az na xy koleji. Realny sance na uspech ma v mych ocich pouze Warhammer - maji promysleny svet a dela to Mythic.

Ja pisu o tom co se prodava a developer chce prodat. Drzet se mainstreamu je nutnost. Rekni mi unique hru, ktera vysla za posledni dobu. Klidne z offlinu. Co je mainstream a kdo ho zacal? Ultima? DAOC? WoWko? Fahrenheit si sel svou cestou, byl skvely, presto se moc neprodaval. Prijde ti to divne? Mas vubec potuchy co prodava hru, proc se 95% developeru drzi oblibenych zanru (mainstream), protoze chteji prodat a mit zisk. V offline hrach je to 100x mensi riziko jit si svou cestou, nez jit si svou cestou v online hre. Krpa v offlinu te prijde rekneme na 10mega dolaru, v online hre nasob minimalne 2x. Momentalne vede WoW. Presto je prostor. Jak rekl producent Warhammeru. "My nechceme vzit hrace co hraji World of Warcraft, my chceme nove hrace, kteri jeste online hry nehraji."

Jsi HC player, stejne tak Jaris a dalsi. Nic proti, ale vy developery nezajimate. Je vas malo.

Tady mas nekolik fajn definici mainstreamu:

1.Mainstream is what's the new trend. when one "style" gets old, a new one is reborn, a mainstream person is someone who jumps from trend to trend so that they fit in with the rest of the crowd.
Mainstream is being what society thinks you should be, and look like.

2.A gigantic brainwashing cover that the media and the government uses to blindly mislead people into all going the same way. Mainstream should die. I hate people nowadays because they are all the same: Same trend, same bland as pigshit personalities, and same predjudice. Rap is known for influencing mainstream. So is Hip-Hop.

3.Mainstream is the larger public, the masses, the big crowd. Things that are or become 'mainstream' are the things that currently sell the most and gain the most popularity.

Edit: Jsem si na 99% jisty, ze VG zapadne. Nema sanci na vytvoreni noveho proudu neboli nove vlny zvane "Vanguard". Uvidis sam, ze budu mit pravdu. Rad bych se mylil, ale ta hra nema "nic". Jak napsal Jaris. Ja si zvolil. VG hrat nebudu a ani ho nezkusim. Rozhodl jsem se davno predtim, jeste v dobe, kdy jste peli ody na Vanguard.

Edit: Opravena castka na vyvoj. Uz mi hrabe. Odkdy je dolar za 10kc?

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.

Edited by - Shemiramoth on 23/10/2006 21:59:45
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 23/10/2006 :  21:03:04  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
Souhlas, pocet lidi ve hre neni primo umerny grafice, i kdyz grafika je urcite jednou z veci, ktera vnimani lidi ohledne hry ovlivnuje.

Ja s tim tvym prispevkem souhlasim - akorat jsem poukazoval na neco mozna jinyho. A to ze narocny engine vs nenarocny engine muze zasadne ovlivnit kolik lidi bude hru hrat. Me osobne je dost jedno, jestli se budu placat ve hre, kteoru hraje 100k lidi nebo 10M lidi, kdyz budu hrat s lidma se kterejma me bavi hrat :-)

Co se tyce V dost se na nej tesim, ale jeslti hra vypada hnusne a bezi pomalu na 6800ultra a lip jen na lepsim zeleze, tak si myslim, ze ji to dost poskodi - a nebude zalezet jak dobra ta hra uvnitr je.

Pokud ma vyjit v breznu, tak IMO zadny velky zmeny k lepsimu co se grafiky tyce IMO nemuzeme cekat nejaka zasadni vylepsni. Mozna trochu optimalizace, svetel.

Co se tyce srovnanni wow vs eq2 - vychazel jsme z jednoho clanku, kterej ukazoval na statistikach HW, ze tim ze hra udela engine jako eq2 - tak proste na tolik hracu jako wow nemuze pomyslet a nezalezi na to, jak ta dobra hra je nebo neni. Zkusim to linknout byla to velmi zajimava analyza.

Co se tyce grafiky eq2 - me se libi moc. Sterilni mi neprijde ani trochu. A hodnotim ji velmi vysoko. Je to subjektivni pocit, nema smysl si ho navzajem vyvracet.

Za nejvetsi problem grafiky eq2 povazuju, ze super ta grafika vypada az od urciteho HW a kdyz engine skalujete dolu, tak vypada pak hra dost hnusne - mnohem huer nez wow (technicky).

Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight
Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 23/10/2006 :  21:17:14  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Castecne na to koukam z vlastniho pohledu ovlivneneho game developmentem. Mas pravdu v tom, ze jako hrace te zajima parta lidi se kterou hrajes, alespon pokud nejsi HC solar. Ovsem z hlediska vyvojare te zajima profit. Takze 100 spokojenych playeru te nevytrhne. Z VG mam proste divnej pocit (they're lost in the woods, Inara - Firefly member).

Nesnazim se zde vstepovat svuj nazor. Je to extremne komplikovany. Je prilis mnoho veci co ovlivnuji jine a sebe navzajem. Co je ukazatelem dobre online hry? Tvurce rekne prodeje a pocet subscribers, hrac reknete fajn content, PvP, atd. Oboje je vzajemne propojeny. Mas dobry content - mas hrace. Mas hrace? Asi mas dobrej kontent. :-) WoW je vsude, znaji ho i lidi co drive netusili ani co je online hra. WoW je mainstream, udava smer. Je pro masy. Ale taky se mu to povedlo "z niceho".

Warhammer ma historii, fanousky, lore, dobry zkuseny tvurce. Jestli neuspeje Warhammer, tak nevim co by v budoucnu melo. Jedna z mala MMO, ktera ma VELKOU sanci.

Ovsem dost offtopicu: Pokracujte ve Vanguardu. :)

Edited by - Shemiramoth on 23/10/2006 21:20:38
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 23/10/2006 :  21:37:51  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
hehe dobrý teorie :)

já bych to přirovnal k filmu - sice Ačkový americký p*coviny vydělávají nejvíc peněz, ale já na drtivou většinu z nich koukat nebudu;
ať si klidně WoW hraje 100 milionů lidí, když bude 100k jinejch hrát hru co se líbí tak podíl hry na trhu bude 0,1% a já budu úplně spokojenej;
tím spíš že WoW hrajou takový šílený masy otvírá se prostor i pro menší projekty - WoW taky lidi nebude bavit furt a hodně lidí třeba časem zjistí že by se jim líbilo něco jinýho

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 23/10/2006 :  21:50:41  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
To nejsou teorie. To co jsem psal ohledne game developmentu a zamereni vyvojaru, je bohuzel cisty a prosty fakt.

Ja sam nesnasim komercni sracky. Ovsem WoW neni komercni sracka, ale komercne uspesna a dobra hra. Presto bych ji rad nadobro opustil a sel jinam. Bohuzel neni zatim kam.

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 23/10/2006 :  23:02:23  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
muzes me vysvetlit jedinej duvod proc ti pripadne ze by mythic nebo uz dnes spise EA mel byt zarukou uspesnosti warhammeru ?

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 23/10/2006 :  23:30:29  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Mas vubec potuchy co prodava hru

quote:
Nesnazim se zde vstepovat svuj nazor.

Dik, ja myslim, ze tohle mi stacilo

Diky bohu, pri vyberu hry kterou budu hrat nepotrebuji dobrovzdani od zadnych soudruhu a mohu se rozhodovat zcela podle sebe.

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 23/10/2006 :  23:31:47  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

muzes me vysvetlit jedinej duvod proc ti pripadne ze by mythic nebo uz dnes spise EA mel byt zarukou uspesnosti warhammeru ?

protoze gamedevelopment?

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 23/10/2006 :  23:42:37  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cotouch
ať si klidně WoW hraje 100 milionů lidí, když bude 100k jinejch hrát hru co se líbí tak podíl hry na trhu bude 0,1% a já budu úplně spokojenej;

Problem je, ze wow totalne zprznil celkovy pohled na to jak ma vypadat mmorpg. Vsichi to ted srovnavaj s wow - i kdyz je to sice komercne uspesna ale sracka. Tim se moc mista na jine projekty neotvira.

Vidim to denodenne ve VG. Ty debaty co vedou vyplachnuty americky mozky na tema jak by mel VG vypadat, ze by se mel poucit z toho jak vypada wow. V eq2 se jim to podarilo, developeri zacali prebirat veci tak, aby byli 'komercne' uspesnejsi a ze zajimave hry se stala skorosracka - staci kouknout na dumb-craft.

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 24/10/2006 :  04:57:50  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Cotouch

Problem je, ze wow totalne zprznil celkovy pohled na to jak ma vypadat mmorpg. Vsichi to ted srovnavaj s wow - i kdyz je to sice komercne uspesna ale sracka.

Proč je WoW sračka ?
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 24/10/2006 :  06:27:14  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
To Atronach: Je videt, ze nemas vubec tuseni o tom jak se delaji hry, pro jakou skupinu lidi, jaky to ma vubec duvod apod. Opakuji to znovu, ty jsi hrac, ktery nikoho nezajima. HC playeri maji prilis malou zakladnu. Jinak ty soudruhu. Vtipne na tom je, ze sam nejsi schopen napsat ani jediny duvod proti memu nazoru. Tvoje trapne odpovedi akorat poukazuji na to, ze nevis o cem mluvis. Jinak kdyby EQ2 zustalo HC jak bylo na zacatku, tak uz ho hraje 5 lidi na kazdym serveru, ale verim ze ty by jsi si lebedil v tom jak je to skvely!

To Pertha: Protoze Warhammer je znamy stejne jako Warcraft. Nikoho nekopiruji. WoW naopak kopiruje spoustu veci z Warhammeru, je to diky tomu, ze deskova hra existovala pred Warem. Potencionalnim hracem Warhammeru se muze stat prave hrac stolni hry. Rekneme ze mame celkem slusnou zakladnu hracu. VG tohle nema. Musi zacit nanovo, jak vetsina online her. To sice nezajistuje milion predplatitelu, ale povedomi (je to neco jako reklama) o Warhammeru je davno predtim, nez MMO hra vysla a planovala se.

Dopisu to kdyztak pozdeji, musim do prace. Pokud ti to teda nestaci.

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 24/10/2006 :  06:51:53  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:

To Atronach: Je videt, ze nemas vubec tuseni o tom jak se delaji hry, pro jakou skupinu lidi, jaky to ma vubec duvod apod. Opakuji to znovu, ty jsi hrac, ktery nikoho nezajima. HC playeri maji prilis malou zakladnu. Jinak ty soudruhu. Vtipne na tom je, ze sam nejsi schopen napsat ani jediny duvod proti memu nazoru. Tvoje trapne odpovedi akorat poukazuji na to, ze nevis o cem mluvis.

Ne nemam, v zivote jsem zadnou nedelal. Nejsem clovek co kdyz zacne delat hru si prvne zjistuje kolik mu to vynese a pak misto aby udelal dobrou hru dela hru aby vytriskal $$$$. Ze ty, mas misto oci $$ neznamena, ze tva schazovani 'nevis jak se delaji hry' jsou pravdiva. Pokud jak ty tomu rikas pohyb v 'gamedevelopmentu' znamena ze se clovek zacne chovat jako ty tak DIKY BOHU ze se v nem nepohybuji.

Znovu opakuji, ze mi to cos napsal bohate stacilo, nehodlam ztracet dalsi cas debatou s clovekem, ktereho nezajima HRA ale jen kolik z ni kdo vytriska $$$$. Radeji pujdu hrat nejakou neuspesnou mmorpg pro 5 hracu kterou zajiste produkuje nekdo kdo vubec nevi proc se delaji hry <g>.

btw: duvod proti tvemu ehm nazoru ti zadny psat nehodlam, protoze je to jako presvedcovat komouse ze ma jit do ODS - jsi stejne zaslepenej a stejne neochotnej se normalne bavit. Navic pises veci ktere me naprosto nezajimaji.

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 24/10/2006 :  06:54:09  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Proč je WoW sračka ?
Protoze je to muj nazor. Nehodlam ho ani obhajovat ani rozebirat, protoze vis stejne dobre jako ja, ze by to vedlo pouze k flame. Ber ta jako 'nicim nepodlozeny' pouze muj nazor.

Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 24/10/2006 :  07:14:39  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
mno myslím že to tady na imperiu někde zaznělo,"fenomenální komerční úspěch WOW,je to nejhorší co nás hráče mohlo potkat"

SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server
WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side,
DF:Twombly-meč,srp a kladivo
WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 24/10/2006 :  07:16:07  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
1) Nemyslim si, ze by tady bylo velke mnozstvi HC hracu jak si HC predstavuji = clenove HC guild, kteri raiduji 6 dni 6 hodin a ve zbylem case (dalsich 6 az 12 hodin denne ) delaji to ostatni ve hre. Ale presto je tu RELATIVNE velka skupina lidi, kteri chteji hrat od 4xtydne 2 hodiny a vice a kteri chteji hru tezsi a s postihama. Btw, i u nas v malem Cesku s malo rozvinutou hracskou komunitou je tato skupina celkem pocetna

2) Ja osobne si myslim, ze kazda komercni hra se musi delat pro $$, jinak totiz nevim, kdo by platil cele vyvojove a supportni tymy ... Takze za me chci, aby kazda hra co hraju byla komercne uspesna, aby se mohla dobre rozvijet a aby mohl tym udelat dalsiho skveleho naslednika ...

3) Opravdu si nemyslim, ze vsechny hry musi byt mainstream, aby byly komercne uspesne = zaplatily vyvoj a support a udelaly zisk. Je to jako v jinych oblastech, i vyrobci pro jine sporty nez fotbal se uzivi a existuje spousta "okrajovych" aktivit, pro ktere nekdo neco dela a dobre se tim zivi. A zase, vice hrajici hraci znamenaji z dlouhodobeho hlediska vetsi vynosy, nebot casto drzi u hry i nekolik let na rozdil od "preletavcu", kteri zaplati krabci a skonci. A vzhledem k tomu, ze naklady na support jsou mensi nez pocatecni naklady tak cim dele zije hra tim lepe ... A take "HC like playeri" jsou casto ochotni platit i vetsi penize za specialni support jako napr. Legend server v EQ1

4) VG nebo EQ urcite nema zakladnu stolnich deskovych her, ale MMORPG jiz take funguji nejaky patek a pocet lidi hrajicich MMORPG stale roste. A z tohoto poctu vzdy vyjde par desitek/stovek/tisicu hracu, kteri chteji hru tezsi a znaji online hry. A to je podle me hodne solidni zakladna na trhu ... A to, ze tito lide nejsou tolik slyset na forech jako vecni stezovatele jeste neznamena, ze tu nejsou a nenesou firmam penize...

Edited by - Jaris on 24/10/2006 07:20:02
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 24/10/2006 :  07:29:03  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Yurekk

mno myslím že to tady na imperiu někde zaznělo,"fenomenální komerční úspěch WOW,je to nejhorší co nás hráče mohlo potkat"

Myslim si, ze je dobre, ze WoW se ujal tak jak se ujal. Nicmene je tu misto pro jine hry a aspon tam nenarikaji hraci, kteri chteji jinou hru (ala WoW). Vsichni vime, co takove kvantum lidi dokaze s vyvojari udelat (hlavne pokud je to SOE).
Problem nastane vzdy, kdyz se hra zacne menit z neceho, pro hrace prilakalo na neco, co absolutne odporuje puvodnimu zameru.

Jinak WoW asi nebude tak uplne spatne, kdyz to hraje tolik lidi, nemyslite? Nehlede na to, ze to nabizi ty same veci, solo hru (ok, tot vsechny hry nenabizi), group hru, "pvp", raidy, typy armoru a dmg, takove ty srandicky okolo ala craft, sbirani surovin a "fun" content ala Vanoce, Velikonoce a jine kokotiny a take sebou prinasi stejne zasadni problemy jako nevyvazenost classu a ras, bugy, problemovy engine (jak kde kdy)

Rejpava poznamka k EQ2. Basnite tu o tom jak ja nevim co, ale cekate na datadisk jak na bozi smilovani, hru ted hraje minimum lidi, protoze "co se snazit, kdyz v DD to bude na nic a budou lepsi veci" a neni mozne lidi dostat do instanci "bo tam nic nepada", nuda atd. A to si rikate HC? Dovolte, abych se zasmal.
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 24/10/2006 :  07:40:53  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

Rejpava poznamka k EQ2. Basnite tu o tom jak ja nevim co, ale cekate na datadisk jak na bozi smilovani, hru ted hraje minimum lidi, protoze "co se snazit, kdyz v DD to bude na nic a budou lepsi veci" a neni mozne lidi dostat do instanci "bo tam nic nepada", nuda atd. A to si rikate HC? Dovolte, abych se zasmal.

Na rejpavou otazku SNAD normalni odpoved :
My si moc HC hraci prave nerikame, my jen chceme tezsi hru . A to, ze kazda hra prochazi po krivce, kde je vic nebo mene co hrat je zcela normalni. Na druhou stranu, treba ja hraju EQ2 uz 2 roku bez preruseni a i nyni, kdy mimo raidy moc henraju (rodina, sport, kultura, prace) tak hraju celkem pravidelne 3x tydne raid a neco group akce. Takze asi co delat je nebo me to tak vyhovuje ... A zase, raidovani dela opravdu dost lidi, ono se to nezda .

A to, ze ty jsi prisel po roce zpatky a dohanel jsi ostatni a proto to je pro tebe jine (to ale ostatne v kazde hre, kam clovek prijde pozdeji sam) je opravdu tvuj specialni problem, ktery je obvykly a nic moc se s nim delat neda ...

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 24/10/2006 :  07:46:11  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:

1)
2)
3)
4)

Moc peknej post, sam bych to nenapsal lepe.

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 24/10/2006 :  07:52:30  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Problem nastane vzdy, kdyz se hra zacne menit z neceho, pro hrace prilakalo na neco, co absolutne odporuje puvodnimu zameru.
Jo jo viz EQ2.

quote:
Jinak WoW asi nebude tak uplne spatne, kdyz to hraje tolik lidi, nemyslite?
wow neni spatne, je jen hlavne zamerene na ty jednodussi lidi. Byl to zakonity krok ze nekdo udela hru tohoto typu a stejne tak zakonite, ze to odrovna vyvoj hromady dalsich her.

quote:

Jak jsem psal - dle meho nazoru to soe pos....o tim, jak se zacalo snazit delat z eq2 multiplayer diablo (aka wow). S puvodnim eq2 to nema uz co delat. Raidy nejsou vsechno a novy obsah potesi kazdeho, nebo se pletu?

To ze nekteri lidi nechodi do instanci kde nic nepada je normalni vsude. Lidi nechodi do techto mist uz treba jen proto, ze grindit XP mlacenim mobu dokola a dokola neni zrovna HC zabava.

Edited by - Atronach on 24/10/2006 07:54:09
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 24/10/2006 :  08:20:33  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Proč je WoW sračka ?
Protoze je to muj nazor. Nehodlam ho ani obhajovat ani rozebirat, protoze vis stejne dobre jako ja, ze by to vedlo pouze k flame. Ber ta jako 'nicim nepodlozeny' pouze muj nazor.

Oki, za tuto upřímnou odpověď jsem vděčný :-)
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 24/10/2006 :  08:22:32  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

To Pertha: Protoze Warhammer je znamy stejne jako Warcraft. Nikoho nekopiruji. WoW naopak kopiruje spoustu veci z Warhammeru, je to diky tomu, ze deskova hra existovala pred Warem. Potencionalnim hracem Warhammeru se muze stat prave hrac stolni hry. Rekneme ze mame celkem slusnou zakladnu hracu. VG tohle nema. Musi zacit nanovo, jak vetsina online her. To sice nezajistuje milion predplatitelu, ale povedomi (je to neco jako reklama) o Warhammeru je davno predtim, nez MMO hra vysla a planovala se.

Dopisu to kdyztak pozdeji, musim do prace. Pokud ti to teda nestaci.

rozhodne nestaci protoze ja nikde nepopiram ze svet warhammeru je dobrej zaklad
jen bohuzel nevidim jedinej duvod proc predpokladat ze to mythic/EA udela dobre
me totiz prijde ze mas stejnej problem jako jini jen tam mas dosazenou jinou hru tj zaslepenej obdiv a pritom si nepripousteni realnych hrozeb a problemu , tak nejak si podobnej vztah pamatuju lidi k wow a byli to kupodivu ti co do ctvrt roku s hrou sekli protoze je mizerne udelana :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 24/10/2006 :  08:25:37  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Možná byste už mohli ukončit tu naivní diskuzi ohledně jednoduchosti WoW. Ono je bohužel ve finále mnohem víc hardcore, než se nezasvěceným zdá. A nejen já doufám, že z toho datadisk konečně udělá pohodovou casuální zábavu na pár hodin týdně s menší skupinou lidí, kdy stávající hardcore prvky zůstanou jako jedna z možností, nikoliv nutnost.
Go to Top of Page

Drew
Junior Member

583 Posts

Posted - 24/10/2006 :  08:32:13  Show Profile  Send Drew an ICQ Message Send Drew a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hmmm,ano básníme a ty bohužel opravdu nemůžeš soudit hru podle počtu hrajících lidí.Ti lidi co nehrají a čekají na DD mají ty tvoje instance xx-krát prolezlý a ví že v nich prostě nic nepadá,tak proč tam kujva lézt že :) Jako abych jako nějakej magor lezl 7x týdně do dungu kde prostě nic nepadne a kde to není pro mě zajímavý aspoň co se týče mobů, tak to sry na to svůj čas nedám.Jakmile vyjde DD bude zase dost práce a společně s raidy solidní porce zábavy (snad)

Udan Dirge/Sage (70/70) MdK inactive
Drew Temp/Armorer (61/70)MDK inactive
Dogra Shadowknight 70MDK inactive
Prdola Swashbuckler 80 Pohodari Nagafen
Udan Illusionist 80 Pohodari Nagafen
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 24/10/2006 :  08:41:00  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Vzdy me fascinovaly reci, kdyz nekdo, komu se neco nelibi si najde cestu, jak plyvat na to, co delaji ostatni s tim, ze on je nad "veci", delat neco "lepsiho". Zarny priklad jsou "Pry_HC_hry" vs WoW (kde se pouze jednoduse expuje). Krasne to napsal Gabriel.

Presto pokud by nekdo mel potrebu....me ICQ je nad timto postem. Jednoho EQ2 hrace jsem uz predvedcil, ze je to jen kopie WoW (ale stale EQ2 hraje), dalsi se mohou ozvat.

Edited by - Khaot on 24/10/2006 08:42:00
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 24/10/2006 :  08:58:42  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
To Jaris: /bow napsal jsi to spravne (bod2). Atronach se zapomnel zamyslet. Ono je zcela logicky, ze hra ktera ma vydelat musi byt spickova. Jenze to mu asi nedoslo. Tzn. vytriskat prachy = delat skvelou hru, ktera bude kazdyho bavit.

To Pertha: Nemas pravdu. Moc dobre si uvedomuju pro a proti. Proto taky pisu o tom, ze VG nema imo sanci. Pro pripomenuti. Zacinal jsem EQ2 betu a skoncil nekde tri mesice po vydani. Nedal jsem na nej (EQ2) dopustit. Pak prisla frustrace z HC - group needed. Bohuzel mam hodne omezeny cas, takze jsem potreboval sem tam lognout a solovat. Nebylo misto pro 2+hodinove grupy. Moc dobre vite, ze na zacatku to nebylo v EQ2 mozne. Zkusil jsem Warcraft a zustal u nej (s prestavkami). Mam s cim srovnavat a vim pro a proti.

Nenapada me nejaky zavazny negativum, ktere by Warhammer pohrbilo. Kdyz pominu, ze to Mythic zabali (coz diky EA pochybuju - money) anebo zkurvi (to nemuzu vedet).

Khaot ma recht. Jestli chcete vice informaci - contact me on ICQ. Tyhleposty zbytecne zaplacavaji forum. Stejne nejsem schopen popsat kompletne vsechno, co by bylo zapotrebi.

Edited by - Shemiramoth on 24/10/2006 09:02:36
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 24/10/2006 :  15:57:46  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
je wow a pak ti dalsi vzadu

prichazeji novy hraci

spousta hracu wow se nudi, datadisk to zmeni na 3-5 mesicu imo a pak se budou nudit dal

neni jina hra kde se na delsi dobu upichnout

z toho pro me vyplyva ze novy titul ma velkou sanci, nevim co vsechno musi splnovat aby ji vyuzil ale sanci ma

lastfm
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 26/10/2006 :  10:52:26  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Proc vam prijde ze VG "nic" nema?
Mne prijde ze prave ma, ale holt to neni zabaleny v super RP omacce, znamem svete a pribehu.

Mne se WoWko moc libi, ta grafika dela super atmosferu, svet je taky promakanej, pribeh je mi celkem fuk, poradne sem hral naposled W1 a W2. Spis jde o to ze ma pekne questy /nektere/ a dungy.

JENZE prave WoWko mne prijde jinak prazdne. Krome expeni tam neni moc co delat, konkretne tim myslim crafting. Krome rekneme engineeringu do PvP a alchemie je to dost slabota. Crafting v ty hre proste vubec neni dulezitej, nedaj se tam delat pekne veci pro svuj level, max trosicku nizsi jako v jinych MMORPG. Nehlede na to ze celkove ta vyroba je nudne udelana. Enginering - znate nekoho kdo by vyrabel pro huntery nejake zajimave pusky/kuse? hruuza.. to same fishing, minimalni vyuziti, nulova zabava. Kde je slibovany housing? Proc se neda jezdit lodema po vode? Proc se neda vystoupit z letajiciho taxika kdekoliv chci jako v jine mmorpg (ted nevim zda jsem to videl v eq2 ci ve vg), proc nejde bojovat na konich kdyz to maj i jine mnohem horsi mmorpg??

..etc.etc..
WoWko je fajn hra, ale je desne prazdna a ja nechapu proc by Vanguard nemohl byt pro mainstream prave tim, ze nabidne hodne veci? Hodne zajimave a rozlisne classy? Napada mne maximalne HW narocnost.. jenze i daoc bejval pro mainstream ne? ale pritom kdyz byl novej tak sem si ho na full pustit rozhodne nemohl..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Kaz
Moderator

901 Posts

Posted - 27/10/2006 :  11:05:28  Show Profile  Send Kaz an ICQ Message Send Kaz a Private Message  Reply with Quote
EQ2 me bavi, momentalne neni moc co delat, ale raidy staci, az vyleze datadisk tak to zas bude o necem jinym...
ale pohled na zabavu ve WoW jak si ji predstavuje Khaot nesdilim Vezne by me nebavilo jit treba 5x za den tu stejnou zonu jen proto ze na ni neni lock jako v eq a nic v ni nepada, ale jen pro ten pocit ze muzu

V se mi zatim libi ikdyz na me sestave to ted jede 10-30fps dle okoli na very low az low nastaveni, ale i na very low se na to da divat ne jak v eq co si davam na raidy jakysi podivni pandulaci a nikdo nikoho prece nenuti aby do V sel, bud se mu libi nebo nelibi a zustane si hrat to svoje, at je to WoW nebo naka jina chujovina

EQ2: Morigu <Pohodari> Fae |Conjuror| Nagafen
R.I.P.
Vanguard: Kazgoroth <MdK> Dark Elf |Necromancer| Gelenia
EQ2: Kazgoroth <MdK> Erudite |Warlock| Runnyeye
Go to Top of Page
Page: of 17 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page