Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Vanguard
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 17

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 10/10/2006 :  10:55:20  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
eh? Pokud vim tak nejzazsi stanovene datum vydani je podzim/zima 06/07.. takze MAXIMALNE pul roku.. spis 2-3 mesice.

No pokud mi v me prepracovane hlave uz neharasi, tak cca pred mesicem ci dvema presunuli launch na q1/2007 - takze ja bych to na ten pul rok videl nejmin.

Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight
Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 10/10/2006 :  16:33:42  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
To jsem nikde nevidel.. zdroj? Vzdyt je cas tlaci a docela dost..
Je fakt ze kvuli tomu presli od MS..ale i tak..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 10/10/2006 :  16:34:50  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:
Originally posted by Rodier

kamos si udelal ve VG blacksmitha ale vubec nevi jak zacit.. u forge nema zadnej recept videt a nevi jak se na ten recept ani podivat aby zjistil co ma sehnat za matros........ jak proste zacit nevite?
Hledal sem naky navody a nikde nic.. vsude je jen popis povolani ale jak zacit to nikde.

at si zkusi uvodni questy jsou vyukovy jak craftit
a jinak recepty normalne v booku s abilitama zalozka craftu

Nojo kdyz von je stoupa a neumi ani zbla anglicky vsecko mu prekladam pres Ventrilo ;-D ale uz se chyt a docela mu to jde.. vi co a jak.. prej je to fakt celkem promakany. uz ma craft L5 ;-D za 1 den krafteni

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 10/10/2006 :  21:47:28  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
quote:

To jsem nikde nevidel.. zdroj?

Pokud me pamet neklame tak z jejich tiskovy zpravy. Koukal jsem ted na par webu - vetsinou psany 3/2007

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 14/10/2006 :  05:24:51  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
A je to tu - vyhlaseni preorderu a sberatelske edice:

The pre-order box at retail includes:

* Early access to the game! Log on and get a jump start up to 3 days prior to the official launch!
* Special account key that will grant you a unique exclusive in-game scroll allowing your character to sprint for longer periods of time due to an endurance buff (one per account).
* Invitation to the Vanguard: Saga of Heroes open beta (for eligible participants, date of open beta not yet determined).
* Guild Mail recruitment tool to help you build your guild before launch!
* A king’s ransom of assets, including videos, wallpapers and screenshots.

AVAILABLE EARLY DECEMBER

Regular Edition ($49.99)
Packaged in a DVD box, the Regular Edition will include:
* A one month subscription to Vanguard: Saga of Heroes Station Players™ - an array of premium features that give incredible access to characters and guilds by merging the game world with the web.
* Your choice of an in-game magical wand to create fireworks or an in-game set of horseshoes with +speed to use once you get your first horse (one per account).

Collector’s & Guild Edition Details ($89.99)
Packaged in a custom leatherette chipboard box, the Collector’s & Guild Edition will include:

* An art book featuring many original pieces by seminal fantasy artist, Keith Parkinson.
* A cloth map with an overview and points of interest for each continent.
* A CD featuring the full Vanguard: Saga of Heroes soundtrack.
* A three month subscription to Vanguard: Saga of Heroes Station Players - an array of premium features that give incredible access to characters and guilds by merging the game world with the World Wide Web.
* One of three Hero Cards each granting a unique in-game item (one per account).
o The Jeric card grants a cloak that increases adventuring stats.
o The Eila card grants a cloak that increases crafting stats.
o The Idara card grants a cloak that increases diplomacy stats.
* Your choice of an in-game magical wand to create fireworks or an in-game set of horseshoes with +speed to use once you get your first horse (one per account).
* A Guild Kit which includes:
o An in-game guild trophy that buffs stats for the entire guild (need to earn/create guild house to use)
o Ten 10-day buddy key

Mno, rekl bych docela to natahli.. vzhledem k tomu ze WoWko ci EQ2 ted stoji nakejch 20$ krabka... Cekal jsem teda lepsi ingame itemy. Zajimalo by mne, co znamena to 3 mesicni predplatne.. zda to znamena 3 mesice hry, nebo to je jen predplatne na ty webove sluzby Sony.. asi jen na ty jejich dementni webovky.. jinak by se to celkem siklo. Tech 10 buddy keyu je dobra featura. Urcite se budou prodavat na webu za par dollacu a tak si to kazdej bude moci zkusit ;]

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 14/10/2006 :  06:05:31  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
skvele video z vanguarda ohledne dne/noci
http://youtube.com/watch?v=i6uO6ICWr3A

edit
boss fight
http://youtube.com/watch?v=dRzQyXTLQ4Q&mode=related&search=

jen nechapu jaktoze mu to jde tak plynule.. mne to v prirode na high dava na 6800Ultra nakejch 20-30fps.. max.. Je tu nekdo komu by to slo ted plynule ve meste ci kde je vice NPC? Tak jak sem videl na nahravce z vystavy v Nemecku?

Edited by - Rodier on 14/10/2006 06:13:49
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 14/10/2006 :  10:43:08  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
Hmmmm. Pro me tam chybi digitalni download.... Nechapu, proc mi nutej krabici, pakosku s postovnym.

Musim juknout k nim na stranky, jestli se s digitalni downloadem preci jen neuracej :-)

Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 14/10/2006 :  11:54:25  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
no SOE běžně nabízí digitální download, ale pochybuju že i jako preorder ;)

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 14/10/2006 :  17:03:20  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cotouch

no SOE běžně nabízí digitální download, ale pochybuju že i jako preorder ;)

nevim proc by to pro preorder nemelo jit

lastfm
Go to Top of Page

hRoch
Moderator

360 Posts

Posted - 15/10/2006 :  17:11:24  Show Profile  Visit hRoch's Homepage Send hRoch a Private Message  Reply with Quote
GALERIE

DAoC, AC2, SWG, WoW, EQ2, VG, AO, Rift, SWToR, GW2, WildStar.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 16/10/2006 :  08:48:19  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
K tem screenum se mi chce rict jen jedno.
hRoch je najmutej sigilem aby vydaval lziscreeny ;-D
ja mam G800Ultra a i na veryhigh takhle pekne screeny rozhodne nemam. Nemam tam proste ty atmosfericke efekty. Ad zkousim zapinat world maping..tone.. hdr nic z toho nijak nefacha :( ..vysledkem je svet jakoby bez efektu :( .. stejny vysledek ma i kamarad s 6800 a 6800GT..

pro porovnani vse mam na max..
stromy
http://screeny.ratafak.net/vsoh-rodier/vgclient%202006-08-30%2015-06-15-68.jpg
dung
http://screeny.ratafak.net/vsoh-rodier/vgclient%202006-08-30%2016-30-52-90.jpg

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 16/10/2006 :  08:57:40  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
no rodiere nevim cim to je ale ty tvoje screeny sou fakt hnusny

u me to vypada dost podobne jako hrochovy obrazky i kdyz nektery detaily mam stazeny kvuli vetsim fps v parte

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 16/10/2006 :  09:20:58  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Rodiere fakt nevím, co s tím děláš, ale takovéhle screeny co máš ty mám na Ati 9600 Pro, když si dám nízké nastavení.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 16/10/2006 :  10:33:12  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
nemáš náhodou nějaký efekty zakázaný přímo na ovladačích karty?
nebo např. nějakej slider vytaženej na max performance apod?

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 16/10/2006 :  11:40:43  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
omg dyt je to rodier, proste ho ignorujte a mate klid

btw treba tenhle obrazek je primo desivej

http://www.volny.cz/soh/combat.jpg

lastfm

Edited by - Rashaverak on 16/10/2006 11:42:14
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 16/10/2006 :  13:58:40  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

K tem screenum se mi chce rict jen jedno.
hRoch je najmutej sigilem aby vydaval lziscreeny ;-D
ja mam G800Ultra a i na veryhigh takhle pekne screeny rozhodne nemam. Nemam tam proste ty atmosfericke efekty. Ad zkousim zapinat world maping..tone.. hdr nic z toho nijak nefacha :( ..vysledkem je svet jakoby bez efektu :( .. stejny vysledek ma i kamarad s 6800 a 6800GT..

pro porovnani vse mam na max..
stromy
http://screeny.ratafak.net/vsoh-rodier/vgclient%202006-08-30%2015-06-15-68.jpg
dung
http://screeny.ratafak.net/vsoh-rodier/vgclient%202006-08-30%2016-30-52-90.jpg

Kup si pořádnou grafiku a né něco na Excel tabulky
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 16/10/2006 :  22:25:08  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
No Rodiere, problem nuze byt v tve dost archaicke grafice

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 17/10/2006 :  12:38:13  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
Rodiere, mam dojem ze 6800 nepodporuje HDR takze zapomen na neco opravdu peknyho...
to je asi jako zkust s tvoji grafikou porovnavat screeny z oblivionu a rikat ze to takhle nevypada (btw asi by meli zadisablit moznost checkboxu na HDR a tone mapping kdyz to HW nepodporuje)

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

razorek
New Member

head

204 Posts

Posted - 17/10/2006 :  12:43:22  Show Profile  Visit razorek's Homepage  Send razorek an ICQ Message Send razorek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marwyn

Rodiere, mam dojem ze 6800 nepodporuje HDR takze zapomen na neco opravdu peknyho...
to je asi jako zkust s tvoji grafikou porovnavat screeny z oblivionu a rikat ze to takhle nevypada (btw asi by meli zadisablit moznost checkboxu na HDR a tone mapping kdyz to HW nepodporuje)

GF 6800 HDR podporuje

Meder [] - Necromancer (AoC)
Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2)
Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO)
Meder - Mage (inactive WoW)
Shay [Dread Return] - Priest (WoW)
Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW)
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 17/10/2006 :  12:57:08  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
no jo kua, ja zil v domeni ze ne :P tak to se hluboce omlouvam a dekuju za uvedeni pravych informaci bohuzel z GF sem vlastnil pouze 7800GTX a 7900GTX a mel sem dojem ze HDR ma opravdu az rada 7xxx

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 17/10/2006 :  13:13:23  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marwyn

no jo kua, ja zil v domeni ze ne :P tak to se hluboce omlouvam a dekuju za uvedeni pravych informaci bohuzel z GF sem vlastnil pouze 7800GTX a 7900GTX a mel sem dojem ze HDR ma opravdu az rada 7xxx

umí to i 6800, jenomže HDR u novějších her použitelné nebude, prostě to bude pomalé jak prase, stačí vyzkoušet oblivion nebo call of juarez.
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 17/10/2006 :  16:08:20  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
Nevidel bych zasadni rozdil v HDR u prezentovanych sshotu. Spis jestli to na gf6800 bude vypadat jako eq1 - tak je neco spatne a neni to IMO na strane HW.

BTW cetl jsem ted velmi hezke pojednani o masovem uspechu WOW. Jako jeden z nejzasadnejsich duvodu, proc se WOW chytl tam byl uvaden prave engine, kterej je spustitelnej plynule na temer libovolny plecce kancelarskyho typu. Engine typu eq2 je sice mnohem hezci, dyl vydrzi, ale masove se ta hra rozsirit nemuze, bo adekvatni hw, aby to lide rozbehli v nejake prijatelne kvalite naprosto zasadnim zpusobem vymezuje skupinu potencionalnich zakazniku.

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 17/10/2006 :  16:08:31  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
co to tu melete? Geforce 6800Ultra je porad 5. nejvykonejsi karta na trhu. Ma podporu Pixel Shaders 3.0 !!! takty 450/1200mhz.

Oblivion mi jede naprosto v pohode, stejne tak EverQuest 2 - vsecky detaily, hdr, pohodicka.
Je fakt, ze Oblivion s HDR = cca 25fps..ale to je holt Oblivion.
HL2 i s EP1 a HDR mi jede nadherne v pohode 40fps+

Spis mne zacina pripadat, ze zalezi jak clovek Vanguarda vyfoti.
Tenhle hrochuv screen http://www.volny.cz/soh/combat.jpg je fakt k zbliti a vypada uplne stejne jako ty moje. Prijde mi, ze vanguard ma tu grafiku nic moc pokud tam neni zdroj svetla.. kdyz si stoupnu v dungu k louci tak to vypada hned stejne jako ty screeny u hrocha.. nektere.

Zkusim jeste jine ovladace.

edit: prave Call of Juarez - podle mne zatim nejhezci hra vubec mi jede v 1280x1024 na MAXIMUM i s HDR cca 30fps. A je to NADHERA..
Kdo nezna Call of Juarez - screeny http://pclab.pl/art19638-12.html

--

edit: tak jsem zkusil posledni ovladace a mozna se to o neco zlepsilo, spis jsem se ale presvedcil o tom, ze skutecne zalezi hodne na lokaci a zdroji svetla. Kdyz clovek zapne louc tak treba uplne hnusnej sedivej dungeon se rozzari a vypada mnohem atmosfericteji.. Kdyz tak hodim 2 screeny pro porovnani stejne lokace..

Edited by - Rodier on 18/10/2006 09:58:26
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 18/10/2006 :  10:02:55  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:

co to tu melete? Geforce 6800Ultra je porad 5. nejvykonejsi karta na trhu. Ma podporu Pixel Shaders 3.0 !!! takty 450/1200mhz.

Ses si tim uplne jistej?
tak letmo treba:
nVidia - 7950, 7900, 7800 a 7600 (radsi nevypisuju jeste poddruhy jako GT, XT ard.)
ATI - radeon 1950, 1900, 1800 a i X850 je rychlejsi (zese nepisu pridomky XT, XL atd.

Tak tohle je minimalne 8, podle me lepsich karet.
Nerikam ze je 6800Ultra spatna karta... mozna pred par lety to byla spicka, ale tvrdit ze je to 5. nejvykonejsi karta na trhu je picovina jako prase

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 18/10/2006 :  10:31:16  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
rok stare

http://www.tomshardware.com/2005/12/02/vga_charts_viii/page11.html

lastfm
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 18/10/2006 :  10:50:40  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

rok stare

hruza uz pred rokem byla moje X850XT takova sunka , ale co hlavne ze me to jede rychle a nevypada hnusne jako u rodiera

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 18/10/2006 :  14:10:06  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
Za to Rodierova 6800Ultra je dneska jeste 5ty nejvetsi delo na trhu, co se tyka grafickejch karet!

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 18/10/2006 :  14:44:36  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kuzmik

Za to Rodierova 6800Ultra je dneska jeste 5ty nejvetsi delo na trhu, co se tyka grafickejch karet!

asi si ji taky koupim sou dost levny na to jaky to sou supr karty

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 18/10/2006 :  21:41:45  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
a rodierova grafarna je pata nejlepsi na svete typem nebo ta konkretni karta ?

lastfm
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 19/10/2006 :  15:49:43  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Zase resite picoviny :-)) nejake grafy z Toms Hardware jsou na hovno, kdyz je hra spatne naprogramovana. Jak jsem psal, nove ovladace castecne pomohli... HDR presto nic nedela (a poradne nikdo z vas nerekl, zda vam se neco meni pri zapnuti/vypnuti HDR).

Jinak vysel novy oficialni trailer nazvany Unicorn Trailer
http://www.worthdownloading.com/bandwidth.php?gid=728&id=9038&lid=15

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 19/10/2006 :  15:55:44  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kuzmik

quote:

Ses si tim uplne jistej?
tak letmo treba:
nVidia - 7950, 7900, 7800 a 7600 (radsi nevypisuju jeste poddruhy jako GT, XT ard.)
ATI - radeon 1950, 1900, 1800 a i X850 je rychlejsi (zese nepisu pridomky XT, XL atd.

Tak tohle je minimalne 8, podle me lepsich karet.
Nerikam ze je 6800Ultra spatna karta... mozna pred par lety to byla spicka, ale tvrdit ze je to 5. nejvykonejsi karta na trhu je picovina jako prase

Nojo pokud to beres tak, ze oni vydaji 10 modelu s tim, ze se rozlisuji taktem o 20mhz jinak, tak to potom ano. Ja to bral technologicky, protoze se tu snad bavime o tom, co ta moje slupka umi a co ne.. nebo jo? Koukal jsem na definici Geforce 7ckovy rady a nic moc navrch nema. Taky je to o open Gl 2.0 a Pixel Shaders 3.0 Jen ma proste vykon navrch - ten je ale v pripade Vanguarda na nic.. pac nemluvim o FPS ale o efektech. Jak sem ale uz psal, nove ovladace castecne pomohli, HDR sice porad nejde, ale stejne mne to fakt prijde hodne o mistech..
viz http://screeny.ratafak.net/vsoh-rodier/1.jpg
a
viz http://screeny.ratafak.net/vsoh-rodier/2.jpg vs
viz http://screeny.ratafak.net/vsoh-rodier/3.jpg
Sice to jpeg komprese zhorsuje, ale proste vypnuta/zapnuta louc nebo ostatni zdroje svetla delaji strasne moc. Jinak hral jsem i EQ2 a ten sel naprosto v pohode.. vsechny efekty. Ale fps nic moc co si budem namlouvat :-))

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 19/10/2006 :  16:01:44  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:

rok stare

No vidis.. 6800Ultra - 93.7 FPS, 7800GTX - 115.3 FPS
to mas 24fps rozdil.. 115/24 = 20% vykonu... ? Pravdou je, ze pri Ultra Quality a 4x AA uz je 50% rozdil vykonu.. ale ja osobne nikdy vic nez 2x AA nedaval, mam radeji ostrejsi textury

Ale konec Offtopicu.. Co kdyby radeji mel Vanguard uz svoji vlastni sekci?

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 19/10/2006 :  16:45:32  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
je mi uplne jedno jestli mas podle tvyho mineni grafickou kartu numero uno zakladem je ze i ty tvy novy screeny jsou cca 50 procent kvality

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 19/10/2006 :  17:06:36  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
ja zase nechci nic placat, je fakt ze me pride ze se zadrhlo nejak HDR :) jel sem s nim na SLI a ted kdyz sem dal jednu 7900GTX pric, tak sem ho vypl abych vedel jakej je rozdil a nejak se me nedarilo ho zapnout :P ale ted uz zase to jede a nevim jak sem to zprovoznil, proste bylo zaskrtli jak HDR tak tonovani a po nejakym ukrutnym case (asi 14 dni) si to teprve rozmyslelo ze to zase zacne fungovat :))

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
Go to Top of Page

Genagen
Junior Member

589 Posts

Posted - 19/10/2006 :  17:12:27  Show Profile  Visit Genagen's Homepage  Send Genagen an ICQ Message Send Genagen a Private Message  Reply with Quote
Ja taky nechci placat, ale jestli to na 6800 vypada takhle hnusne - tak je ta hra odkecana :-)

Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 19/10/2006 :  18:51:52  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Genagen

Ja taky nechci placat, ale jestli to na 6800 vypada takhle hnusne - tak je ta hra odkecana :-)

Ja nekde slysel ze maji predelavat celej engine a skutecne bych se tomu nedivil, ty 2 videa co postnul z youtube myslim Rodier byly strach a hruza

Edit: ta zmena dne/noci jeste ujde... ale bossfight

Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired)
Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired)

Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating)
Modgud, EVE online (retired)

Edited by - Kromus on 19/10/2006 18:54:52
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 19/10/2006 :  20:07:26  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
no, zvlastni je, ze screeny ktery tady hazim ja nebo hroch vypadaji UPLNE jinak nez oficialni screeny postovane Sigilem.
Imho ten engine proste nemaj vubec poresenej.. a to si koupili jeden z tech nejlepsich (UE 2.5) na 2.0 bezi Lineage 2 a porad patri mezi nejhezci mmorpg vubec..

Mne to HDR zaskrtnout jde, ale bud zcerna screen nebo se nic nedeje. I kdyz mi prislo, ze jednou se to HDR zapnulo pri vyberu charakteru.. jak rikam holt beta..

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 19/10/2006 :  20:09:20  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

je mi uplne jedno jestli mas podle tvyho mineni grafickou kartu numero uno zakladem je ze i ty tvy novy screeny jsou cca 50 procent kvality

No a to tu prave resime. Holt je to tvrda beta pravdepodobne optimalizovana pro 1-2 jadra a par verzi ovladacu. Protoze proste Pixel Shaders 2.0/3.0 jsou jakejsi standard a pokud je ta hra vyuziva regulerne, tak taky musi na vsech kartach s PS 2.0/3.0 vypadat stejne, coz nevypada. A to uz vubec nemluvim o srovnani ja/hroch vs oficial..

edit: tak sem si prave procital web obsahujici Thestra rewamps (prisel beta newsletter) a tam byl tenhle screen
http://www.vanguardsoh.com/NewsLetters/Oct2006/main/images/bc.jpg
uplne stejne screeny mam ja.. takze jak vidno, nejsem jedinej kdo ma "problemy".. nekdo v Sigilu nejspis take ;)

Edited by - Rodier on 20/10/2006 01:22:46
Go to Top of Page

hRoch
Moderator

360 Posts

Posted - 20/10/2006 :  01:38:44  Show Profile  Visit hRoch's Homepage Send hRoch a Private Message  Reply with Quote
Hlavni je, jak grafika pusobi ve hre, screeny =/ hra. Napr. pobihani v noci po lese za uplnku je docela peknej zazitek, ty stiny jsou pekne udelany a jede to plynule. Ted v new zonach je dzungle, ne zas tak moc husta jako v rl a uprostred je vez, nejaky ty lesni ruiny apod., ale mam tam 20fps . Pamatuju, ze v EQ2 kdyz se dali stiny na vsem na maximum, tak to bylo docela pomaly. Netusim, jak je to ted, treba by mi to na 7950 jelo uz dobre ...

a Rodier ma vzdycky nejaky specialni problemy
Bloom, HDR, Tone Mapping, vsechno mi funguje bez problemu ale TM nepouzivam, je to pak na muj vkus moc presviceny.

DAoC, AC2, SWG, WoW, EQ2, VG, AO, Rift, SWToR, GW2, WildStar.

Edited by - hRoch on 20/10/2006 03:37:39
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 22/10/2006 :  00:22:47  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
na me grafika ve hre co je na videich pusobi dost hnusne :)

lastfm
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 22/10/2006 :  09:42:21  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak to jsme dva.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 22/10/2006 :  09:58:54  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

quote:

Tak to jsme dva.

Tři.
Go to Top of Page

Aenstrius
New Member

101 Posts

Posted - 22/10/2006 :  21:17:26  Show Profile  Send Aenstrius an ICQ Message Send Aenstrius a Private Message  Reply with Quote
Vcera v noci som sa prechadzal vo Vanguarde po Qalii okolo mesta/pristavu Kahl a snazil som zistit, preco grafika nevyzera tak pekne, atmosfericky.

Jedna z veci, co mi najviac vadi je osvetlenie. Napriklad v noci co su obchodnici so stankami, tak ti tam nemaju vobec ziadnu sviecku, lampicku. Naokolo ziadne zlte svetlo, co by svietilo z okna. Navyse ked tam aj je nejaka zavesena sviecka, tak je to cisto nejaky particle efekt, ale neosvetluje vobec nic. Myslim, ze toto by velmi pridalo na atmosfere, taketo mihotave svetielka, jemne do oranzova osvetlene steny a zem, v dialke by bolo vidno zlte svetla z okien, pripadne osvetleny chodnik z otvorenych dveri, atd. (Vacsina si urcite pamata pekny Stormwind vo WoW, ked zacne zapadat slnko a podobne mesta. Bohuzial EQ2 so nehral, neviem ako je tam poriesene osvetlenie.)

Druha vec su niektore textury zeme a hlavne skal, ktore vyzeraju strasne lesklo, umelohmotne, dokonca az zabalene v alobale. Takisto napriklad trava je castokrat svetlejsia nez zem.

Viem, ze tiene sa este maju dorabat, ale neviete, ci sa bude menit aj celkove osvetlenie, resp. osvetlenie z sviecok, lamp? Skusal som to hladat na oficialnom beta-fore, ale tam toho nie je moc popisane.

Pre uplnost dodam, ze hram na High nastaveni, 16 static lights, 100% lighting/shadows.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 22/10/2006 :  21:42:50  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aenstrius

(Vacsina si urcite pamata pekny Stormwind vo WoW, ked zacne zapadat slnko a podobne mesta. Bohuzial EQ2 so nehral, neviem ako je tam poriesene osvetlenie.)

nepamatuju
tak sem si pro jistotu lognul zabehl i k tomu stormwindu a krom par vhyb v texturach krovi nebo stromu sem si niceho zajimavyho nevsim a nakych mihotavych svetel uz vubec ne
(tim nenaznacuju ze ve vanguardu bych to videl)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Aenstrius
New Member

101 Posts

Posted - 22/10/2006 :  21:51:46  Show Profile  Send Aenstrius an ICQ Message Send Aenstrius a Private Message  Reply with Quote
No jasne ze nie realtime svetielka. Ale ked zapada slnko, je cela ta oblast pekne zahalena do oranzoveho prijemneho svetla a aspon su okna natrete na zlto, ze to vyzera pomerne pekne.
A nehovor mi, ze sa ti nepaci, ked v tmavej dialke vidis zlte stvorceky svietacich okien.

Napriklad takyto screenshot z VG: link
Tie ohniky nic neosvetluju na zemi, kukal som sa aj dovnutra a to je proste seda skala, na nej polozene drievka a na tom particle efekt. Nevravim, ze to musi byt realtime generovanie tienov, ale nech je to aspon naokolo nejak zafarbene do oranzova.

Edited by - Aenstrius on 22/10/2006 21:58:47
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 22/10/2006 :  23:31:06  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
clovece mne mluvis z duse. proste tomu chybi atmosfera... sou to jen hole /casto moc plasticke/ 3D objekty .. proste EQ3 ;-( ja jeste porad verim tomu, ze hra bude nakonec ve full vypadat tak, jak vypada na oficialnich lziscreenech :-)

Go to Top of Page

Cotouch
New Member

418 Posts

Posted - 22/10/2006 :  23:55:09  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
quote:

clovece mne mluvis z duse. proste tomu chybi atmosfera... sou to jen hole /casto moc plasticke/ 3D objekty .. proste EQ3 ;-( ja jeste porad verim tomu, ze hra bude nakonec ve full vypadat tak, jak vypada na oficialnich lziscreenech :-)

ty jsi EQ2 moc nehrál ne? :)
kdyby to bylo EQ3 tak to má výbornou grafiku, protože v EQ2 jsou světla a stíny jedny z nejlepších co jsem kde viděl, ale z těch screenů mi to přijde spíš někde na úrovni SWG :)

Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 23/10/2006 :  09:07:03  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
Mozna jsem uz zastaralej, ale neni u MMORPG pro atmosferu hlavni to, ze clovek hraje s ostatnimi lidmi?

Nejak mi u mmorpg neprijde nejpodstatnejsi chodit solo a pozorovat svetylka, to si muzu pustil Discovery channel s cestopisy nebo nejake DVD, hra hra je podle me o lidech a hernich mechanismech a grafika je az to predposledni, posledni je hudba a zvuky

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 23/10/2006 :  09:08:47  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cotouch

ty jsi EQ2 moc nehrál ne? :)
kdyby to bylo EQ3 tak to má výbornou grafiku, protože v EQ2 jsou světla a stíny jedny z nejlepších co jsem kde viděl, ale z těch screenů mi to přijde spíš někde na úrovni SWG :)

To souhlas, EQ2 je na divani naprosto super, doporucuji napr. Lavastorm plny vybuchujicich gejziru lavy a pary . Ale opet, to je na chvilku, zbytek je interakce s lidma a hrou

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 23/10/2006 :  09:37:05  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaris

Mozna jsem uz zastaralej, ale neni u MMORPG pro atmosferu hlavni to, ze clovek hraje s ostatnimi lidmi?

Nejak mi u mmorpg neprijde nejpodstatnejsi chodit solo a pozorovat svetylka, to si muzu pustil Discovery channel s cestopisy nebo nejake DVD, hra hra je podle me o lidech a hernich mechanismech a grafika je az to predposledni, posledni je hudba a zvuky

Grafika rozhodne neni to posledni - alespon pro me.

Ale mas pravdu, ze hra ktera nebude graficky zadna slava, ale bude dobre udelana a pripadne v ni bude dost dobrych spoluhracu, je lepsi nez graficke orgie a nic dalsiho.

Klasickym prikladem, nic moc grafiky ale super hry je treba Asheron call.

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page
Page: of 17 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic