Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 druid pvp talent build
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 31

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 06/10/2006 :  17:16:51  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

mozna to neni nenavist ale jen realny pohled na vec(predpoklad ze se tech 80% hracu myli a ze ty mas pravdu je celkem zabavny)

vzhledem ke zpusobu jakym se podobne veci dovidas... no... :-) rek bych, ze oni maji zcela zkresleny pohled na vec...

ale druidi nejsou jedina onuce...ted jsou v mode i hunteri a loci ;-) (s vyjimkou pvp locku samozrejme)

a mimochodem je zabavne ze presto, ze bylo uz provedeno tolik mat. dukazu, ze obecny nazor je zcela mylny...asi jako kdysi se rikalo, ze war neumi delat damaz...

no mmo
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 06/10/2006 :  17:29:12  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

quote:

mozna to neni nenavist ale jen realny pohled na vec(predpoklad ze se tech 80% hracu myli a ze ty mas pravdu je celkem zabavny)

vzhledem ke zpusobu jakym se podobne veci dovidas... no... :-) rek bych, ze oni maji zcela zkresleny pohled na vec...

ale druidi nejsou jedina onuce...ted jsou v mode i hunteri a loci ;-) (s vyjimkou pvp locku samozrejme)

a mimochodem je zabavne ze presto, ze bylo uz provedeno tolik mat. dukazu, ze obecny nazor je zcela mylny...asi jako kdysi se rikalo, ze war neumi delat damaz...

Theorycraft proves nothing! go learn2play!
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 06/10/2006 :  17:35:03  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vis co, ono na tom, ze 80% hracu neco tvrdi neco je, ale otazkou je, jestli to taky neni neinformovanost. Tim samozrejme nechci tvrdit, ze je to nutne jedno nebo druhe...

Me se taky vetsina lidi skoro smala, kdyz jsem jim rikal, ze bych rad zkusil odtankovat nejake bosse v MC a vys. No a ted jsem celkem happy medved, ktery presvedcil ostatni (a taky sam sebe), ze na to druid ma :)
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 06/10/2006 :  21:51:57  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
ja bych rekl ze je celkem dost dukazu(theorycraft ftw) o tom o kolik je feral druid v top pve slabsi nez rogue.
A jeste vice dukazu o tom ze bear je slabsi tank nez war.Ja bych byl prvni kdo by se chtel do naxu protlacit z feral druidem(equip na to mam),ale proste vim ze combat dagger roguovi se nemam sanci rovnat.Navic nepritomnost odpovidajiciho rezist gearu a nemoznost zhozeni agra jsu veci ktere bohuzel nelze prehlizet..

stejne jako je jasne ze warlock nema sanci byt v dmg na stejne urovni jako mage je taky jasne ze feral druid nema sanci prekonat rogua/furry wara.warlock se do raidu bere kvuli dodatecnym abilitam.Proc vzit feral druida nevim.lotp je k smichu

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Magic
New Member

114 Posts

Posted - 06/10/2006 :  22:18:34  Show Profile Send Magic a Private Message  Reply with Quote
Přesně tak, theorycraft nechme stranou. Realite je taková že já jsem byl na dps okolo 6.-10. místa. LoTP není k smíchu, innervate a combat rez se hodí. Navíc pokud je na raidu málo warrrů, nemusí se moc řešit problém co s addama. Moc bych ti přál zažít takovou guildu kde jsem byl, díval by jsi se pak na druida uplně jinak. Ono když můžeš bidovat na cokoliv, nikdo ti neřiká "ffs its rogue priority!" a ve feralu máš 100% volnost tak je to o něčem jiném.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 06/10/2006 :  22:23:02  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Magic

Přesně tak, theorycraft nechme stranou. Realite je taková že já jsem byl na dps okolo 6.-10. místa. LoTP není k smíchu, innervate a combat rez se hodí. Navíc pokud je na raidu málo warrrů, nemusí se moc řešit problém co s addama. Moc bych ti přál zažít takovou guildu kde jsem byl, díval by jsi se pak na druida uplně jinak. Ono když můžeš bidovat na cokoliv, nikdo ti neřiká "ffs its rogue priority!" a ve feralu máš 100% volnost tak je to o něčem jiném.

no pokud je ta guilda slozena z takovych lidi, ze je drood v dps na 6.-10. miste, tak jim asi nic jineho nezbyva..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 06/10/2006 :  22:24:40  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
ze ja tu este vubec neco pisuto je jako snazit se domluvit s banikovcem jedoucim z bazalu gl jdu radsi delat neco rozumnejsiho jako treba pocitat mravence co mi tu lezou po stene.......

.....
Go to Top of Page

Magic
New Member

114 Posts

Posted - 06/10/2006 :  22:28:13  Show Profile Send Magic a Private Message  Reply with Quote
quote:

ze ja tu este vubec neco pisuto je jako snazit se domluvit s banikovcem jedoucim z bazalu gl jdu radsi delat neco rozumnejsiho jako treba pocitat mravence co mi tu lezou po stene.......

Jo, to bude asi lepší...
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 07/10/2006 :  21:17:56  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
pompo - že prej nejde hrát s druidem bez NS pvp? hahahahahahha

http://www.wow-oldnicksheirs.de/mafk.wmv
http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=18844

L2P, L2P

co se týče 1 v 1 pvp, tak dobře zahraný feral druid nemá kromě locka problém s nikým...

Edited by - daruma on 07/10/2006 21:18:31
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 07/10/2006 :  21:27:03  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
zajimavy podle mych skusenosti je treba shadow priest mnohem horsi nez warlock

btw: +1 (jen cekam az se na nasem servru takovej druid obevi ,ale zatim asi blouma nekde po vesmiru,von je ten druid vlastne hrozne owerp. classa ,jen ji bohuzel hrajou nahodou sami blbci)

.....
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 07/10/2006 :  22:38:12  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
za shadow priesta sem s druidem problemy nemival, vetsinou meli v medvedovi prilis maly DPS a v kocce nemeli sanci na heal, pres imp. inner fire + shadow form sem o nich temer nevedel a silence + fear je vyradilo na dost dlouho, aby schytali hromadu dmg
dispell > regrowth,rejuv atd.
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 08/10/2006 :  12:01:14  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
no hlavně na kvalitní pvp potřebuje druid dostatek many. (částečně na úkor AP a critu)

imo feral 14/32/5 kolem 4500 a hybrid (0/30/21) alespoň 4500+

když vidím některé feraly, kteří hrají pvp s 3700 many, tak se musím fakt smát, že beldore (pěkný wanna be rogue equip)

Edited by - daruma on 08/10/2006 12:06:07
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 08/10/2006 :  12:08:09  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by daruma

L2P, L2P

co se týče 1 v 1 pvp, tak dobře zahraný feral druid nemá kromě locka problém s nikým...
Omg... Takove video ti sestriham taky. A tyhle kecy si nech od cesty, dobre zahrany feral druid nema problemy s nikym, pokud jsou vsichni v blue eq. Pokud uz pak porovnavas equipy na urovni T2, tak je to uplne o necem jinem, pac druidi equip a dmg nescaluje s equipem tak jako ostatni classy.

L2P

WoW-Crista <Fluffy Bunnies>
Sarkasticka sova
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 08/10/2006 :  12:10:19  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

no hlavně na kvalitní pvp potřebuje druid dostatek many. (částečně na úkor AP a critu)

když vidím některé feraly, kteří hrají pvp s 3700 many, tak se musím fakt smát, že beldore (pěkný wanna be rogue equip)

rofl ty ses fakt noob, rozdil mezi 3700 a 4500many je opravdu smrtelny

Edit:samozrejmne na pvp mam jinej gear,ale jako fullferal vod doby co mame innervate fakt vice nez 4000many nepotrebuju (to sis vsiml ze ruidi dostali innerv jako basic skill?)

.....

Edited by - beldor5 on 08/10/2006 12:16:58
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 08/10/2006 :  19:52:58  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pompo

quote:

L2P, L2P

Omg... Takove video ti sestriham taky. A tyhle kecy si nech od cesty, dobre zahrany feral druid nema problemy s nikym, pokud jsou vsichni v blue eq. Pokud uz pak porovnavas equipy na urovni T2, tak je to uplne o necem jinem, pac druidi equip a dmg nescaluje s equipem tak jako ostatni classy.

L2P

OK, už se na to video od tebe těším. kdy ho natočíš? :)

nevím no, ale od člověka, který s druidem za celou dobu vyzkouší jeden build mi L2P moc nesedí
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 08/10/2006 :  19:54:40  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

rofl ty ses fakt noob, rozdil mezi 3700 a 4500many je opravdu smrtelny

Edit:samozrejmne na pvp mam jinej gear,ale jako fullferal vod doby co mame innervate fakt vice nez 4000many nepotrebuju (to sis vsiml ze ruidi dostali innerv jako basic skill?)

jo, 1K many je znát docela dost....

btw. proč svýho druida neprodáš nebo nesmažeš, když tady tak whinuješ?
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 08/10/2006 :  21:03:47  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Mno ja se ted nemuzu rozhodnout jestli zacnu hrat(do TBC) warlocka nebo shadow priesta na pvp ,tak zatim whinuju u classy kterou znam.

btw: porad mi.Shadow priesta vidim jako teoreticky best volbu na pvp ,ale hodne me u neho stve ze jako shadow nebudu uplne 100% moci hrat pve a taky ziskavani top gearu bude celkem problem.jsem se zarekl ze nebudu hrat clasu ktera musi sbirat vice druhu gearu na pvp a pve zvlast(navic dalsi hybrid omg omg)...oproti tomu u warlocka se me nelibi ze ma jediny zajimavy talent strom(destruction), a taky se mi na pvp zda slabsi nez priest.

.....
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 08/10/2006 :  22:01:03  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mno ja se ted nemuzu rozhodnout jestli zacnu hrat(do TBC) warlocka nebo shadow priesta na pvp ,tak zatim whinuju u classy kterou znam.

btw: porad mi.Shadow priesta vidim jako teoreticky best volbu na pvp ,ale hodne me u neho stve ze jako shadow nebudu uplne 100% moci hrat pve a taky ziskavani top gearu bude celkem problem.jsem se zarekl ze nebudu hrat clasu ktera musi sbirat vice druhu gearu na pvp a pve zvlast(navic dalsi hybrid omg omg)...oproti tomu u warlocka se me nelibi ze ma jediny zajimavy talent strom(destruction), a taky se mi na pvp zda slabsi nez priest.

hmm, podle mýho názoru bude pure feral druid 14/42/5 v BC velmi dobrý na pvp.
(mangle, maim, cyclone, FR bude scalovat se staminou, 15% resist na stun a fear, Improved LoP zvedli na 6%....)
já bych to ještě nevzdával, ikdyž mám v záloze taky modrou 60lvl rogunu, ale těch je všude jak sraček a těžko se s ní člověk dostane do instance pro equip...:(

Edited by - daruma on 08/10/2006 22:03:34
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 08/10/2006 :  23:47:11  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
ale těch je všude jak sraček a těžko se s ní člověk dostane do instance pro equip...:(

proč bys chodil do instance pro equip?? nechapu všecko budeš mit v novém PvP systemu rewardu za Honor mounty, armory, zbraněm bižu(prsteny necky) gemy do socketu.... stačí hrat WoW v BC jako Counter strike když budeš mít naladu.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

Valibuch
Starting Member

16 Posts

Posted - 09/10/2006 :  06:27:25  Show Profile Send Valibuch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaffa

quote:
ale těch je všude jak sraček a těžko se s ní člověk dostane do instance pro equip...:(

proč bys chodil do instance pro equip?? nechapu všecko budeš mit v novém PvP systemu rewardu za Honor mounty, armory, zbraněm bižu(prsteny necky) gemy do socketu.... stačí hrat WoW v BC jako Counter strike když budeš mít naladu.

Tak presne takhle bych to chtel muhaha
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 09/10/2006 :  08:29:10  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:

6.-10. místo znamená co? 550dps? 500 dps? 400 dps? 300 dps? Jako sorry ale takovejhle údaj je úplně o ničem. Máš nějakou redukci threatu? Aktivní? Pasivní? No... na 10. místě už ho vlastně většinou nepotřebuješ.

Já byl v sobotu v ZG s nějakým pickupem (no dobře, nějací mosstroopers či co) a byl jsem na 1. místě v dps s asi 16% damage done. Znamená to že tank může bejt na 1. místě v dps? Ztěží, jen tam prostě lidi měli obouručky s 70% dps co já mám "tankovačku" a všici byli v modrozeleným. Příště to zkus s dps, kk?

Edited by - Rakhen on 09/10/2006 08:36:21
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 09/10/2006 :  08:38:15  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

6.-10. místo znamená co? 550dps? 500 dps? 400 dps? 300 dps? Jako sorry ale takovejhle údaj je úplně o ničem. Máš nějakou redukci threatu? Aktivní? Pasivní? No... na 10. místě už ho vlastně většinou nepotřebuješ.

Takovéhle vyjádření je naprosto o ničem, já byl v sobotu v ZG s nějakým pickupem (no dobře, nějací mosstroopers či co) a byl jsem na 1. místě v dps s asi 16% damage done. Znamená to že tank může bejt na 1. místě v dps? Ztěží, jen tam prostě lidi měli obouručky s 70% dps co já mám "tankovačku". Příště to zkus s dps, kk?

skoro jsem sel s tebou :-D ale superstari vyhrali :-D
kocka ma od minuleho (predminuleho?)patche "innate threat reduction" ktera ma snad byt 30%... (to cislo myslim zverejneno nebylo...takze to muze byt neco mezi 20 a 30ti procenty) a jako aktivni skill ma cower (obdoba feintu jestli se nepletu)
kompletni agro dump nema (neco jako vanish/fd)...
toz tak :-)

no mmo
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 09/10/2006 :  08:45:48  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Imo to bude spíš 20, war má v battle/zerk stanci taky 20 a pochybuju že by druid dostal "víc".
Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 09/10/2006 :  08:47:59  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

oproti tomu u warlocka se me nelibi ze ma jediny zajimavy talent strom(destruction), a taky se mi na pvp zda slabsi nez priest.

zkousel jsi nekdy zabit soulink warlocka? jinak v bc warlock konecne dotkat jako svin :) lolek ma snad jako jedina class tri stromy, ktery muzes hrat a nebyt pro smich, akorat kazdy vyzaduji jiny styl hrani, afflicton dotky a utikani, destr burst dmg, soullink - no, pizlat te bude hodne dlouho...
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 09/10/2006 :  08:53:20  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Já byl v sobotu v ZG s nějakým pickupem (no dobře, nějací mosstroopers či co) a byl jsem na 1. místě v dps s asi 16% damage done. Znamená to že tank může bejt na 1. místě v dps? Ztěží, jen tam prostě lidi měli obouručky s 70% dps co já mám "tankovačku" a všici byli v modrozeleným. Příště to zkus s dps, kk?

Druid v kočce má stejnou threat redukci jako rogue (-29%) a Cower což je obdoba Feintu (ale nedostal nový rank v aq20). Nemá žádnou aggrowipe abilitu (vanish/fd).
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 09/10/2006 :  08:58:42  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

Imo to bude spíš 20, war má v battle/zerk stanci taky 20 a pochybuju že by druid dostal "víc".

http://www.thottbot.com/?e=Apply%20Aura%3A%20Mod%20Threat%20%28All%29

Proklikej si Cat Form (Passive), Rogue Passive (DND), Berserker Stance Passive...

-29% je to zřejmě proto, aby to s BoS dávalo při pronásobení (to je to nové počítání víc threat modifikátorů dohromady) stejnou hodnotu jako dříve.

Edited by - Gurrshael on 09/10/2006 08:59:16
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 09/10/2006 :  09:32:41  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by plussminuss

quote:

oproti tomu u warlocka se me nelibi ze ma jediny zajimavy talent strom(destruction), a taky se mi na pvp zda slabsi nez priest.

zkousel jsi nekdy zabit soulink warlocka? jinak v bc warlock konecne dotkat jako svin :) lolek ma snad jako jedina class tri stromy, ktery muzes hrat a nebyt pro smich, akorat kazdy vyzaduji jiny styl hrani, afflicton dotky a utikani, destr burst dmg, soullink - no, pizlat te bude hodne dlouho...

ja nerikam ze to neni silne v 1vs1 ,ale proste se me to osobne nelibi a navic bych rekl ze to nebude do group pvp nic moc..

.....
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 09/10/2006 :  09:42:43  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
jsem to spocital ze bych udelal na patchwerkovi cca 500dps.neni to moc ,ale zaroven bych mel +3%crit do grupy.ale vice nez hunteri,ale patchwerk je neco jinyho nez zbytek sveta.

s agrem zadny vyrazny problem neni.jen musi druid pocitat s tim ze kdyz zacnou umirat tanci tak proste chcipne jako prvni.protoze nemuze uplne shodit agro a zaroven je na melle range takze mob po nem jde drive nez po warlocich/magach(staci mu 110% agra)... kazdopadne na vaela bych feral druida urcite nebral

.....
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 12/10/2006 :  00:21:06  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=32189086&pageNo=1

Aury Leader of the Pack a Moonkin Form budou přidávat +5% crit místo +3%, které přidávají teď.

a Improved LotP bude mít 100% šanci, že vyléčí 2%/4%/6% HP při critu (a maximálně 1 za 6s).

Edited by - Gurrshael on 12/10/2006 00:23:00
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 12/10/2006 :  08:47:13  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
boost jako prase, zvlast ta Imp. LOTP - 5% crit je taky hnus, ale nic se to nevyrovna tomu healu

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 12/10/2006 :  08:59:03  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

boost jako prase, zvlast ta Imp. LOTP - 5% crit je taky hnus, ale nic se to nevyrovna tomu healu

no uz pocitali jak casto si nahodis tuhle auru (je tam 6sec. lockout) a pro druida to vychazi v prumeru kazdejch 8sec. s 25% critem...
u roguea to taky vychazelo slusne...
pro wary a huntery je to uz slabsi protoze maji obvykle pomalejsi zbrane...
a pak si vem, ze kdyz critnes zrovna v lockoutu tak dalsi crit muze prijit za doooost dlouho... takze to asi nebude az zas tak super ;-)
osobne premejslim jestli tam ty 3 body dat nebo je dat radsi do fear/stun resistu :-) nebo natural shapeshifter...ta feral vetev je strasne narvana vecma co bych chtel...

no mmo
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 12/10/2006 :  09:27:28  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:

a pak si vem, ze kdyz critnes zrovna v lockoutu tak dalsi crit muze prijit za doooost dlouho... takze to asi nebude az zas tak super ;-)
osobne premejslim jestli tam ty 3 body dat nebo je dat radsi do fear/stun resistu :-) nebo natural shapeshifter...ta feral vetev je strasne narvana vecma co bych chtel...

ehm, jako fury warr jsem neustale ve flurry (staci mi nejakych 25% bez bufu) takze ty healy opravdu budu vyuzivat porad...

Je to neco jako Blood craze...nicmene to zalezi na tvem equipu, a taky ten heal je 2x tak velkej...boost jako krava

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 12/10/2006 :  09:30:21  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

ehm, jako fury warr jsem neustale ve flurry (staci mi nejakych 25% bez bufu) takze ty healy opravdu budu vyuzivat porad...

Je to neco jako Blood craze...nicmene to zalezi na tvem equipu, a taky ten heal je 2x tak velkej...boost jako krava

no sam musis vedet jak casto critujes a vis to lip nez ja...ja treba s druidem crituju hodne...bo 1.0 attk spd + specky z energy...a to mam jen 20% crit (nic moc equip)
jen jsem chtel poukazat, ze ten 6sec. lockout neni malo...
jo a nezapomen na predelavani critu v dataci...takze jeste moc nevime jaky crit chance vlastne budem mit...

edit: a aby bylo jasno...povazuju to za super talent...ale kdyz se podivas kolik bodu do stromu musim narvat... a kolik bych jich chtel mimo strom (furor a min. 11 v balance) tak mam jen 45 bodu ve feral...a zkus mi udelat spec abych se nemusel vzdat neceho obzvlast dulezityho ;-)

no mmo

Edited by - celdric on 12/10/2006 09:32:56
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 12/10/2006 :  09:55:22  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

no uz pocitali jak casto si nahodis tuhle auru (je tam 6sec. lockout) a pro druida to vychazi v prumeru kazdejch 8sec. s 25% critem...
u roguea to taky vychazelo slusne...

Co? Prostě to vychází na cca 10s +-2s v závislosti na tom, jakou máš crit chance, weapon speed a jak rychle můžeš házet specky, které můžou critnout. Když critneš během těch 6s, tak se samozřejmě prd stane, ale neovlivní to nijak jak dlouho budeš čekat na další crit.

Já osobně budu mít jak Stun/fear resist (3/3) tak Improved LotP (zatím 2/3, nejsou body :-P).

Za boost na 5% jsem celkem rád, konečně je 31. talent něco, co stojí za to brát na jen kvůli argumentu "je to za úžasným HotW a stojí to jen jeden bod". Nehledě na boost užitečnosti v raidu.

No a nakonec ještě jedna informace pro ty co nemají moc času prolézat Us fóra:
quote:

Q: Would you agree that druid have a bit too many talents, and not wnough points? That is to say, alot of things in the feral tree are aweful expensive for what they do, and some things undeniable feral are in balance and restoration.

A: Yes, the next iteration will include some talent slimming. As far as some things that are undeniably feral that are in other trees, bear in mind that that kind of tree hybridization is exactly what a lot of you are asking for (so that spec'ing primarily in one tree doesn't gimp your hybrid capabilities).

... alespoň nějaká šance, že budu mít kde vyhrabat ty další dva talent pointy, které mi pořád chybí :)
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 12/10/2006 :  12:14:46  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gurrshael

quote:

Q: Would you agree that druid have a bit too many talents, and not wnough points? That is to say, alot of things in the feral tree are aweful expensive for what they do, and some things undeniable feral are in balance and restoration.

A: Yes, the next iteration will include some talent slimming. As far as some things that are undeniably feral that are in other trees, bear in mind that that kind of tree hybridization is exactly what a lot of you are asking for (so that spec'ing primarily in one tree doesn't gimp your hybrid capabilities).

... alespoň nějaká šance, že budu mít kde vyhrabat ty další dva talent pointy, které mi pořád chybí :)

ty se radujes, asi sis to spatne prelozil.. rikaji neco ve smyslu, jakoze daj napr. feral charge do balance a hotw do resto nebo tak..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 12/10/2006 :  12:29:02  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
taky jsem to tak pochopil

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 12/10/2006 :  12:49:57  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

quote:

ty se radujes, asi sis to spatne prelozil.. rikaji neco ve smyslu, jakoze daj napr. feral charge do balance a hotw do resto nebo tak..

Nene, raduju se oprávněně.

quote:

Ten zbytek je přece jen konstatování, proč jsou vyloženě feral věci v ostatních stromech a proč s nimi nebudou hýbat.
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 12/10/2006 :  14:54:13  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

mno je to celkem hodne peknej booost na solovani,takhle uz nebude muset druid vubec vylizat z kocky,ale pochybuju ze ten heal muzes oznacit na nejakej super bost do raidu nebo pvp.(az na par bosu s dmg aurama)

edit: btw je zajimavy ze presne todle tzn zvysit ten efekt na 5% rikaji druidi od rewampu.3% byly hodne slaby.ted to bude vzhledem k tomu jak se bude prepocitavat crit chance jeste mnohem vetsi bost.jen nechapu proc jim trvalo rok nez jim to doslo...ze najednou zvysili efekt 31 talentu o 300%

.....

Edited by - beldor5 on 12/10/2006 14:58:03
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 12/10/2006 :  23:15:01  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
<3
dalsi supr zmeny

http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/bc-druid/talents.html

Edited by - daruma on 12/10/2006 23:15:19
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 13/10/2006 :  00:20:35  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

<3
dalsi supr zmeny

Supr změny? Naprosto skvělé změny to jsou :)
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 13/10/2006 :  07:48:51  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

<3
dalsi supr zmeny

v tom survival of fittest je to malinkaty nerficek ne? jinak ze by takhle?

http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/bc-druid/talents.html?000000000000000000000503230130320210533135105501301000000000000

akorat je nekde chyba...natukal jsem do feralu jeste vic bodu nez jsem puvodne predpokladal :-D ale aspon konecne nemusim do balance dat ani bod!
edit: jeste by mohli zmergovat primal fury a blood frenzy :-D at delam co delam tak 2 body do primal fury nemam kde vzit :-D

no mmo

Edited by - celdric on 13/10/2006 07:51:23
Go to Top of Page

berousek
New Member

197 Posts

Posted - 13/10/2006 :  08:58:33  Show Profile Send berousek a Private Message  Reply with Quote
haa, uz se tesim az budu takle behat :D

http://worldofraids.free.fr/bc/druidtreeform.jpg
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 13/10/2006 :  10:50:54  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

<3
dalsi supr zmeny

v tom survival of fittest je to malinkaty nerficek ne? jinak ze by takhle?

http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/bc-druid/talents.html?000000000000000000000503230130320210533135105501301000000000000

akorat je nekde chyba...natukal jsem do feralu jeste vic bodu nez jsem puvodne predpokladal :-D ale aspon konecne nemusim do balance dat ani bod!
edit: jeste by mohli zmergovat primal fury a blood frenzy :-D at delam co delam tak 2 body do primal fury nemam kde vzit :-D

Nerfíček tam sice je a mě, jako potencionálního tanka, to celkem mrzí, ale ostatní změny to víc než vyvažují...
Go to Top of Page

Slamacek
New Member

119 Posts

Posted - 18/10/2006 :  20:14:57  Show Profile  Send Slamacek an ICQ Message Send Slamacek a Private Message  Reply with Quote
Ma smysl davat neco do feral agression.Uvazuju o 3bodech,misto thick hide,v kocce sem skoro furt,mozna by se to hodilo.9% by mohlo dat slusny dmg navic,mate to nekdo nebo se to skoro neprojevi

druid Lolita
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 19/10/2006 :  08:39:29  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Slamacek

Ma smysl davat neco do feral agression.Uvazuju o 3bodech,misto thick hide,v kocce sem skoro furt,mozna by se to hodilo.9% by mohlo dat slusny dmg navic,mate to nekdo nebo se to skoro neprojevi

ja to momentalne mam u druida...misto abych daval body do thick hide a toho s tim threatem v medvedovi tak jsem jako filler pouzival feral aggression...srovnani nemam predtim jsem byl resto...ale pokud pouzivas jako finisher hodne FB tak se to vyplati...pokud rip tak by se to samozrejme nevyplatilo...(ja fb pouzivam hodne...v 90% pripadech)

no mmo
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 22/10/2006 :  21:23:09  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Slamacek

Pokud ti jde čistě o dmg, tak 15% dmg finisheru za 5 talent bodů? To snad nemá smysl ani pro pvp. V PvE snad nikdo FB až na specifické případy nepoužívá...
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 23/10/2006 :  09:28:27  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
Co říkáte na nerfnutí mangle?

41point talent a má to menší dmg output než shred, WTF?
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 23/10/2006 :  09:36:55  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

:-D jsem si rikal kdy se to po tom tydennim fnukani na offic forech objevi i tady ;-)
no co co...je to pekne na hovno... ale maji pravdu prispevatele v jedne veci... shred je positional attack, kdezto mangle anytime attack...
imo ale mohli spis boostnout shred a mangle nechat ;-)
daleko vetsi strach mam z "normalizace" ap prostrednictvim itemu...

no mmo
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 23/10/2006 :  09:52:38  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
jojo, taky jsem koukal, že na ofic fórech, se zase rozjel whin, ale to se dalo čekat když třeba warlock dostane za 41bodu v demon felguarda, což je v podstatě takovej malej warriror, kterej může chargovat, stunovat a dává docela slušný dmg a feral druid dostane attack, který je co se týče dmg horší než base abilita, trošku divný ne?

no a to co má za 41bodů balance tree, stromy - mág to vyáoéčkuje asi za 3 vteřiny a dmg to dává asi za 100, to je taky slušný lol

Edited by - daruma on 23/10/2006 09:58:21
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 23/10/2006 :  10:59:29  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nemá. Nevím, co jsi kde četl, ale má ho větší. Pokud při souboji používáš kombinace 5x Shred + Rip (FB nemá smysl v PVE používat, Rip je nejlepší finisher) tak uděláš menší dmg než při používání 5x Mangle + Rip. Při 2000 AP, 30% crit rate a mobovi s 30% dmg redukcí vychází mangle lepší cca o 8.5% - se současnou itemizací. Pokud tu bude konečně rozumná itemizace pro feraly, tak ten nárůst bude opticky ještě větší... I samotný mangle bez ripu má větší dmg output než shred, na zjištění stačí trocha elementární matematiky :)

Tím neříkám, že je to nějak extra. Imho je to dost pokulhávající 41. talent když to porovnám s Felguardem, The Beast Within, ... Je sice o trochu lepší než Shred, ale to je dost málo, když to je 41. talent.

Ostatně je celkem vtipné, že druidi vkládají naděje na opravení jejich problémů do jednoho jediného talentu :) Ta změna musí být samozřejmě trochu větší než jen jeden overpowered talent... Pro začátek by celkem pomohla normalizace AP s jiným koeficientem než 1 (attack speed v kočce).

Go to Top of Page
Page: of 31 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,51 seconds. on eygor Snitz Forums 2000