Author |
Topic  |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 02/10/2006 : 09:13:04
|
quote: Originally posted by commanche Mittra odchazi z AO nebo rekneme, ze si dava pauzu a v souvislosti s tim:
[Czaraid]: You got 379 raidpoints from Mittra. K tomu bych chtel udelat mensi verejne vyjadreni: 1) Nechtel jsem ty body kvuli mozny konfliktum (navic ja sam jsem proti predavani bodu), ale on na to trval, ze pry nechce, aby mu propadly. 2) Ty body nevyuziju na na bidovani na burden. Kdyz jsme u toho, chtel bych prohlasit, ze jeste dlouho nebudu na burden (jestli bude) bidovat jestli vubec nekdy, i kdyz bych mel tri prdele bodu. Jednak ho zas tolik nepotrebuju, jednak si myslim, ze si ho dalsi lidi zaslouzi mnohem vic. 3) Pokusim se tyto body vyuzit na veci, ktere pujdou do pujcovny. Nebo bidnout na veci a dat je par lidem (Sleglo, nesnaz se, ty to nebudes :)).
doufam ze ty body smazes napr tim ze bidnes vsecky na biomatros
prece jen jses proti tomu pravidlu bez vyjimky nebo jen pro ostatni ?
PS mazat namitky kdyz nemam argument je skutecne umeni hodne mistra
|
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
|
| |
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 02/10/2006 : 09:20:22
|
Pertha is back! Hlidaci pes demokracie v CzA je tu! Hlidejte sve chovani jak v AO, tak v soukromi! On si vas najde! To topic: Body nemaz, ale zmen postoj k prevodu bodu, vidis jake je to <>:P:-) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 02/10/2006 : 09:30:48
|
quote: Originally posted by tojejedno
Pertha is back! Hlidaci pes demokracie v CzA je tu! Hlidejte sve chovani jak v AO, tak v soukromi! On si vas najde!
si pis, ze tu dalsi hvezdu doklepu :) |
|
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 02/10/2006 : 09:41:13
|
Chochole, vis co? Jdi uz do prdele :). |
Andanthe of Czech Anarchy |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 02/10/2006 : 09:46:07
|
quote: Originally posted by commanche
Chochole, vis co? Jdi uz do prdele :).
Voe, dyk to je teprv zacatek:-) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 02/10/2006 : 09:49:27
|
quote: Originally posted by commanche
Chochole, vis co? Jdi uz do prdele :).
ale mam pravdu co ? argument nak chybi :) |
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 02/10/2006 : 10:05:29
|
raději ochránce demokracie Pertha než fašoun Toje...
ted k tématu, proč ty body nedostanu já? :/
dal bych je někomu na kom mi záleží
I laf Janosik  |
- |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 02/10/2006 : 10:24:16
|
quote: Originally posted by sleglik
raději ochránce demokracie Pertha než fašoun Toje...
ted k tématu, proč ty body nedostanu já? :/
dal bych je někomu na kom mi záleží
I laf Janosik 
to je dobrej clen nebo vybrat nekoho s CZ za jmenem nakyho typickyho clena treba KraskaCZ to me zaujalo kdyz sem zahlid na czabotu |
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 02/10/2006 : 12:07:55
|
By Paja (Paja <3 a dava mi ++)
Ne pravidla jsou pro vsechny stejny. Jestli sis nevsimnul tak nemoznost prevodu bodu bude zakazana nejdriv 5.10. takze v soucasne dobe je stale moznost prevadet body na koho chces. Takze jesli chces je prevest na tvoje kamose s cz koncovkou a nebo na tetehacko je to ciste na tobe. Pravidla jsou napsana ve smyslu common sense a apeluji na charakter kazdeho hrace, nehodlam/nebudu psat zakonik na 100 stran co a jak v cza. Proste pokud uvidim, ze si nekdo hleda mezery/chce rozesrat fungujici system tak zakrocim. Tecka
|
|
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 02/10/2006 : 12:17:12
|
By Paja (Paja <3 a dava mi ++)
Ne pravidla jsou pro vsechny stejny. Jestli sis nevsimnul tak nemoznost prevodu bodu bude zakazana nejdriv 5.10. takze v soucasne dobe je stale moznost prevadet body na koho chces. Takze jesli chces je prevest na tvoje kamose s cz koncovkou a nebo na tetehacko je to ciste na tobe. Pravidla jsou napsana ve smyslu common sense a apeluji na charakter kazdeho hrace, nehodlam/nebudu psat zakonik na 100 stran co a jak v cza. Proste pokud uvidim, ze si nekdo hleda mezery/chce rozesrat fungujici system tak zakrocim. Tecka
Bump! :) |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 02/10/2006 : 12:19:24
|
quote: Originally posted by commanche Bump! :)
Bump? Zrovna ty si proti common sense hlasoval:P Vsici zapominate jaky tu mame hezky kryptofasisticky vedeni, ktery se s vychcankama nemazli! |
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 02/10/2006 : 12:28:13
|
paja dostal ban na fora ? :) nebo si poridil tiskovyho mluvciho |
|
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 02/10/2006 : 12:32:06
|
quote: Originally posted by commanche Bump! :)
Bump? Zrovna ty si proti common sense hlasoval:P Vsici zapominate jaky tu mame hezky kryptofasisticky vedeni, ktery se s vychcankama nemazli!
No, upresnil bych, ze jsem hlasoval pro zruseni jednoho pravidla prave za predpokladu, ze tyto pravidla jsdou pevna a nevychazi z common sense. Samozrejme uvitam spis obecne smernice a doporuceni s tim, ze funguje kontrola shora (nazi!). Za techto podminek si myslim, ze by predavani bodu mohlo byt ok a v pripade nejakych konfliktu by zasahla vrchni moc :). |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 03/10/2006 : 16:04:46
|
quote: Originally posted by tojejedno WTF common sense ?
Cesky pls . |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
ErvinoS
New Member

187 Posts |
Posted - 03/10/2006 : 16:19:54
|
quote: Originally posted by Pedro
quote: Originally posted by tojejedno WTF common sense ?
Cesky pls .
To je obecný výklad z Tojeho slovníku přeložený do češtiny takto: já já já a jenom já tu velím. |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 03/10/2006 : 16:49:31
|
quote: Originally posted by Pertha
paja dostal ban na fora ? :) nebo si poridil tiskovyho mluvciho
ban v praci! :) |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
|
Topic  |
|