Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 druid pvp talent build
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 31

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 26/09/2006 :  14:09:28  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

rek bych, ze druidi jsou definitivne best healeri ingame... zajimalo by me jestli regrowth se pocita jako hota...pak by treeform byla jeste zajimavejsi nez bez regrowth...

feral se mi libi strasne taky...

ted mi jenom reknete kde mam vzit 100 talent bodu at si udelam build podle svych predstav?
vypada to, ze na datac se asi precejen vratim k druidovi...

Samozřejmě, že regrowth je HoTka. A imho Tree of Restoration pěkně saje. Resto druid bez comba NS+HT není resto druid ;) a ta redukce rychlosti je taky dementní. Doufám, že to vylepší.
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 26/09/2006 :  14:46:24  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
regrow se urcite nebere jako HoT ,ve smyslu ze by sel castit v tree forme.
stale je priest>druid

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 26/09/2006 :  14:52:32  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

stale je priest>druid

no tezko rict...mam oboje... s druidem jsem prosel bwlko, s priestem pouze zg/aq20 protoze me 40ky prestali bavit...
rozdily tam jsou... fade, shield, grp heal... na druhou stranu instanty...
obe classy maji svoje... ;-) kdyztak nad tim premyslim... tak jsem trochu prestrelil...
ale best healer tym do 10kovych raidu bude priest+druid + support healeri, nez treba 2x priest, nebo 2x druid...

pokud regrowth nebude hota tak to strom pohrbi...pokud by to byla hota (nezapomen - vim ze to vis, ze tam mas jak direct tak hot cast...) tak by strom stal za uvahu... zatim jsem necet blue post na tohle tema...

no mmo
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 26/09/2006 :  17:02:07  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pompo

Tak druidi talenty jsou taky venku a musim rict, ze jsem cekal vic, krome toho slavneho mangle to stoji za prd. Balance tree vypada celkem slusne, ale ted jeste aby byla itemizace.

Co blázníš? Ty talenty se mi vážně líbí, jsem celkem příjemně překvapený. Improved LotP je moc fajn :)

Hodnotím to teda z pohledu ferala, do balance moc nevidím (i když tam mi pořád chybí nějaký spell interrupt proti casterům), resto ... je resto. Resto stromeček se mi celkem líbí až na ten 50% movement postih, ten mi tam celkem vadí...

A ano, regrowth JE hotka, bylo to potvrzené blue postem na US fóru. Maim nebude přerušitelný pomocí periodic dmg, mangle v medvědovi je instant attack, který neresetuje swing timer.

A kočka (improved lotp ftw!) je imho teď celkem dobrá dot mašina, kterou se vyplatí mít ve skupině s critujícíma DD (rogue / war). Btw, na předmětech se crit mění na crit rating, takže bude těžké si udržet stále stejný crit (čím vyšší level postavy, tím více crit ratingu bude na 1% crit potřeba), takže LotP se svými 3% critu (a ne crit ratingu) bude ještě o něco lepší.

Snad jediné co mi tam vadí je, že dost talentů žere moc talent bodů, na pár místech by se imho vyplatilo snížit cenu... :) Už takhle nevím kde mám brát body abych si vzal všechno, co se mi líbí :)
Go to Top of Page

Magic
New Member

114 Posts

Posted - 26/09/2006 :  17:20:01  Show Profile Send Magic a Private Message  Reply with Quote
quote:

stale je priest>druid

Regrow je hot.
a priest>druid už dlouho říkají jen blázni. v raidu potřebuješ oba dva.
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 26/09/2006 :  17:27:19  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gurrshael
A ano, regrowth JE hotka, bylo to potvrzené blue postem na US fóru. Maim nebude přerušitelný pomocí periodic dmg, mangle v medvědovi je instant attack, který neresetuje swing timer.

Tak to je super.i kdyz nechapu proc je potom ten popis u tree formy tak zavadejici,stacilo napsat vsechny healy krome HT.o prospesnosti improwed lotp bych taky podiskutoval. 2% je proste hodne malo.Krome loatheba neznam fight ve kterem by to nejak vyrazneji pomohlo(a pochybuju ze neco bude v BC tak specifickeho)

ToMagic: priest > Druid . to rika kazdy kdo skousel hrat oba

.....
Go to Top of Page

Magic
New Member

114 Posts

Posted - 26/09/2006 :  17:52:49  Show Profile Send Magic a Private Message  Reply with Quote
"ToMagic: priest > Druid . to rika kazdy kdo skousel hrat oba"

Koukni na můj profil
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 26/09/2006 :  21:01:50  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
jak jsem psal oboje ma svoje... jako velkou nevyhodu druida porad povazuju offcombat rezz... a mizernej grp heal...
stit je fajn, ale ns+ht je lepsi (prip. swiftmend)
flash heal je dobrej na snipovani healu...a gh je o 0.5 sec rychlejsi... ale druidovi hoty jsou proste super...
idealni kombinace do 10ek a vejs proste priest+druid...nejlepsi tandem... a osobne si myslim, ze prave v tomhle tandemu se stromecek vyplati nejvic protoze priest doda rychly healy a druid stabilni hoty...

ale na expeni asi udelam full feral...a zajimalo by me kolik spotu urvou medvedi...bo i to feral se mi tak na papire strasne zalibilo...

no mmo
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 27/09/2006 :  00:18:18  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
hele ten priestskej stit neni jen heal, ale zaroven tomu na koho to hodis das sanci kouzlit bez interuptu
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 27/09/2006 :  00:19:28  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
btw paladin + cokoliv bude imho zaklad stabilniho (=nekonecnyho) healu ;)
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 27/09/2006 :  07:25:42  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

hele ten priestskej stit neni jen heal, ale zaroven tomu na koho to hodis das sanci kouzlit bez interuptu

a? jasne jako je to tam... ale ... stitujes vetsinou wara... nebo maga pri aoe (kterej ho jede ale instantne)... a pak sam sebe kdyz jdou na tebe moby a je neschopnej war, ale to stejne mackas spis fade...
stit se mi u priesta hodil fakt hlavne pri solo hre, kde jsem mohl davat full 2. MF bez interruptu... normalne ho az zas tak v instancich nepouzivas... a u druida se samozrejme soluje jinak...

ale je jedna situace kde stit je lepsi nez heal...a to kdyz war dostane MS... tak mu muzes supnout stit kterej je full, kdezto swiftmend bude vzdycky za pulku...

no mmo
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 27/09/2006 :  08:33:08  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
Kdyby byla itemizace, tak bych si rad vyzkousel tenhle build:http://www.wow-europe.com/en/info/underdev/burningcrusade/druid/talents.html?5003500002553135231351000000000000000000000005400000000000000000

Jinak feral asi tenhle:http://www.wow-europe.com/en/info/underdev/burningcrusade/druid/talents.html?0140053010000000000000503202132320210510135105000000000000000000Ale schazi mi body na survival of the fittest

A resto asi tenhle:http://www.wow-europe.com/en/info/underdev/burningcrusade/druid/talents.html?5003500002200000000000000000000000000000000005500350031502531051Je to spis resto/balance, nevedel sem co tam narvat.

A moc se mi libil este tenhle(balance/resto):http://www.wow-europe.com/en/info/underdev/burningcrusade/druid/talents.html?5003500002503135030000000000000000000000000005500311231500000000 -pohodovy heal i balance dmg+regen many

WoW-Crista <Fluffy Bunnies>
Sarkasticka sova

Edited by - pompo on 27/09/2006 08:33:52
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 27/09/2006 :  08:54:14  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:

čím vyšší level postavy, tím více crit ratingu bude na 1% crit potřeba
pokud sis nevsimnul tak tohle je i ted...

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 27/09/2006 :  09:30:15  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

a? jasne jako je to tam... ale ... stitujes vetsinou wara... nebo maga pri aoe (kterej ho jede ale instantne)... a pak sam sebe kdyz jdou na tebe moby a je neschopnej war, ale to stejne mackas spis fade...
stit se mi u priesta hodil fakt hlavne pri solo hre, kde jsem mohl davat full 2. MF bez interruptu... normalne ho az zas tak v instancich nepouzivas... a u druida se samozrejme soluje jinak...

ale je jedna situace kde stit je lepsi nez heal...a to kdyz war dostane MS... tak mu muzes supnout stit kterej je full, kdezto swiftmend bude vzdycky za pulku...

imho tim ze se budou hrat instance pro 10-15 lidi se trosku zmeni herni system a agro uz zase zacne bejt problem a ty budes rad kdyz das stit na druida/paladina aby ten heal docastil... uz to nebude jen heal tanka a magy pri aoe
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 27/09/2006 :  09:31:52  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

quote:

bud sem si nevsim, ale imho vec ktera ma +1% crit mi na lvl20 prida stejne procent do critu jako na lvl60
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 27/09/2006 :  09:48:42  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
blizzardi chteji +% critu z itemu uplne odbourat a nahradit cislem "crit rating"... a cim vyssi level tim vic crit rating na stejne procento critu potreba... ma jim to nejak uvolnit body na itemech ci co... a hlavne tim chteji dosahnout aby lidi nesbirali sunty ze "40." levelu s +2% crit a nechteli novy itemy ze 70kovych instanci...

a co se tyce toho aggra... imo porad bude platit, ze healeri pokud healuji nesmi mit na sobe moby... a je to prace DDcek(CC)+tanku...a power word:s v tom hraje az tu uplne posledni roli (nehlede na to,ze pw:s mas dole tak na 2-3 rany od dungeon moba -> navic pak pokud neveris kolegum zacnes healit sam sebe a pak mas pekny zamotany kruh)...
cimz nerikam, ze neplati co rikas...ano pod pw:s ten heal dokastim, ale druidi maji taky 70% neprerusitelnost healu, shamani tez, u palatu netusim.... takze pw:s je takova tresnicka na dorticku, ale spis opravdu ten heal...

mimochodem ocekavam, ze ze zacatku se paladin/shaman vrati k puvodnimu hrani z 5kovych instanci...tzn. dps/support a heal az nema hlavni healer manu... a dokonce bych to od nich i vyzadoval ;-) uz tedka kdyz jsme chodili zg (kdyz jeste cont fungoval) jsme shamany nechavali na trashi delat damaz...

no mmo
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 27/09/2006 :  09:58:18  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
ten feral build neni spatnej, ale mozna bych misto feline swiftness a feral instinct dal body do feral aggression (zalezi jak moc FB pouzivas ja hodne)
na medveda by jsi stejne potreboval dole jiny slozeni (takze threat nehrozi) a to prowling je .... nepotrebny...
z toho, ze jsi vzal shredding attacks usuzuju ze to ma byt spis DD do raidu takze dodge z feline taky neni podstatna...
(vse jsou moje opinions...)
nabizi se otazka jestli body z natural shapeshiftera nenarvat do survivalu... dost zalezi na itemizaci... jinak bych do kocky udelal asi stejnej build :-)

no mmo
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 27/09/2006 :  10:03:48  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
hmm tak ten 17/0/44 build se mi pranic nelibi... v resto vemes furor, ale nemas zadny talenty ve feral...nemas imotw...nemas uninterrupt na healy... healing touch neni se stromem moc kompatibilni... v balance jsou to v podstate vyhozeny body...

a ten posledni build...to je tak halabala nahazeny ne? chapu, ze dulezity bylo dojit si pro dreamstate...ale to resto je tam tak pohazeny divne...

no mmo
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 27/09/2006 :  10:58:01  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

bud sem si nevsim, ale imho vec ktera ma +1% crit mi na lvl20 prida stejne procent do critu jako na lvl60

treba u warra: na lvl 1 je 20agi rozhodne vice nez 1% do critu... na lvl 60 je to presne 1%...proto se do lvl 40 vyplati sbirat veci s +agi nez s +str protoze to ve vysledku da vic dmg...
stejne je to u vsech povolani

me osobne se crit rating libi mnohem vice vez +crit%

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 27/09/2006 :  11:23:19  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
treba u warra: na lvl 1 je 20agi rozhodne vice nez 1% do critu... na lvl 60 je to presne 1%...proto se do lvl 40 vyplati sbirat veci s +agi nez s +str protoze to ve vysledku da vic dmg...

ale my se nebavime o agilite nebo inteligenci, my se bavime o vecech s +crit, ten se nemeni v zavislosti na levelu
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 27/09/2006 :  12:07:32  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:

hmm tak ten 17/0/44 build se mi pranic nelibi... v resto vemes furor, ale nemas zadny talenty ve feral...nemas imotw...nemas uninterrupt na healy... healing touch neni se stromem moc kompatibilni... v balance jsou to v podstate vyhozeny body...

a ten posledni build...to je tak halabala nahazeny ne? chapu, ze dulezity bylo dojit si pro dreamstate...ale to resto je tam tak pohazeny divne...

Pokud de o ten resto build, tak nevim, resto jsem nikdy nehral. :) Ale ten posledni build me prijde celkem zajimavy, pokud chces hrat castera/support healera v grupe. A neni to halabala rozhazene, takhle mi to prijde hodne v pohode. Chtel sem dreamstate misto Empowered touche. Pokud nasbiras hodne +dmg and heal, tak by mohly i ty healy stat celkem za to.

Jinak pokud se bavite o critu, tak by to reseni s odstraneni +critu bylo fajn, jeste totez udelat i se spiritem a nahradit tim +mana regen, coz me prijde jako silenost, kdyz tohle je vlastnost spiritu, tak proc jeste manaregen...

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 27/09/2006 :  12:08:02  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
Pokud de o ten feral build, tak je to vlastne jen upraveny build co sem hral doted.

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 27/09/2006 :  12:26:40  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
Jinak ciste PVE feral build(kocka) bych udelal takhle...

http://www.wow-europe.com/en/info/underdev/burningcrusade/druid/talents.html?0140050010000000000000550201132320210553135100000000000000000000

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Valibuch
Starting Member

16 Posts

Posted - 27/09/2006 :  12:28:53  Show Profile Send Valibuch a Private Message  Reply with Quote
Ja bych to vydel...http://www.wow-europe.com/en/info/underdev/burningcrusade/druid/talents.html?0140051010000000000000551200130300213553135100000000000000000000 ale zatim netusim jak bych dopadl s lecenim bez aspon 70 % neprerusit....ale takhle se my to moooc libi.A nebo aspon http://www.wow-europe.com/en/info/underdev/burningcrusade/druid/talents.html?0100000000000000000000551200130300213553135105050001000000000000....
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 27/09/2006 :  12:34:54  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
Jinak uz jen pro srandu sem si udelal tankovaci build.

http://www.wow-europe.com/en/info/underdev/burningcrusade/druid/talents.html?0140050010000000000000515250130302210553105100000000000000000000

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 27/09/2006 :  12:36:59  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
Jako sorry, ale Nurturing instinct je talent, ktery je uplne na nic, kdyby misto tohohle radsi kratil casttime dalsiho healu, ale tohle je fakt o nicem.

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 27/09/2006 :  12:58:38  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pokud de o ten resto build, tak nevim, resto jsem nikdy nehral. :) Ale ten posledni build me prijde celkem zajimavy, pokud chces hrat castera/support healera v grupe. A neni to halabala rozhazene, takhle mi to prijde hodne v pohode. Chtel sem dreamstate misto Empowered touche. Pokud nasbiras hodne +dmg and heal, tak by mohly i ty healy stat celkem za to.

Jinak pokud se bavite o critu, tak by to reseni s odstraneni +critu bylo fajn, jeste totez udelat i se spiritem a nahradit tim +mana regen, coz me prijde jako silenost, kdyz tohle je vlastnost spiritu, tak proc jeste manaregen...

no kdyz uz tak bych misto 3 bodu v gift of nature dal 3 body do improved FF (kdyz uz jses tak hluboko v balance tak se to 100% vyplati)
misto furoru imotw (opravdu s balance buildem si nedovedu predstavit, ze se nekdy objevis v kocce/medvedovi ...)
a ze subtlety, tranquil spirit a zbytek gift of nature bych to naladoval do neprerusitelnyho healu...
a nejspis by to zacinalo davat smysl :-) ;-) a nebo nebrat neprer. heal a narvat do gift of heal ale davat 1 do subtlety a 2 body do tranquil...no to bych asi neudelal... (kdo si vubec kdy vezme tranquil talent?)

no mmo
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 27/09/2006 :  14:05:54  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kdyby byla itemizace, tak bych si rad vyzkousel tenhle build:http://www.wow-europe.com/en/info/underdev/burningcrusade/druid/talents.html?5003500002553135231351000000000000000000000005400000000000000000

Jinak feral asi tenhle:http://www.wow-europe.com/en/info/underdev/burningcrusade/druid/talents.html?0140053010000000000000503202132320210510135105000000000000000000Ale schazi mi body na survival of the fittest

A resto asi tenhle:http://www.wow-europe.com/en/info/underdev/burningcrusade/druid/talents.html?5003500002200000000000000000000000000000000005500350031502531051Je to spis resto/balance, nevedel sem co tam narvat.

A moc se mi libil este tenhle(balance/resto):http://www.wow-europe.com/en/info/underdev/burningcrusade/druid/talents.html?5003500002503135030000000000000000000000000005500311231500000000 -pohodovy heal i balance dmg+regen many

ten balance/resto je takový ... podivný :)
30+ bodů v balance, ale nemáš moonkina (když už tam chceš investovat tolik bodů, tak bych ten jeden bod za moonkina utratil)
v resto stromu máš 5/5 Gift of Nature, ale to jsou vyhozené body pokud nejedeš na swiftmend. Gift of Nauture totiz zvysuje jen base heal kouzel a nevztahuje se na +healing. Nevim presne jak to bude s downrankovanim heal kouzel v BC, ale v soucasne podobe je na nic. U ranku 4 ti ted prida opravdu minimalni mnozstvi a za tech 5 bodu nestoji. V BC to bude zrejme podobne, pokud nezmeni jeho fungovani.

Jinak ja zrejme budu pobihat s necim jako je tohle:
http://www.wowhead.com/?talent-bc=zzLVboZxGMsfRdVekzV
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 27/09/2006 :  14:10:57  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

viz megadeath, bavime se o critratingu, ktery nahradi +crit a ne o critu z agility, kde to uz samozrejme funguje...
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 27/09/2006 :  14:16:01  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
tak abych tu furt jenom nekritizoval...proc to a tamto a ono...tak takhle si to pravdepodobne udelam ja

http://www.wowhead.com/?talent-bc=zzLV0oZvMMscbdVxotV
s tim, ze ty zbyvajici 3 body premejslim jestli do stun resistu a nebo spis na healovani sam sebe... 2 body ve feline swiftness jsou vicemene filler

na healovani bych si udelal asi tohle
http://www.wowhead.com/?talent-bc=zZvM0scbZxvc0cq0eot ve feralu 20 abych mohl aspon trochu solovat... muj stavajici 0/13/38 se prilis v tomto ohledu neosvedcil...ale je pravda, ze vic jak 41 (s vyjimkou 1ho bodu do nature's focus) bych asi nepotreboval...ten bych mozna prehodil od feral

no mmo
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 27/09/2006 :  16:22:04  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
mno protoze predpokladam ze v BC se blizardi zameri hodne na balance equip tak bych to videl na top end pvp/pve takhle:

http://www.wowhead.com/?talent-bc=Mtbx0MxuufZZxEcztoM

clovek bude spamovat low ranky HT ,ma regeneraci z dreamscalu(-19% cena HT) a muze jet pripadne dmg wrathama/moonfire...

pripadne bych dal ten 1 bod z ímprowed rejuw do moonkina.

.....
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 27/09/2006 :  16:40:44  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
lowrankovani je prej brutalne nerfly... dneska jsem cet, ze nekdo z alpha testu hlasil ze s rank4 a ted nevim flashem myslim co mu s +1k healing heali 1600-1700 tedka healoval za 1200...

no mmo
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 27/09/2006 :  17:00:23  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Downranking je limitovany na lvl 40 v TBC, oproti lvl 20 v 1.12 ;)

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 27/09/2006 :  17:18:13  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

lowrankovani je prej brutalne nerfly... dneska jsem cet, ze nekdo z alpha testu hlasil ze s rank4 a ted nevim flashem myslim co mu s +1k healing heali 1600-1700 tedka healoval za 1200...

tomu teda rikam nalyza na urovni :) ,nejspis sis popletl kouzla :) ani z flashe ani z ranku 4 HT 16+0 neudelas :)

.....
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 27/09/2006 :  17:22:51  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

tomu teda rikam nalyza na urovni :) ,nejspis sis popletl kouzla :) ani z flashe ani z ranku 4 HT 16+0 neudelas :)

kouzla jsem si popletl na 100% :-) jen jsem chtel poukazat na fakt, ze nam lowrankovani ztizi ;-)
pro me se stejne nic nemeni balance build si proste neudelam :-D cimz ale nerikam, ze to je spatny spec a nebo bych chtel kritizovat talenty... venuju se zasadne feral a resto talentum ;-)
a co se tyce itemu...spis si myslim, ze bude spousta hybrid itemu se socketama, otazka je jestli se z toho radovat nebo smutnit

no mmo
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 27/09/2006 :  18:24:22  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

no kdyz uz tak bych misto 3 bodu v gift of nature dal 3 body do improved FF (kdyz uz jses tak hluboko v balance tak se to 100% vyplati)
misto furoru imotw (opravdu s balance buildem si nedovedu predstavit, ze se nekdy objevis v kocce/medvedovi ...)
a ze subtlety, tranquil spirit a zbytek gift of nature bych to naladoval do neprerusitelnyho healu...
a nejspis by to zacinalo davat smysl :-) ;-) a nebo nebrat neprer. heal a narvat do gift of heal ale davat 1 do subtlety a 2 body do tranquil...no to bych asi neudelal... (kdo si vubec kdy vezme tranquil talent?)

Naopak, jestli si myslis, ze jako balance/resto napr. v pvp nikdy nebudes muset do medveda...tak se seredne pletes a ten stun se hodi, pac po morfu mas hned rage.

A imotw? Na hovno talent.

Sarkasticka sova

Edited by - pompo on 27/09/2006 18:24:57
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 27/09/2006 :  18:47:02  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Naopak, jestli si myslis, ze jako balance/resto napr. v pvp nikdy nebudes muset do medveda...tak se seredne pletes a ten stun se hodi, pac po morfu mas hned rage.

A imotw? Na hovno talent.

Tak nějak ... bez feral charge bych do pvp nelezl ani jako moonkin :)
Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 28/09/2006 :  14:20:11  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
já teda plánuju nějakou hybridku - na healování do PvE a na PvP:

http://www.wowhead.com/?talent-bc=zzZxGMsf0dAgZEVsz0o

Go to Top of Page

daruma
New Member

164 Posts

Posted - 28/09/2006 :  14:21:45  Show Profile Send daruma a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jako sorry, ale Nurturing instinct je talent, ktery je uplne na nic, kdyby misto tohohle radsi kratil casttime dalsiho healu, ale tohle je fakt o nicem.

naopak Nurtuting instincts a Survival of the fittest jsou dva imba hybrid talenty imho.
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 28/09/2006 :  21:43:33  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by daruma

quote:

naopak Nurtuting instincts a Survival of the fittest jsou dva imba hybrid talenty imho.

Mno to nevim. N.instinkt bude sice dobry na pvp ,ale prece jen +400healing za 3 body neni zadna vyhra.(byt to 2x sila tak mozna)
survival bude must have talent na tankovani protoze uplne eliminuje sanci ze pri tankovani dostane meda crit hit.

.....
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 28/09/2006 :  22:52:13  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Mno to nevim. N.instinkt bude sice dobry na pvp ,ale prece jen +400healing za 3 body neni zadna vyhra.(byt to 2x sila tak mozna)
survival bude must have talent na tankovani protoze uplne eliminuje sanci ze pri tankovani dostane meda crit hit.

uff jestli ti 400 healing za 3 talent body prijde malo... jen tak pro srovnani... v mixu itemu ze zg/t1 a t2 mam na druidovi asi 430 healing... neni to samozrejme zadnej ten extrem jako treba kdyz poskladas max vybavu lezes pres 1100... ale jestli ti 400 healing prijde malo...tak fakt nevim co bys tam uz chtel mit...

no mmo
Go to Top of Page

Magic
New Member

114 Posts

Posted - 28/09/2006 :  23:38:02  Show Profile Send Magic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

+400 healing je hodně!
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 29/09/2006 :  10:35:04  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
jediny co by me na tom talentu mohlo vadit je, ze funguje pouze pri shift out... lepsi by bylo kdyby to bylo alltime ;-)

no mmo
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 29/09/2006 :  10:48:39  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Njn, je to evidentně dělaný na nouzovej heal přes nature swiftness na nízkejch HP...
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 29/09/2006 :  10:50:25  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

Njn, je to evidentně dělaný na nouzovej heal přes nature swiftness na nízkejch HP...

no to nevim...kdyz pujdu tak hluboko ve feral stromu tak si pravdepodobne budu chtit vzit mangle -> nebudu mit NS...
jak jsem psal...potreboval bych aspon tak 80-100 talent bodu ;-)

no mmo
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 29/09/2006 :  11:00:07  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
Je to delane spis kuli mane, pac clovek by mohl castit nizsi rank HT, ale to uz mi prijde rozumnejsi dat ty tri body do levnejsiho morfu-ted sem zapomnel jak se ten talent v balance jmenuje(natural shapeshifter?). +400 heal za tri talenty a to jen na jedno kouzlo po morfu? Jako fakt ne!

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 29/09/2006 :  11:07:46  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:

Je to delane spis kuli mane, pac clovek by mohl castit nizsi rank HT, ale to uz mi prijde rozumnejsi dat ty tri body do levnejsiho morfu-ted sem zapomnel jak se ten talent v balance jmenuje(natural shapeshifter?). +400 heal za tri talenty a to jen na jedno kouzlo po morfu? Jako fakt ne!

Je to na takový ten emergency heal pokud jde něco do háje / PVP. Rejuv a regrowth/HT za tu dobu stihneš v pohodě. Do PVP se mi to celkem líbí, v PVE to využití taky má. 3 body do toho nejspíš nedám, ale 1-2 asi jo. Podobně s Improwed LotP - 3 body ani náhodou, 1 nejspíš ano.
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 29/09/2006 :  11:14:27  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Je to na takový ten emergency heal pokud jde něco do háje / PVP. Rejuv a regrowth/HT za tu dobu stihneš v pohodě. Do PVP se mi to celkem líbí, v PVE to využití taky má. 3 body do toho nejspíš nedám, ale 1-2 asi jo. Podobně s Improwed LotP - 3 body ani náhodou, 1 nejspíš ano.

Presne jak uz bylo receno, kdyz uz des tak hluboko do feral stromu, tak jedine s Mangle a to uz pak nemas NS, takze zbytecne 3 body. A imp lotp? Podle me celkem dobra vec... Teoreticky kazdych 6 sekund heal za 100, v medovi za vic. Stejne se mi ty talenty moc nelibi. Obzvlast feral strom ma skoro vsechny talenty must have, ale bodu je jaxi malo. V balance nic takoveho nepozoruju.

Sarkasticka sova
Go to Top of Page

cajnik
Starting Member

10 Posts

Posted - 29/09/2006 :  11:31:38  Show Profile Send cajnik a Private Message  Reply with Quote
ja som full resto hoodne dlho ale zvazujem taketo cosi. Je to hybrid ale podla mna nie zly.

http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/bc-druid/talents.html?0140050010000000000000000000000000000000000050500351531502531051

Je tam aj +dmg aj +heal a niektore veci v resto proste obetujem.

Cajnik /DT/ Druid
Yuuchuu /DT/ Shaman
M Y T H
Go to Top of Page

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 29/09/2006 :  11:36:23  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cajnik

ja som full resto hoodne dlho ale zvazujem taketo cosi. Je to hybrid ale podla mna nie zly.

http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/bc-druid/talents.html?0140050010000000000000000000000000000000000050500351531502531051

Je tam aj +dmg aj +heal a niektore veci v resto proste obetujem.

No nevim... Ooc ti bude na co? Je to clearcast jen po melee attacku, coz me prijde pro resto druida jaxi...zbytecne.

Sarkasticka sova
Go to Top of Page
Page: of 31 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,36 seconds. on eygor Snitz Forums 2000