Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Jaký server ??
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Troghar
Starting Member

15 Posts

Posted - 13/09/2006 :  17:34:25  Show Profile Send Troghar a Private Message  Reply with Quote
Po roce trápení na neoficiálním serveru sem se rozhodl jít na offic. Chci se proto zeptat Vás zkušených hráčů kam jít. Přemýšlel jsem o DrakThul ale prý se tam začínají dělat fronty a začíná to lagovat ( hru jsem tam testoval 10 dní na trial ACC). Jde mě hlavně oto aby na daném serveru byli nějaké CZ/SK guildy (HORDA). Samozřejmě taky takové kde bych měl časem šanci se dostat na nějaký raid a ne být členem do počtu. Za odpovědi Dík.

flekoun
Starting Member

97 Posts

Posted - 13/09/2006 :  17:43:21  Show Profile Send flekoun a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Troghar

Po roce trápení na neoficiálním serveru sem se rozhodl jít na offic. Chci se proto zeptat Vás zkušených hráčů kam jít. Přemýšlel jsem o DrakThul ale prý se tam začínají dělat fronty a začíná to lagovat ( hru jsem tam testoval 10 dní na trial ACC). Jde mě hlavně oto aby na daném serveru byli nějaké CZ/SK guildy (HORDA). Samozřejmě taky takové kde bych měl časem šanci se dostat na nějaký raid a ne být členem do počtu. Za odpovědi Dík.

Být tebou bych si počkal až se otevře nový PvP server.Jinak z toho budeš mít při levelování singlepayer:) I když na neoficiálech to možná bylo ještě horší, co já vím. Já osobně teď WOW nehraju, začnu si znova až vyjde TBC za BE Warlocka :)

Hus da masta?
Go to Top of Page

Magic
New Member

114 Posts

Posted - 13/09/2006 :  18:07:58  Show Profile Send Magic a Private Message  Reply with Quote
"Být tebou bych si počkal až se otevře nový PvP server.Jinak z toho budeš mít při levelování singlepayer:)"

Tak to je samozřejmě nesmysl. Vždy se najde dost hráčů okolo tvého levelu, ať už také nových, nebo alti starších. Můžu mluvit ze zkušeností co jsem měl na 6 ti serverech. Často také slýcháváme argument "Začni na nějakém novém pvp serveru, nikdo tam nebude mít imba věci a nebudou tě mastit alíci/horda v BG´s" To je s příchodem crossrealm BG také nesmysl.

Pokud se ti na DrakThul líbilo, směle do toho. Pokud ne, dost čechů je na serveru Dragonmaw a zrovna tam teď vzniká nějaká nová low lvl guilda Czech Legion či co, furt to spamujuou v lfg a hledaji nové členy. Další čechy můžeš najít na serveru Ragnaros. Nevím kolik čechů zůstalo na Shadow Moonu.
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 13/09/2006 :  18:15:58  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
Lagnaros je srovnatelnej s drakthulem, DT je teda mozna malinko lepsi
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 13/09/2006 :  18:18:10  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Nejakych 30 cechov/slovakov je aj na chromaguse, za hordu ale nevim. Tam bola kedysi jedna guilda, ale ako ti dopadli to neviem.
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 13/09/2006 :  18:20:46  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
A co Wildhammer? ten je sice neni pvp, ale pokud se nepletu tak tam hraji nejaci cesi.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Troghar
Starting Member

15 Posts

Posted - 13/09/2006 :  18:34:38  Show Profile Send Troghar a Private Message  Reply with Quote
No stim single playerem taky nesouhlasim. Kdyz sem tam hral tak tam bylo i dost lidi na nizsim lvl. ( z neofic serveru jsem zvykli na horsi veci). Na splneni elitinich Q se taky lidi nasli takze pohoda. Jde me spis o to ze kdyz si chcu zahrat tak nechci koukat na to ze sem 150 ve fronte. Jo taky bych uprednostnoval PVP servery. Takze piste vase doporuceni. Neni nekde treba seznam ceskych guild ? Tady na to sice topic je ale neni zrovna aktualni a taky ne urcite kompletni.
Go to Top of Page

Space - Ace
Starting Member

25 Posts

Posted - 13/09/2006 :  20:55:34  Show Profile  Send Space - Ace an ICQ Message Send Space - Ace a Private Message  Reply with Quote
Parim na Ahn Qiraj a myslim ze dost good server jsem tam jen mesic a neco mam warra 50 lvl a v channelu LFG stale bezi siroke spectrum intanci cili od WC az po nejake hovna kde jsem v zivote nebyl UBRS LBRS atd.....:) Jinak prijde mi ze hraci nejsou nejak eqtreme nabouchani jako treba complet pvp epic equip hehe....jsem opravdu spokojen=)
Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 13/09/2006 :  21:11:22  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jde me spis o to ze kdyz si chcu zahrat tak nechci koukat na to ze sem 150 ve fronte. Jo taky bych uprednostnoval PVP servery. Takze piste vase doporuceni.

server dragonmaw low-medium. server je po migraci znacne odlahceny ;p
Cz/Sk horde guilda Brave hearts. cca 100ludi online v primatime takze cechov/slovakov je tam dost

"Relationships come and go. Epics are soulbound"
Go to Top of Page

gebls
Starting Member

9 Posts

Posted - 13/09/2006 :  22:12:03  Show Profile Send gebls a Private Message  Reply with Quote
/sign

warr*plack divison*
Go to Top of Page

Infe
Starting Member

35 Posts

Posted - 14/09/2006 :  11:49:30  Show Profile Send Infe a Private Message  Reply with Quote
Kamos zacal za hordu na Daggerspine. Chtel servr, kde nebude moc lidi, kde nebudou uz zabehnuty velky guildy, ktery chodi BWLko, AQ40, Naxx a kazdej druhej clovek je full epic (coz se uz skoro da rict o Lag'thulu). Co zatim rika, tak je tam po tejhle strance dost spokojenej a je spokojenej i ve sve guilde... Ale cesi tam krome nej nejsou asi skoro zadny, coz je jediny minus. Jinak prej super...

Kill 'em all
Go to Top of Page

Cuk0r
New Member

198 Posts

Posted - 14/09/2006 :  12:20:26  Show Profile  Send Cuk0r an ICQ Message Send Cuk0r a Private Message  Reply with Quote
hociaky len nie DT

Podpisy su pre magorov.
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 14/09/2006 :  12:43:17  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
Pokud pujde na iny server a bude se jen vyhybat drak'thulu, je to uplny nesmysl, protoze tam vetsinou bude stejna akorat jino-jazycna situace. Pokud pujde na novy server, nevi do ceho leze, natoz pokud neumi dobre anglicky. Pak záleží, v jaké guilde skoncís, kolik lidí tam hraje tvůj class a jaká je konkurence, dá se počítat s pomalým progressem, kdyz tam sou vsichni na nule. A kdyz treba dvakrát zmenís class, nez zjistis co ti vlastne sedí, nez se ho naucís porádne hrát, zas sou tam vsichni fialovi apod. Myslím že DT je dobrý server, pro nováčky tuplem.
Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 14/09/2006 :  16:12:53  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Infe
Ale cesi tam krome nej nejsou asi skoro zadny, coz je jediny minus.

ver, ze niekedy 10cz/sk ludi na server uplne staci

"Relationships come and go. Epics are soulbound"
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 14/09/2006 :  17:24:53  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
osobne bych doporucil nejaky server kde nebezi wowko

lastfm
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 14/09/2006 :  18:12:21  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
A mysli ze DT je aj lacnejsi server kedze je tam velka konkurencia. Cize si mozes niektore tie itemy kupit v pohode a nemusis za to platit hrozne prachy ako na novych serveroch kde to nevie az tolko ludi robit.
Go to Top of Page

Troghar
Starting Member

15 Posts

Posted - 14/09/2006 :  20:06:12  Show Profile Send Troghar a Private Message  Reply with Quote
No asi ze zacatku skusim ten DT.

Chci se ale zeptat jeste jednu vec. Kdyz zakladam ACC a zadavam cislo platebni karty hned se z ni musi neco strhnout (treba jeden mesic) nebo je to jen na overeni. Na uctu ted totiz nemam nejak penize ty prijdou az v pondeli a WoWko me prijde uz zitra takze bych chtel pres vikend parit. Jinak dik za vase nazory.
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 14/09/2006 :  20:30:44  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
quote:

No asi ze zacatku skusim ten DT.

Chci se ale zeptat jeste jednu vec. Kdyz zakladam ACC a zadavam cislo platebni karty hned se z ni musi neco strhnout (treba jeden mesic) nebo je to jen na overeni. Na uctu ted totiz nemam nejak penize ty prijdou az v pondeli a WoWko me prijde uz zitra takze bych chtel pres vikend parit. Jinak dik za vase nazory.

Nestrhne se ti to hned, jen odemkne tech 30 dnu zdarma. Teda aspon to tak bylo...
Go to Top of Page

Mocnor
Starting Member

44 Posts

Posted - 15/09/2006 :  13:29:37  Show Profile  Send Mocnor an ICQ Message Send Mocnor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Magic

"Být tebou bych si počkal až se otevře nový PvP server.Jinak z toho budeš mít při levelování singlepayer:)"

Tak to je samozřejmě nesmysl. Vždy se najde dost hráčů okolo tvého levelu, ať už také nových, nebo alti starších. Můžu mluvit ze zkušeností co jsem měl na 6 ti serverech. Často také slýcháváme argument "Začni na nějakém novém pvp serveru, nikdo tam nebude mít imba věci a nebudou tě mastit alíci/horda v BG´s" To je s příchodem crossrealm BG také nesmysl.

Pokud se ti na DrakThul líbilo, směle do toho. Pokud ne, dost čechů je na serveru Dragonmaw a zrovna tam teď vzniká nějaká nová low lvl guilda Czech Legion či co, furt to spamujuou v lfg a hledaji nové členy. Další čechy můžeš najít na serveru Ragnaros. Nevím kolik čechů zůstalo na Shadow Moonu.

na ragnarosu uz tezko presunuli se na dragonmaw spolecne s lidma z DT a frostmane a chromaggusu a zalozili tam guildo o 200 cz/sk accountech ale neni sance se tam uz dostat pokud nejste druid :D
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 15/09/2006 :  16:53:58  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

Lagnaros je srovnatelnej s drakthulem, DT je teda mozna malinko lepsi

dt je teda o hodne lepsi. and by hodne i mean fucking hodne. horde side na lagnarosu kkthxbye
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 15/09/2006 :  16:55:40  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mocnor

quote:

na ragnarosu uz tezko presunuli se na dragonmaw spolecne s lidma z DT a frostmane a chromaggusu a zalozili tam guildo o 200 cz/sk accountech ale neni sance se tam uz dostat pokud nejste druid :D

a nebo kamos recruitment officera, 'cough' Nemrtvice 'cough'
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 16/09/2006 :  22:35:33  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

A co Wildhammer? ten je sice neni pvp, ale pokud se nepletu tak tam hraji nejaci cesi.

Na Wildhammer se mám takovej dojem přesunula alianční část z Thunderhornu, tže čechů by tam mělo bejt dost.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Magic
New Member

114 Posts

Posted - 16/09/2006 :  23:30:42  Show Profile Send Magic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vlkodlak

Pokud pujde na iny server a bude se jen vyhybat drak'thulu, je to uplny nesmysl, protoze tam vetsinou bude stejna akorat jino-jazycna situace. Pokud pujde na novy server, nevi do ceho leze, natoz pokud neumi dobre anglicky. Pak záleží, v jaké guilde skoncís, kolik lidí tam hraje tvůj class a jaká je konkurence, dá se počítat s pomalým progressem, kdyz tam sou vsichni na nule. A kdyz treba dvakrát zmenís class, nez zjistis co ti vlastne sedí, nez se ho naucís porádne hrát, zas sou tam vsichni fialovi apod. Myslím že DT je dobrý server, pro nováčky tuplem.

Tak logiku tvého postu stejně tak i argumenty jsem opravdu nepochopil
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 17/09/2006 :  12:18:02  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by vlkodlak

Tak logiku tvého postu stejně tak i argumenty jsem opravdu nepochopil

JJ, teď se na to dívám, pravopis to kur**, asi to chce víc čárek, čímž jsem asi trochu narušil logiku
Ovšem neviděl bych to tak nepochopitelné, natož argumenty. A jelikož jsi první kdo se přihlásil, a to až po dvou dnech, snad to nebude tak zlé. Prosím, napiš co jsi nepochopil, pokusím se ti to co nejlépe vysvětlit.

EDIT: Vysvětlím to hned. Pokud jde na starý server, všude je skoro stejná situace jako na Drak'thulu, jen tam není tolik čechů - opravdu nevidím důvod se Drak'thulu vyvýbat. Pokud jde na nový server, neumí dobře anglicky, asi se moc neuchytí, navíc neví jak tam dopadne, opět zmiňuju pravděpodobně pomalý progress. Navíc pokud nezůstane u prvního classu, za dobu než vylevluje druhý, bude z toho pomalu už zaběhnutý server jako jiné, starší servery. Nový server není špatná volba, jen nevíš jak to tam dopadne.

Je to ale jen můj názor.

Když se opět dívám na svůj předešlý post, až na chaotické vysvětlení, opravdu nevím co ti dělá problémy a proč si nepochopil argumenty/logiku.

EDIT2: btw, asi jsem to měl předtím quotovat, ale byla to hlavně reakce na Cuk0ra a na jeho post - hociaky len nie DT

Edited by - vlkodlak on 17/09/2006 12:44:21
Go to Top of Page

peetter
Starting Member

14 Posts

Posted - 17/09/2006 :  18:39:30  Show Profile Send peetter a Private Message  Reply with Quote
me by spis zajimalo jak to je s poctama hracu na nizsich levlech a hracu komplet, protoze nejspis nema cenu zakladat charakter na serveru, ktery je pretizeny a tvori se tam fronty... no a ja osobne pujdu radsi na server, kde je trochu min lidi a zadny cesi, hlavne kdyz nebudu cekat ve frontach a budu mit s kym na nizsich levelech hrat

pritomnost cechu pro me neni zadna vyhoda... anglictina mi problem nedela
Go to Top of Page

droot
Starting Member

15 Posts

Posted - 28/09/2006 :  23:33:12  Show Profile  Send droot an ICQ Message Send droot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja doporucim boulderfist za hordu je tu sice mene cechu ale zato je vic poznate ^^ info na icq:52559139

--------------------------
Droot Tauren Druid lvl 60
Togar Tauren Shaman lvl 60
EU-server Boulderfist PVP
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 29/09/2006 :  11:05:30  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Seznam českých gild teď začíná pravidelně vycházet ve SCORE, resp. byl v posledním čísle a měl by se objevovat stále.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 29/09/2006 :  13:43:29  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

Seznam českých gild teď začíná pravidelně vycházet ve SCORE, resp. byl v posledním čísle a měl by se objevovat stále.

Ted me tak napada, nema nekdo scany tech clanku o WoW co vychazeji ve score?

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Upir_Spike
Starting Member

11 Posts

Posted - 29/09/2006 :  15:18:24  Show Profile  Send Upir_Spike an ICQ Message Send Upir_Spike a Private Message  Reply with Quote
na serveru Ahn´Qiraj je komunita docelaá dobrá na ali straně...a peřsunujou se k nám noví a noví hráči...ale je to spíš 20-30 let. Guilda Passion
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,16 seconds. on eygor Snitz Forums 2000