Author |
Topic  |
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 13/09/2006 : 07:57:07
|
quote: Originally posted by vojtosch
JA třeba o FB v životě neslyšel 
to bude asi tim, ze jsi paladin. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
vojtosch
Starting Member
76 Posts |
Posted - 13/09/2006 : 12:25:02
|
spíš myslim, že fb asi nejsou nejlepší když jsem o nich za rok svého hraní neslyšel ...
imho teh best gild is BD ... still... |
70 Human Healz0r-TTH-Drak'thul http://ctprofiles.net/43383 cause pala nerf LEdnicka lvl 47+ NE pvp skillzor inc |
 |
|
yoknudickaa
Junior Member

856 Posts |
Posted - 13/09/2006 : 12:34:16
|
BD lepsi nez FB nejses nemocnej? za to te v pekle nechaj delat vsechny ty osklivy veci... to odvolas nebo se neznam
hodil bych si te do KOSu ale tam mam tak nak obecne vsechny paladiny tak je to zbytecny |
dá si někdo broskvičku?
Me gustaría invitarte a tomar una copa, pero no puedo, soy sólo un fantasma!
go will rule the world once again!! prepare yourself... |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 13/09/2006 : 12:51:33
|
quote: Originally posted by yoknudickaa
BD lepsi nez FB nejses nemocnej?
No... je paladin, to se počítá, ne?  |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 13/09/2006 : 13:35:39
|
quote: Originally posted by yoknudickaa
BD lepsi nez FB nejses nemocnej? za to te v pekle nechaj delat vsechny ty osklivy veci... to odvolas nebo se neznam
hodil bych si te do KOSu ale tam mam tak nak obecne vsechny paladiny tak je to zbytecny
Oni zijou jen na DT, nechapou, ze FB je guilda, ktera nezna hranic jednoho serveru. Takze nake BD na jinych serverech neznaji, ale FB jsou legendou! |
WoW-Crista <Fluffy Bunnies> Sarkasticka sova |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 13/09/2006 : 18:36:43
|
spíš myslim, že fb asi nejsou nejlepší když jsem o nich za rok svého hraní neslyšel ...
imho teh best gild is BD ... still...
on hlavne vojtíšek vubec nepochopil pointu ohledne FB.. coz je umerne jeho veku a jim zvolene classe.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 13/09/2006 : 21:11:39
|
FB is teh shit ffs!!!! Netoužím po ničem jiném, než rozsévat zkázu ve jménu Shemiramotha.¨A možná teda nějaké fluffyce bych taky bral  |
Arokh Estarioll |
Edited by - Kořka on 13/09/2006 21:17:57 |
 |
|
vojtosch
Starting Member
76 Posts |
Posted - 13/09/2006 : 21:40:09
|
quote: Originally posted by JerzeeG
on hlavne vojtíšek vubec nepochopil pointu ohledne FB.. coz je umerne jeho veku a jim zvolene classe..
hm shaman má moc co řikat  |
70 Human Healz0r-TTH-Drak'thul http://ctprofiles.net/43383 cause pala nerf LEdnicka lvl 47+ NE pvp skillzor inc |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 14/09/2006 : 00:15:38
|
coze ? ty neznas FB ? nikdy jsi neslysel ani o jednom z legendarnich cinu kterymi je tato guilda, a kazdy jeden z jejich clenu, proslula ? zkus obcas sundat tu bublinu at k tobe muze proniknout nejaka ta informace (samozrejme pokud schodis bublinu riskujes ze informace nebudou to jedine co pronikne).
Guilda FB je natolik vazena a uznavana dokonce i samotnym blizzardem ze podle nejnovejsich informaci se jedna ze zon v Burning Crusade bude jmenovat prave Fluffy Bunnies, a jelikoz se da ocekavat ze FB bude ve svych nezapomenutelnych cinech pokracovat i v BC, s nejvetsi pravdepodobnosti dalsi datadisk wow ponese jmeno prave Fluffy Bunnies.
Ostatne, legenda FB pronikla jiz i do jinych her a nedavne oznameni tvurcu warhammeru online o zarazeni pinkSkins nemohlo nikoho prekvapit
http://www.volny.cz/rdrr/bunny.jpg
|
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 14/09/2006 00:21:03 |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 14/09/2006 : 06:20:56
|
quote: Originally posted by Kořka
FB is teh shit ffs!!!! Netoužím po ničem jiném, než rozsévat zkázu ve jménu Shemiramotha.¨A možná teda nějaké fluffyce bych taky bral 
Nikdy nebojujes ve jmenu lidi, kteri jsou cleny, VZDY bojujes ve jmenu Fluffy Bunnies. MY jsme FB a FB jsme my! |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 14/09/2006 06:21:10 |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 14/09/2006 : 09:38:40
|
Korka se prihlasil do vyberoveho rizeni nebo co? Me zadnej formular nedosel ... a nejsem si jist jestli jsem pro vzit takoveho clena ... preci je jen ... vzdyt vy vite co ... |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 14/09/2006 : 10:16:02
|
quote: Originally posted by Reyden
Korka se prihlasil do vyberoveho rizeni nebo co? Me zadnej formular nedosel ... a nejsem si jist jestli jsem pro vzit takoveho clena ... preci je jen ... vzdyt vy vite co ...
Na holky?  Shemiramoth: No já že když si ten Proud father of FB... sorry voe error (: |
Arokh Estarioll |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 14/09/2006 : 11:03:16
|
quote: Originally posted by Kořka Shemiramoth: No já že když si ten Proud father of FB... sorry voe error (:
To je pravda, to ovsem neznamena, ze se bojuje a zabiji v mem jmenu. Nejsem Astar Seran. 
Edit: A jakou? Zadnou nevidim. I kdyz jsi to dal boldem, tak si stejne myslim, ze je gut. :) |
|
Edited by - Shemiramoth on 14/09/2006 13:10:02 |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 14/09/2006 : 13:06:40
|
quote: Originally posted by Shemiramoth To je pravda, to ovsem neznamena, ze se bojuje a zabiji v mem jmenu. Nejsem Astar Seran. 
nemas tam chybu nacelniku
Edit: drobna uprava :)))) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
Edited by - Reyden on 14/09/2006 13:12:22 |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 14/09/2006 : 13:21:52
|
quote: Originally posted by Rashaverak
http://www.vesmirnilide.cz/obr_bar0000/obr329.jpg
fixed .. thanx  |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 14/09/2006 : 22:27:54
|
OMG WTF, co to ma ten kralicek za zbran.. (a nemyslim ten mec, co ma krizem na zadech) |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 14/09/2006 : 22:31:32
|
OMG WTF, co to ma ten kralicek za zbran.. (a nemyslim ten mec, co ma krizem na zadech)
Atiesh, ty jsi si nevsim' co? (to je jeji mutace) |
|
Edited by - Shemiramoth on 14/09/2006 22:32:31 |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 14/09/2006 : 22:36:49
|
OMG WTF, co to ma ten kralicek za zbran.. (a nemyslim ten mec, co ma krizem na zadech)
kua je to tak velký a já si toho všiml až potom, co jsem tohle četl     |
 |
|
Yenlui
Starting Member
85 Posts |
Posted - 14/09/2006 : 22:48:49
|
Kde se da ten kralik koupit? Zkousel jsem www.fluffybunniesshop.com ale asi vam ted chvilku nejel web. Nejaka alternativa? |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 15/09/2006 : 00:42:33
|
shop jede zatim jenom na .hu domene ... chceme ho mit hodne prestizni tak jsme vybrali i kvalitni adresu |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 15/09/2006 : 11:03:07
|
shop jede zatim jenom na .hu domene ... chceme ho mit hodne prestizni tak jsme vybrali i kvalitni adresu
mohl bych se poptat a mozna zaridit irackou domenu "iq"
www.fluffybunnies.iq
k tomu obrazku, ja si toho vsimnul taky az ted kdyz jste na to upozornili :) |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 15/09/2006 11:04:19 |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 15/09/2006 : 17:37:57
|
shop jede zatim jenom na .hu domene ... chceme ho mit hodne prestizni tak jsme vybrali i kvalitni adresu
mohl bych se poptat a mozna zaridit irackou domenu "iq"
www.fluffybunnies.iq
k tomu obrazku, ja si toho vsimnul taky az ted kdyz jste na to upozornili :)
no tak to jsi megamaslo..  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Topic  |
|