Author |
Topic  |
|
Troghar
Starting Member
15 Posts |
Posted - 13/09/2006 : 17:34:25
|
Po roce trápení na neoficiálním serveru sem se rozhodl jít na offic. Chci se proto zeptat Vás zkušených hráčů kam jít. Přemýšlel jsem o DrakThul ale prý se tam začínají dělat fronty a začíná to lagovat ( hru jsem tam testoval 10 dní na trial ACC). Jde mě hlavně oto aby na daném serveru byli nějaké CZ/SK guildy (HORDA). Samozřejmě taky takové kde bych měl časem šanci se dostat na nějaký raid a ne být členem do počtu. Za odpovědi Dík.
|
|
| |
flekoun
Starting Member
97 Posts |
Posted - 13/09/2006 : 17:43:21
|
quote: Originally posted by Troghar
Po roce trápení na neoficiálním serveru sem se rozhodl jít na offic. Chci se proto zeptat Vás zkušených hráčů kam jít. Přemýšlel jsem o DrakThul ale prý se tam začínají dělat fronty a začíná to lagovat ( hru jsem tam testoval 10 dní na trial ACC). Jde mě hlavně oto aby na daném serveru byli nějaké CZ/SK guildy (HORDA). Samozřejmě taky takové kde bych měl časem šanci se dostat na nějaký raid a ne být členem do počtu. Za odpovědi Dík.
Být tebou bych si počkal až se otevře nový PvP server.Jinak z toho budeš mít při levelování singlepayer:) I když na neoficiálech to možná bylo ještě horší, co já vím. Já osobně teď WOW nehraju, začnu si znova až vyjde TBC za BE Warlocka :) |
Hus da masta? |
 |
|
Magic
New Member

114 Posts |
Posted - 13/09/2006 : 18:07:58
|
"Být tebou bych si počkal až se otevře nový PvP server.Jinak z toho budeš mít při levelování singlepayer:)"
Tak to je samozřejmě nesmysl. Vždy se najde dost hráčů okolo tvého levelu, ať už také nových, nebo alti starších. Můžu mluvit ze zkušeností co jsem měl na 6 ti serverech. Často také slýcháváme argument "Začni na nějakém novém pvp serveru, nikdo tam nebude mít imba věci a nebudou tě mastit alíci/horda v BG´s" To je s příchodem crossrealm BG také nesmysl.
Pokud se ti na DrakThul líbilo, směle do toho. Pokud ne, dost čechů je na serveru Dragonmaw a zrovna tam teď vzniká nějaká nová low lvl guilda Czech Legion či co, furt to spamujuou v lfg a hledaji nové členy. Další čechy můžeš najít na serveru Ragnaros. Nevím kolik čechů zůstalo na Shadow Moonu. |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 13/09/2006 : 18:15:58
|
Lagnaros je srovnatelnej s drakthulem, DT je teda mozna malinko lepsi |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 13/09/2006 : 18:18:10
|
Nejakych 30 cechov/slovakov je aj na chromaguse, za hordu ale nevim. Tam bola kedysi jedna guilda, ale ako ti dopadli to neviem. |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 13/09/2006 : 18:20:46
|
A co Wildhammer? ten je sice neni pvp, ale pokud se nepletu tak tam hraji nejaci cesi. |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Troghar
Starting Member
15 Posts |
Posted - 13/09/2006 : 18:34:38
|
No stim single playerem taky nesouhlasim. Kdyz sem tam hral tak tam bylo i dost lidi na nizsim lvl. ( z neofic serveru jsem zvykli na horsi veci). Na splneni elitinich Q se taky lidi nasli takze pohoda. Jde me spis o to ze kdyz si chcu zahrat tak nechci koukat na to ze sem 150 ve fronte. Jo taky bych uprednostnoval PVP servery. Takze piste vase doporuceni. Neni nekde treba seznam ceskych guild ? Tady na to sice topic je ale neni zrovna aktualni a taky ne urcite kompletni. |
 |
|
Space - Ace
Starting Member
25 Posts |
Posted - 13/09/2006 : 20:55:34
|
Parim na Ahn Qiraj a myslim ze dost good server jsem tam jen mesic a neco mam warra 50 lvl a v channelu LFG stale bezi siroke spectrum intanci cili od WC az po nejake hovna kde jsem v zivote nebyl UBRS LBRS atd.....:) Jinak prijde mi ze hraci nejsou nejak eqtreme nabouchani jako treba complet pvp epic equip hehe....jsem opravdu spokojen=) |
 |
|
Sacrifice
New Member

140 Posts |
Posted - 13/09/2006 : 21:11:22
|
quote: Originally posted by Troghar Jde me spis o to ze kdyz si chcu zahrat tak nechci koukat na to ze sem 150 ve fronte. Jo taky bych uprednostnoval PVP servery. Takze piste vase doporuceni.
server dragonmaw low-medium. server je po migraci znacne odlahceny ;p Cz/Sk horde guilda Brave hearts. cca 100ludi online v primatime takze cechov/slovakov je tam dost |
"Relationships come and go. Epics are soulbound" |
 |
|
gebls
Starting Member
9 Posts |
Posted - 13/09/2006 : 22:12:03
|
/sign |
warr*plack divison* |
 |
|
Infe
Starting Member
35 Posts |
Posted - 14/09/2006 : 11:49:30
|
Kamos zacal za hordu na Daggerspine. Chtel servr, kde nebude moc lidi, kde nebudou uz zabehnuty velky guildy, ktery chodi BWLko, AQ40, Naxx a kazdej druhej clovek je full epic (coz se uz skoro da rict o Lag'thulu). Co zatim rika, tak je tam po tejhle strance dost spokojenej a je spokojenej i ve sve guilde... Ale cesi tam krome nej nejsou asi skoro zadny, coz je jediny minus. Jinak prej super... |
Kill 'em all |
 |
|
Cuk0r
New Member

198 Posts |
Posted - 14/09/2006 : 12:20:26
|
hociaky len nie DT |
Podpisy su pre magorov. |
 |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 14/09/2006 : 12:43:17
|
Pokud pujde na iny server a bude se jen vyhybat drak'thulu, je to uplny nesmysl, protoze tam vetsinou bude stejna akorat jino-jazycna situace. Pokud pujde na novy server, nevi do ceho leze, natoz pokud neumi dobre anglicky. Pak záleží, v jaké guilde skoncís, kolik lidí tam hraje tvůj class a jaká je konkurence, dá se počítat s pomalým progressem, kdyz tam sou vsichni na nule. A kdyz treba dvakrát zmenís class, nez zjistis co ti vlastne sedí, nez se ho naucís porádne hrát, zas sou tam vsichni fialovi apod. Myslím že DT je dobrý server, pro nováčky tuplem. |
 |
|
Sacrifice
New Member

140 Posts |
Posted - 14/09/2006 : 16:12:53
|
quote: Originally posted by Infe Ale cesi tam krome nej nejsou asi skoro zadny, coz je jediny minus.
ver, ze niekedy 10cz/sk ludi na server uplne staci  |
"Relationships come and go. Epics are soulbound" |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 14/09/2006 : 17:24:53
|
osobne bych doporucil nejaky server kde nebezi wowko |
lastfm |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 14/09/2006 : 18:12:21
|
A mysli ze DT je aj lacnejsi server kedze je tam velka konkurencia. Cize si mozes niektore tie itemy kupit v pohode a nemusis za to platit hrozne prachy ako na novych serveroch kde to nevie az tolko ludi robit. |
 |
|
Troghar
Starting Member
15 Posts |
Posted - 14/09/2006 : 20:06:12
|
No asi ze zacatku skusim ten DT.
Chci se ale zeptat jeste jednu vec. Kdyz zakladam ACC a zadavam cislo platebni karty hned se z ni musi neco strhnout (treba jeden mesic) nebo je to jen na overeni. Na uctu ted totiz nemam nejak penize ty prijdou az v pondeli a WoWko me prijde uz zitra takze bych chtel pres vikend parit. Jinak dik za vase nazory. |
 |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 14/09/2006 : 20:30:44
|
No asi ze zacatku skusim ten DT.
Chci se ale zeptat jeste jednu vec. Kdyz zakladam ACC a zadavam cislo platebni karty hned se z ni musi neco strhnout (treba jeden mesic) nebo je to jen na overeni. Na uctu ted totiz nemam nejak penize ty prijdou az v pondeli a WoWko me prijde uz zitra takze bych chtel pres vikend parit. Jinak dik za vase nazory.
Nestrhne se ti to hned, jen odemkne tech 30 dnu zdarma. Teda aspon to tak bylo... |
 |
|
Mocnor
Starting Member
44 Posts |
Posted - 15/09/2006 : 13:29:37
|
quote: Originally posted by Magic
"Být tebou bych si počkal až se otevře nový PvP server.Jinak z toho budeš mít při levelování singlepayer:)"
Tak to je samozřejmě nesmysl. Vždy se najde dost hráčů okolo tvého levelu, ať už také nových, nebo alti starších. Můžu mluvit ze zkušeností co jsem měl na 6 ti serverech. Často také slýcháváme argument "Začni na nějakém novém pvp serveru, nikdo tam nebude mít imba věci a nebudou tě mastit alíci/horda v BG´s" To je s příchodem crossrealm BG také nesmysl.
Pokud se ti na DrakThul líbilo, směle do toho. Pokud ne, dost čechů je na serveru Dragonmaw a zrovna tam teď vzniká nějaká nová low lvl guilda Czech Legion či co, furt to spamujuou v lfg a hledaji nové členy. Další čechy můžeš najít na serveru Ragnaros. Nevím kolik čechů zůstalo na Shadow Moonu.
na ragnarosu uz tezko presunuli se na dragonmaw spolecne s lidma z DT a frostmane a chromaggusu a zalozili tam guildo o 200 cz/sk accountech ale neni sance se tam uz dostat pokud nejste druid :D |
 |
|
Jebka
New Member

170 Posts |
Posted - 15/09/2006 : 16:53:58
|
quote: Originally posted by MegaDeath
Lagnaros je srovnatelnej s drakthulem, DT je teda mozna malinko lepsi
dt je teda o hodne lepsi. and by hodne i mean fucking hodne. horde side na lagnarosu kkthxbye  |
 |
|
Jebka
New Member

170 Posts |
Posted - 15/09/2006 : 16:55:40
|
quote: Originally posted by Mocnor
Pokud se ti na DrakThul líbilo, směle do toho. Pokud ne, dost čechů je na serveru Dragonmaw a zrovna tam teď vzniká nějaká nová low lvl guilda Czech Legion či co, furt to spamujuou v lfg a hledaji nové členy. Další čechy můžeš najít na serveru Ragnaros. Nevím kolik čechů zůstalo na Shadow Moonu.
na ragnarosu uz tezko presunuli se na dragonmaw spolecne s lidma z DT a frostmane a chromaggusu a zalozili tam guildo o 200 cz/sk accountech ale neni sance se tam uz dostat pokud nejste druid :D
a nebo kamos recruitment officera, 'cough' Nemrtvice 'cough' |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 16/09/2006 : 22:35:33
|
quote: Originally posted by -Mike-
A co Wildhammer? ten je sice neni pvp, ale pokud se nepletu tak tam hraji nejaci cesi.
Na Wildhammer se mám takovej dojem přesunula alianční část z Thunderhornu, tže čechů by tam mělo bejt dost. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
Magic
New Member

114 Posts |
Posted - 16/09/2006 : 23:30:42
|
quote: Originally posted by vlkodlak
Pokud pujde na iny server a bude se jen vyhybat drak'thulu, je to uplny nesmysl, protoze tam vetsinou bude stejna akorat jino-jazycna situace. Pokud pujde na novy server, nevi do ceho leze, natoz pokud neumi dobre anglicky. Pak záleží, v jaké guilde skoncís, kolik lidí tam hraje tvůj class a jaká je konkurence, dá se počítat s pomalým progressem, kdyz tam sou vsichni na nule. A kdyz treba dvakrát zmenís class, nez zjistis co ti vlastne sedí, nez se ho naucís porádne hrát, zas sou tam vsichni fialovi apod. Myslím že DT je dobrý server, pro nováčky tuplem.
Tak logiku tvého postu stejně tak i argumenty jsem opravdu nepochopil  |
 |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 17/09/2006 : 12:18:02
|
quote: Originally posted by vlkodlak
Pokud pujde na iny server a bude se jen vyhybat drak'thulu, je to uplny nesmysl, protoze tam vetsinou bude stejna akorat jino-jazycna situace. Pokud pujde na novy server, nevi do ceho leze, natoz pokud neumi dobre anglicky. Pak záleží, v jaké guilde skoncís, kolik lidí tam hraje tvůj class a jaká je konkurence, dá se počítat s pomalým progressem, kdyz tam sou vsichni na nule. A kdyz treba dvakrát zmenís class, nez zjistis co ti vlastne sedí, nez se ho naucís porádne hrát, zas sou tam vsichni fialovi apod. Myslím že DT je dobrý server, pro nováčky tuplem.
Tak logiku tvého postu stejně tak i argumenty jsem opravdu nepochopil 
JJ, teď se na to dívám, pravopis to kur**, asi to chce víc čárek, čímž jsem asi trochu narušil logiku  Ovšem neviděl bych to tak nepochopitelné, natož argumenty. A jelikož jsi první kdo se přihlásil, a to až po dvou dnech, snad to nebude tak zlé. Prosím, napiš co jsi nepochopil, pokusím se ti to co nejlépe vysvětlit.
EDIT: Vysvětlím to hned. Pokud jde na starý server, všude je skoro stejná situace jako na Drak'thulu, jen tam není tolik čechů - opravdu nevidím důvod se Drak'thulu vyvýbat. Pokud jde na nový server, neumí dobře anglicky, asi se moc neuchytí, navíc neví jak tam dopadne, opět zmiňuju pravděpodobně pomalý progress. Navíc pokud nezůstane u prvního classu, za dobu než vylevluje druhý, bude z toho pomalu už zaběhnutý server jako jiné, starší servery. Nový server není špatná volba, jen nevíš jak to tam dopadne.
Je to ale jen můj názor.
Když se opět dívám na svůj předešlý post, až na chaotické vysvětlení, opravdu nevím co ti dělá problémy a proč si nepochopil argumenty/logiku.
EDIT2: btw, asi jsem to měl předtím quotovat, ale byla to hlavně reakce na Cuk0ra a na jeho post - hociaky len nie DT
|
Edited by - vlkodlak on 17/09/2006 12:44:21 |
 |
|
peetter
Starting Member
14 Posts |
Posted - 17/09/2006 : 18:39:30
|
me by spis zajimalo jak to je s poctama hracu na nizsich levlech a hracu komplet, protoze nejspis nema cenu zakladat charakter na serveru, ktery je pretizeny a tvori se tam fronty... no a ja osobne pujdu radsi na server, kde je trochu min lidi a zadny cesi, hlavne kdyz nebudu cekat ve frontach a budu mit s kym na nizsich levelech hrat
pritomnost cechu pro me neni zadna vyhoda... anglictina mi problem nedela |
 |
|
droot
Starting Member
15 Posts |
Posted - 28/09/2006 : 23:33:12
|
Ja doporucim boulderfist za hordu je tu sice mene cechu ale zato je vic poznate ^^ info na icq:52559139 |
-------------------------- Droot Tauren Druid lvl 60 Togar Tauren Shaman lvl 60 EU-server Boulderfist PVP |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 29/09/2006 : 11:05:30
|
Seznam českých gild teď začíná pravidelně vycházet ve SCORE, resp. byl v posledním čísle a měl by se objevovat stále. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 29/09/2006 : 13:43:29
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
Seznam českých gild teď začíná pravidelně vycházet ve SCORE, resp. byl v posledním čísle a měl by se objevovat stále.
Ted me tak napada, nema nekdo scany tech clanku o WoW co vychazeji ve score? |
Krabice je zaklad. |
 |
|
Upir_Spike
Starting Member
11 Posts |
Posted - 29/09/2006 : 15:18:24
|
na serveru Ahn´Qiraj je komunita docelaá dobrá na ali straně...a peřsunujou se k nám noví a noví hráči...ale je to spíš 20-30 let. Guilda Passion |
 |
|
|
Topic  |
|