Author |
Topic  |
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 28/08/2006 : 15:29:07
|
quote: Originally posted by plussminuss
quote: Originally posted by Shad3
dobrych rogue je v posledni dobe ku*va malo, 3 rogue na raid u nas nejsou vyjimkou v poslednich tydnech
pod k nam a mas po starostech s rogunama a jeste ti bude vladnout zenska 
omg ty jsi baba ? |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
plussminuss
Junior Member

541 Posts |
Posted - 28/08/2006 : 15:32:13
|
quote: Originally posted by JerzeeG
quote: Originally posted by plussminuss pod k nam a mas po starostech s rogunama a jeste ti bude vladnout zenska 
omg ty jsi baba ?
ne, ale CL rogunu jo stejne tak druidu  |
Edited by - plussminuss on 28/08/2006 15:33:57 |
 |
|
Rill
Starting Member
30 Posts |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
|
Lucio
Starting Member
1 Posts |
Posted - 01/09/2006 : 10:27:47
|
Mozete mi poradit, co znamena, alebo co mi pridava Extra Attack u talentu sword spec? Som sword combat rogue ale chcem spectnut na dyky ale stale s combat stromom, takze dagger spec(5% do critu) miesto sword spec(extra attack), bude dmg rovnaka? alebo jaky je v tom rozdiel? |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 01/09/2006 : 11:26:22
|
quote: Originally posted by Lucio
Mozete mi poradit, co znamena, alebo co mi pridava Extra Attack u talentu sword spec? Som sword combat rogue ale chcem spectnut na dyky ale stale s combat stromom, takze dagger spec(5% do critu) miesto sword spec(extra attack), bude dmg rovnaka? alebo jaky je v tom rozdiel?
rozdil je v tom ze extra attack muze critnout (udelas tak vetsi dmg) ale nevim jestli a kolik mas crit bonus
na 100 ran mas pri sword specu 5 ran navic na 100 ran mas pri dager specu 5 critu navic |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 01/09/2006 : 19:50:37
|
pletete se
sword spec = okamzitej uder MH = reset swingu zbrane = fist/dagger spec > sword spec
+ dalsi veci ( vytlacovani hitu pro zluty udery a dalsi a dalsi ... zkratka crit je lepsi jak sword specka :p ) ende |
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 01/09/2006 : 20:30:27
|
sword specka u rogua by mela mit vic procent na extra attack nez u warra, aby se to vyrovnalo, war z bilyho hitu profituje 2x - jednou ze da dmg na vic, podruhy, ze za tu dmg na vic ziska hromadu rage, kterou zase prevede na dalsi dmg |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 02/09/2006 : 06:35:51
|
quote: Originally posted by MegaDeath
sword specka u rogua by mela mit vic procent na extra attack nez u warra, aby se to vyrovnalo, war z bilyho hitu profituje 2x - jednou ze da dmg na vic, podruhy, ze za tu dmg na vic ziska hromadu rage, kterou zase prevede na dalsi dmg
jenze to je uz princip warra cim vic dmg, tim vic rage a cim vic rage tim vic dmg s tim holt nic neudelas
Osobne si myslim, ze treba ty specky by se klidne mohli jmenovat jinak, kdyz uz kazda dela neco jineho. Jo a jeste poznamka k Mefistovi: Nejak jsem si nevsiml, ze by SW specka resetovala swing zbrane u warra (totez Hand of Justice) |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 02/09/2006 : 07:54:17
|
je to docela tezky otestovat
ale kdyz budes mit sword 3,8 speed tak se ti muze stat taky treba tohleto
bilej swing>3 sec nic>hamstring>proc sword spec>dodged/parried>reset swingu a cekani dalsich 3,8 sekund na swing ( v tomhle pripade bys prakticky vzato ztratil dmg ) |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 02/09/2006 : 09:02:05
|
OT k warrum: opravdu muze ted SW specka procnout jen z white hitu? Protoze jestli jo, tak mi to prijde jako hustej nerf do pvp (nebo spise nevhodne do pvp). Kdyz si vemu SW specku tak se defakto gimpuju na crit, ap, HP - coz se da prezit pokud by to bylo 5% ze vsech utoku, takhle mi tech 5% neprijde jako boost, to radeji vemu +crit spec s tim ze si muzu o to vic dat AP a HP do pvp a vim, ze kdyz se dostanu k rane tak to critne a bude to bolet |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 02/09/2006 : 09:41:14
|
procuje ze vseho |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 02/09/2006 : 09:52:26
|
jeste ze tak  |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 02/09/2006 : 17:20:12
|
quote: Originally posted by Seth
jeste ze tak 
mno ono kdyby neprocoval ze specek tak by bylo vcelku fuk ze resetuje swing protoze to vyhodnoceni by neprobehlo nikdy behem toho swingu ale dycky ihned po bily rane :) |
 |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 08/09/2006 : 12:53:28
|
quote: Originally posted by M.C warior
Hodte mi sem nejake vas oblibene aktualni buildy na rogunu prosim, trosku ji trenuju a nevim co si vybrat :)
Kdyz jsem skousel neco vymyslet, vysel me build : http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/rogue/talents.html?005000000000000305350212220000000050025113030010000
Kde jsem vrazil body do vsech 3 vetvi, takze jsem se nedostal moc hluboko.. ale zase jsem mel par uzitecnych talentu z hornich vetvi talentoveho stromu ..
Hm a kdyby Vas napadl nejaky oblibeny addon, nevadilo by to :)
Vzhledem k tomu ze tam mas Backstab tipuju na daggery, na coz ti tam docela chybi Oportunity. +20% je fakt hodne takze bych vymenil za jeden z improve stealthu. Zepredu to s daggerama fakt nedas . Jinak taky sem jednu chvili jel hodne prez improve cooldowny ale nakonec musim rict ze klasika dagger build je asi nej.
http://www.wowhead.com/?talent=ihe0oxpAoGcZE00M
Ale da se to s nim poradne zahrat az tak na 50+ lvl takze na levelovani bych jel spis nejaky combat. Neco podobnyho jako:
http://www.wowhead.com/?talent=i0eboxZGcVb0xZVMxc
Pricemz bych zacal Combat tree + Sublety a nakonec Assas (krom 5ti bodu v Malice ty jdou vetsinou na zacatku).
U rouga je to hodne o zvyku a o tom co ti zrovna lvl dovoli. Kazdymu vyhovuje neco jinyho takze proste asi zkouset a zkouset . |
 |
|
Sacrifice
New Member

140 Posts |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 09/09/2006 : 22:44:34
|
Mohl by mi nekdo poradit, na co jaký build, respektive zbraň, je dobrý? Chápu systém 21/8/22 a ?/31? (pvp-pve), ale chtěl bych vědět, na co se víc hodí daggery a na co sword (fist), resp. co kde mívá větší efektivnost. Jde mi hlavně o PvE. |
 |
|
Sacrifice
New Member

140 Posts |
Posted - 10/09/2006 : 13:39:46
|
quote: Originally posted by vlkodlak
Mohl by mi nekdo poradit, na co jaký build, respektive zbraň, je dobrý? Chápu systém 21/8/22 a ?/31? (pvp-pve), ale chtěl bych vědět, na co se víc hodí daggery a na co sword (fist), resp. co kde mívá větší efektivnost. Jde mi hlavně o PvE.
L2P |
"Relationships come and go. Epics are soulbound" |
 |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 10/09/2006 : 17:09:01
|
quote: Originally posted by Sacrifice
Mohl by mi nekdo poradit, na co jaký build, respektive zbraň, je dobrý? Chápu systém 21/8/22 a ?/31? (pvp-pve), ale chtěl bych vědět, na co se víc hodí daggery a na co sword (fist), resp. co kde mívá větší efektivnost. Jde mi hlavně o PvE.
L2P
Demence... můžeš si tam rovnou napsat +1. Udivuje mě ochota a "smysl pro humor" některých lidí. |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 10/09/2006 : 18:27:44
|
L2P
Demence... můžeš si tam rovnou napsat +1. Udivuje mě ochota a "smysl pro humor" některých lidí.
no vis jak.. jaky dotaz, takova odpoved..
a jestli jsi i tomu shamanovi rozumel tak, jako ted roguovi, tak tvoje delani ramen ve vedlejsim topicu dostava jeste dalsi rozmer..  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Magic
New Member

114 Posts |
Posted - 10/09/2006 : 19:52:30
|
hele a proc se nepodivas na eu nebo us wow forum do sekce "rogue"? tam najdes vsechny mozny buildy, rady atp. |
 |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 10/09/2006 : 21:01:33
|
quote: Originally posted by Magic
hele a proc se nepodivas na eu nebo us wow forum do sekce "rogue"? tam najdes vsechny mozny buildy, rady atp.
No od toho ale tohle forum je, ne? Me zajimaji proste rozdily mezi daggery a swordy co se tyce uziti v PvE.
quote: Originally posted by JerzeeG
no vis jak.. jaky dotaz, takova odpoved..
a jestli jsi i tomu shamanovi rozumel tak, jako ted roguovi, tak tvoje delani ramen ve vedlejsim topicu dostava jeste dalsi rozmer.. 
Jerzee, shamanovi rozumim diky hrani toho classu prez pul druheho roku, to neznamena ze rozumim vsem ostatnim classum, resp. altum ktere hraji jen kratkou dobu. Rozhodne nechapu to "jaky dotaz, takova odpoved", to že se zeptam, leč noobsky, tak zcela vážně na rogunu, to ma neco spolecneho s odpovedí uč se hrát? |
Edited by - vlkodlak on 10/09/2006 21:08:40 |
 |
|
Sacrifice
New Member

140 Posts |
Posted - 10/09/2006 : 21:25:48
|
pve -combat buildy dagger/sword/fist pvp -SF dagger, Sword/mace/fist -Hemobuild/combatbuild kazdopadne tvoja otazka bola napisana tak ako keby si si rogunu kupil takze L2Pa pokial si si ju leveloval a nevies tieto veci tak to lol. a samozrejme skus si precitat treba 2-3stranky dozadu v tomto topiku, kde sa podobne veci riesili. |
 |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 10/09/2006 : 21:40:12
|
pve -combat buildy dagger/sword/fist pvp -SF dagger, Sword/mace/fist -Hemobuild/combatbuild kazdopadne tvoja otazka bola napisana tak ako keby si si rogunu kupil takze L2Pa pokial si si ju leveloval a nevies tieto veci tak to lol. a samozrejme skus si precitat treba 2-3stranky dozadu v tomto topiku, kde sa podobne veci riesili.
No me slo hlavne o to, zda se vice vyplati pouzivat v combat buildu dagger nebo sword(fist), fakt ze sem byl liny listovat a hledat to... kadopadne diky za tentokrat normalni odpoved  |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
|
Magic
New Member

114 Posts |
Posted - 10/09/2006 : 23:03:52
|
quote: Originally posted by Magic
[quote]Originally posted by vlkodlak
hele a proc se nepodivas na eu nebo us wow forum do sekce "rogue"? tam najdes vsechny mozny buildy, rady atp.
No od toho ale tohle forum je, ne? Me zajimaji proste rozdily mezi daggery a swordy co se tyce uziti v PvE.
[quote]
no podivej muzes se na takove trivialni veci ptat tady, a dostanes blbe odpovedi viz nahore. a nebo kouknes na ofiko eu forum, kde uz mas vsechno napsane a vysvetlene, staci si to jen precist a nemusis se uz na nic ptat. asi tak  |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
|
SAS1939
New Member

222 Posts |
Posted - 14/09/2006 : 15:43:14
|
Víte co nechápu proč ti priesti proti těm zlodějům mají tendence furt kamsi utíkat do jakéhosi bláznivého tanečku:o)Stojím na místě a dám mu tak okoštovat stínovčácké magie,že na to dosmrti nezapomene:o) |
https://www.youtube.com/watch?v=AVghLoe-_q8 |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 15/09/2006 : 03:35:29
|
quote: Originally posted by SAS1939
Víte co nechápu proč ti priesti proti těm zlodějům mají tendence furt kamsi utíkat do jakéhosi bláznivého tanečku:o)Stojím na místě a dám mu tak okoštovat stínovčácké magie,že na to dosmrti nezapomene:o)
Mno cece, asi proto ze jak uz je roug u tebe tak je to pro prista opravdu (ale opravdu) velmi spatne ... 
Ono kdyz to clovek veme kolem a kolem tak v blaznivem tanecku utikaji vsichni krom wara a jak se rika "kdo utece ten vyhraje" . |
 |
|
SAS1939
New Member

222 Posts |
Posted - 15/09/2006 : 09:32:00
|
A kam jako utéct?Mě to pořád není jasné když na tobě visí kripl poison to je ta výhoda poskytovat záda pro backstab o pár metrů dál:o)Tak to hraju asi jediný jinak:oMáš pravdu je to špatné protože za pár vteřin pan kudlička umře:o)V tom videu jsem nezahlédl jediný black out,to procuje jenom mě?Nebo ti priesti neumí hrát? |
https://www.youtube.com/watch?v=AVghLoe-_q8 |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 15/09/2006 : 11:25:46
|
Mě se líbilo jak když "dával" ty dva warriory se sulfurasem mu na portrétu vyskakovalo "dodge, dodge, dodge" - a nic... Důležitý je zřejmě pečlivý výběr soubojů (a soupeřů..). |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 15/09/2006 : 13:12:16
|
quote: Firun-first high warlord na serveru Wildhammer
wtf o.O |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
 |
|
Stanish
Starting Member
33 Posts |
Posted - 15/09/2006 : 13:55:20
|
quote: Originally posted by Marigold
Mě se líbilo jak když "dával" ty dva warriory se sulfurasem mu na portrétu vyskakovalo "dodge, dodge, dodge" - a nic... Důležitý je zřejmě pečlivý výběr soubojů (a soupeřů..).
Sice jsem to nevidel, ale ja vzdycky myslel ze takove evasion je od toho aby bylo na ikonce dodč dodč dodč  |
 |
|
NoX
Moderator

1051 Posts |
Posted - 15/09/2006 : 14:21:17
|
quote: Originally posted by Stanish
quote: Originally posted by Marigold
Mě se líbilo jak když "dával" ty dva warriory se sulfurasem mu na portrétu vyskakovalo "dodge, dodge, dodge" - a nic... Důležitý je zřejmě pečlivý výběr soubojů (a soupeřů..).
Sice jsem to nevidel, ale ja vzdycky myslel ze takove evasion je od toho aby bylo na ikonce dodč dodč dodč 
Ale každý pořádný warr ti po takovém dodge švihne Overpower. A se zbraní jenž drží ti dva v prackách, by těch overpowerů moc neustál. |
Lišák A20.00%, E80.00%, K46.67%, S53.33%
|
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 15/09/2006 : 14:34:11
|
DAt si evasion proti warrovi je v 90% samovrazda. |
 |
|
Bubak
Starting Member
76 Posts |
Posted - 15/09/2006 : 14:57:29
|
quote: Originally posted by Pepo
DAt si evasion proti warrovi je v 90% samovrazda.
No to bych ani nerekl jeden op kazdejch 6sec je mnohem lepsi volba nez MS/HS/WW apod. Ale nejsem zadnej pvp pwnzor, takze me berte s rezervou :) |
"My only dream is to destroy the nightmares of others."
|
 |
|
Firian
Average Member

1047 Posts |
Posted - 15/09/2006 : 16:03:24
|
quote: Originally posted by SAS1939
Víte co nechápu proč ti priesti proti těm zlodějům mají tendence furt kamsi utíkat do jakéhosi bláznivého tanečku:o)Stojím na místě a dám mu tak okoštovat stínovčácké magie,že na to dosmrti nezapomene:o)
A hele tak ten druhej Firun je i na foru :-) |
WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage) Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
|
 |
|
Jebka
New Member

170 Posts |
Posted - 15/09/2006 : 16:52:35
|
jo jasne a pigs fly |
 |
|
Sacrifice
New Member

140 Posts |
Posted - 15/09/2006 : 17:31:17
|
pan je znalec |
 |
|
Shad3
New Member

277 Posts |
Posted - 15/09/2006 : 18:56:40
|
ja teda radsi dostanu jednu ranu nez ctyri :p |
Trance addicted <3 |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 16/09/2006 : 00:14:34
|
To mam vzdy iba ja take stastie ze ked hodim proti warrovi evasion tak dostanem instance tafku za 1800 ? ...
Aky je najlepsi enchant pre combat dagger rogua na zbrane ? 15 agi alebo crusader ? |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 16/09/2006 : 01:09:27
|
To mam vzdy iba ja take stastie ze ked hodim proti warrovi evasion tak dostanem instance tafku za 1800 ? ...
Aky je najlepsi enchant pre combat dagger rogua na zbrane ? 15 agi alebo crusader ?
Ad 1.: Ne sam nejsi, dostavam to pravidelne 
Ad 2.: To by me taky docela zajimalo, osobne si myslim agi na pvp crus na pvm |
 |
|
Prandur
New Member

237 Posts |
|
Shad3
New Member

277 Posts |
Posted - 16/09/2006 : 10:28:49
|
u daggeru +5dmg MH (popr. crus) a +15agi OH |
Trance addicted <3 |
Edited by - Shad3 on 16/09/2006 10:29:09 |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 16/09/2006 : 14:41:02
|
To je fakt +5 dmg rovnaky dobry ako crus alebo lepsi ako 15 agi ? |
 |
|
Bubak
Starting Member
76 Posts |
Posted - 16/09/2006 : 18:59:33
|
To je fakt +5 dmg rovnaky dobry ako crus alebo lepsi ako 15 agi ?
15agi na MH neni pro pve, crusader a +5dmg jsou zhruba na stejno co se vyslednyho dps tyka. Na US rogue forech to bylo vsechno spocitany, ale uz to tam neni (resp sem to nehledal, mozna to tam je nekde zahrabany :) |
"My only dream is to destroy the nightmares of others."
|
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 17/09/2006 : 00:31:39
|
quote: Originally posted by Bubak
To je fakt +5 dmg rovnaky dobry ako crus alebo lepsi ako 15 agi ?
15agi na MH neni pro pve, crusader a +5dmg jsou zhruba na stejno co se vyslednyho dps tyka. Na US rogue forech to bylo vsechno spocitany, ale uz to tam neni (resp sem to nehledal, mozna to tam je nekde zahrabany :)
mno ani ne
crusader je lepsi pve enchant a hodnota +5 dmg se rapidne snizuje v raid environmentu
ono imo kdyz jedes ciste raidy tak ani dual +15 agi neni spatny bo je to jedinej enchant kterej se ti stackuje s buffama zkratka 0,5% dmg navic
osobne pve > crus + 15 agi pvp > dual lifesteal nebo +5dmg +15 agi |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 17/09/2006 : 00:32:08
|
Co som pocul tak +5 dmg bol dobrej kym blizzard neurobil +15 agi .... prej +15 agi na obe alebo crus, podla toho co zabijas  |
 |
|
Jebka
New Member

170 Posts |
Posted - 17/09/2006 : 02:17:21
|
Co som pocul tak +5 dmg bol dobrej kym blizzard neurobil +15 agi .... prej +15 agi na obe alebo crus, podla toho co zabijas 
rady typu pocul som docela ownuji |
 |
|
Topic  |
|