Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Lord Valthalak
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 03/09/2006 :  09:55:58  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Nemate niekdo video ako zabijaju tohto bossika ? Dik

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 03/09/2006 :  10:01:15  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
vyber si

http://video.google.com/videosearch?q=valthalak

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 03/09/2006 :  11:12:32  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
to je v ubrs nebo kde?

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 03/09/2006 :  11:20:08  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
je to zaverecny summon boss na upgrade T0 setu na T0,5
a musim rict, ze i s epic equip grupou je hooodne tezkej

edit: jo je v ubrs v mistnosti s beastem - vyvolavase pomoci Q itemu (brazieru), ktery po dokonceni questu zustane a clovek snim muze summonit i ostatni bossy v LBRS, DM, Scholo a strathu tusim jeste

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Edited by - Seth on 03/09/2006 11:21:35
Go to Top of Page

berousek
New Member

197 Posts

Posted - 03/09/2006 :  12:26:01  Show Profile Send berousek a Private Message  Reply with Quote
zabit toho sotka je celkem problem, i pro full epic partu.. sami sme na nem 5x lehnuli nez sme ho dali.. ale od ty doby sem ho pomahal delat jeste jednou, ale bylo stejny slozeni party az na jednoho.. dali sme ho, ale bylo to o prsa :)
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 03/09/2006 :  13:39:20  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Hmm, a ty dalsi bossovia dropuju nieco pekne ? A su tazky ?
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 03/09/2006 :  14:57:06  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
hmm to zni jako pekna challenge udelat si ten t0.5 set :o

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 03/09/2006 :  14:59:28  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
jj to je nejvetsi paradox, bych chtel videt jak by to udelali lidi v blue equipu pro ktery tendle set ma bejt.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 03/09/2006 :  15:45:30  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Zabili sme ho v 1/2 modrych a 1/2 veciach z MC/ZG.

Ventrilo a guild only party. 3rd try.

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "

Edited by - DarkFace on 03/09/2006 15:45:44
Go to Top of Page

Speh
Junior Member

759 Posts

Posted - 03/09/2006 :  18:06:20  Show Profile Send Speh a Private Message  Reply with Quote
jako ano verim tomu ze to de, ale proboha meli bejt soudnejsi ne vsichni hraci jsou dostatecne herne vybaveny na to, aby dali nektere tezke eventy.A todle melo bejt presne pro ne plus pro tech nekolik lidi ktery nebavi raidovat.Jenom si proste myslim ze je to zbytecne tezky.

Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě.
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 03/09/2006 :  18:35:37  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
To uz vypada, ze je lepsi si koupit t1...

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 03/09/2006 :  19:46:10  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

To uz vypada, ze je lepsi si koupit t1...

imo tezkej neni, staci mit kompetentni lidi ( coz vubec neni snadnej predpoklad :p )

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 03/09/2006 :  21:07:10  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
No, samozrejme ze v random grupe to neurobis, tak ako je mala sanca ze v random grupe urobis baron 45 min.
Go to Top of Page

Prandur
New Member

237 Posts

Posted - 04/09/2006 :  01:16:39  Show Profile  Send Prandur an ICQ Message Send Prandur a Private Message  Reply with Quote
Myslim ze Blizzard predpokladal masove pouziti consumables + urcity skill u modrych lidi kteri chteji epiky aniz by chodili vetsi raidy.

Prandur,
Guild Master of Black Division [Drak'Thul EU]

http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Drak'thul&n=Prandur
Go to Top of Page

tjtm
New Member

113 Posts

Posted - 04/09/2006 :  09:33:58  Show Profile Send tjtm a Private Message  Reply with Quote
DarkFace, Mefisto - true. Neni zase tak tezkej. Ti bossici pred nim jsou docela easy. A jestli se nepletu, tak dropy jsou modry na urovni bossu z instanci scholo, strat, lbrs, ubrs.

quote:
Originally posted by Pepo

No, samozrejme ze v random grupe to neurobis, tak ako je mala sanca ze v random grupe urobis baron 45 min.

No ja barona daval v random grupe 4x z toho 3x uspesne. V guilde jsem pomahal parkrat a nepovedlo se to ani jednou :).

We are the ones we’ve been waiting for.
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 04/09/2006 :  11:15:56  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Podle me celej ten set je moc narocnej aby nekdo kdo mysli s wow vazne to delal ... (bo se radsi vybavy v mc pak do bwl) a za tomu staci normal blue equip aby zacal.

... a ten kdo to nemysli vazne se taky na to vysere.

Je to mozna fajn pro alta, kdyz clovek nemuze s latem bidovat v MC tak ho vybavy takhle.

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

Edited by - Colldor on 04/09/2006 11:17:14
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 04/09/2006 :  11:46:52  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
ty veci urcite maji sve misto a zaplnuji mezeru v itemizaci
treba heroism plate je ideal pro DW warra, kterej neraiduje AQ40

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

tjtm
New Member

113 Posts

Posted - 04/09/2006 :  11:52:33  Show Profile Send tjtm a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

Podle me celej ten set je moc narocnej aby nekdo kdo mysli s wow vazne to delal ... (bo se radsi vybavy v mc pak do bwl) a za tomu staci normal blue equip aby zacal.

... a ten kdo to nemysli vazne se taky na to vysere.

Je to mozna fajn pro alta, kdyz clovek nemuze s latem bidovat v MC tak ho vybavy takhle.

To je fakt, puvodne mi prisel ten set docela dobry (hlavne na pvp). Nicmene po x-navstevach stratu a zadnyho dropu dane veci sem se na vysral. Btw alta bych radsi vybavil r10 setem. Neni to zas tak narocny a dany set je na urovni T1.

We are the ones we’ve been waiting for.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 04/09/2006 :  16:20:24  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tjtm

To je fakt, puvodne mi prisel ten set docela dobry (hlavne na pvp). Nicmene po x-navstevach stratu a zadnyho dropu dane veci sem se na vysral. Btw alta bych radsi vybavil r10 setem. Neni to zas tak narocny a dany set je na urovni T1.

modry rankovy set je mozna kvalitativne na urovni T1, ale v uplne jine kategorii..
leda, ze bys chtel i v PVP napr. s warem tankovat.. nebo se shamanem vylucne healovat..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

DarkFace
Junior Member

700 Posts

Posted - 04/09/2006 :  16:24:14  Show Profile  Visit DarkFace's Homepage  Send DarkFace an ICQ Message Send DarkFace a Private Message  Reply with Quote
Kormokk? alebo tak nejak (ogre v Schole) mi prisiel priblizne rovnako tazky ako Valathalak ;(

"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 04/09/2006 :  16:28:33  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG
modry rankovy set je mozna kvalitativne na urovni T1, ale v uplne jine kategorii..
leda, ze bys chtel i v PVP napr. s warem tankovat.. nebo se shamanem vylucne healovat..

To si pletes asi porovnani T0.5 vs T1. Rank 10 equip (alespon warrovskej) nema kripl combo +def+hit a dalsi sracky. R10 ma jenom crit, hit, sta a str. Nektery kousky jsou velmi pekne vybalancovany.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 04/09/2006 :  16:32:43  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

quote:
Originally posted by JerzeeG
T1 si nasadit leda v pripade, ze bys chtel i v PVP napr. s warem tankovat.. nebo se shamanem vylucne healovat..

To si pletes asi porovnani T0.5 vs T1. Rank 10 equip (alespon warrovskej) nema kripl combo +def+hit a dalsi sracky. R10 ma jenom crit, hit, sta a str. Nektery kousky jsou velmi pekne vybalancovany.

fixed, aby bylo zrejme, jak jsem to myslel

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 04/09/2006 16:34:29
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 04/09/2006 :  16:51:13  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
Imo je to slušně navržené pro partu co umí hrát a je na to adekvátně (top modro nebo low purple) vybavená s tím, že na to použije consumables - bude mít tubbery/night dragony, poty, před fightem na sebe naháže poty. Jenže ti co to dělaj se na poty vybodnou a radši si seženou full epic partu a uzergují to.

Mám sice u alta nějaké části pvp setu ale uvažuju že bych to přece jen zkusil, ať už warem nebo althunterem, už jen proto že by to byla jedna z věcí které jsem zatím neviděl (mimo BRD fight který byl veeery funny). Jedinej problém že se mi ani u jedné z postav nechce sbírat beaststalker/valor ;)
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 04/09/2006 :  20:31:11  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ja som mal stastie a uz mam full SC set (scholo helma na druhy pokus, kate na druhy pokus, shoulders na prvy pokus, botky na prvy pokus atd. ) cize teraz mi uz ostava len urobit tieto questy.
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 04/09/2006 :  21:01:59  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja som mal stastie a uz mam full SC set (scholo helma na druhy pokus, kate na druhy pokus, shoulders na prvy pokus, botky na prvy pokus atd. ) cize teraz mi uz ostava len urobit tieto questy.

darkmantle vypada krasne :)
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 05/09/2006 :  03:21:33  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Jj, to je tiez fakt. Uz mi ostava len ten posledny quest, ako myslim na hrud a hlavu .... ksakru
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 05/09/2006 :  03:43:28  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jj, to je tiez fakt. Uz mi ostava len ten posledny quest, ako myslim na hrud a hlavu .... ksakru

totez :p ale money na flasku nejsou :)

Go to Top of Page

Zumbi
Starting Member

29 Posts

Posted - 05/09/2006 :  08:54:46  Show Profile Send Zumbi a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jsem na tom podobne, uz mi chybi jen jedna cast Valthalakova amuletu a pujde se vyvolat. Docela me prekvapilo, jak to tady ctu, kolik se tim Q zabyva(lo) lidi, protoze dle meho opravdu nema zadnou jinou, nez sberatelskou hodnotu.

PS: na tu flasku taky budu muset nekde nakrast

Edited by - Zumbi on 05/09/2006 08:56:20
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 05/09/2006 :  09:06:22  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zumbi
... protoze dle meho opravdu nema zadnou jinou, nez sberatelskou hodnotu.

Možnost vidět něco co jsi ještě neviděl? Aneb "další" boss encounter který nevypadá jako MCčkovské "udrž MT a nějak to zergni"? ;) Počkat, vlastně kdy jsem byl v tom BRD, ten člověk co to udělal může zopáknout všecky encountery tak jak kdyby to dělal znova? Tak to bych přece jen zkusil, měl jsem osypky z těch nákladů ;)

Edited by - Rakhen on 05/09/2006 09:27:25
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 05/09/2006 :  09:30:41  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jsem na tom podobne, uz mi chybi jen jedna cast Valthalakova amuletu a pujde se vyvolat. Docela me prekvapilo, jak to tady ctu, kolik se tim Q zabyva(lo) lidi, protoze dle meho opravdu nema zadnou jinou, nez sberatelskou hodnotu.

PS: na tu flasku taky budu muset nekde nakrast

mno ja to delal kvuli tem botam na +stealth :) v dobe kdyz sem to delal este nebyli info o tech z gothika a byli to jediny boty s +8 stealth ( ostatni meli horsi staty a jen +5 )

Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 05/09/2006 :  10:01:48  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

quote:

Možnost vidět něco co jsi ještě neviděl? Aneb "další" boss encounter který nevypadá jako MCčkovské "udrž MT a nějak to zergni"? ;) Počkat, vlastně kdy jsem byl v tom BRD, ten člověk co to udělal může zopáknout všecky encountery tak jak kdyby to dělal znova? Tak to bych přece jen zkusil, měl jsem osypky z těch nákladů ;)

jestli mluvite o tom fightu o kterym si myslim, ze mluvite tak jsme to dali na 2. nebo 3. pokus naprostym zergem jak vysitym ;-) ale je pravda, ze war se nepokousel tankovat :-D spis me to prislo ze jsme s blainem hrali takovej healerskej pingpong...

no mmo
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 05/09/2006 :  10:16:04  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

jestli mluvite o tom fightu o kterym si myslim, ze mluvite tak jsme to dali na 2. nebo 3. pokus naprostym zergem jak vysitym ;-) ale je pravda, ze war se nepokousel tankovat :-D spis me to prislo ze jsme s blainem hrali takovej healerskej pingpong...

no ono se to taky tankovat neda...
Je to simulace PvP fajtu s NPCkama (lol )...tzn moby utoci na healery, stunujou castery, disarm roguny/warry atd....Naprostej zerg assist funguje na tenhle fajt v BRD best

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Zumbi
Starting Member

29 Posts

Posted - 05/09/2006 :  10:42:09  Show Profile Send Zumbi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rakhen

quote:

Možnost vidět něco co jsi ještě neviděl? Aneb "další" boss encounter který nevypadá jako MCčkovské "udrž MT a nějak to zergni"? ;)

Tak samozrejme, ja ten Q zacal delat kdyz jsme jako guilda potrebovali co nej equip, pak kdyz se to nekam dotahlo, prece nezahodim tech nekolik stovek G, casu apod. A urcite ne kazdy vi, ze ve Scholu je nejaky Kromok, v DM Isalien, Mor Grayhoof v LBRS, Jarien a Sothos ve Stratu. Nemluve o Valthalakovi... tech dvou NPC pred portem do UBRS a Stratholmu... ostrov u Hillsbrad. Jsem se trochu na zacatku nestastne vyjadril, ale prave vice takovych Q mi tady chybi nebo o nich nevim. Ten set je jen tresinka na dortu. Kolik lidi na servru ma komplet T0,5 nebo treba item z Valthalaka (ne ze by byli nejak kvalitni) ale jsou spise raritni (sberatelske). Abych pravdu rekl, myslim ze az ten Q udelam, budu vedet ze mam neco, co ne kdejaky "hejpockej".
Go to Top of Page

Zumbi
Starting Member

29 Posts

Posted - 06/09/2006 :  08:39:08  Show Profile Send Zumbi a Private Message  Reply with Quote
Vcera jsme plnili dalsi cast tohoto Q a zavedl nas na ostrov Alcaz v Dustwallow. Nasli jsme tam jedno NPC, nejaky doktor Weavil(63+). Byli jsme jenom tri, tak jsme ho nezkouseli zabit, ale podival jsem se na Allakhazam a tam pisou, ze je potreba min 16lidi na kill. To me docela prekvapilo vzhledem k tomu, ze na nej neni zadny Q a nedava zadny loot. Teda dava jen dve knihy, Diary of Weavil a Draconic for Dummies. Jak jsem se docetl, byli potrebne k otevirani bran AQ. Nicmene bych se chtel zeptat jestli jsou jeste k necemu jinemu a taky kam se podel kral SW z tech stok pod vesnici.
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 06/09/2006 :  11:04:11  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vcera jsme plnili dalsi cast tohoto Q a zavedl nas na ostrov Alcaz v Dustwallow. Nasli jsme tam jedno NPC, nejaky doktor Weavil(63+). Byli jsme jenom tri, tak jsme ho nezkouseli zabit, ale podival jsem se na Allakhazam a tam pisou, ze je potreba min 16lidi na kill. To me docela prekvapilo vzhledem k tomu, ze na nej neni zadny Q a nedava zadny loot. Teda dava jen dve knihy, Diary of Weavil a Draconic for Dummies. Jak jsem se docetl, byli potrebne k otevirani bran AQ. Nicmene bych se chtel zeptat jestli jsou jeste k necemu jinemu a taky kam se podel kral SW z tech stok pod vesnici.

Ty knihy jsou obecne potreba na quest chain po odevzdani hlavy bloodlorda v silithusu... ten quest vede jak k otevreni AQ(ted uz na nic),tak k nekolika peknym itemkum

btw:na toho doktora to chce 15+ dobre vybavenejch lidi

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,16 seconds. on eygor Snitz Forums 2000