Jde mi ciste o lv build s moznosti by alespon trochu uzitecna i bg.
EDIT: Jinak jeste doplnuji ,ze jedu Sword / sword a nebo sword/ dagger . ZAlezi podle toho co najdu ;P
Prvni je takovej dost zvlastni a prapodivny, kdyz uz tak bych se klonil k druhymu coz je zhruba klasika combat sw build. S tim se da celkem slusne vyzit i v BG, i kdyz kudla je proste kudla, to se neda nic delat .
Mozete mi poradit, co znamena, alebo co mi pridava Extra Attack u talentu sword spec? Som sword combat rogue ale chcem spectnut na dyky ale stale s combat stromom, takze dagger spec(5% do critu) miesto sword spec(extra attack), bude dmg rovnaka? alebo jaky je v tom rozdiel?
Mozete mi poradit, co znamena, alebo co mi pridava Extra Attack u talentu sword spec? Som sword combat rogue ale chcem spectnut na dyky ale stale s combat stromom, takze dagger spec(5% do critu) miesto sword spec(extra attack), bude dmg rovnaka? alebo jaky je v tom rozdiel?
rozdil je v tom ze extra attack muze critnout (udelas tak vetsi dmg) ale nevim jestli a kolik mas crit bonus
na 100 ran mas pri sword specu 5 ran navic na 100 ran mas pri dager specu 5 critu navic
sword specka u rogua by mela mit vic procent na extra attack nez u warra, aby se to vyrovnalo, war z bilyho hitu profituje 2x - jednou ze da dmg na vic, podruhy, ze za tu dmg na vic ziska hromadu rage, kterou zase prevede na dalsi dmg
sword specka u rogua by mela mit vic procent na extra attack nez u warra, aby se to vyrovnalo, war z bilyho hitu profituje 2x - jednou ze da dmg na vic, podruhy, ze za tu dmg na vic ziska hromadu rage, kterou zase prevede na dalsi dmg
jenze to je uz princip warra cim vic dmg, tim vic rage a cim vic rage tim vic dmg s tim holt nic neudelas
Osobne si myslim, ze treba ty specky by se klidne mohli jmenovat jinak, kdyz uz kazda dela neco jineho. Jo a jeste poznamka k Mefistovi: Nejak jsem si nevsiml, ze by SW specka resetovala swing zbrane u warra (totez Hand of Justice)
ale kdyz budes mit sword 3,8 speed tak se ti muze stat taky treba tohleto
bilej swing>3 sec nic>hamstring>proc sword spec>dodged/parried>reset swingu a cekani dalsich 3,8 sekund na swing ( v tomhle pripade bys prakticky vzato ztratil dmg )
"The time for desperation is upon us. Let's play."
OT k warrum: opravdu muze ted SW specka procnout jen z white hitu? Protoze jestli jo, tak mi to prijde jako hustej nerf do pvp (nebo spise nevhodne do pvp). Kdyz si vemu SW specku tak se defakto gimpuju na crit, ap, HP - coz se da prezit pokud by to bylo 5% ze vsech utoku, takhle mi tech 5% neprijde jako boost, to radeji vemu +crit spec s tim ze si muzu o to vic dat AP a HP do pvp a vim, ze kdyz se dostanu k rane tak to critne a bude to bolet
mno ono kdyby neprocoval ze specek tak by bylo vcelku fuk ze resetuje swing protoze to vyhodnoceni by neprobehlo nikdy behem toho swingu ale dycky ihned po bily rane :)
"The time for desperation is upon us. Let's play."
Kde jsem vrazil body do vsech 3 vetvi, takze jsem se nedostal moc hluboko.. ale zase jsem mel par uzitecnych talentu z hornich vetvi talentoveho stromu ..
Hm a kdyby Vas napadl nejaky oblibeny addon, nevadilo by to :)
Kde jsem vrazil body do vsech 3 vetvi, takze jsem se nedostal moc hluboko.. ale zase jsem mel par uzitecnych talentu z hornich vetvi talentoveho stromu ..
Hm a kdyby Vas napadl nejaky oblibeny addon, nevadilo by to :)
Vzhledem k tomu ze tam mas Backstab tipuju na daggery, na coz ti tam docela chybi Oportunity. +20% je fakt hodne takze bych vymenil za jeden z improve stealthu. Zepredu to s daggerama fakt nedas . Jinak taky sem jednu chvili jel hodne prez improve cooldowny ale nakonec musim rict ze klasika dagger build je asi nej.
Mohl by mi nekdo poradit, na co jaký build, respektive zbraň, je dobrý? Chápu systém 21/8/22 a ?/31? (pvp-pve), ale chtěl bych vědět, na co se víc hodí daggery a na co sword (fist), resp. co kde mívá větší efektivnost. Jde mi hlavně o PvE.
Mohl by mi nekdo poradit, na co jaký build, respektive zbraň, je dobrý? Chápu systém 21/8/22 a ?/31? (pvp-pve), ale chtěl bych vědět, na co se víc hodí daggery a na co sword (fist), resp. co kde mívá větší efektivnost. Jde mi hlavně o PvE.
L2P
Demence... můžeš si tam rovnou napsat +1. Udivuje mě ochota a "smysl pro humor" některých lidí.
L2P
Demence... můžeš si tam rovnou napsat +1. Udivuje mě ochota a "smysl pro humor" některých lidí.
no vis jak.. jaky dotaz, takova odpoved..
a jestli jsi i tomu shamanovi rozumel tak, jako ted roguovi, tak tvoje delani ramen ve vedlejsim topicu dostava jeste dalsi rozmer..
hele a proc se nepodivas na eu nebo us wow forum do sekce "rogue"? tam najdes vsechny mozny buildy, rady atp.
hele a proc se nepodivas na eu nebo us wow forum do sekce "rogue"? tam najdes vsechny mozny buildy, rady atp.
No od toho ale tohle forum je, ne? Me zajimaji proste rozdily mezi daggery a swordy co se tyce uziti v PvE.
quote:Originally posted by JerzeeG
no vis jak.. jaky dotaz, takova odpoved..
a jestli jsi i tomu shamanovi rozumel tak, jako ted roguovi, tak tvoje delani ramen ve vedlejsim topicu dostava jeste dalsi rozmer..
Jerzee, shamanovi rozumim diky hrani toho classu prez pul druheho roku, to neznamena ze rozumim vsem ostatnim classum, resp. altum ktere hraji jen kratkou dobu. Rozhodne nechapu to "jaky dotaz, takova odpoved", to že se zeptam, leč noobsky, tak zcela vážně na rogunu, to ma neco spolecneho s odpovedí uč se hrát?
pve -combat buildy dagger/sword/fist pvp -SF dagger, Sword/mace/fist -Hemobuild/combatbuild kazdopadne tvoja otazka bola napisana tak ako keby si si rogunu kupil takze L2Pa pokial si si ju leveloval a nevies tieto veci tak to lol. a samozrejme skus si precitat treba 2-3stranky dozadu v tomto topiku, kde sa podobne veci riesili.
pve -combat buildy dagger/sword/fist pvp -SF dagger, Sword/mace/fist -Hemobuild/combatbuild kazdopadne tvoja otazka bola napisana tak ako keby si si rogunu kupil takze L2Pa pokial si si ju leveloval a nevies tieto veci tak to lol. a samozrejme skus si precitat treba 2-3stranky dozadu v tomto topiku, kde sa podobne veci riesili.
No me slo hlavne o to, zda se vice vyplati pouzivat v combat buildu dagger nebo sword(fist), fakt ze sem byl liny listovat a hledat to... kadopadne diky za tentokrat normalni odpoved
No od toho ale tohle forum je, ne? Me zajimaji proste rozdily mezi daggery a swordy co se tyce uziti v PvE.
[quote]
no podivej muzes se na takove trivialni veci ptat tady, a dostanes blbe odpovedi viz nahore. a nebo kouknes na ofiko eu forum, kde uz mas vsechno napsane a vysvetlene, staci si to jen precist a nemusis se uz na nic ptat. asi tak
Víte co nechápu proč ti priesti proti těm zlodějům mají tendence furt kamsi utíkat do jakéhosi bláznivého tanečku:o)Stojím na místě a dám mu tak okoštovat stínovčácké magie,že na to dosmrti nezapomene:o)
Víte co nechápu proč ti priesti proti těm zlodějům mají tendence furt kamsi utíkat do jakéhosi bláznivého tanečku:o)Stojím na místě a dám mu tak okoštovat stínovčácké magie,že na to dosmrti nezapomene:o)
Mno cece, asi proto ze jak uz je roug u tebe tak je to pro prista opravdu (ale opravdu) velmi spatne ...
Ono kdyz to clovek veme kolem a kolem tak v blaznivem tanecku utikaji vsichni krom wara a jak se rika "kdo utece ten vyhraje" .
A kam jako utéct?Mě to pořád není jasné když na tobě visí kripl poison to je ta výhoda poskytovat záda pro backstab o pár metrů dál:o)Tak to hraju asi jediný jinak:oMáš pravdu je to špatné protože za pár vteřin pan kudlička umře:o)V tom videu jsem nezahlédl jediný black out,to procuje jenom mě?Nebo ti priesti neumí hrát?
Mě se líbilo jak když "dával" ty dva warriory se sulfurasem mu na portrétu vyskakovalo "dodge, dodge, dodge" - a nic... Důležitý je zřejmě pečlivý výběr soubojů (a soupeřů..).
Mě se líbilo jak když "dával" ty dva warriory se sulfurasem mu na portrétu vyskakovalo "dodge, dodge, dodge" - a nic... Důležitý je zřejmě pečlivý výběr soubojů (a soupeřů..).
Sice jsem to nevidel, ale ja vzdycky myslel ze takove evasion je od toho aby bylo na ikonce dodč dodč dodč
Sice jsem to nevidel, ale ja vzdycky myslel ze takove evasion je od toho aby bylo na ikonce dodč dodč dodč
Ale každý pořádný warr ti po takovém dodge švihne Overpower. A se zbraní jenž drží ti dva v prackách, by těch overpowerů moc neustál.
To je fakt +5 dmg rovnaky dobry ako crus alebo lepsi ako 15 agi ?
15agi na MH neni pro pve, crusader a +5dmg jsou zhruba na stejno co se vyslednyho dps tyka. Na US rogue forech to bylo vsechno spocitany, ale uz to tam neni (resp sem to nehledal, mozna to tam je nekde zahrabany :)
"My only dream is to destroy the nightmares of others."
To je fakt +5 dmg rovnaky dobry ako crus alebo lepsi ako 15 agi ?
15agi na MH neni pro pve, crusader a +5dmg jsou zhruba na stejno co se vyslednyho dps tyka. Na US rogue forech to bylo vsechno spocitany, ale uz to tam neni (resp sem to nehledal, mozna to tam je nekde zahrabany :)
mno ani ne
crusader je lepsi pve enchant a hodnota +5 dmg se rapidne snizuje v raid environmentu
ono imo kdyz jedes ciste raidy tak ani dual +15 agi neni spatny bo je to jedinej enchant kterej se ti stackuje s buffama zkratka 0,5% dmg navic