Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Vanguard
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 17

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 24/08/2006 :  16:59:31  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
ale defky meli ruzi vytetovanou na prirozeni ne ? :) aspon podle sapkowskeho

jinak grafika z tech screenshotu mi pripomina eq1

lastfm

Edited by - Rashaverak on 24/08/2006 17:02:42
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 24/08/2006 :  18:45:13  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

ale defky meli ruzi vytetovanou na prirozeni ne ? :) aspon podle sapkowskeho

jinak grafika z tech screenshotu mi pripomina eq1

Eq1 to podobne rozhodne neni. Opravdu to vypada jako EQ2. Doufam, ale ze to neni jen mlaceni mobu do zemdleni? Nebo jo?
Go to Top of Page

hRoch
Moderator

360 Posts

Posted - 25/08/2006 :  00:06:30  Show Profile  Visit hRoch's Homepage Send hRoch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Takže včera jsem to konečně dotáhnul, zapnul, zahrál a zase odinstaloval. Ta hra mi vůbec ni neříká. Pro mě osobně naprosto postrádá jakoukoli atmosféru. Krajina opravdu vypadá tak pustě a prázdně jako na screenshotech a animace postav je skutečně tak strnulá jako na videích. Celou dobu sem měl pocit, že hraju něco co už sem hrál, jen s jinou grafikou.

Krajina se casem doplni contentem, do vydani je jeste dost casu a hodne toho jeste stihnou pridat. Animace postav se predelava, to uz jsem psal vicekrat.
Tenhle pocit "nic nerikani" sem mel presne pred rokem, kdyz sem spustil betu1 a rikal sem si wtf, cekal jsem to jiny. Na jare jsem to pustil znova a rikam si, ze se podivam, jak na tom zapracovali a dam tomu sanci. Ze zacatku nic moc, ale postupem casu se mi to zacinalo libit a s tim prisla i sama hratelnost, kterou jsem chytil treba u WoWu hned na zacatku, zato me ale o to driv opustila.
VG si nehraje na nic novyho, jen vzal dobry napady, jiz odzkouseny prvky z jinejch mmo her a dal je dohromady + neco si pridal z vlasnich napadu viz napr. variabilita classu nebo diplomacie. VG je beh na dlouho trat a bavi vic, cim vic se hraje. Mel jsem max lvl jen 35 z 50, takze nemuzu soudit dal. Vzpomente si, v ktery hre naposled ste napr. meli player housing v jiny podobe nez je instancni system? Kdy naposled ste staveli se svymi spoluhraci svoje vlastni mesta? Kdy ste se plavili po more na svy lodi? Kdy ste hrali hru, ktera nemela instance? Aj. Cim vic hraju VG, tim vic objevuju jeho moznosti, tot muj nazor.

DAoC, AC2, SWG, WoW, EQ2, VG, AO, Rift, SWToR, GW2, WildStar.
Go to Top of Page

hRoch
Moderator

360 Posts

Posted - 25/08/2006 :  00:18:06  Show Profile  Visit hRoch's Homepage Send hRoch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milan
Eq1 to podobne rozhodne neni. Opravdu to vypada jako EQ2. Doufam, ale ze to neni jen mlaceni mobu do zemdleni? Nebo jo?

O VG se ve hre a na beta forech mluvi spis jako o EQ2 a jak melo vypadat nez jako o EQ3 (k tomu se hlasim i ja, jelikoz me EQ2 zklamalo). A co se tyka mlaceni mobu, co si budem povidat, vetsina her je o mlaceni mobu/lidi + & craft/questy. Questy, craft, diplomacie, hracsky mesta + lode, 3 velky kontinenty, (raidy, pvp <- bude) a buhvi co jeste je docela solidni zaklad, aby to nebylo jen o mlaceni mobu.

Go to Top of Page

hRoch
Moderator

360 Posts

Posted - 25/08/2006 :  00:23:27  Show Profile  Visit hRoch's Homepage Send hRoch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Reyden

to UI vypada docela pekne ... je by me zajimalo co za povolani ma ve znaku ruzi ... :)

Blood Mage. Velmi zajimavej healer.

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 25/08/2006 :  04:37:10  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
hmm mne prave zklamava ta grafika ze screnu a videi je to hodne podobne eq2 ktere se mi moc nelibi napriklad u postavicek /krajina je fajn, to jo/. Hlavne se bojim krvavejch naroku, mne eq2 bezi ok, ale kamosum moc ne a hra je bez kamaradu o nicem..

Jinak copak tam v bete nejsou questy? nejde tam jiz housing? lode? mounty? ze rikas ze je to obsahove prazdne? (a ja doufam ze uz tam jsou, protoze uz jsem zazil mnoho mmorpg kde vsecko nechavali az na konec a potom to nebylo ani ve full).

btw dostali se te do bety skrz registracku na fore..nebo uz se proudilo to CGM?

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Edited by - Rodier on 25/08/2006 04:43:23
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 25/08/2006 :  07:56:26  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Atronach

Tak uz patchuju

hehe :) tak přeju hodně trpělivosti :))

Tak ve 3:00am se to dotahalo - celkem 21GB dat.

Slusna porce

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 25/08/2006 :  09:44:32  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
ve VG nejsou zadne instance ? tusim ze jsem cetl ze tam v omezene mire byt maji

lastfm
Go to Top of Page

Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 25/08/2006 :  11:43:29  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier
Jinak copak tam v bete nejsou questy? nejde tam jiz housing? lode? mounty? ze rikas ze je to obsahove prazdne? (a ja doufam ze uz tam jsou, protoze uz jsem zazil mnoho mmorpg kde vsecko nechavali az na konec a potom to nebylo ani ve full).

A ja zase zazil betu, kde 3 dny pred vydanim hry jeste nebyl ve hre vubec zabudovan jeden realm. Tudiz chybelo uplne vse a v den vydani hrabezele paradne odladena a do dneska tvrdim ze to byla hra bez jedineho zavazneho bugu po vydani.

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 25/08/2006 :  14:35:16  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
co to bylo za hru ? sachy ? a ten novej realm byla 3d verze ? :)

mam tuseni ze asi mluvis o daocu ?

lastfm
Go to Top of Page

potok
Starting Member

13 Posts

Posted - 26/08/2006 :  14:27:15  Show Profile  Send potok an ICQ Message Send potok a Private Message  Reply with Quote
http://mmog.onlinewelten.com/index.php?showfile=1&fid=389&p=downloads&area=1&categ=54#contentbox
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 27/08/2006 :  00:31:19  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
z toho videa na me grafika nepusobi tak tragicky jak jste ji tu popisovali

lastfm
Go to Top of Page

Aenstrius
New Member

101 Posts

Posted - 27/08/2006 :  01:59:46  Show Profile  Send Aenstrius an ICQ Message Send Aenstrius a Private Message  Reply with Quote
No, bohuzial na mojej starej GF 6600 ta grafika posobi az prilis tragicky. Ako tak hratelne to je na Very Low nastaveni, kde to vyzera naozaj biedne. A aj to len do tej doby, nez sa pozriem niekam do korun stromov, a potom uz tak biedne fps (~15-20) ide este nizsie.

Nestalo sa niekomu, kto ma tiez podobnu kartu, ze by miesto textury na zemi mal len ciernu plochu? Ale nie vsade, len napriklad most a podobne. A to aj ked nastavim vyssie graficke nastavenia. Asi ich o tom informujem, ked mi spravia pristup do beta fora.

Kazdopadne ked bude skladom, tak si kupim teraz niekedy ATI X1900XT, a potom odskusam, ako sa to da hrat a ako to naozaj vyzera.
Go to Top of Page

hRoch
Moderator

360 Posts

Posted - 27/08/2006 :  12:14:38  Show Profile  Visit hRoch's Homepage Send hRoch a Private Message  Reply with Quote
  • Temple Series Gameplay Screenshots
  • http://www.vanguardsoh.com/forums/showthread.php?t=68149&page=3

Go to Top of Page

VT
    Moderator

4191 Posts

Posted - 27/08/2006 :  12:38:29  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
    Kdybych nevedel, ze jsou to ss z Vanguardu, odprisahnul bych, ze koukam na EQ2 ...

napr. (i ten kun ..):
    http://www.bradmcquaid.com/ofHigh1920Temple6.jpg
    Go to Top of Page

Kuzmik
    Ganja farmer

1328 Posts

Posted - 27/08/2006 :  12:48:26  Show Profile  Send Kuzmik an ICQ Message Send Kuzmik a Private Message  Reply with Quote
    quote:
    Originally posted by Rashaverak
    mam tuseni ze asi mluvis o daocu ?

A to tuseni mas spravne

"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!"
    Go to Top of Page

Gabriel
    Moderator

2156 Posts

Posted - 27/08/2006 :  13:25:07  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
    quote:
    Originally posted by Van Tassel

Kdybych nevedel, ze jsou to ss z Vanguardu, odprisahnul bych, ze koukam na EQ2 ...

napr. (i ten kun ..):
    http://www.bradmcquaid.com/ofHigh1920Temple6.jpg

Jojo, je to děs. Nějak té hře vůbec nevěřím :(
    Go to Top of Page

Atronach
    Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 27/08/2006 :  13:32:51  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
    Kdyby mel nekdo naladu na spoelcnou zabavu, tak jsem ve hre jako Xeen - Sorcerer

Go to Top of Page

Gabriel
    Moderator

2156 Posts

Posted - 27/08/2006 :  14:41:49  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
    quote:

Kdyby mel nekdo naladu na spoelcnou zabavu, tak jsem ve hre jako Xeen - Sorcerer

Attro, zkus popsat nějaké své pocity ze hry pls.

Edited by - Gabriel on 27/08/2006 14:42:02
    Go to Top of Page

Atronach
    Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 27/08/2006 :  16:39:39  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
    quote:
    Originally posted by Gabriel
    Attro, zkus popsat nějaké své pocity ze hry pls.
    Na nejake vetsi hodnoceni je brzo. Mam jen Sorcerera/artificiana lvl6/6

Mozna par bodu co me bereou / neberou.

Craft - zatim malo receptu ale rekl bych ze (pro me) velmi zabavny - omezene mnozstvi 'akcnch bodu' nuti cloveka taktizovat zvlaste u produktu kde se kvalita vytahuje nahoru v ranne casti craftu (nemusi zbyt bodiky na dokonceni . Interface je dost prehledny, skilu rozumne mnozstvi ze to clovek dokaze sledovat. Casem lze kazdy problem (co jsem potkal) resit nekolika zpusoby podle skillu - za hodne akcnich bodu nebo za min a za nejakou pomocnou surovinu nebo za hodne surovin a velmi malo bodu. Jinak receno - vysledem 'A' klvalita da hodne prace, neni to ani nahodou jiste a muze to stat hodne penez. Zkratka IMO craft jaky ma byt.

Tezba - ta se mi zatim da velmi zabavna. Je to jako boj. Na tezbu je omezeny cas, s rostoucima skillama roste mnozstvi 'fint', buffu atp. Kazdy tezebni utvar (proste hrouda, sutr, strom rostlina atd..) ma svoje HP (rikaj tomu struktura). Kazdym kopnutim (seknutim...) uberu strukturu a neco malo natezim. Muzu si vybirat mezi rychlou tezbou s velkym poklesem struktury, nebo pomalejsi ale vynosnejsi. Plus bufy na to kolik toho vytezim, countery efektu pri tezbe, proste trosku jako craft v EQ2, ale fakt jen trosku. Samozrejme lepsi suroviny lze tezit az doskilujes na odpovidajici lvl.

Dulezita vec je fixnuti rustu skillu nebo jejich 'zpetny odkup' - pokud se rozhodnu casem, ze mi sekani dreva nevyhovuje muzu zacit delat jeco jineho a pokud nemam v poolu skillpoiny tak se tyto odpocitavaji tam, kde to povolim (v ramci craftu nebo v ramci tezby)
    Moc pekne.

Boj - zatim jsem jel pouze solo abych si to osahal atp. Vcelku prijemny interface, Popisy kouzel zatim nic moc, na UI zadne timery u buffu, zadny timer u rootu. Ba dokonce ani neni treba videt root nijak vizuelne na ikone moba. Kouzla je nutne kupovat u trenera, zatim to je kazde 2 nebo 3 lvl a cena leze nahoru Kazdy lvl jsem zatim dostal 1 az 3 kouzla. Na pozdejsich lvl se nektera objevuji v silnejsi verzi a nektera nova (Fireball I, II, II, IV ...). Hromada veci zatim neni zrejme jeste uplne implementovana (viz treba v combat okne vypis casting timer delayed - hit DEBUG nebo tak nejak.). Castit lze za pohybu ale u cilenych kouzel je potreba byt otoceny na moba (pisu to jen projistotu aby nekdo nemyslel ze bude utikat a smazit firabally ). Kazdy spell ma individualni timer, vetsina jich je ale steny cas az na par celkem silnych, ty ho maji pochopitelne delsi. Pro kouzleni se pouziva power, nektera kouzla berou i staminu.

Ted obecne. Portal k bind mistu ma timer asi 20-30minut. Po smrti te to vyhodi u nejblizsiho oltare. Do lvl7 neni postih na nic.

Hra je v bete, takze urcite hromady debug kodu, takze nasledujici veci se dozajista zlepsi.
    U husteji obsazenych 'zon' jsou lagy az 2sec (nejvic co jsem videl). I v prazdnych zonach to obcas neuveritelne skubne (jako kdyz si wokna reknou ted odsvapuju na HD 10mb. Grafika je neuveritelne rozezrana. Pro srovnani - grafika v EQ2 na medium, vypada stejne ve VG pri nastaveni +- o 2 stupinky niz. To plati i pro rychlost. Neni nic zvlastniho ze mam 1FPS (porad mam FX51, 2GB ram a 6800GS). Animace postavy je v behu uchazejici, kdyz plave je to hruza, v boji taky ujde. UI bude chtit radne prekopat, moc mi rozlozeni oken nesedi. Krom chat okna nelze zadne resizovat, coz mi trochu u nekterych vadi. System chat oken je defakto stejny jako v EQ2. Obcas zustavaji na obrazovce predmety z batohu zvlaste pri craftu. Obcas to tvrdi ze mam plny batoh i kdyz tomu tak neni. Hra je narocnejsi na orientaci, protoze tam nejsou zadne podrobnejsi mapy. Takze si clovek musi casto rikat 'sakra kde ze je ten kseft s prstenama? a podobne . Popis questu obsahuje rewardy stejne jako v EQ2. Je mozne delat craft tasky, kde dostavu veskery material a pouze craftim (materialy na reseni problemu si ale musim koupit)

Umyslne jsem nezminil Diplomacii, protoze v te zatim hodne tapu. Je to v podstate slovni 'prestrelka' pricemz kazdy postoj nebo info ktery vyjadrim generuje me i souperi body ve 4 kategoriich. A pouze z techto bodu 'zivim' sve dalsi odpovedi (ktere maji take timery, takze nelze smazit porad dokola stejnou odpoved'. Podle toho jak moje volba u toho koho ukecavam zabere se naklani rucka presvedceni a kazde kolo - pokud ji mam na sve strane snizi se pocet bodu nutnych k presvedceni na moji stranu. Fakt jsem na to nemel moc casu.

To je snad vse.

Go to Top of Page

hRoch
    Moderator

360 Posts

Posted - 27/08/2006 :  20:07:49  Show Profile  Visit hRoch's Homepage Send hRoch a Private Message  Reply with Quote
    Craft - uz ho 2x predelali a je porad lepsi a lepsi. Jen bych doplnil, ze tezba je vyhodnejsi stejne jako combat ve skupine a jsou na to primo i group specky. Dale konecne bude pridavani "dusts" do itemu, kterymi crafter aktivne ovlivni staty/efekty itemu, pote nasledna experimentace (ma byt az po vydani) a inspiration system (at uz to bude cokoliv ;))

Animace - jsou lame, uz aby je predelali...

Boj - sorcerer je klasickej class, takze i tady nic unikatniho (nuke, buffy/debuffy, cc - ale mel jsem jenom sorc na 20lvlu, takze nemuzu soudit dal), classa jako napr. Blood Mage, ktery vyuziva svuj vlastni HP pool k healovani je dost zajimava a pri hrani to chce i trochu myslet , dale Monk, Psionicist, Bard nebo Disciple jsou taky zajimavy, uvidime co prinese Inquisitor. Combat taky neni dokoncenej, chybi implementace veci jako napr. parry, rescues, active melee reactions

HW naroky - mel si videt predchozi betu ;) 10-20 FPS prumerne na medium detaily, sice je to ted pomaly pro mainstream, ale vubec bych se toho nebal, oproti b2 je videt velkej pokrok a to nejen v poladeni HW narocnosti a jeste bude dost optimalizaci, takze v retailu to pojede mnohem lip

Diplomacie - je uplne jina nez v b2, testovat by se mela jen v BC a jeste na jednom miste ;), takze sem se k tomu taky moc nedostal, ale je rozhodne komplexnejsi a zajimavejsi nez v predchozi fazi bety

BETA, BETA, BETA, RETAIL je jeste daleko...

Go to Top of Page

Atronach
    Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 27/08/2006 :  20:37:04  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
    quote:
    Originally posted by hRoch
    ze tezba je vyhodnejsi stejne jako combat ve skupine a jsou na to primo i group specky.
    Ano, neco jsem uz postrehl, na to prijde rec pozdeji. Zatim hltam solo info :)

quote:
    Boj - sorcerer je klasickej class
    Inquisitor. Combat taky neni dokoncenej, chybi implementace veci jako napr. parry, rescues, active melee reactions
    Jeste jsem lehce zkouknul Necro ale fakt jen jednim okem. Vypada taky zajimave. Pokud ma pozdeji perma pety ne ty lame nazacatku :)
    Jsou ve hre uz grupove reakcni specky?

quote:
    BETA, BETA, BETA, RETAIL je jeste daleko...

Jj, je tam videt celkem peknej kus prace. ALe perma 2sec lag je celkem pruda

Go to Top of Page

hRoch
    Moderator

360 Posts

Posted - 27/08/2006 :  21:25:04  Show Profile  Visit hRoch's Homepage Send hRoch a Private Message  Reply with Quote
    quote:
    Jeste jsem lehce zkouknul Necro ale fakt jen jednim okem. Vypada taky zajimave. Pokud ma pozdeji perma pety ne ty lame nazacatku :)
    Jsou ve hre uz grupove reakcni specky?

Necro muze summonovat peta z mrtvyho moba a pak ma i perma peta, kteryho vylepsuje graftama, viz popis - Masters of unlife after death, Necromancers have the power to raise undead minions from the remains of fallen opponents, hurl spears of bone at enemies, or cause the corpse of a dead enemy to explode with force or spew poison gas. Necromancers can also summon a powerful abomination that will act as a constant companion to their masters. Abominations can equip items, gain levels, and grow in power and size as their master gains increasing power.
    V b2 jeste group reakcni specky nebyly, v b3 sem jeste moc negroupoval, ale rek bych, ze taky jeste nejsou, v patch notes taky nic nebylo.
    quote:
    Jj, je tam videt celkem peknej kus prace. ALe perma 2sec lag je celkem pruda

Njn, lagy driv nebyly (malo hracu), ted jsou hlavne v newbie zonach, tak aspon maj ted dost infa a muzou odladovat. Ale zas tak hrozny to nemam, mel sem ping max. 800ms, v normal zonach tak 250.

Go to Top of Page

Atronach
    Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 28/08/2006 :  07:29:12  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
    Jeste bych mel na vsechny kdo jsou v bete.
    Mate nekdo 7800GS?
    Pokud ano jak vam to chodi??

Moje 6800GS je tezce outdated

Go to Top of Page

Cotouch
    New Member

418 Posts

Posted - 28/08/2006 :  10:24:11  Show Profile  Send Cotouch an ICQ Message Send Cotouch a Private Message  Reply with Quote
    co to má vůbec za engine? není to náhodou jen předělanej EQ2?
    protože v EQ2 byly odjakživa nvidie naprosto tragický a ati v pohodě (i když teď už je to o něco lepší)

Go to Top of Page

Rodier
    Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 28/08/2006 :  10:25:10  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
    6800GS neni outdated. Je to ta prava karta pro Unreal 2.5 Engine, ale kdyz je holt nekdo prase a neumi programovat.
    LOTR Online vypada o 1000% lepe a co jsem kdesi cetl, tak beta jede nadherne.

edit
    nevite nekdo nakej help kdyz to sosa 30kb/s ? pada to z 80 na 20 a tak.. porad ta rychlost kolisa.. linku mam 300kb/s :(

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
    Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Edited by - Rodier on 28/08/2006 16:24:59
    Go to Top of Page

spajdr
    Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 28/08/2006 :  16:54:18  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
    6800GS byla outdated už v době kdy se někdo zmínil vůbec o tom že něco takového bude v prodeji
    Jinak LOTR Online na posledních pár pics už tak hezky nevypadá, slabý nadprůměr.

Edited by - spajdr on 28/08/2006 16:54:48
    Go to Top of Page

Maleus
    Starting Member

35 Posts

Posted - 28/08/2006 :  17:36:29  Show Profile  Send Maleus an ICQ Message Send Maleus a Private Message  Reply with Quote
    Neviete je dole server VG? nejde sa pripojit pise ze uzivatelske meno a heslo nepreslo cez VG launcher, robi to ked sa skusam pripojit na server uz v hre.
    Go to Top of Page

Noe
    Moderator

2217 Posts

Posted - 28/08/2006 :  18:00:06  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
    Mám 3ghz Pentium III, 1024 RAM, agp ATI X800XT
    a jede mě to 20-30 FPS na 1280x1024 medium detaily což mě přijde v pohodě hratelný.

Jinak přijde mě, že čím jsem ve hře déle tím je to plynulejší.
    Ze začátku nebo při vstupu do nový zony mě to jede chvíli třeba jen 1-5 FPS a pomalu jdou FPS nahoru až se dostanu někam k 30 (35 jsem měl asi maximum).

Jinak s lagy problém nemám, pink mívám cca 650-800.

edit: tak dnes po patchi lagy celkem výrazný ale zase s emi zlepšil pink na cca 250

Noe

Edited by - Noe on 28/08/2006 23:57:07
    Go to Top of Page

hRoch
    Moderator

360 Posts

Posted - 28/08/2006 :  18:26:33  Show Profile  Visit hRoch's Homepage Send hRoch a Private Message  Reply with Quote
    quote:
    Originally posted by Rodier

LOTR Online vypada o 1000% lepe a co jsem kdesi cetl, tak beta jede nadherne.

LOTRO je/bude ale <>, to je snad jasny a 1000% lip fakt nevypada ;)

Go to Top of Page

hRoch
    Moderator

360 Posts

Posted - 28/08/2006 :  19:27:18  Show Profile  Visit hRoch's Homepage Send hRoch a Private Message  Reply with Quote
    quote:
    Originally posted by Maleus

Neviete je dole server VG? nejde sa pripojit pise ze uzivatelske meno a heslo nepreslo cez VG launcher, robi to ked sa skusam pripojit na server uz v hre.

Ze by server down, protoze patch? ;)

• 10 minutove video interview s Zackem Karlssonem o craftu, diplomacii, dungeonech...
  • http://www.gamona.de/video/detail/id-gc_2006_interview_168452.htm

Edited by - hRoch on 28/08/2006 23:29:50
    Go to Top of Page

Khostri
    prudič

2210 Posts

Posted - 29/08/2006 :  08:21:42  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
    Celeron 2.66 (taktuje se sam pri zatezi na 3.2), 1GB RAM, ATI 9600Pro.

Zkousel jsem to jen chvilku, ale dal jsem 1024x768. Na medium to jelo ne moc dobre - byla tam takova setrvacnost mysi asi jako kdyz jsem zkousel pustit Oblivion na high :)
    Dal jsem Low (jeste jsou tam 2 nizsi nastaveni). Zbytek jsem nechal jak byl. Je to normalne hratelne. Problemem mi prislo spis malo pameti - docela to tahalo z disku. Po chvilce, kdy to vsechno dotahlo, tak se to zlepsilo. Ale pak jsem to normalka hral bez problemu. Nevypadalo to az tak hrozne (myslim tim to low nastaveni oproti medium). Aspon me to nejak neprislo.
    Dneska zkusim po cistem restartu a vyhazim zpomalovaci blbiny ze systemu.
    Hral jsem to jen pul hodinky, protoze bylo uz po pulnoci. Ale na prvni pocit dobre.

Interface = Wow. Proste dole lista s ikonama i ty specialni hned nad ni je WoW jak vysitej. Muj obrazek s HP a manou je take WoW jak vysite. Dokonce i questy - velmi podobnej journal, pocet questu take 20, zobrazuje to splneni kazde casti zpravou uprostred obrazovky - proste typicky WoW. Inventar i character sheet take.

Grafika a design - moc jsem toho jeste neprohlednul, ale na prvni pocit je to dobre. Slysel jsem zpravy, ze je to umele a bez invence jako EQ2, ale nejak mi to neprislo (tim nechci rici, ze se mi eq2 nelibil. Jen je pravdou, ze nekdy dela "umely" dojem a vzhledem k realicnosti nekdy mene znamena vice). Nevidel jsem architekturu, jelikoz jsem zacal jako hobit, ale hobiti domecky, trava a kopce kolem je docela hezke.
    Nevim, jestli je to tim low nastaveni a jestli po zapnuti vsech "umelych" stinu, odlesku, odrazu atd to take nebude plasticke, ale pro me zatim dobre.

V mem nastaveni na mem stroji bez specialniho ladeni se spustenym uTorrentem a Firefoxem v pozadi to jelo vcelku bez problemu, nemel jsem zadny pad ani jiny problem. Tu a tam se objevuji jeste nekompletni texty v popiskac.
    Trochu mi vadila mapa - ne, ze bych extra potreboval podrobnou mapu, jenze je tam pouze mapa casti kontinentu a je alespon z meho pohledu s moc velkym meritkem. Chtelo by to mit moznost alespon trosku zoomovat.

Jestli interface, journal atp. vypada jako WoW, zbytek vypada jako eq2 :) generovani charu, login, target ring, atp. Je to proste mix obojiho. Sice jsem si hned po zapnuti rikal, jestli to nemeli zmixovat obracene (design z WoW a interface z EQ2), ale bylo to docela v pohode.
    Az to vyzkousim podrobneji, tak uvidim.

PC, PS3, iPad
    Go to Top of Page

Khostri
    prudič

2210 Posts

Posted - 30/08/2006 :  08:10:45  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
    Takžze včera jsem vypnul služby, které jsem nepotřeboval a nechal v pozadí jen mirandu. Zvětšil jsem si cache pro objekty v INI souboru. A celý večer jsem běhal bez jediného problému. Načítalo to z disku pouze když jsem se lognul. jinak to si to cachovalo docela dobře. A na low jsem neměl jediný problém s nějakou pomalostí. Alespoň v mé newbie lokaci. Prostě to fungovalo. A grafika nevypadá fakt špatně - takže HW nároků bych se až tak nebál.

PC, PS3, iPad
    Go to Top of Page

night_hawk
    New Member

315 Posts

Posted - 30/08/2006 :  09:23:52  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
    celkem hltam co tady pisete a vypada to zatim dobre...zavidim vam tu betu, na me se nejak nedostalo
    Jen piste dal, zajima me kazde info a urcite nejen me. Diky vsem...
    Go to Top of Page

Tibor
    <Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 30/08/2006 :  09:37:00  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
    Včera jsem se taky zkusil na chvilku lognout (na půjčeném účtu). Víceméně náhodně jsem si založil postavu (rogue) a udělal lvl 4. První dojem je takovej nijakej, prostě mě to hned nechytlo.
    Grafika se mi subjektivně zdá chudší než třeba v EQ2 (zkoušel jsem i max detaily). Na posuzování hry je hodně brzo, ale zatím jsem si nevšimnul ničeho kvůli čemu by měl být VG řazen do her třetí generace.
    Go to Top of Page

Atronach
    Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 30/08/2006 :  09:40:49  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
    quote:
    Originally posted by Tibor
    Na posuzování hry je hodně brzo, ale zatím jsem si nevšimnul ničeho kvůli čemu by měl být VG řazen do her třetí generace.

Zkusil jsi i craft?

Go to Top of Page

Black
    Moderator

2371 Posts

Posted - 30/08/2006 :  09:42:24  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
    Dobra zprava, prvni hra co se nelibi hned na zacatku Tiborovi

Black
    Go to Top of Page

Tibor
    <Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 30/08/2006 :  09:45:17  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
    Ne, craft jsem nezkoušel. Nejsem craftí typ.
    Jo jo Blacku, je to tak. Málokdy se stává, že nejsem ihned nadšenej pro skoro jakoukoliv novinku.
    Go to Top of Page

Atronach
    Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 30/08/2006 :  10:37:56  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
    quote:

Jo jo Blacku, je to tak. Málokdy se stává, že nejsem ihned nadšenej pro skoro jakoukoliv novinku.

Jasne nefachcenko

Ja mel z ty hry podobnej pocit prvni den. Cim dele ji zkousim, tim vic se mi libi.

Go to Top of Page

Lekarnik
    New Member

280 Posts

Posted - 30/08/2006 :  11:44:38  Show Profile  Send Lekarnik an ICQ Message Send Lekarnik a Private Message  Reply with Quote
    quote:

quote:

Jasne nefachcenko

Ja mel z ty hry podobnej pocit prvni den. Cim dele ji zkousim, tim vic se mi libi.

Slint.........Zatím co to tady čtu to vypadá hrubě...
    uuuž se těším až to budu moct zkusit takyyyy

Karotka 65 Dwarf Guardian
    LOTRO - Gilrain - Heroes of Bohemia
    Go to Top of Page

Rashaverak
    Senior Member

3722 Posts

Posted - 30/08/2006 :  12:09:17  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
    zatim z toho co vim o vanguardu tak me nejvice zaujal housing, mate s timuz nekdo zkusenosti ? btw kdyz vemete predmet z baglu a polozite na zem tak tam zustane lezet jako v uo ? batoh je delanej systemem wowka nebo eq2 na policka nebo je to spis jako v uo ?

lastfm
    Go to Top of Page

Maleus
    Starting Member

35 Posts

Posted - 30/08/2006 :  12:21:20  Show Profile  Send Maleus an ICQ Message Send Maleus a Private Message  Reply with Quote
    Rashi ne neostane, ked c hces dat vec von na zem tak sa znici, btw hrochu nepoznas nejaku dobru stranku kde je popis class a jake maji ability a pod.?

Edited by - Maleus on 30/08/2006 12:22:08
    Go to Top of Page

Tragedy
    Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 30/08/2006 :  12:28:15  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
    quote:

Rashi ne neostane, ked c hces dat vec von na zem tak sa znici, btw hrochu nepoznas nejaku dobru stranku kde je popis class a jake maji ability a pod.?

Co sem viděl housing na videu, tak předměty, zůstávají v domě normálně kde chceš. Což měl myslím Rash na mysli. Takže pokud vyhodíš předmět mimo dům, tak se zničí, ale v domě zůstane kde je.

Tragedy
    "Killing is my business...
    ...and business is good!"
    Go to Top of Page

Nat
    Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 30/08/2006 :  13:06:07  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
    quote:
    Co sem viděl housing na videu, tak předměty, zůstávají v domě normálně kde chceš. Což měl myslím Rash na mysli. Takže pokud vyhodíš předmět mimo dům, tak se zničí, ale v domě zůstane kde je.
    Tož to je nic moc, vpodstatě stejné jako housing v DAoCu.

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
    [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
    [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
    Go to Top of Page

Rashaverak
    Senior Member

3722 Posts

Posted - 30/08/2006 :  14:04:30  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
    quote:

vetsinou se to obevuje na forech, neco je tady

http://wiki.silkyvenom.com/index.php/Cleric

lastfm

Edited by - Rashaverak on 30/08/2006 14:05:31
    Go to Top of Page

Noe
    Moderator

2217 Posts

Posted - 30/08/2006 :  16:50:22  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
    quote:

Včera jsem se taky zkusil na chvilku lognout (na půjčeném účtu). Víceméně náhodně jsem si založil postavu (rogue) a udělal lvl 4. První dojem je takovej nijakej, prostě mě to hned nechytlo.
    Grafika se mi subjektivně zdá chudší než třeba v EQ2 (zkoušel jsem i max detaily). Na posuzování hry je hodně brzo, ale zatím jsem si nevšimnul ničeho kvůli čemu by měl být VG řazen do her třetí generace.

Měl jsem a stále mám stejný pocit. Nicméně hra se mi celkově zatím líbí postupně víc a víc. Nevidím v ní žádný velký skrytý převratný potenciál jen něco co by mohlo být prostě po všech stránkách dobrý a kde by se mohla sejít slušná parta.

Crafting mě taky moc nebere ale pokud bude dobrej a hlavně pokud bude na něj odbyt i na high levelech je to jedna z věcí, který můžou dát highend hře další náboj.

Jinak co se grafiky týká exteriéry mě moc nevzaly (respektivě zatím jsem neviděl nic z čeho bych se posadil na prdel), asi se mi i více líbí líbí grafika jak v EQ2 tak i různorodost a barevnost v WOW (tedy mimo Undeadů hehe). Nicméně grafika je dobrá a nevidím v ní žádný problém.
    Co se týká interiérů (dungeony) tam se blízká na lepší šanci aby mě zaujali, aspoň podle 1 dungu co jsem viděl to může být velmi slušný.

Grafika postavy mě sklamala hodně, to co si obleču se projevuje graficky minimálně ... to mě vadí fakt hodně, mám rád odlišený postavy a v porovnání s WOW, DDO mě zaráží že to je tak opomenutý.

Engine mě zklamal ... hrozně mě vadí, že nemůžu lést po žebřících, po římsách, nemůžu rozbíjet sudy (bedny) atd ... tohle bych u nový hry čekal že bude automaticky samozřejmost v dnešní době .. no halt to není DDO :)

Banka na provní pohled taky nic moc, alespoň co jsem si všiml je malá, bez možnosti slotů na batohy ale na druhou stranu třeba do všech slotů co vní jsou (myslím že 30) se bude dát vložit bágl nebo truhla a pak naopak bude bez velmi dobrý:)

Píšu spíše zápory co mě vadí ... ale hra se mi fakt celkově líbí.

Noe

Go to Top of Page

Black
    Moderator

2371 Posts

Posted - 30/08/2006 :  17:02:16  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
    quote:

Ja mam podobnej pocit.

Nicmene na vsechny soudy je priliz brzo, ta hra se jeste muze v mnoha vecech zmenit.

Black

Edited by - Black on 30/08/2006 17:02:58
    Go to Top of Page

Maleus
    Starting Member

35 Posts

Posted - 30/08/2006 :  18:06:17  Show Profile  Send Maleus an ICQ Message Send Maleus a Private Message  Reply with Quote
    Ty co hrajete betu mozete napisat za aku classu hrajete level, a meno ? diky, ja som zatial level 8 gnome sorceror Roenick.
    Go to Top of Page

Rodier
    Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 30/08/2006 :  18:32:55  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
    mno, tak na mem AMD64 3200+, 1.2GBram, 6800Ultra to jede 1024x768/medium celkem fajn. Ve vesnici sice 10fps, ale mimo to jede 30-40fps, pohodka.. i v jeskyni kde jsou ohne a bylo nas tam asi 6 to jelo 40fps.. proste problem je asi v kravskym dohledu obcas..

Co se tyce UI - je to vazne kopie wowka. Jen co mne vadi a doufam ze to je tim ze je to beta, je jak to Ui vypada.. rada okynek mne prijde desne takova.. prazdna, odbyta, kreslena jednou carou, stejne tak font a char.. zkuste snizit ui scale a font scale. hruza.. chce to poradnej AA/SA font. Ale da se na to zvyknout.

Tibor ma pravdu, ta hra neni v nicem vyjimecna (aspon zatim mi to tak pripada) ale ani to neni propadak typu DnL. Takove wowko s lepsi grafikou.. i kdyz zatim (kvuli bete..temer zadne atmosfericke efekty..) mne to pripada spis jako hezci daoc :)) ..coz by zas az tak nevadilo, pokud to jeste zoptimalizuji.

Jinak hraju za rodiera, sorcerera, humana.. tusim ta prostredni frakce nebo narod nebo co to je :)) ale jen obcas..

Co jsem slysel litajici mounti maj teprve do hry dat.. crafting -> neveril jsem svejm ocim, kdyz jsem porazil strom a on skutecne spadl..to je fakt narez :). Bohuzel mne hra zklamala v tom, ze stromy se daj prochazet!! Doufam ze v plne verzi tomu tak nebude, dyt by se to dalo vyuzivat v PvP jako strategicka vyhoda..barikady z porazenejch stromu :) a co teprve kdyby zamakli na engine a neslo skrz ne ani kouzlit..

Go to Top of Page

Noe
    Moderator

2217 Posts

Posted - 30/08/2006 :  21:43:26  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
    co nás dnes fakt nadchlo jsou Koně :)
    www.tisk.cz/noe/vanguard1.jpg
    a kouzlit se na nich dá
    www.tisk.cz/noe/vanguard2.jpg

Kůň se dá vylepšovat podkovami, opratěmi (v různých kvalitách například opratě zvyšující stabilitu na koni, nebo rychlost koně) ... dále bágly opět buď zvyšují stabilitu nebo rychlost nebo slouží jako bag s maximálně 62 sloty. Sedlo opět to samé nebo oblek koně opět to samé. Nakonec slot pro létání (zatím jsme neviděli nikde prodávat).

Jinak UI je velmi dobře konfigurovatelné - se vším se dá hýbat ... moc fajn :)

Kácení stromů - tak tohle je paráda, když sekáte do stromu třese se celá zem a když strom padne je to jak malé zemětřesení hehe :))

Další super věc je, že kouzla potřebují přímou viditelnost a jakákoliv větší překážka - třeba terénní nerovnost, sloup, strom kámen kouzlo přeruší ... krom NPC které do Vás pálí třeba skrz podlahu (ale je to beta) každopádně skvělý pro budoucí PVP.

Noe

Edited by - Noe on 30/08/2006 21:57:47
    Go to Top of Page
    Page: of 17 Previous Topic Topic Next Topic  
    Previous Page | Next Page
     New Topic  New Poll New Poll
     Reply to Topic
     Printer Friendly
    Jump To:
    Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
    This page was generated in 1,98 seconds. on eygor Snitz Forums 2000