Author |
Topic  |
|
Daran
Starting Member
64 Posts |
Posted - 05/08/2006 : 11:55:46
|
Může někdo poradit co je lepší do pve a hlavně do pvp? Warlock se mi zdá zajímavý, ale zase mám rád co největší dps a to bude lepší s mágem? A hunter zase vydrží nejvíc? Prosím berte ohled na to že můj top equip bude maximálně z instancí jako scholo, strat, lbrs/ubrs a dm. Nejsem a nikdy nebudu v raid guildách, není čas, budu prostě jen blbnout s kamarádama v tomhle typu instancí. Ještě bych mohl být schopen nafarmit rank 8 ale to je fakt všechno.
|
Edited by - Daran on 05/08/2006 12:00:18
|
|
| |
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 05/08/2006 : 13:24:44
|
quote: Originally posted by Daran
Může někdo poradit co je lepší do pve a hlavně do pvp? Warlock se mi zdá zajímavý, ale zase mám rád co největší dps a to bude lepší s mágem? A hunter zase vydrží nejvíc? Prosím berte ohled na to že můj top equip bude maximálně z instancí jako scholo, strat, lbrs/ubrs a dm. Nejsem a nikdy nebudu v raid guildách, není čas, budu prostě jen blbnout s kamarádama v tomhle typu instancí. Ještě bych mohl být schopen nafarmit rank 8 ale to je fakt všechno.
ad PVP, opominuli trapne duely, tak stejne vetsinou vyhraje ten kdo zautoci prvni:)
nemyslim ze nejvic vydrzi hunter, demonic embrace, soulink, spellstone, sacrif void, healthstone - vse "pridava" HP a kdyz uz exnes a hunter tanci uz mrtvoly, muzes ho prekvapit pres soulstone:P,
moc sem se nesetkal s BM hunterama, ten jeho pet by mohl byt problem pro kazdeho kastera, ale klasicky hunter i v T2 setu jde k zemi pomerne rychle, proste nema co "nabidnout":)
s trochou nadsazky se da rict, ze jako warlock se budes bad jenom warriora ktery bude met za prdelou priesta:) a nemuzes ccekat ze jako green/blue budes davat purple shadowproesty s prstem v nose...
ad mag nevim, po retalntech ho neznam:) ale obecne pokud zautoci prvni a ma trinkety (mozna je ani nemusi met) + neni idiot tak zabije asi kazdeho kdo nema nahodou equiply enginer trinket na odraz ice/fire deflector. a zakon schvalnosti plati, pokud si equipnes fire, zarucene potkas icemaga:)
ad hunter a pvp - jak rikam nemam zkusenosti, jeho problem je podle mne ten, ze nema burst dmg jako mag, nema tolik moznosti jak si prodlouzit zivot jako wlock, a jeho pet (pokud hunter neni BM) je na 2 veci = skoro k nicemu. Tim nerikam, ze je to spatna nebo slaba postava, v team pvp urcite ma svoje misto a treba ve warsongu jako defender, hmhmm:) Ted mne napadlo, ze pokud si myslel ze nejvic vydrzi mozna je to pravda, do levelu 40 kazdemu utece jako nic:) |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 05/08/2006 : 15:07:39
|
mno, bez vybavy nevim nevim - mage by byla uplne katastrofa, hunter mozna trochu pouzitelny bude, kdyz sezenes aspon trochu slusny luk a warlocka neumim posoudit, ale prijde mi jako nejlepsi varianta..
pokud to teda beru, ze chce byt v tom pvp sobestacny.. pokud chces hrat jen v grupe, tak tam zalezi hlavne na tom, jake classy budou mit tvi pratele.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 06/08/2006 : 12:19:13
|
hlavně nehraj Druida     |
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
 |
|
Daran
Starting Member
64 Posts |
Posted - 08/08/2006 : 18:15:02
|
Díky moc za reakce. Takže kamarádi hrajou priesta a feral druida Chtěli bysme taky dělat 5man instance ve třech, prý to jde. Takže caká class je k těm dvěma lepší? |
Edited by - Daran on 08/08/2006 18:46:17 |
 |
|
Kana
New Member

109 Posts |
Posted - 08/08/2006 : 18:22:44
|
warrior/shaman/paladin |
Dr.Shadow WILDHAMMER undead rogue |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 08/08/2006 : 19:10:50
|
warrior bez epiku je 1/2 warrior - boost warra leze exponencialne s vecma, bohuzel ne linearne, pokud budes mit jen modre veci, tak nevim nevim
ale jinak zastavam nazor jako lidi tady prede mnou: Hraj co te bavi. Na kamose moc neohlizej, vzdy muzete nekoho pribrat k sobe. Kdyz budes hrat neco co te nebavi tak proc vubec hrat? |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 08/08/2006 : 19:37:44
|
Řeknu ti to asi takhle:
Jeden muž měl rád tři ženy a nemohl se rozhodnut, se kterou se má oženit. Tak dal každé 50 tisíc korun aby s nimi udělaly,co uznají nejlepší. První si nakoupila šaty, kosmetiku, šperky a praví: Udělala jsem drahý, vše pro to, abys měl tu nejkrásnější ženu." Druhá nakoupila věci pro něho: Oblečení, sportovní potřeby, nápojové soupravy do baru atd. "To proto, drahý, abys věděl, jak na Tebe myslím ". Třetí vrhla peníze do podnikání a po krátké době přinesla muži zpět 100 tisíc korun. "Abys viděl, jak jsem šikovná". I zamyslel se muž a nakonec si vybral tu s největšíma prsama
... takže udělej to samý :D |
 |
|
Daran
Starting Member
64 Posts |
Posted - 08/08/2006 : 20:28:29
|
Mě bude vavit všechno :) Ale řekněme, pokud bude mít můj lock nebo mage okolo +300 spell damage, bude to stačit na nějakou zábavu v pvp? |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 09/08/2006 : 07:11:00
|
Mě bude vavit všechno :) Ale řekněme, pokud bude mít můj lock nebo mage okolo +300 spell damage, bude to stačit na nějakou zábavu v pvp?
Pokud budes mit jen modry equip pochybuju ze das tolik spelldmg dohromady a kdyz se ti to uz povede budes mit tak zalostne malo HP ze si v PVP stejne moc neuzijes, snad jen s magem proti warovi :).
Ve WOW totiz equip > all, coz je smutna pravda. |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
tjtm
New Member

113 Posts |
Posted - 09/08/2006 : 08:45:47
|
Z tech tri bych doporucil locka. Podle me je to char, ktery te hned tak neomrzi. Co se tyce dmg v modrem equipu, tak je celkem imba shadow priest. |
We are the ones we’ve been waiting for. |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 09/08/2006 : 10:51:10
|
ja si taky myslim, ze vetsi kozy jsou lepsi
 |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 09/08/2006 : 16:45:20
|
Mě bude vavit všechno :) Ale řekněme, pokud bude mít můj lock nebo mage okolo +300 spell damage, bude to stačit na nějakou zábavu v pvp?
za maga muzes behat v pvp temer nahej a porad neco dokazes, i kdyz ses nahej tak fireball posledni rank dava kolem 900dmg ... vesmes ted sem na tom stejne, mam ted na lvl60 equip asi jeste ze scarlet monastery a chodim do pvp... |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 10/08/2006 : 15:51:38
|
quote: Originally posted by MegaDeath
za maga muzes behat v pvp temer nahej a porad neco dokazes, i kdyz ses nahej tak fireball posledni rank dava kolem 900dmg ... vesmes ted sem na tom stejne, mam ted na lvl60 equip asi jeste ze scarlet monastery a chodim do pvp...
rofl.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 10/08/2006 : 16:05:20
|
quote: Originally posted by MegaDeath za maga muzes behat v pvp temer nahej a porad neco dokazes, i kdyz ses nahej tak fireball posledni rank dava kolem 900dmg ... vesmes ted sem na tom stejne, mam ted na lvl60 equip asi jeste ze scarlet monastery a chodim do pvp...
To by mě zajímalo jak v tom hraješ, na DT bys byl tak pro polovinu lidí co hraje pvp sousto na dvě rány (u některých patrně i na jednu) |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 10/08/2006 : 16:13:09
|
quote: Originally posted by Rakhen
quote: Originally posted by MegaDeath za maga muzes behat v pvp temer nahej a porad neco dokazes, i kdyz ses nahej tak fireball posledni rank dava kolem 900dmg ... vesmes ted sem na tom stejne, mam ted na lvl60 equip asi jeste ze scarlet monastery a chodim do pvp...
To by mě zajímalo jak v tom hraješ, na DT bys byl tak pro polovinu lidí co hraje pvp sousto na dvě rány (u te druhe poloviny na jednu)
fixed for ya..  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
Edited by - JerzeeG on 10/08/2006 16:14:05 |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 10/08/2006 : 16:22:48
|
ted v tom hraju na drakthulu vetsinou v AB raidu |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 11/08/2006 : 01:16:37
|
ted v tom hraju na drakthulu vetsinou v AB raidu
akorat ti nerekli, ze te tam berou jen kvuli vareni vody..   |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 11/08/2006 : 09:14:09
|
tak to sem rad ze sem si nezalozil treba neco jako shamana ;) |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 12/08/2006 : 14:59:28
|
tak to sem rad ze sem si nezalozil treba neco jako shamana ;)
no to bud, protoze to je nejvetsi gimp.. treba ja to bohate vyvazuju svym hracskym skillem a stejne to nekdy nestaci, zvlast kdyz jdou po me 2 a vice aliku najednou.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
k0r0pT3ff
Starting Member
15 Posts |
Posted - 13/08/2006 : 16:21:25
|
v zelenomodrým equipu já osobně sázim na dobře zahranýho warlocka, neřešim jaká je to kláda ve fialkách  |
Koropteff *Warlord* [ Zdechliny ] --- Arcane-Frost UD Mage @ Drak'Thul Server - frozen Koropteff lvl 34 Elf Firemage @ Endor UO server - deleted for unactivity |
 |
|
|
Topic  |
|