Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 SWG mody
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 05/08/2006 :  16:22:22  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
Nove preNGE GUI pro chapter 3

from Anach (standard)
http://mods.mandalorians.de/system/infusions/pro_download_panel/download.php?did=58

from mandalorians (nevim jak vypada, nezkousel jsem)
http://mods.mandalorians.de/system/infusions/pro_download_panel/download.php?did=12

Edited by - Almych on 28/09/2006 13:49:34

Dendrin Shonndar
Starting Member

65 Posts

Posted - 05/08/2006 :  16:27:20  Show Profile  Send Dendrin Shonndar an ICQ Message Send Dendrin Shonndar a Private Message  Reply with Quote
Díky moc ;o)

(SWG) Dendrin Shonndar - Jedi Master, Light Jedi Order Councilor (CL90) - Eclipse - gilda EHC (cancelled)
(SWG) Glofi Acke - Master Droid Engineer - Eclipse - gilda EHC (cancelled)
(EQ2) Othof - Freeport - Guardian (22) - gilda Ceska legie - Runneye (cancelled)
(EQ2) Zadeag Shonndar - Queynos - Paladin (30) - gilda Epic Courage - Lucan DeLere (cancelled)
(EVE Online) Adrein Kolas - Miner - korporace UFOUNI s.r.o. (cancelled)
(WoW) Urongar - Tauren - Warrior (54) - bez gildy (cancelled)
(Neocron) Dendrin Shonndar - frakce City admin - Inquisitor - bez gildy (cancelled)
(TR) George - Sniper (24) - bez klanu (cancelled)
(AoC) Dendrin - Ranger (58) - Aqiulonian - bez gildy (cancelled)
(SW:TOR) - New hope?
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 05/08/2006 :  21:55:06  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Imho. az za to dostanete banan nebo se vam to pri nejakem publishy posere tak budete plakat.
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 05/08/2006 :  23:58:59  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
imho se nema co posrat, celej trik spociva v tom ze se nactou jine textury a povoli se par vypnutych veci, to vse na strane klienta

nijak to nemeni herni mechanismy, jen ti to umozni komfortnejsi hrani

a posere se to pri kazdem publishy, staci pak jen ten adresar s modem odstranit a pockat den dva, az nekdo udela aktualni verzi

v pristi Chapter slibili opet rozsirit toolbar na dva radky a pak uz mi nebude ke stesti nic chybet
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 26/08/2006 :  07:19:45  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
A-Wingem po Mustafaru

http://members.chello.cz/slopsucker/screen/musta1.jpg
http://members.chello.cz/slopsucker/screen/musta2.jpg

Pokud ma nekdo GF6xxx nebo GF7xxx, nejspis mate na Musu ctvereckovanu lavu. Devky tvrdi, ze za to muzou Detonatory. Neni tomu tak. Staci malicky mod a voala, lava jak ma byt. Je to videt na prvni fotce.
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 26/08/2006 :  10:10:46  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
ten A-wing je hustej, kde jsi to vzal?

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 26/08/2006 :  16:19:38  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
je to jenom jinej skin na jetpack
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 26/08/2006 :  17:26:54  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Nojo almych se nudi tak si kurvi tema kokotinama hru. Me by teda todle fakt nebavilo.
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 26/08/2006 :  17:30:28  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

Nojo almych se nudi tak si kurvi tema kokotinama hru. Me by teda todle fakt nebavilo.

bodejď, ty bys chtěl rovnou ISD, co?
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 26/08/2006 :  17:32:55  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja si ji vylepsuju, ale to ty nikdy neakceptujes
Go to Top of Page

Dromedarr
Junior Member

Empire

629 Posts

Posted - 26/08/2006 :  18:42:06  Show Profile  Visit Dromedarr's Homepage  Send Dromedarr an ICQ Message Send Dromedarr a Private Message  Reply with Quote
ten A-wing je peknej

SWG, Europe-Farstar - Drom, Losos, Efiss, Casia' - R.I.P. SWG
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 26/08/2006 :  19:19:16  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Rikas jak je SWG debilni, ale delas z neho jeste vetsi kokotiny. Bych chtel videt takhle malej Y-wing nebo co je to za rebel shit.

Jestli si ho chces vylepsit tak si stahni ten nude mod. Kde budou postavy bez spodaru a s kladlama.

Edited by - Jorssk on 26/08/2006 19:20:23
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 26/08/2006 :  19:19:58  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:

Rikas jak je SWG debilni, ale delas z neho jeste vetsi kokotiny. Bych chtel videt takhle malej Y-wing nebo co je to za rebel shit.

je to A-wing a ta velikost odpovida

SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 26/08/2006 :  20:08:02  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Carmax

quote:

potvrzuji ... a-wing je prcek, velkej jak větší landspeeder, já v tom nevidím problém .... leda v tom, že ten a-wing vidíš na každém s jetpackem, co potkáš ať rebel nebo imp, ale jinak to vypadá dobře almychu
btw dá se použít i model toho ISD sice by zakrýval celou mapu, ale mohlo by to být zajímavé

Edited by - SNowie on 26/08/2006 20:08:27
Go to Top of Page

Carmax
Average Member

1314 Posts

Posted - 26/08/2006 :  20:59:39  Show Profile  Send Carmax an ICQ Message Send Carmax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

quote:
Originally posted by Carmax

quote:

potvrzuji ... a-wing je prcek, velkej jak větší landspeeder, já v tom nevidím problém .... leda v tom, že ten a-wing vidíš na každém s jetpackem, co potkáš ať rebel nebo imp, ale jinak to vypadá dobře almychu
btw dá se použít i model toho ISD sice by zakrýval celou mapu, ale mohlo by to být zajímavé

hehe, jetpack pres cely Theed

EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 27/08/2006 :  04:19:56  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Mno vzhledem k tomu ze rebelove nosi katarn armor a po tom novem baliku co bude pridavat jezdici at-rt na nem budou jezdi taky, me to uz ani neprekvapuje...
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 27/08/2006 :  10:58:08  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jestli si ho chces vylepsit tak si stahni ten nude mod. Kde budou postavy bez spodaru a s kladlama.

Zrovna tenhle mod mi prijde total useless. Ten A-Wing uz jsem dal pryc, jen jsem to zkousel. Co se tyce GUI modu, ja proste nechapu, jak se nekomu muze postNGE GUI nekomu libit. Proto budu vzdy, pokud to jen trochu pujde, pouzivat preNGE.
Go to Top of Page

appfis
New Member

101 Posts

Posted - 27/08/2006 :  22:04:28  Show Profile  Send appfis an ICQ Message Send appfis a Private Message  Reply with Quote
quote:

kurva jorssku rpoč si mi otom nude modu neřekl kdžy sem hral??? ty seš fakt kus vola sem mohl šmirovat wyndii, kellinu, jorsskinu.... ty seš fakt kus vola

Appfis - Smuggler, Ace neutral Pilot - Eclipse - Bohemian Mercenaries
Slunicko sedmitecne - Trader - Eclipse - Bohemian Mercenaries
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 28/08/2006 :  09:48:39  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by appfis

quote:

kurva jorssku rpoč si mi otom nude modu neřekl kdžy sem hral??? ty seš fakt kus vola sem mohl šmirovat wyndii, kellinu, jorsskinu.... ty seš fakt kus vola

já myslím, že i přes příslušnost k imperiální armádě má jorssk jistou dávku inteligence ........ a tak s tímto oznámením počkal, až podobní úchylové jako ty vypadnou (očumovat jorsskinu může jen on sám přece )
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 28/08/2006 :  14:23:10  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
Já tam ještě jsem
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 28/08/2006 :  15:11:02  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
tak kdy zacnes zase hrat Robe?
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 28/08/2006 :  18:46:37  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

Já tam ještě jsem

no jo na tebe jsem zapomněl

quote:
Originally posted by Almych

tak kdy zacnes zase hrat Robe?

jelikož se budu snažit vměstnat cca dva semestry toho nejhoršího svinstva, co jsem nestihl/nezvládl doteď do jednoho zimního semestru, tak to vidím dost špatně

Edited by - SNowie on 28/08/2006 18:46:56
Go to Top of Page

Akoh Adi
Junior Member

539 Posts

Posted - 28/09/2006 :  08:30:23  Show Profile Send Akoh Adi a Private Message  Reply with Quote
Tak almychu hod sem dalsi verzi GUI.
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 28/09/2006 :  13:46:08  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Akoh Adi

Tak almychu hod sem dalsi verzi GUI.

vim, ze si mi psal SMS, ale ve 4 rano jsem uz nebyl schopen reagovat, nove gui bude vzdy v prvnim prispevku
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 13/10/2006 :  09:47:50  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
vam poslední GUI mod šlape po včerejším update ?

jůůz d fóós

Edited by - Kravka on 13/10/2006 09:48:17
Go to Top of Page

Almych
Average Member

To jsem ja

1691 Posts

Posted - 13/10/2006 :  13:57:47  Show Profile  Send Almych an ICQ Message Send Almych a Private Message  Reply with Quote
ui_pda_inventory.inc

tento soubor je treba smazat z UI adresare
Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 01/05/2007 :  10:31:35  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
ahoj, používáte ještě někdo preNGE GUI ? potřeboval bych sehnat aktuální... dík.

jůůz d fóós
Go to Top of Page

robiwan
Moderator

1035 Posts

Posted - 01/05/2007 :  11:08:54  Show Profile  Send robiwan an ICQ Message Send robiwan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kravka

ahoj, používáte ještě někdo preNGE GUI ? potřeboval bych sehnat aktuální... dík.

obe GUI z prveho Almychovho postu su aktualizovane pre chapter 5

ten prvy urcite funguje bez problemov, ten druhy som neskusal

http://mods.mandalorians.de/system/infusions/pro_download_panel/download.php?did=12
http://mods.mandalorians.de/system/infusions/pro_download_panel/download.php?did=58

I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time.
(Omnius Evermind)
---------------------------
Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)

Go to Top of Page

Kravka
Junior Member

931 Posts

Posted - 01/05/2007 :  11:33:10  Show Profile  Send Kravka an ICQ Message Send Kravka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by robiwan
....

děkuji mnohokrát.

jůůz d fóós
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,16 seconds. on eygor Snitz Forums 2000