Author |
Topic  |
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 28/07/2006 : 11:00:58
|
weee a kazdy potrebujes full set, ne? to zni jako otravny grind  |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 28/07/2006 : 11:19:38
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
weee a kazdy potrebujes full set, ne? to zni jako otravny grind 
ani ne :) je to docela zabava protoze zatim vetsina gild neni schopna dat pomalu ani pulku toho dungu za ten tyden, kvuli jeho obtiznosti, ty boje se teprve uci prichazi se na taktiky atd. |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 28/07/2006 : 11:20:23
|
quote: Originally posted by paja2000
ne pro tebe jako jedince. Vlezes tam nekoho killnes a pocita se ti tydenni timer, neco jak apf42 na 5hod
Ne tak uplne. Reset je v pevne stanoveny den. Reset vsech techto instanci. Takze reset muzes mit zitra, ale taky za 6 dni, podle toho, kdy tam vlezes.
Pro mene chapave. Reset 40man instanci je ve stredu. Takze od ctvtku do pozdniho utery pokud zabijes bosse (a jeste dalsi veci, zbytecne zatezovat tu) mas jen tu svou instanci. Kdy a co tam zabijete je na vas. Ve stredu se to resetne, vse repopne a znova, chcete-li. |
 |
|
jerryNBK
New Member

199 Posts |
Posted - 28/07/2006 : 14:09:10
|
WOW<----suxxx rreste si ten wow jinde:-P je to gimp hra :-) ceko myslim ze najdeme nekoho jinym¨ho s mensima pozadavkama:-P |
AO - Chroustacka 213, Ironfiist , Krassus , Jerryenf - inactive Tabula Rasa - Wacky Woman 32 - inactive Lotro - Jerryy - Lore master 50 - active WOW - Drak'thul horde - Jerryy warlock - inactive WAR(WHO) - Jerryna - SW - inactive |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
John Dunbar
New Member

208 Posts |
Posted - 28/07/2006 : 17:47:24
|
no vzhledem k tomu ze sem zaplatil ao na dalsi rok a tise predpokladam, ze do te doby vyleze alespon ta adios gata v LE, tak zustanu  |
Dunbic, adv 220/26 |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 28/07/2006 : 17:49:06
|
blazne ;)) |
|
 |
|
jerryNBK
New Member

199 Posts |
Posted - 28/07/2006 : 22:13:11
|
tak a mame prvniho -dunb pak dale myslim ze mozna zustane lapka andathe mozna ceko pokud to myslel aspon trochu vazne myslim ze jich je jeste vic,ty lidi co sem tady jmenoval tak nerikam ze zustavaj jen tak co sem pochytil z rozhovoru |
AO - Chroustacka 213, Ironfiist , Krassus , Jerryenf - inactive Tabula Rasa - Wacky Woman 32 - inactive Lotro - Jerryy - Lore master 50 - active WOW - Drak'thul horde - Jerryy warlock - inactive WAR(WHO) - Jerryna - SW - inactive |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 28/07/2006 : 22:31:55
|
feky zustane  |
|
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 28/07/2006 : 23:55:50
|
to Jerry: prehrsla aktivita se odmenuje klistyrem :P |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 23:29:20
|
JerryNBK vtip je v tom ze ludia ktory vybudoval CZA a CZB ho maju pravo predat. Ja osobne som za mesto nezaplatil ani credit, takze jedine co mozeme urobit nasetrit si credity a mesta odkupit. ale to zrejem nezvladneme. Aj ked rad by som si tiez mesta ponechal. No stale som len noob takze v hre sa aj po viac nez roku len rozhliadam. A pochybujem ze je mozne este nejake nove mesto vybudovat. |
Jurosik AO agent Mrska - evade "twink" :D
Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...
Ubytovanie na orave |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 02/08/2006 : 00:20:49
|
omg, co zas vymyslis jano. mesto cza stalo uz v dobach, kdy nikdo z nas nehral ;). ani po exodu lidi do wowu ho nikdo neboril, tak nevidim duvod proc to delat ted - koneckoncu myslim, ze zustane v ao vic cechu nez tehdy ;). |
|
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 02/08/2006 : 00:35:01
|
omg, co zas vymyslis jano. mesto cza stalo uz v dobach, kdy nikdo z nas nehral ;). ani po exodu lidi do wowu ho nikdo neboril, tak nevidim duvod proc to delat ted - koneckoncu myslim, ze zustane v ao vic cechu nez tehdy ;).
Ja nevymyslam nic. Tie mesta su tam od zaciatku? to som nevedel. Ale preco potom tak hrozne znizuju fps? to mali testeri P10 100GHZ k dispozicii ze si to sekanie nevsimli? Ako sa to vyriesi neviem. ja osobne dam AO 1 rok ak sa nezlepi zrejme aj ja odidem. Zatial sa mi AO paci. Teda az na ten podraz od fc ze nemam 1 mes zadara, ale zato mam zadara datace :) |
Ubytovanie na orave |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 02/08/2006 : 00:44:12
|
mno jen jsem toho postu mel pocit, jako by cza vzniklo pred rokem diky usilovne praci froobu :). je sice pravda, ze moc skvela nebyla, ale i tehdy mela mesto, ktery cvakal feky, ze svyho a vydatnou pomoc od experienced hracu - bez nich by se ted placala uplne nekde jinde :). |
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 02/08/2006 : 07:30:07
|
quote: Originally posted by BoSS_631
JerryNBK vtip je v tom ze ludia ktory vybudoval CZA a CZB ho maju pravo predat. Ja osobne som za mesto nezaplatil ani credit, takze jedine co mozeme urobit nasetrit si credity a mesta odkupit. ale to zrejem nezvladneme. Aj ked rad by som si tiez mesta ponechal. No stale som len noob takze v hre sa aj po viac nez roku len rozhliadam. A pochybujem ze je mozne este nejake nove mesto vybudovat.
okej :) a musej bejt sici nebo staci jeden ? :) ze bych lognul a prodal ho :) a credz dal tomu kdo o me napise nejlepsi esej |
|
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 02/08/2006 : 09:39:56
|
ja to jeste take nehodlam zabalit, trocha omezim kvuli casu, co mi zabere lineage2 server, ale min. rok (pokud me neco neprejede) chci jeste hrat :) |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 02/08/2006 : 10:50:00
|
mno jen jsem toho postu mel pocit, jako by cza vzniklo pred rokem diky usilovne praci froobu :). je sice pravda, ze moc skvela nebyla, ale i tehdy mela mesto, ktery cvakal feky, ze svyho a vydatnou pomoc od experienced hracu - bez nich by se ted placala uplne nekde jinde :).
Kde som pisal ze to mesto budovali froobovia? ale to nic. nepoznam historiu cza miest pretoze cza ani CZECH BEER nemaju ziadnu www o ktorej by som vedel. mozno nieco urobim ja, ale ja chcem zverejnit iba nejake foto, z mojim pravopisom na texty nemam. A mohli by sme naplanovat nejake fotografovanie aby boli spomienky ;) |
Ubytovanie na orave |
 |
|
ErvinoS
New Member

187 Posts |
Posted - 02/08/2006 : 13:43:56
|
quote: Originally posted by BoSS_631
mno jen jsem toho postu mel pocit, jako by cza vzniklo pred rokem diky usilovne praci froobu :). je sice pravda, ze moc skvela nebyla, ale i tehdy mela mesto, ktery cvakal feky, ze svyho a vydatnou pomoc od experienced hracu - bez nich by se ted placala uplne nekde jinde :).
Kde som pisal ze to mesto budovali froobovia? ale to nic. nepoznam historiu cza miest pretoze cza ani CZECH BEER nemaju ziadnu www o ktorej by som vedel. mozno nieco urobim ja, ale ja chcem zverejnit iba nejake foto, z mojim pravopisom na texty nemam. A mohli by sme naplanovat nejake fotografovanie aby boli spomienky ;)
CZB kupoval tuším tak před rokem a kousek Paja a jeho squadra. Nebo se mýlím? |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 02/08/2006 : 14:26:30
|
quote: Originally posted by ErvinoS
CZB kupoval tuším tak před rokem a kousek Paja a jeho squadra. Nebo se mýlím?
jj prodal my viraly este me stahnul o hotovost a koupil si novej e-peen |
|
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 02/08/2006 : 14:38:16
|
quote: Originally posted by Pertha
quote: Originally posted by ErvinoS
CZB kupoval tuším tak před rokem a kousek Paja a jeho squadra. Nebo se mýlím?
jj prodal my viraly este me stahnul o hotovost a koupil si novej e-peen
ale no tak! trochu duchaplnosti do tech prispevku, tady nejsme na wow foru, vime ze si platis 3 accounty wowu (taky bys nam mohl 2 pucit, nebo aspon 1), ale prece jenom je to jiny forum
nj nejsme na wow foru ale na flame foru jo :)
a ne pu cim |
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
Posted - 02/08/2006 : 14:45:35
|
quote: Originally posted by Pertha a ne pu cim
A mně? |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 02/08/2006 : 14:47:36
|
quote: Originally posted by tojejedno
quote: Originally posted by Pertha a ne pu cim
A mně?
tobe jo tebe mam rad :) |
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
Posted - 02/08/2006 : 14:52:58
|
quote: Originally posted by Pertha tobe jo tebe mam rad :)
Pertha <3 |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 02/08/2006 : 15:38:19
|
Pertha <3
taky <3
Proc je Pertha mensi nez 3 a ty taky?   |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 02/08/2006 : 15:42:22
|
quote: Originally posted by Pedro
Pertha <3
taky <3
Proc je Pertha mensi nez 3 a ty taky?  
to znamena ze mam kozy mensi nez trojky a tak me nema rad |
|
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
Topic  |
|