Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 CZA?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 28/07/2006 :  11:00:58  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
weee a kazdy potrebujes full set, ne? to zni jako otravny grind

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 28/07/2006 :  11:03:05  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

quote:
Originally posted by Pertha

ne dela se to uplne jinak

je raid instance kam si vleze 40 lidi a kdyz zabije bosse padnou z nej dve casti t3
tech bossu je celkem 16 v naxxramasu a maji tydenni reset

Tydenni reset pro tech 40 lidi nebo server?

ne pro tebe jako jedince. Vlezes tam nekoho killnes a pocita se ti tydenni timer, neco jak apf42 na 5hod

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 28/07/2006 :  11:19:38  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nekrotyrael

weee a kazdy potrebujes full set, ne? to zni jako otravny grind

ani ne :) je to docela zabava protoze zatim vetsina gild neni schopna dat pomalu ani pulku toho dungu za ten tyden, kvuli jeho obtiznosti, ty boje se teprve uci prichazi se na taktiky atd.

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 28/07/2006 :  11:20:23  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000

ne pro tebe jako jedince. Vlezes tam nekoho killnes a pocita se ti tydenni timer, neco jak apf42 na 5hod

Ne tak uplne. Reset je v pevne stanoveny den. Reset vsech techto instanci. Takze reset muzes mit zitra, ale taky za 6 dni, podle toho, kdy tam vlezes.

Pro mene chapave. Reset 40man instanci je ve stredu. Takze od ctvtku do pozdniho utery pokud zabijes bosse (a jeste dalsi veci, zbytecne zatezovat tu) mas jen tu svou instanci. Kdy a co tam zabijete je na vas. Ve stredu se to resetne, vse repopne a znova, chcete-li.
Go to Top of Page

jerryNBK
New Member

199 Posts

Posted - 28/07/2006 :  14:09:10  Show Profile  Send jerryNBK an ICQ Message Send jerryNBK a Private Message  Reply with Quote
WOW<----suxxx rreste si ten wow jinde:-P je to gimp hra :-) ceko myslim ze najdeme nekoho jinym¨ho s mensima pozadavkama:-P

AO - Chroustacka 213, Ironfiist , Krassus , Jerryenf - inactive
Tabula Rasa - Wacky Woman 32 - inactive
Lotro - Jerryy - Lore master 50 - active
WOW - Drak'thul horde - Jerryy warlock - inactive
WAR(WHO) - Jerryna - SW - inactive
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 28/07/2006 :  14:34:44  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
kurna kdyz se vratime k topicu, tak do dneska se jeste nikdo neprihlasil :( no ja se chystam udelat nove export skladu at to muzeme hodit na trade forum a zacit s vyprodejem

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

John Dunbar
New Member

John Dunbar IV.

208 Posts

Posted - 28/07/2006 :  17:47:24  Show Profile  Send John Dunbar an ICQ Message Send John Dunbar a Private Message  Reply with Quote
no vzhledem k tomu ze sem zaplatil ao na dalsi rok a tise predpokladam, ze do te doby vyleze alespon ta adios gata v LE, tak zustanu

Dunbic, adv 220/26
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 28/07/2006 :  17:49:06  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
blazne ;))

Go to Top of Page

jerryNBK
New Member

199 Posts

Posted - 28/07/2006 :  22:13:11  Show Profile  Send jerryNBK an ICQ Message Send jerryNBK a Private Message  Reply with Quote
tak a mame prvniho -dunb pak dale myslim ze mozna zustane lapka andathe mozna ceko pokud to myslel aspon trochu vazne myslim ze jich je jeste vic,ty lidi co sem tady jmenoval tak nerikam ze zustavaj jen tak co sem pochytil z rozhovoru

AO - Chroustacka 213, Ironfiist , Krassus , Jerryenf - inactive
Tabula Rasa - Wacky Woman 32 - inactive
Lotro - Jerryy - Lore master 50 - active
WOW - Drak'thul horde - Jerryy warlock - inactive
WAR(WHO) - Jerryna - SW - inactive
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 28/07/2006 :  22:31:55  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
feky zustane

Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 28/07/2006 :  23:55:50  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
to Jerry: prehrsla aktivita se odmenuje klistyrem :P

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 01/08/2006 :  23:29:20  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
JerryNBK vtip je v tom ze ludia ktory vybudoval CZA a CZB ho maju pravo predat. Ja osobne som za mesto nezaplatil ani credit, takze jedine co mozeme urobit nasetrit si credity a mesta odkupit. ale to zrejem nezvladneme. Aj ked rad by som si tiez mesta ponechal. No stale som len noob takze v hre sa aj po viac nez roku len rozhliadam. A pochybujem ze je mozne este nejake nove mesto vybudovat.

Jurosik AO agent
Mrska - evade "twink" :D

Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 02/08/2006 :  00:20:49  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
omg, co zas vymyslis jano. mesto cza stalo uz v dobach, kdy nikdo z nas nehral ;). ani po exodu lidi do wowu ho nikdo neboril, tak nevidim duvod proc to delat ted - koneckoncu myslim, ze zustane v ao vic cechu nez tehdy ;).

Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 02/08/2006 :  00:35:01  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
quote:

omg, co zas vymyslis jano. mesto cza stalo uz v dobach, kdy nikdo z nas nehral ;). ani po exodu lidi do wowu ho nikdo neboril, tak nevidim duvod proc to delat ted - koneckoncu myslim, ze zustane v ao vic cechu nez tehdy ;).

Ja nevymyslam nic. Tie mesta su tam od zaciatku? to som nevedel. Ale preco potom tak hrozne znizuju fps? to mali testeri P10 100GHZ k dispozicii ze si to sekanie nevsimli? Ako sa to vyriesi neviem. ja osobne dam AO 1 rok ak sa nezlepi zrejme aj ja odidem. Zatial sa mi AO paci. Teda az na ten podraz od fc ze nemam 1 mes zadara, ale zato mam zadara datace :)

Jurosik AO agent

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 02/08/2006 :  00:44:12  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
mno jen jsem toho postu mel pocit, jako by cza vzniklo pred rokem diky usilovne praci froobu :). je sice pravda, ze moc skvela nebyla, ale i tehdy mela mesto, ktery cvakal feky, ze svyho a vydatnou pomoc od experienced hracu - bez nich by se ted placala uplne nekde jinde :).

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 02/08/2006 :  07:30:07  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BoSS_631

JerryNBK vtip je v tom ze ludia ktory vybudoval CZA a CZB ho maju pravo predat. Ja osobne som za mesto nezaplatil ani credit, takze jedine co mozeme urobit nasetrit si credity a mesta odkupit. ale to zrejem nezvladneme. Aj ked rad by som si tiez mesta ponechal. No stale som len noob takze v hre sa aj po viac nez roku len rozhliadam. A pochybujem ze je mozne este nejake nove mesto vybudovat.

okej :) a musej bejt sici nebo staci jeden ? :)
ze bych lognul a prodal ho :) a credz dal tomu kdo o me napise nejlepsi esej

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 02/08/2006 :  09:39:56  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
ja to jeste take nehodlam zabalit, trocha omezim kvuli casu, co mi zabere lineage2 server, ale min. rok (pokud me neco neprejede) chci jeste hrat :)

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 02/08/2006 :  10:50:00  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
quote:

mno jen jsem toho postu mel pocit, jako by cza vzniklo pred rokem diky usilovne praci froobu :). je sice pravda, ze moc skvela nebyla, ale i tehdy mela mesto, ktery cvakal feky, ze svyho a vydatnou pomoc od experienced hracu - bez nich by se ted placala uplne nekde jinde :).

Kde som pisal ze to mesto budovali froobovia? ale to nic. nepoznam historiu cza miest pretoze cza ani CZECH BEER nemaju ziadnu www o ktorej by som vedel. mozno nieco urobim ja, ale ja chcem zverejnit iba nejake foto, z mojim pravopisom na texty nemam. A mohli by sme naplanovat nejake fotografovanie aby boli spomienky ;)

Jurosik AO agent

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

ErvinoS
New Member

187 Posts

Posted - 02/08/2006 :  13:43:56  Show Profile  Send ErvinoS an ICQ Message Send ErvinoS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BoSS_631

quote:

Kde som pisal ze to mesto budovali froobovia? ale to nic. nepoznam historiu cza miest pretoze cza ani CZECH BEER nemaju ziadnu www o ktorej by som vedel. mozno nieco urobim ja, ale ja chcem zverejnit iba nejake foto, z mojim pravopisom na texty nemam. A mohli by sme naplanovat nejake fotografovanie aby boli spomienky ;)

CZB kupoval tuším tak před rokem a kousek Paja a jeho squadra. Nebo se mýlím?
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 02/08/2006 :  14:26:30  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ErvinoS

jj prodal my viraly este me stahnul o hotovost a koupil si novej e-peen

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 02/08/2006 :  14:35:34  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ale no tak! trochu duchaplnosti do tech prispevku, tady nejsme na wow foru, vime ze si platis 3 accounty wowu (taky bys nam mohl 2 pucit, nebo aspon 1), ale prece jenom je to jiny forum

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 02/08/2006 :  14:38:16  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

ale no tak! trochu duchaplnosti do tech prispevku, tady nejsme na wow foru, vime ze si platis 3 accounty wowu (taky bys nam mohl 2 pucit, nebo aspon 1), ale prece jenom je to jiny forum

nj nejsme na wow foru ale na flame foru jo :)

a ne pu cim

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 02/08/2006 :  14:45:35  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
a ne pu cim

A mně?

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 02/08/2006 :  14:47:36  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
a ne pu cim

A mně?

tobe jo tebe mam rad :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 02/08/2006 :  14:52:58  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pertha <3

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 02/08/2006 :  15:32:06  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pertha <3

taky <3

Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 02/08/2006 :  15:38:19  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pertha <3

taky <3

Proc je Pertha mensi nez 3 a ty taky?

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 02/08/2006 :  15:42:22  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

quote:

quote:

quote:

Pertha <3

taky <3

Proc je Pertha mensi nez 3 a ty taky?

to znamena ze mam kozy mensi nez trojky a tak me nema rad

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 02/08/2006 :  15:43:05  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
taky = taky pertha

3 bo ma 3 acc

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,14 seconds. on eygor Snitz Forums 2000