Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Frozen account nemozem hrat :(
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 21/07/2006 :  22:50:05  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
Tak som pouzil kod od funcomu na free AO packy. a oni mi zamrazili account. Mal som mat moznost hrat mesiac zadarmo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stve ma to !!!!!!!!!!!. co z tym? uz som poslal email funcomu, ale som chcel dnes dat 125 lvl a pozriet do IS. no co uz

Jurosik AO agent
Mrska - evade "twink" :D

Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...

Ubytovanie na orave

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 21/07/2006 :  22:57:22  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
Kludne to tu zmazte, uz to bezi. Musel som REACTIVOVAT ACCOUNT :)
ale nikde o tom nebol ani zmienka :)

Jurosik AO agent

Ubytovanie na orave

Edited by - BoSS_631 on 31/07/2006 22:23:58
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 21/07/2006 :  23:01:29  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
omg jano fakt sem mel strach!!!

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 21/07/2006 :  23:42:37  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
uz jsem myslel, ze dalsi podvod s kreditkou!

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 22/07/2006 :  01:08:59  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
omg Jano, nestras kua

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

charis
Junior Member

sweety

550 Posts

Posted - 22/07/2006 :  01:28:15  Show Profile  Send charis an ICQ Message Send charis a Private Message  Reply with Quote
Jano je hodnej kluk..akurat obcas zazmatkuje koukam :)

Mamma is playin'
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 22/07/2006 :  09:04:08  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by charis

Jano je hodnej kluk..akurat porad zazmatkuje koukam :)

naprostý souhlas :)

-
Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 31/07/2006 :  22:23:26  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
Tak mi zmrazili account opat :(

Som sa zabudol :)
If you use one of the keys to UPGRADE an existing account you will be
given access to all of the expansions. Upgraded accounts, however, are
not eligible for the included playtime. Free Accounts upgraded in this
manner are required to purchase a subscription plan or be frozen
immediately.

Takze 1 mesiac zadarmo maju ludia co vytvoria novy char a free hraci musia ihned platit. toto som si nevsimol :(
Takze musim zacat nahanat kreditku.

BTW sleglik ak sa pamatas raz si dobre zazmetkoval TY!!!! :) Na podrobnosti si spomen sam :)

Jurosik AO agent

Ubytovanie na orave

Edited by - BoSS_631 on 31/07/2006 22:28:33
Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 01/08/2006 :  01:25:34  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
jsou to ale fiskulini ti kucii z funcomu, maji fantazii kua, a pri loginu do toho jejich msdosu kdyz se rano probudi a zapnou ty jejich sunky, automaticky vybehne dialogove okno..."komu kurva ja dneska froznu account?....nick: ********" ;) liskat to vsechno, uz snad dokonce nasli toho amazing codera, jim tam pise statistiky v open office...omg such amazing :P

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 01/08/2006 :  09:17:18  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
tos to ti teda slo celkem dlouho hrat bez kreditky, ale je to pekne podraz od FC, ze pri upgradu nemas 1mesic zadara

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 01/08/2006 :  09:45:31  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
Z toho si nic nedelej jano, ja ted taky nemuzu hrat. Na moji kreditce, kde sem mel plno credz z Ebaye, dosli love. Dokat neprodam nejaky AO credz zase tak doc bude frozen :( eek

Vafle je posunuta o mesic, ale na tu kde vemu money?! (neprodame czb?)

GL...

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 01/08/2006 :  09:52:02  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petrpets

Z toho si nic nedelej jano, ja ted taky nemuzu hrat. Na moji kreditce, kde sem mel plno credz z Ebaye, dosli love. Dokat neprodam nejaky AO credz zase tak doc bude frozen :( eek

Vafle je posunuta o mesic, ale na tu kde vemu money?! (neprodame czb?)

GL...

omg a mame prezidenta co ma zaplacene account? Jinak bysme museli udelat vojenske prevrat.

ja bych rozprodal skladnici a vsechno co jde, stejne zavirame kram! koupil sem ve wowu postavicku za 10k SK, tak potrebuju ted nejaky $$

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 01/08/2006 :  09:54:20  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
neaktivni prezident, tak to ma byt sakra! :)

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 01/08/2006 :  10:39:52  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petrpets

A kde si vzal na dovcu???

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 01/08/2006 :  23:23:31  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000

tos to ti teda slo celkem dlouho hrat bez kreditky, ale je to pekne podraz od FC, ze pri upgradu nemas 1mesic zadara

No ono to slo mozno preto ze sa konto kontroluje len pri prihlasovani a ja som sa neodhlasil asi 5 dni :) No ale na 6ty den asi nieco zavetrili, hra mi nespadla ale ani nesla, nemohol som nic robit tak som ju vypol(myslel som si ze je to nejaka chyba 5dni je dost slha doba) a zapol a problem ACCOUNT HAS BEEN FROZEN.
Adali mi aj ultimatum dnes v emaili 7.8.2006 musi bit zaplatene :) no hadam 2.8.2006 sa prihlasim :) dufam. Nemam az tolko startrek voyager downloadnuteho aby som mohol pozreat dlhsie ;)

Jurosik AO agent

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

lonillen
Moderator

739 Posts

Posted - 02/08/2006 :  08:56:30  Show Profile  Send lonillen an ICQ Message Send lonillen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BoSS_631

... ja som sa neodhlasil asi 5 dni ...

EQ2 - Shoirahnya Mucha Fury
AO - retired
LCh - retired
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 02/08/2006 :  09:06:00  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lonillen

quote:

... ja som sa neodhlasil asi 5 dni ...

Prekonal tvuj rekord Loni?

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 02/08/2006 :  14:59:25  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
Tak som tam hodil cislo kreditky a som zvedavy 20 mint a stale nic

Jurosik AO agent

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 02/08/2006 :  15:13:15  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

jsou prostě pomalý

-
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 02/08/2006 :  15:32:52  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

asi pockaji tech 5 dni co si hral zadara!

Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 02/08/2006 :  15:36:42  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:

A mas spravnou kreditku?

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 02/08/2006 :  15:47:12  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

quote:

A mas spravnou kreditku?

rozhodne ten program co to generoval vypadal dost profesionalne

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 02/08/2006 :  15:51:41  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
jasne uz hram
WTB mocham's gift

Jurosik AO agent

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000