Author |
Topic  |
Aramir
ex sejra

1083 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 20:09:29
|
quote: Originally posted by Yennefer
ja jsem to od WoWu hlame ocekaval, bo jsem prirozene hral warcrafty a starcrafty takze jsem ocekaval 2/3 ruzne rasy odlisne moznostma, strategii, hernim stylem
jednoduse marketing blizardu je co se tyce WoWu z mmorpg na spici ani boom s vyuzitim celosvetove znameho jmena Star Wars nevysel tak jako tohle imholol..
Tohle by mohlo trošku osvětlit, proč stojí wow, z hlediska různorodosti (co se týče odkazů na starší Warcraft hry), za prd. http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-general-en&t=1151919&p=1&tmp=1#post1151919 |
Edited by - Aramir on 24/07/2006 20:13:10 |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 25/07/2006 : 01:24:43
|
Aramir : dobré počtení chlape, mě to nějak nesedělo že by Blizzard dokázal tak dojebat lore a ono je to vlastně tím že většina původních lidí je v řiti. |
 |
|
Palmex
Starting Member
1 Posts |
Posted - 25/07/2006 : 09:55:53
|
Já to vidím tak: Jsem PVE hráč (nevím co dělám na PVP serveru DT) a tudíž hodlám pro guildovní progres co nejvíc takže JÁ si toho palíka udělám a je mi osobně jedno že se pár lidem nelíbí že "blizzům hrabe" pokud to pomůže guildě jdu do toho |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 25/07/2006 : 14:03:19
|
Celá warcraftí lore je defackto dítě Metzena, tže bych to tak nehrotil. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
NINJA
Junior Member

510 Posts |
Posted - 26/07/2006 : 08:28:00
|
Už jsem to psal i jinde, takže:
Ten kdo se opravdu zajímá o Warcraft Lore - historii, tak rozhodně nemůže řít že paladini v podobě Blood elfů, či shamani jako Draenei do toho světa nezapadají. Vzpoměnte si kolikrát jaká frakce změnila strany, vzpomeňte si, kolikrát království uzavírala různá spojenectví, vzpomeňte si KDO vládne např. v Undercity (btw je to bývalá elfka !).
Naopak tento vývoj do WoW zapadá překvapive dobře, neboť osvojení si sil nepřítele a využít je proti němu - to se tu (ve WoW) děje neustále znova a znova.
Jiná věc už je z hráčského hlediska, k tomu mám osobně smíšené pocity (jako paladin ) ale z dlouhodobého hlediska to nakonec nebude tak nepřijatelná změna, zvykneme si a časem budeme rádi, že ty shamany i paladiny máme.
|
Ninjagon |
 |
|
Sheenaz
Starting Member
67 Posts |
Posted - 26/07/2006 : 12:48:38
|
Mno... zatim to tu byl bran tenhle krok hlavne z hlediska zprzneni Warcraft lore.
Jsem prvni, kdo na to nadava... Paladini za hordu, to je proste trapas.. dostaneme povolani z kteryho si 90% hordy utahuje co je WoW WoWem? Mno radsi to nebudu rozebirat.
Nikdo to tu ale nebral z hlediska herniho... nepochybuju, ze dobre znate, jak se kazda classa rve o kazdej volnej flek v raidu. Ja osobne bojuju za kazdyho maga v raidu navic do krve. Na ci ukor pujdou ti palaldini?
Uvedomte si taky, ze budou padat i paladinsky crapy.. uz takhle cekam na drop roby z nefa naky tri mesice. Ted bude jeste hur.
Pro me z toho zadna vyhoda nekouka, krome nakych dvou buffu navic.
Co mi ale vadi nejvic? Pristup blizzardu... nevymyslej nic novyho. Proc bych hral porad dokola to samy? PvE content je furt to samy, jen jde o to zjistit taktiku, sehrat partu (rozumej prowipovat), nagrindit prachy na flasky, udelat si z toho farmu a pak to chodit do zblbnuti dokola. PvP radsi ani nezminuju, protoze takovou nudu nejsem ochotnej akceptovat. Vzdyt v tom neni zadnej adrenalin. O nic nejde...
Jak uz tu nekdo psal... to ze se mi WoWko nelibi neznamena, ze ho nebudu hrat... porad je to jeste to nejlepsi (teda vyjma UO :)), co je na trhu k mani. Ani tak to nestaci a kdybych v guilde nemel partu supr lidicek se kterejma me bavi hrat i nudnou hru, uz bych davno WoW zabalil.
Nerozumejte tomu spatne... hraju to nakej ten rok a pul a to rozhodne neni malo na jednu gamesku :) Ale jaksi si uz myslim, ze mi nema co novyho nabidnout.
Na co se v datadisku tesim? Jedina vec... Novy petkovy instnace. Kdyby jich bylo petkrat vic, mel bych nejakou nadeji, ze me tahle hra jeste nejakej cas udrzi.
Jestli se nic vyzname nezmeni, opustim WoW hned jak vyjde neco novyho - lepsiho. |
Shu Oxx |
 |
|
Sheenaz
Starting Member
67 Posts |
Posted - 26/07/2006 : 12:49:31
|
sakra, nemam edit, sorac za nesmysle :) |
Shu Oxx |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 28/07/2006 : 18:26:41
|
malej offtopik: muze mi nekdo doporucit nejake kvalitni, ael opravdu kvalitni palat video? jedna se mi o support buff group pvp z pohledu palata vsechny co jsem zkousel byly uplne trapne, jak co do skillu tak do kvality |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 28/07/2006 : 18:33:38
|
http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=20896
? |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
Cuk0r
New Member

198 Posts |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 28/07/2006 : 21:18:39
|
quote: Originally posted by Sheenaz
Mno... zatim to tu byl bran tenhle krok hlavne z hlediska zprzneni Warcraft lore.
Jsem prvni, kdo na to nadava... Paladini za hordu, to je proste trapas.. dostaneme povolani z kteryho si 90% hordy utahuje co je WoW WoWem? Mno radsi to nebudu rozebirat.
Nikdo to tu ale nebral z hlediska herniho... nepochybuju, ze dobre znate, jak se kazda classa rve o kazdej volnej flek v raidu. Ja osobne bojuju za kazdyho maga v raidu navic do krve. Na ci ukor pujdou ti palaldini?
Uvedomte si taky, ze budou padat i paladinsky crapy.. uz takhle cekam na drop roby z nefa naky tri mesice. Ted bude jeste hur.
Pro me z toho zadna vyhoda nekouka, krome nakych dvou buffu navic.
Co mi ale vadi nejvic? Pristup blizzardu... nevymyslej nic novyho. Proc bych hral porad dokola to samy? PvE content je furt to samy, jen jde o to zjistit taktiku, sehrat partu (rozumej prowipovat), nagrindit prachy na flasky, udelat si z toho farmu a pak to chodit do zblbnuti dokola. PvP radsi ani nezminuju, protoze takovou nudu nejsem ochotnej akceptovat. Vzdyt v tom neni zadnej adrenalin. O nic nejde...
Jak uz tu nekdo psal... to ze se mi WoWko nelibi neznamena, ze ho nebudu hrat... porad je to jeste to nejlepsi (teda vyjma UO :)), co je na trhu k mani. Ani tak to nestaci a kdybych v guilde nemel partu supr lidicek se kterejma me bavi hrat i nudnou hru, uz bych davno WoW zabalil.
Nerozumejte tomu spatne... hraju to nakej ten rok a pul a to rozhodne neni malo na jednu gamesku :) Ale jaksi si uz myslim, ze mi nema co novyho nabidnout.
Na co se v datadisku tesim? Jedina vec... Novy petkovy instnace. Kdyby jich bylo petkrat vic, mel bych nejakou nadeji, ze me tahle hra jeste nejakej cas udrzi.
Jestli se nic vyzname nezmeni, opustim WoW hned jak vyjde neco novyho - lepsiho.
Hmm tak nejak s tebou souhlasim, az na to ze rok a pul neni moc dlouho na dobrou hru, ja treba hral UO 4 roky hral jsem Daoc 4 roky a bavilo me to a dost, je pravda ze jsem mezitim vyzkousel nejaky testy jako SWG,EQ,AO, ale nebylo to pro me tak jsem zustal u te ktera me bavi. No a je preci jasny ze kdyz WoW neni to co jsme si predstavovali a uz dlouho neni tim co jsme ocekavali a je to PvE sracka ze pujdem hned jak se neco ukaze. protoze vsichni vime ze se v tehle hre nic ale nic nezmeni, neni kdo by to zmenil. Blizzard na to nema. |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 29/07/2006 : 13:34:20
|
quote: Originally posted by Araya No a je preci jasny ze kdyz WoW neni to co jsme si predstavovali a uz dlouho neni tim co jsme ocekavali a je to PvE sracka ze pujdem hned jak se neco ukaze. protoze vsichni vime ze se v tehle hre nic ale nic nezmeni, neni kdo by to zmenil. Blizzard na to nema.
Ale ma, jenze nechce Vse se ale toci pouze kolem penez. Jsou presne tam, kde maji byt, aby vydelali co nejvice. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 29/07/2006 13:41:08 |
 |
|
Seth
Senior Member

2564 Posts |
Posted - 29/07/2006 : 15:11:11
|
Darkface: diky dost dobre videjko, presne to jsem mel namysli
Cukor: tahle hra uz je nekde jinde a clovek s modryma vecma nema v pvp bohuzel sanci - skill trochu pomuze ale rozdil v equipu nenahradi. Nicmene diky za link |
Seth Forgotten
bo=protoze!
|
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 29/07/2006 : 19:05:23
|
quote: Originally posted by Araya Hmm tak nejak s tebou souhlasim, az na to ze rok a pul neni moc dlouho na dobrou hru, ja treba hral UO 4 roky hral jsem Daoc 4 roky a bavilo me to a dost, je pravda ze jsem mezitim vyzkousel nejaky testy jako SWG,EQ,AO, ale nebylo to pro me tak jsem zustal u te ktera me bavi. No a je preci jasny ze kdyz WoW neni to co jsme si predstavovali a uz dlouho neni tim co jsme ocekavali a je to PvE sracka ze pujdem hned jak se neco ukaze. protoze vsichni vime ze se v tehle hre nic ale nic nezmeni, neni kdo by to zmenil. Blizzard na to nema.
Mno a nehral jsi tydle hry tak dlouho jako ja jenom proto ze neexistovala alternativa?..Tak jako ted neexistuje k wowku? |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Cuk0r
New Member

198 Posts |
Posted - 30/07/2006 : 01:24:44
|
quote: Originally posted by Seth
Cukor: tahle hra uz je nekde jinde a clovek s modryma vecma nema v pvp bohuzel sanci - skill trochu pomuze ale rozdil v equipu nenahradi. Nicmene diky za link
Mno chcel si dobre video nie? To video co postol DF je hodne dobre ale nie je tam moc vidiet co vsetko dokaze paladin. Pri takych epixoch sa takmer len healuje a akakolvek chyba moze(je) byt osudna. Dmg output je prilis velky.
To co som postol ja je oldschool klasika. World group pvp ked neboli bgs a epixy, kde skill naozaj rozhodoval o vysledku. Je tam vidno healing/blessing/cleansing/cc/pvp-tanking/moving/dd. Postol som pre porovnanie a tiez lebo je to moja srdcovka  |
Podpisy su pre magorov. |
 |
|
DarkFace
Junior Member

700 Posts |
Posted - 31/07/2006 : 12:14:24
|
http://wowayb.ytmnd.com/ |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
 |
|
Topic  |
|