Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Miranda
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 22/07/2006 :  12:28:30  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
vim, ze par z vas pouziva mirandu, ted co nefungovala, jsem upgradoval na 4.xx a uplne se mi rozmrdalo nastaveni, a ted to nemuzu dat do puvodniho stavu, bo uz si nepamatuju jak jsem to delal.

hlavni opruz co mi vadi, tak je v MSG okne, driv jsem mel:

jmeno xxxx
zprava

paja
zprava

jmeno xxx
zprava

ted tam mam jen ikonku >>> a <<< a je to hodne neprehledny, nevi nekdo kde se to da nastavit do stavu jmeno/zprava?

dik

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 22/07/2006 :  12:34:32  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
foe ;)). tohle uz ma s ao teda sotva co spolecnyho ;))

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 22/07/2006 :  17:59:26  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nekrotyrael

No uci se od tebe ne?

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Ufi
Moderator

1358 Posts

Posted - 22/07/2006 :  19:37:43  Show Profile Send Ufi a Private Message  Reply with Quote
Možnosti>Záznam Komunikace

Tam si s tím pohrej

Iron Ufan Hammer
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 22/07/2006 :  19:56:46  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

quote:

No uci se od tebe ne?

ja bych to postnul do jiny sekce ;)

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 22/07/2006 :  20:30:58  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

jo a navic nehraje, nekdo by mu mel vzit moderatora a nekdo zalozit topic o tom esi neni vetsina pro ho zabanovat na forum

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 22/07/2006 :  20:35:23  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
hraje

ufe diky, u me se ta sekce jmenuje messaging log a i kdyz jsem vsechny polozky projizdel nekolikrat tak tuhle sem preskakoval s tim, ze je to logovani.

peto smaz to, sem zapomnel ze tady nejsem moderator

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000