Author |
Topic  |
|
Dreadz
Starting Member
2 Posts |
Posted - 22/07/2006 : 14:35:38
|
Čus. Chtěl bych se zeptat jestli je nějáká cz/sk guilda za hordu na nějákém rppvp serveru ? Jestli jo rád bych se přidal. Jestli ne tak se ptám jestli by se nenašlo pár bláznů co by chtěli založit guildu na těchto serverech . No a jestli ani to ne tak tam budu hrát sám... :((
|
|
| |
Lamanaab
Starting Member
26 Posts |
Posted - 22/07/2006 : 15:26:01
|
quote: Originally posted by Dreadz
Čus. Chtěl bych se zeptat jestli je nějáká cz/sk guilda za hordu na nějákém rppvp serveru ? Jestli jo rád bych se přidal. Jestli ne tak se ptám jestli by se nenašlo pár bláznů co by chtěli založit guildu na těchto serverech . No a jestli ani to ne tak tam budu hrát sám... :((
Je to tam jiny nez na normal nebo pvp? Nelolujou tam vsici? je v tom vubec rozdil? mozna bych sel... |
 |
|
Dreadz
Starting Member
2 Posts |
Posted - 22/07/2006 : 16:05:48
|
Na rp serverech hraješ tu hru tak že se vžijeě do postavy a hraješ tu postavu a příběh hry. Ale není to poviností. Hodně guild na to sere a jede buď PvP nebop PvE ale sou zde i guildy který to rp hrajou. Hlavně nesmíš psát do generalu cokoliv co se netýká wowu a příběhu hry... Teda takhle sem to pochopil já a docela mě to láká si zahrát nějáký to rp... Vždyť když sem si kupoval wow tak sem nepřemýšlel jestli budu mít někdy t1, t2 či t3. Kupoval sem to kvůli Aliance vs Horda, abych se podíval do Ironforge, Stormwindu, Orgrimaru atd. |
 |
|
Lamanaab
Starting Member
26 Posts |
Posted - 22/07/2006 : 19:19:02
|
quote: Originally posted by Dreadz
Na rp serverech hraješ tu hru tak že se vžijeě do postavy a hraješ tu postavu a příběh hry. Ale není to poviností. Hodně guild na to sere a jede buď PvP nebop PvE ale sou zde i guildy který to rp hrajou. Hlavně nesmíš psát do generalu cokoliv co se netýká wowu a příběhu hry... Teda takhle sem to pochopil já a docela mě to láká si zahrát nějáký to rp... Vždyť když sem si kupoval wow tak sem nepřemýšlel jestli budu mít někdy t1, t2 či t3. Kupoval sem to kvůli Aliance vs Horda, abych se podíval do Ironforge, Stormwindu, Orgrimaru atd.
Vim moc dobre co je RP, ale zajima me jestli to RPPVP neco znamena nebo tam na to vsici serou :o) |
 |
|
Sacrifice
New Member

140 Posts |
Posted - 22/07/2006 : 20:03:09
|
zalezi od serveru a od strany za ktoru hras. vetsinou sa RP viac hra za alianciakov, ale tak 30% hracov si sem tam to RP zahra. inak je to klasicke PVE+ "rychly" farm PVP ranku. hram na scarshield legion a co viem tak je tam asi 10-15 sk/cz hracov roztrusenych po roznych guildach. jo a samozrejme tam nestretnes ludi s menami ako cz/sk/pl atd  osobne sa o RP moc nestaram ale je tam dost guild ktore si na to potrpia samozrejme ze barens/elwynforest,wetland chanell je podobny ako z inych serverov |
"Relationships come and go. Epics are soulbound" |
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 22/07/2006 : 21:53:11
|
No naše mini PvP guilda (Misshaped Minds) hraje na Venture Co. Jinak je tu taky tak 10-15 hráčů roztroušených v guildách co dělají raidy.
Od RP si tu ale moc neslibuj, všichni na to tady dost kašlou. Jediná výhoda je podle mě, že je tu míň volů. Prostě to "RP" v názvu jich dost odradí.
Kdyby ses chtěl přidat, seš vítanej. Jsme všichni (tři) na lvlu 49 a hodláme na něm zůstat ještě hodně dlouho. Momentálně by se nám hodil druid na nošení vlajky ve WSG. Jediný co děláme je group PvP se zapnutým TS a Frapsem (=
PS: Upřímě není lepšího pocitu, než když ve dvou (oba 49) odchytáváme na cestě v STV po jednom alianční šedesátky a kosíme je (=
Tribulus (lvl 49 UD priest(holy)) Bulimik (lvl 49 UD rogue) Karchee (lvl 49 UD warr) http://wow.allakhazam.com/profile.html?1549971
|
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 23/07/2006 : 10:27:43
|
quote: Originally posted by Kar-Chee
No naše mini PvP guilda (Misshaped Minds) hraje na Venture Co. Jinak je tu taky tak 10-15 hráčů roztroušených v guildách co dělají raidy.
Od RP si tu ale moc neslibuj, všichni na to tady dost kašlou. Jediná výhoda je podle mě, že je tu míň volů. Prostě to "RP" v názvu jich dost odradí.
Kdyby ses chtěl přidat, seš vítanej. Jsme všichni (tři) na lvlu 49 a hodláme na něm zůstat ještě hodně dlouho. Momentálně by se nám hodil druid na nošení vlajky ve WSG. Jediný co děláme je group PvP se zapnutým TS a Frapsem (=
PS: Upřímě není lepšího pocitu, než když ve dvou (oba 49) odchytáváme na cestě v STV po jednom alianční šedesátky a kosíme je (=
Tribulus (lvl 49 UD priest(holy)) Bulimik (lvl 49 UD rogue) Karchee (lvl 49 UD warr) http://wow.allakhazam.com/profile.html?1549971
RP jak krava :)
nicmene na VeCo je i ali guilda - Pohadka ... bylo v ni asi 40 lidi ... ted nevim .. mozna tam jeste nedko je |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 23/07/2006 : 12:49:42
|
quote: Originally posted by Eagle nicmene na VeCo je i ali guilda - Pohadka ... bylo v ni asi 40 lidi ... ted nevim .. mozna tam jeste nedko je
Jej...a mě přišlo, že některý ty jmény mrtvejch legolasů zní až moc česky ....tímto se omlouvám všem alli čechům na VeCo, ale každý v rozmezí lvlů 40-60 bude umírat...(doporučuji vyhýbat se STV a Tanarisu) |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 09:22:03
|
quote: Originally posted by Kar-Chee
quote: Originally posted by Eagle nicmene na VeCo je i ali guilda - Pohadka ... bylo v ni asi 40 lidi ... ted nevim .. mozna tam jeste nedko je
Jej...a mě přišlo, že některý ty jmény mrtvejch legolasů zní až moc česky ....tímto se omlouvám všem alli čechům na VeCo, ale každý v rozmezí lvlů 40-60 bude umírat...(doporučuji vyhýbat se STV a Tanarisu)
v pohadce nebyl nikdy zadnej legolas ani poobne "debilni" jmena :) zabij na co mas silu ... esli ses 60 zabij klidne lvl1 kdyz na vic nemas :) |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 24/07/2006 : 11:29:21
|
quote: Originally posted by Eagle v pohadce nebyl nikdy zadnej legolas ani poobne "debilni" jmena :) zabij na co mas silu ... esli ses 60 zabij klidne lvl1 kdyz na vic nemas :)
Legolas je oznaceni pro random nelfa  A kdyby sis poradne precetl muj post o kousek vys, zjistil bys, ze jsem lvl 49 (a dlouho na nem zustanu)....prave proto budou umirat vsichni v rozmezi 40-60, sedivaky opravdu nezabijim...Zato otazniky ano...a rad A jinak jestli vas muzu pozadat.....chodte vic do BG....tohle je starsny cekat hodku na jeden WSG... |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
|
Topic  |
|