Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 WOW realm-transfer details unveiled
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 23/06/2006 :  20:53:56  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
/pokud tu o tom je diskuze tak toto moje smazte/

http://www.gamespot.com/news/6153087.html

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 24/06/2006 :  01:27:43  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
uff ten napis me uplne vystrasil ... konkretne ta cast "less populated realms" me na moemnt zmatla ze nepujde transferovat na realmy ktery sou heavy populated ... nastesti v textu to zmineno nebylo takze: Nemuzu se dockat.

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 24/06/2006 :  11:40:40  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

uff ten napis me uplne vystrasil ... konkretne ta cast "less populated realms" me na moemnt zmatla ze nepujde transferovat na realmy ktery sou heavy populated ... nastesti v textu to zmineno nebylo takze: Nemuzu se dockat.

tobe se nezda 25E moc? ja sem cekal tak polovicku:( dalsich 500 (ci kolik je to v prepoctu) za to asi nedam
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 24/06/2006 :  11:58:30  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by qsubt

tobe se nezda 25E moc? ja sem cekal tak polovicku:( dalsich 500 (ci kolik je to v prepoctu) za to asi nedam

cet sem neco, ze v EQ to stoji este vic...

Trance addicted <3
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 24/06/2006 :  12:06:19  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja zatim vidim 25 dolaru, ne euro.

25 dolaru je v podstate zadarmo. Vetsinou byva cena za transfer dvojnasobna.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 24/06/2006 :  12:08:32  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
dyt jo, v US to bude stat 25 dolaru..
ale v EU 40 ojro..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Relative
New Member

179 Posts

Posted - 24/06/2006 :  12:22:31  Show Profile  Send Relative an ICQ Message Send Relative a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Van Tassel

quote:

quote:

Caw, můžeš mi na chvili pujcit kreditku? Jen na takovy transfer ji potrebuju, je to v podstate zadarmo...

Drak'thul-Shaman60-Relative<Czech Czechs of Czech Republic>
Chromaggus-
Shaman60-Relative
Frostwhisper-
Priest60-Anything
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 24/06/2006 :  12:57:56  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Relative

quote:

quote:

quote:

Caw, můžeš mi na chvili pujcit kreditku? Jen na takovy transfer ji potrebuju, je to v podstate zadarmo...

V porovnani s ostatnima mmorpg.
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 24/06/2006 :  13:01:33  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 24/06/2006 :  13:22:31  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ano, wow prdelkohladici nevedi, ze existuji i jine mmorpg; ale google.com neni obtizne natypovat ...

UO 30$
DAOC 40$ (acc)
EQ2 50$
EQ1 75$ (1-2)

Go to Top of Page

Dibone
Starting Member

97 Posts

Posted - 24/06/2006 :  13:43:17  Show Profile  Send Dibone an ICQ Message Send Dibone a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://www.apcstart.com/site/chipsy/2006/06/439/world-of-warcraft-realm-transfers-for-cash -> konkretne "and finally, you will not be able to transfer to a server with a population deemed to be high or full." Tak teda nevim

o_O

Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 24/06/2006 :  21:15:49  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ano, wow prdelkohladici nevedi, ze existuji i jine mmorpg; ale google.com neni obtizne natypovat ...

UO 30$
DAOC 40$ (acc)
EQ2 50$
EQ1 75$ (1-2)

no ja nevedel ze odted se hardcore MMO pozna podle toho ze transfer charu stoji aspon pul mega ...

[Stilgar]
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 24/06/2006 :  22:39:39  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
hm, to by mohli zavest i v ao sakra :P
to slibovali uz pred kolika lety :P

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Edited by - nekrotyrael on 24/06/2006 22:42:03
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 24/06/2006 :  23:36:25  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

DAOC 40$ (acc)

^^ Akorat, ze to je cena za "splitnuti". Jinak bych klidne dal i 100$ za transfer Ocaka na jiny server.

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 24/06/2006 :  23:50:53  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimnia

quote:

DAOC 40$ (acc)

^^ Akorat, ze to je cena za "splitnuti". Jinak bych klidne dal i 100$ za transfer Ocaka na jiny server.

Jo proto jsem dal do zavorky account. Ale obavam se, ze by Mythic stejne nabizel jen rvr -> rvr. I kdyz je pravda, ze crossrealm itemy vyresil uz na Pendragonu (kdyz je zde sundas tak uz je pak nikdy nemuzes pouzit).
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 25/06/2006 :  00:07:24  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
^^ VT

Klidne i wipe itemu a wipe encounteru (na RvR je to crazy jednoduche). Jde mi o RR10 :)

EDIT: Splitnuti accountu je mnohem slozitejsi operace vyzadujici telefonni hovor s operatorem, takze je pochopitelne, ze cena je vyzsi. Tezko srovnavat.

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)

Edited by - Deimnia on 25/06/2006 00:12:31
Go to Top of Page

WoSSa
Starting Member

13 Posts

Posted - 25/06/2006 :  18:15:26  Show Profile Send WoSSa a Private Message  Reply with Quote
a nevite nekdo co znamena zase to jejich blizka budoucnost? aby to zase nebyla daleka budoucnost...
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 25/06/2006 :  18:43:19  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WoSSa

a nevite nekdo co znamena zase to jejich blizka budoucnost? aby to zase nebyla daleka budoucnost...

to nevim, ale pokud de o $, jakoze v tomto pripade ano, tak to rozhodne nebudou nijak protahovat a zprovozni to co nejdriv budou moct. -muj nazor-
Go to Top of Page

Gorog
New Member

259 Posts

Posted - 26/06/2006 :  00:08:29  Show Profile  Send Gorog an ICQ Message Send Gorog a Private Message  Reply with Quote
Drakthul je status FULL tzn. je velice nepravdepodobne ze na nej povoli presun, ale uvidime..
Go to Top of Page

CabA
New Member

111 Posts

Posted - 28/06/2006 :  14:01:16  Show Profile  Send CabA an ICQ Message Send CabA a Private Message  Reply with Quote
spis sem zvedavej jestli pri presunu ucet-ucet budu moct vybrat i novej realm nebo jestli se presun ucet-ucet nebude pocitat do toho pulrocniho CD a budu moc potom udelat presun i na novej realm

Torrek ::: tauren shaman ::: officer of Black division ::: Drak'thul
Runningwild ::: night elf druid ::: Supreme ::: Frostmane
Runningfree ::: dwarf paladin ::: Supreme ::: Frostmane
Go to Top of Page

Mortos
Starting Member

19 Posts

Posted - 29/06/2006 :  12:40:58  Show Profile Send Mortos a Private Message  Reply with Quote
Myslite, ze bych mohl presunout hordi char na realm, kde mam aliancni char, abych mohl killovat byvale spoluhrace?
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 29/06/2006 :  13:12:09  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mortos

Myslite, ze bych mohl presunout hordi char na realm, kde mam aliancni char, abych mohl killovat byvale spoluhrace?

to je jedna z veci co samozrejme nepujde

[Stilgar]
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 29/06/2006 :  13:13:37  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
Jinak podle worldofwarcraft.com je uz na US paid transfer aktivni pro vybrany servery (od 27.) tedka pridali dalsich kolik realmu ...

takze snad uz brzo i v EU

[Stilgar]
Go to Top of Page

Grewen
New Member

126 Posts

Posted - 05/07/2006 :  01:23:33  Show Profile  Send Grewen an ICQ Message Send Grewen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jinak podle worldofwarcraft.com je uz na US paid transfer aktivni pro vybrany servery (od 27.) tedka pridali dalsich kolik realmu ...

takze snad uz brzo i v EU

asi sem blbe hledal pac sem to nenasel, ale pisou tam nekde neco o omezeni/zakazani transferu na high/full servery?
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 05/07/2006 :  02:59:39  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
v US ? no otevreli pro transfer zatim malo pop servery a postupne pridavaji ... uvidime
imo casem pridaji i ty co sou sice marknuty full ale bezne maji medium pop, protoze limit non full a zaroven starsi 90ti dnu znamena ze by xfer sel jen na opravdu nekolik malo serveru a s tim se urcite nespokoji ani hraci ani pokladnicka blizzardu

[Stilgar]
Go to Top of Page

keeks
Starting Member

27 Posts

Posted - 06/07/2006 :  22:54:46  Show Profile Send keeks a Private Message  Reply with Quote
mno ja myslim ze jakmile bude mozny odchod z Drak'thulu tak ztrati status full
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 07/07/2006 :  09:29:32  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by keeks

jj protoze:

[4. LookingForGroup]Pitcha: LFG priesta do uldamanu cz/sk only
[4. LookingForGroup]Czurák: TAK ME NESERTE A PODTE S NAMA SCARLET MONASTERY
[4. LookingForGroup]Random1: rofl
[4. LookingForGroup]Random2: lol no ty si debil
[4. LookingForGroup]Random3: nemluvte tu cesky vy idioti
[4. LookingForGroup]Random4: kvuli debilum jako ste vy tu nemaj cechy radi
[4. LookingForGroup]Random5: czczcz
[4. LookingForGroup]Random6: wtb cernyho brouka
[4. LookingForGroup]Random7: need priesta a ranka do fsk!!!!!
[4. LookingForGroup]Random8: I hate czechs
[4. LookingForGroup]Random3: You rasist! I'm right tiket!
[4. LookingForGroup]Random9: DEJTE MI PENIZE A NEBUDU SPAMOVAT
[4. LookingForGroup]Random8: LF1M BRD no czechs/slovaks
[4. LookingForGroup]Random1: lol
[4. LookingForGroup]Random10: DRZ HUBU PYCO
[4. LookingForGroup]Random11: FU
[4. LookingForGroup]Random12: STFU
[4. LookingForGroup]Random13: stop spamming general channel
[4. LookingForGroup]Random5: tis not general
[4. LookingForGroup]Czurák: TOHLE JE CESKEJ SERVER SI ZA TO PLATIM TAK BUDU MLUVIT JAK CHCI
[4. LookingForGroup]Czurák: SE NAUC CESKY
[4. LookingForGroup]Random3: Tiket sended! GM are ban you!
[4. LookingForGroup]Random1: ROFL

Made by KARKULKA (Rakhen)
http://forum.zdechliny.com/index.php?topic=1840.0

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

Edited by - Colldor on 07/07/2006 09:30:23
Go to Top of Page

necrofrost
Starting Member

39 Posts

Posted - 07/07/2006 :  13:10:56  Show Profile Send necrofrost a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

quote:

jj protoze:

[4. LookingForGroup]Pitcha: LFG priesta do uldamanu cz/sk only
...

Made by KARKULKA (Rakhen)
http://forum.zdechliny.com/index.php?topic=1840.0

Jo a to je duvod, proc bych nikdy nevlezl na server s ceskou komunitou, jsme ostudou pro hracskou verejnost. Zkratka absolutni pravek s kupou humanoidnich tupcu. Kazdy clovek schopny psat a cist zvladne jakykoliv international server a bude na tom mnohem lepe nez na CZ.

AFK: This common term stands for "Attack, Fight, Kill" and is the priest's way of telling you to go pull more mobs.

Edited by - necrofrost on 07/07/2006 13:11:14
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 07/07/2006 :  19:36:06  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
JJ je mi líto to psát, ale bohužel češi a slováci jsou většinou největší ostuda serveru
Samozřejmě všchna čest vyjímkám. Určitě se najdou.

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

l0bos
New Member

133 Posts

Posted - 07/07/2006 :  19:52:50  Show Profile  Send l0bos an ICQ Message Send l0bos a Private Message  Reply with Quote
Nj je to hruza,ale preci spousta mene vyspelych jedincu z ostatnich narodu wow taky hraje, tak mi reknete proc zrovna ti nasi se musej takhle projevovat?

Drak'Thul <Cursed Corpses>
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 07/07/2006 :  20:43:42  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by l0bos

Nj je to hruza,ale preci spousta mene vyspelych jedincu z ostatnich narodu wow taky hraje, tak mi reknete proc zrovna ti nasi se musej takhle projevovat?

pac si sou vedomi, ze zrovna na tomhle serveru je jich spousta... nevim na kterym serveru sem to byl (Ravencrest?), ale bylo tam spoustu Danu a bylo to to sami jako tady s Cechama :<

Trance addicted <3
Go to Top of Page

keeks
Starting Member

27 Posts

Posted - 08/07/2006 :  00:19:41  Show Profile Send keeks a Private Message  Reply with Quote
mate to u aliance na LFG kanale taky?
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 08/07/2006 :  00:22:47  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
quote:

mate to u aliance na LFG kanale taky?

no nejsem si tim jistej, LFG kanal sem vypnul hned prvni den co vysla 1.11, ale spamovali tam jen anglicky

Trance addicted <3
Go to Top of Page

keeks
Starting Member

27 Posts

Posted - 08/07/2006 :  00:23:48  Show Profile Send keeks a Private Message  Reply with Quote
kua to byla rychla odpoved :p
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 08/07/2006 :  01:02:11  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
quote:

kua to byla rychla odpoved :p

njn, luck :o

Trance addicted <3
Go to Top of Page

keeks
Starting Member

27 Posts

Posted - 08/07/2006 :  02:31:49  Show Profile Send keeks a Private Message  Reply with Quote
novy patch bude asi nejdriv v zari,ze ?
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 08/07/2006 :  09:54:53  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
quote:

rek bych, ze vyjde behem pristiho mesice, ale je to jen muj odhad

Trance addicted <3
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 08/07/2006 :  12:32:03  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shad3

quote:

rek bych, ze vyjde behem pristiho mesice, ale je to jen muj odhad

taky jsem to tipoval na druhou pulku srpna

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 09/07/2006 :  12:57:39  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
A budou v tom Patchi ty cross realm battlegroundy? Bože kéž by...

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Daran
Starting Member

64 Posts

Posted - 09/07/2006 :  13:39:02  Show Profile Send Daran a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kar-Chee

A budou v tom Patchi ty cross realm battlegroundy? Bože kéž by...

Tak to je snad jasný že budou, vždyť je to ohlášený že jo... otázkou je kdy bude ten patch
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 09/07/2006 :  18:21:52  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jo a to je duvod, proc bych nikdy nevlezl na server s ceskou komunitou, jsme ostudou pro hracskou verejnost. Zkratka absolutni pravek s kupou humanoidnich tupcu. Kazdy clovek schopny psat a cist zvladne jakykoliv international server a bude na tom mnohem lepe nez na CZ.

No snad horsi nez ceska komunita je komunita polaku, i kdyz neni se cemu divit.

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

keeks
Starting Member

27 Posts

Posted - 09/07/2006 :  23:30:46  Show Profile Send keeks a Private Message  Reply with Quote
no na jednom EU serveru (zaboha si ted nevzpomenu jmeno) je silna italska komunita a tam je to mnohem horsi verte mi :) a kdyz jsou ted italove mistri sveta plati to dvojnasob :D
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,18 seconds. on eygor Snitz Forums 2000