Author |
Topic  |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
|
| |
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 24/06/2006 : 01:27:43
|
uff ten napis me uplne vystrasil ... konkretne ta cast "less populated realms" me na moemnt zmatla ze nepujde transferovat na realmy ktery sou heavy populated ... nastesti v textu to zmineno nebylo takze: Nemuzu se dockat. |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 24/06/2006 : 11:40:40
|
quote: Originally posted by Stilgar
uff ten napis me uplne vystrasil ... konkretne ta cast "less populated realms" me na moemnt zmatla ze nepujde transferovat na realmy ktery sou heavy populated ... nastesti v textu to zmineno nebylo takze: Nemuzu se dockat.
tobe se nezda 25E moc? ja sem cekal tak polovicku:( dalsich 500 (ci kolik je to v prepoctu) za to asi nedam  |
 |
|
Shad3
New Member

277 Posts |
Posted - 24/06/2006 : 11:58:30
|
quote: Originally posted by qsubt
tobe se nezda 25E moc? ja sem cekal tak polovicku:( dalsich 500 (ci kolik je to v prepoctu) za to asi nedam 
cet sem neco, ze v EQ to stoji este vic... |
Trance addicted <3 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 24/06/2006 : 12:06:19
|
uff ten napis me uplne vystrasil ... konkretne ta cast "less populated realms" me na moemnt zmatla ze nepujde transferovat na realmy ktery sou heavy populated ... nastesti v textu to zmineno nebylo takze: Nemuzu se dockat.
tobe se nezda 25E moc? ja sem cekal tak polovicku:( dalsich 500 (ci kolik je to v prepoctu) za to asi nedam 
Ja zatim vidim 25 dolaru, ne euro.
25 dolaru je v podstate zadarmo. Vetsinou byva cena za transfer dvojnasobna. |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 24/06/2006 : 12:08:32
|
dyt jo, v US to bude stat 25 dolaru.. ale v EU 40 ojro..
 |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Relative
New Member

179 Posts |
Posted - 24/06/2006 : 12:22:31
|
quote: Originally posted by Van Tassel
25 dolaru je v podstate zadarmo. Vetsinou byva cena za transfer dvojnasobna.
Caw, můžeš mi na chvili pujcit kreditku? Jen na takovy transfer ji potrebuju, je to v podstate zadarmo... |
Drak'thul-Shaman60-Relative<Czech Czechs of Czech Republic > Chromaggus-Shaman60-Relative Frostwhisper-Priest60-Anything |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 24/06/2006 : 12:57:56
|
quote: Originally posted by Relative
Caw, můžeš mi na chvili pujcit kreditku? Jen na takovy transfer ji potrebuju, je to v podstate zadarmo...
V porovnani s ostatnima mmorpg. |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 24/06/2006 : 13:01:33
|
quote: Originally posted by Relative
Caw, můžeš mi na chvili pujcit kreditku? Jen na takovy transfer ji potrebuju, je to v podstate zadarmo...
 |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 24/06/2006 : 13:22:31
|
quote: Originally posted by Relative Caw, můžeš mi na chvili pujcit kreditku? Jen na takovy transfer ji potrebuju, je to v podstate zadarmo...
Ano, wow prdelkohladici nevedi, ze existuji i jine mmorpg; ale google.com neni obtizne natypovat ...
UO 30$ DAOC 40$ (acc) EQ2 50$ EQ1 75$ (1-2)
|
 |
|
Dibone
Starting Member
97 Posts |
Posted - 24/06/2006 : 13:43:17
|
http://www.apcstart.com/site/chipsy/2006/06/439/world-of-warcraft-realm-transfers-for-cash -> konkretne "and finally, you will not be able to transfer to a server with a population deemed to be high or full." Tak teda nevim  |
o_O
|
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 24/06/2006 : 21:15:49
|
quote: Originally posted by Relative Caw, můžeš mi na chvili pujcit kreditku? Jen na takovy transfer ji potrebuju, je to v podstate zadarmo...
Ano, wow prdelkohladici nevedi, ze existuji i jine mmorpg; ale google.com neni obtizne natypovat ...
UO 30$ DAOC 40$ (acc) EQ2 50$ EQ1 75$ (1-2)
no ja nevedel ze odted se hardcore MMO pozna podle toho ze transfer charu stoji aspon pul mega ...  |
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 24/06/2006 : 22:39:39
|
hm, to by mohli zavest i v ao sakra :P to slibovali uz pred kolika lety :P |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
Edited by - nekrotyrael on 24/06/2006 22:42:03 |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 24/06/2006 : 23:36:25
|
DAOC 40$ (acc)
^^ Akorat, ze to je cena za "splitnuti". Jinak bych klidne dal i 100$ za transfer Ocaka na jiny server. |
Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :) |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 24/06/2006 : 23:50:53
|
quote: Originally posted by Deimnia
DAOC 40$ (acc)
^^ Akorat, ze to je cena za "splitnuti". Jinak bych klidne dal i 100$ za transfer Ocaka na jiny server.
Jo proto jsem dal do zavorky account. Ale obavam se, ze by Mythic stejne nabizel jen rvr -> rvr. I kdyz je pravda, ze crossrealm itemy vyresil uz na Pendragonu (kdyz je zde sundas tak uz je pak nikdy nemuzes pouzit). |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 25/06/2006 : 00:07:24
|
^^ VT
Klidne i wipe itemu a wipe encounteru (na RvR je to crazy jednoduche). Jde mi o RR10 :)
EDIT: Splitnuti accountu je mnohem slozitejsi operace vyzadujici telefonni hovor s operatorem, takze je pochopitelne, ze cena je vyzsi. Tezko srovnavat. |
Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :) |
Edited by - Deimnia on 25/06/2006 00:12:31 |
 |
|
WoSSa
Starting Member
13 Posts |
Posted - 25/06/2006 : 18:15:26
|
a nevite nekdo co znamena zase to jejich blizka budoucnost? aby to zase nebyla daleka budoucnost... |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 25/06/2006 : 18:43:19
|
quote: Originally posted by WoSSa
a nevite nekdo co znamena zase to jejich blizka budoucnost? aby to zase nebyla daleka budoucnost...
to nevim, ale pokud de o $, jakoze v tomto pripade ano, tak to rozhodne nebudou nijak protahovat a zprovozni to co nejdriv budou moct. -muj nazor- |
 |
|
Gorog
New Member

259 Posts |
Posted - 26/06/2006 : 00:08:29
|
Drakthul je status FULL tzn. je velice nepravdepodobne ze na nej povoli presun, ale uvidime.. |
 |
|
CabA
New Member

111 Posts |
Posted - 28/06/2006 : 14:01:16
|
spis sem zvedavej jestli pri presunu ucet-ucet budu moct vybrat i novej realm nebo jestli se presun ucet-ucet nebude pocitat do toho pulrocniho CD a budu moc potom udelat presun i na novej realm |
Torrek ::: tauren shaman ::: officer of Black division ::: Drak'thul Runningwild ::: night elf druid ::: Supreme ::: Frostmane Runningfree ::: dwarf paladin ::: Supreme ::: Frostmane |
 |
|
Mortos
Starting Member
19 Posts |
Posted - 29/06/2006 : 12:40:58
|
Myslite, ze bych mohl presunout hordi char na realm, kde mam aliancni char, abych mohl killovat byvale spoluhrace?  |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 29/06/2006 : 13:12:09
|
quote: Originally posted by Mortos
Myslite, ze bych mohl presunout hordi char na realm, kde mam aliancni char, abych mohl killovat byvale spoluhrace? 
to je jedna z veci co samozrejme nepujde |
|
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 29/06/2006 : 13:13:37
|
Jinak podle worldofwarcraft.com je uz na US paid transfer aktivni pro vybrany servery (od 27.) tedka pridali dalsich kolik realmu ...
takze snad uz brzo i v EU |
|
 |
|
Grewen
New Member

126 Posts |
Posted - 05/07/2006 : 01:23:33
|
Jinak podle worldofwarcraft.com je uz na US paid transfer aktivni pro vybrany servery (od 27.) tedka pridali dalsich kolik realmu ...
takze snad uz brzo i v EU
asi sem blbe hledal pac sem to nenasel, ale pisou tam nekde neco o omezeni/zakazani transferu na high/full servery? |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 05/07/2006 : 02:59:39
|
v US ? no otevreli pro transfer zatim malo pop servery a postupne pridavaji ... uvidime imo casem pridaji i ty co sou sice marknuty full ale bezne maji medium pop, protoze limit non full a zaroven starsi 90ti dnu znamena ze by xfer sel jen na opravdu nekolik malo serveru a s tim se urcite nespokoji ani hraci ani pokladnicka blizzardu |
|
 |
|
keeks
Starting Member
27 Posts |
Posted - 06/07/2006 : 22:54:46
|
mno ja myslim ze jakmile bude mozny odchod z Drak'thulu tak ztrati status full |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 07/07/2006 : 09:29:32
|
quote: Originally posted by keeks
mno ja myslim ze jakmile bude mozny odchod z Drak'thulu tak ztrati status full
jj protoze:
[4. LookingForGroup]Pitcha: LFG priesta do uldamanu cz/sk only [4. LookingForGroup]Czurák: TAK ME NESERTE A PODTE S NAMA SCARLET MONASTERY [4. LookingForGroup]Random1: rofl [4. LookingForGroup]Random2: lol no ty si debil [4. LookingForGroup]Random3: nemluvte tu cesky vy idioti [4. LookingForGroup]Random1: rofl [4. LookingForGroup]Random4: kvuli debilum jako ste vy tu nemaj cechy radi [4. LookingForGroup]Random5: czczcz [4. LookingForGroup]Random6: wtb cernyho brouka [4. LookingForGroup]Random7: need priesta a ranka do fsk!!!!! [4. LookingForGroup]Random8: I hate czechs [4. LookingForGroup]Random1: rofl [4. LookingForGroup]Random3: You rasist! I'm right tiket! [4. LookingForGroup]Random9: DEJTE MI PENIZE A NEBUDU SPAMOVAT [4. LookingForGroup]Random9: DEJTE MI PENIZE A NEBUDU SPAMOVAT [4. LookingForGroup]Random8: LF1M BRD no czechs/slovaks [4. LookingForGroup]Random1: lol [4. LookingForGroup]Random9: DEJTE MI PENIZE A NEBUDU SPAMOVAT [4. LookingForGroup]Random9: DEJTE MI PENIZE A NEBUDU SPAMOVAT [4. LookingForGroup]Random9: DEJTE MI PENIZE A NEBUDU SPAMOVAT [4. LookingForGroup]Random9: DEJTE MI PENIZE A NEBUDU SPAMOVAT [4. LookingForGroup]Random9: DEJTE MI PENIZE A NEBUDU SPAMOVAT [4. LookingForGroup]Random10: DRZ HUBU PYCO [4. LookingForGroup]Random9: DEJTE MI PENIZE A NEBUDU SPAMOVAT [4. LookingForGroup]Random9: DEJTE MI PENIZE A NEBUDU SPAMOVAT [4. LookingForGroup]Random9: DEJTE MI PENIZE A NEBUDU SPAMOVAT [4. LookingForGroup]Random11: FU [4. LookingForGroup]Random9: DEJTE MI PENIZE A NEBUDU SPAMOVAT [4. LookingForGroup]Random9: DEJTE MI PENIZE A NEBUDU SPAMOVAT [4. LookingForGroup]Random9: DEJTE MI PENIZE A NEBUDU SPAMOVAT [4. LookingForGroup]Random12: STFU [4. LookingForGroup]Random9: DEJTE MI PENIZE A NEBUDU SPAMOVAT [4. LookingForGroup]Random9: DEJTE MI PENIZE A NEBUDU SPAMOVAT [4. LookingForGroup]Random13: stop spamming general channel [4. LookingForGroup]Random5: tis not general [4. LookingForGroup]Czurák: TOHLE JE CESKEJ SERVER SI ZA TO PLATIM TAK BUDU MLUVIT JAK CHCI [4. LookingForGroup]Czurák: SE NAUC CESKY [4. LookingForGroup]Random3: Tiket sended! GM are ban you! [4. LookingForGroup]Random1: ROFL
Made by KARKULKA (Rakhen) http://forum.zdechliny.com/index.php?topic=1840.0 |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
Edited by - Colldor on 07/07/2006 09:30:23 |
 |
|
necrofrost
Starting Member
39 Posts |
Posted - 07/07/2006 : 13:10:56
|
quote: Originally posted by Colldor
mno ja myslim ze jakmile bude mozny odchod z Drak'thulu tak ztrati status full
jj protoze:
[4. LookingForGroup]Pitcha: LFG priesta do uldamanu cz/sk only ...
Made by KARKULKA (Rakhen) http://forum.zdechliny.com/index.php?topic=1840.0
Jo a to je duvod, proc bych nikdy nevlezl na server s ceskou komunitou, jsme ostudou pro hracskou verejnost. Zkratka absolutni pravek s kupou humanoidnich tupcu. Kazdy clovek schopny psat a cist zvladne jakykoliv international server a bude na tom mnohem lepe nez na CZ. |
AFK: This common term stands for "Attack, Fight, Kill" and is the priest's way of telling you to go pull more mobs. |
Edited by - necrofrost on 07/07/2006 13:11:14 |
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 07/07/2006 : 19:36:06
|
JJ je mi líto to psát, ale bohužel češi a slováci jsou většinou největší ostuda serveru  Samozřejmě všchna čest vyjímkám. Určitě se najdou. |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
l0bos
New Member

133 Posts |
Posted - 07/07/2006 : 19:52:50
|
Nj je to hruza,ale preci spousta mene vyspelych jedincu z ostatnich narodu wow taky hraje, tak mi reknete proc zrovna ti nasi se musej takhle projevovat?  |
Drak'Thul <Cursed Corpses> |
 |
|
Shad3
New Member

277 Posts |
Posted - 07/07/2006 : 20:43:42
|
quote: Originally posted by l0bos
Nj je to hruza,ale preci spousta mene vyspelych jedincu z ostatnich narodu wow taky hraje, tak mi reknete proc zrovna ti nasi se musej takhle projevovat? 
pac si sou vedomi, ze zrovna na tomhle serveru je jich spousta... nevim na kterym serveru sem to byl (Ravencrest?), ale bylo tam spoustu Danu a bylo to to sami jako tady s Cechama :< |
Trance addicted <3 |
 |
|
keeks
Starting Member
27 Posts |
Posted - 08/07/2006 : 00:19:41
|
mate to u aliance na LFG kanale taky? |
 |
|
Shad3
New Member

277 Posts |
Posted - 08/07/2006 : 00:22:47
|
mate to u aliance na LFG kanale taky?
no nejsem si tim jistej, LFG kanal sem vypnul hned prvni den co vysla 1.11, ale spamovali tam jen anglicky |
Trance addicted <3 |
 |
|
keeks
Starting Member
27 Posts |
Posted - 08/07/2006 : 00:23:48
|
kua to byla rychla odpoved :p |
 |
|
Shad3
New Member

277 Posts |
Posted - 08/07/2006 : 01:02:11
|
kua to byla rychla odpoved :p
njn, luck :o |
Trance addicted <3 |
 |
|
keeks
Starting Member
27 Posts |
Posted - 08/07/2006 : 02:31:49
|
novy patch bude asi nejdriv v zari,ze ? |
 |
|
Shad3
New Member

277 Posts |
Posted - 08/07/2006 : 09:54:53
|
novy patch bude asi nejdriv v zari,ze ?
rek bych, ze vyjde behem pristiho mesice, ale je to jen muj odhad |
Trance addicted <3 |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 08/07/2006 : 12:32:03
|
quote: Originally posted by Shad3
novy patch bude asi nejdriv v zari,ze ?
rek bych, ze vyjde behem pristiho mesice, ale je to jen muj odhad
taky jsem to tipoval na druhou pulku srpna |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 09/07/2006 : 12:57:39
|
A budou v tom Patchi ty cross realm battlegroundy? Bože kéž by... |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
Daran
Starting Member
64 Posts |
Posted - 09/07/2006 : 13:39:02
|
quote: Originally posted by Kar-Chee
A budou v tom Patchi ty cross realm battlegroundy? Bože kéž by...
Tak to je snad jasný že budou, vždyť je to ohlášený že jo... otázkou je kdy bude ten patch |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 09/07/2006 : 18:21:52
|
quote:
Jo a to je duvod, proc bych nikdy nevlezl na server s ceskou komunitou, jsme ostudou pro hracskou verejnost. Zkratka absolutni pravek s kupou humanoidnich tupcu. Kazdy clovek schopny psat a cist zvladne jakykoliv international server a bude na tom mnohem lepe nez na CZ.
No snad horsi nez ceska komunita je komunita polaku, i kdyz neni se cemu divit. |
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
 |
|
keeks
Starting Member
27 Posts |
Posted - 09/07/2006 : 23:30:46
|
no na jednom EU serveru (zaboha si ted nevzpomenu jmeno) je silna italska komunita a tam je to mnohem horsi verte mi :) a kdyz jsou ted italove mistri sveta plati to dvojnasob :D |
 |
|
|
Topic  |
|