Author |
Topic  |
emilka
New Member

134 Posts |
Posted - 21/06/2006 : 14:02:32
|
jo jasne, udelejte hlasovani "kdo je vetsi idot"... |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 21/06/2006 : 14:04:05
|
quote: Originally posted by sleglik
Pokud vím tak Pertha vychvaloval WoW jak je tam super herní komunita.
No a o Rodierovi říkají, že je to větší idiot jak já. Což měla být ironie na tu super herní komunitu :).
no vidis :) tak si se zase spletl, to byl khaot
v te druhe casti no nevim ale asi este furt jo |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 21/06/2006 : 14:07:52
|
quote: Originally posted by Pertha
No a o Rodierovi říkají, že je to větší idiot jak já. Což měla být ironie na tu super herní komunitu :).
v te druhe casti no nevim ale asi este furt jo
No, ale ja nic takoveho take nerekl. Asi nekdo neumi cist...vychvalovat celou komunitu wowka? Hehe to vazne ne Ja rekl, ze se pohybuji v lepsi komunite, nez byla/je v AO. Ano, hraju totiz hru podle komunity, nejde mi ani tak o to, jeslti je lepsi grafika nebo lepsi zvuk. Stejne je vse v principech hry stejne. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 21/06/2006 : 14:13:07
|
quote: Originally posted by Khaot
v te druhe casti no nevim ale asi este furt jo
No, ale ja nic takoveho take nerekl. Asi nekdo neumi cist...vychvalovat celou komunitu wowka? Hehe to vazne ne Ja rekl, ze se pohybuji v lepsi komunite, nez byla/je v AO. Ano, hraju totiz hru podle komunity, nejde mi ani tak o to, jeslti je lepsi grafika nebo lepsi zvuk. Stejne je vse v principech hry stejne.
sak dyk jo kolem tebe je super herni komunita :) asi nikdo nepredpoklada ze bysme mluvili o komunite hracu ktery nezname :) |
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 21/06/2006 : 14:16:56
|
quote: Originally posted by Khaot lepsi komunite, nez byla/je v AO
Která tobě vyhovuje více prosím. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 21/06/2006 : 14:17:03
|
quote: Originally posted by Khaot No, ale ja nic takoveho take nerekl. Asi nekdo neumi cist...vychvalovat celou komunitu wowka? Hehe to vazne ne Ja rekl, ze se pohybuji v lepsi komunite, nez byla/je v AO. Ano, hraju totiz hru podle komunity, nejde mi ani tak o to, jeslti je lepsi grafika nebo lepsi zvuk. Stejne je vse v principech hry stejne.
Hele a nečekáte s Perthou děti v tý vaší komunitě???  |
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 21/06/2006 : 14:18:16
|
quote: Originally posted by Philty
quote: Originally posted by Khaot No, ale ja nic takoveho take nerekl. Asi nekdo neumi cist...vychvalovat celou komunitu wowka? Hehe to vazne ne Ja rekl, ze se pohybuji v lepsi komunite, nez byla/je v AO. Ano, hraju totiz hru podle komunity, nejde mi ani tak o to, jeslti je lepsi grafika nebo lepsi zvuk. Stejne je vse v principech hry stejne.
Hele a nečekáte s Perthou děti v tý vaší komunitě??? 
ne my spolu ani nehrajeme :) jsme kazdej v jiny gilde |
|
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 21/06/2006 : 14:22:24
|
napiste pak prosim, na kterych serverech a co vsechno hrajete, at se mi cirou nahodou nestane, ze se dostanu do vasi skvele komunity, fuj ;) diky :DD |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 21/06/2006 : 14:24:19
|
quote: Originally posted by Deka
napiste pak prosim, na kterych serverech a co vsechno hrajete, at se mi cirou nahodou nestane, ze se dostanu do vasi skvele komunity, fuj ;) diky :DD
no zatim na drak thulu pvp wow server v eu , jinak mame chary v eq2 na runnyeye a zrejme budeme hrat i vanguarda na jednom z pvp serveru , tom kam pujde vetsina te komunity :) |
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 21/06/2006 : 14:25:28
|
quote: Originally posted by Pertha zrejme budeme hrat i vanguarda na jednom z pvp serveru , tom kam pujde vetsina te komunity :)
Včetně mne!!! Už se na ty prima lidi těším!!! |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
Edited by - tojejedno on 21/06/2006 14:27:02 |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 21/06/2006 : 14:39:45
|
quote: Originally posted by Philty
Hele a nečekáte s Perthou děti v tý vaší komunitě??? 
ne my spolu ani nehrajeme :) jsme kazdej v jiny gilde
Tak to je v poradku. Aspon nebudete mit debilni deti . |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 21/06/2006 : 14:56:36
|
quote: Originally posted by tojejedno
quote: Originally posted by Pertha zrejme budeme hrat i vanguarda na jednom z pvp serveru , tom kam pujde vetsina te komunity :)
Včetně mne!!! Už se na ty prima lidi těším!!!
jo bude legrace :) tam se k moci nedostanes a dokud si ji nemel docela dobre se s tebou hralo i kdyz pomoc clovek musel hledat jinde |
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 21/06/2006 : 15:25:40
|
s tebou byla taky řeč než ti zfušovali transplantaci mozku a místo mozkové tkáně ti tam dali penis :/
šlechetný, udatný Pertha všude srší svoje moudro a inteligenci :)
Pertho já zase doufám, že ty na Vanguardu nebudeš mít právo nic psát ;). |
- |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 21/06/2006 : 15:29:05
|
s tebou byla taky řeč než ti zfušovali transplantaci mozku a místo mozkové tkáně ti tam dali penis :/
šlechetný, udatný Pertha všude srší svoje moudro a inteligenci :)
Pertho já zase doufám, že ty na Vanguardu nebudeš mít právo nic psát ;).
jenze to doufas jen ty :) o tom uz te tu nedavno kdosi presvedcoval, pamatujes ? |
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 21/06/2006 : 15:38:24
|
Ah zranil si moje ego.
Ne nezranil :). Naštěstí ty tvoje hlášky neberu vážně, ale maximálně se snažím z tebe dělat legraci, protože člověk tvého formátu je stejně nad nějaké legrácky povznesen. Já tě nemůžu urazit blbý vtipem, protože nepatřím do té lepší komunity :).
----------------------
vysvětlivka pod čarou: "člověk tvého formátu" ve spojitosti s Perthou znamená to co mu dali do dutiny lebeční místo mozkové tkáně a co většina chlapů nosí v kalhotech :), Skoti na to mají například sukně :) |
- |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 21/06/2006 : 15:42:15
|
Ah zranil si moje ego.
Ne nezranil :). Naštěstí ty tvoje hlášky neberu vážně, ale maximálně se snažím z tebe dělat legraci, protože člověk tvého formátu je stejně nad nějaké legrácky povznesen. Já tě nemůžu urazit blbý vtipem, protože nepatřím do té lepší komunity :).
nj ty mas tu vyhodu, ze nepatris do zadne |
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 21/06/2006 : 15:54:29
|
já vím, ale ty mě zastoupíš, ty jsi všude zdejší :)
moudrý dědeček Pertha a jeho moudra, znám jenom jednu věc odkud padají taková moudra.... anální otvor... odtud padají stejné cenné výjevy jako tady ty tvoje :)
dobře to už jsem přehnal 
já jsem oproti tobě takový chudáček, dělám v Praze, žiju v Praze, hraju EQ2, jsem lůzr, navíc píšu s diakritikou a neumím omg používat lol anglické zkratky typu lol :(
možná, když budu usilovně rok ze sebe dělat vola, že se dostanu na tvojí úroven :)
------------------------------------------------------
to Paja: tak fajn, jsme 2 :) |
- |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 21/06/2006 : 16:06:13
|
možná, když budu usilovně rok ze sebe dělat vola, že se dostanu na tvojí úroven :)
no to nevim ale pri trose snahy se dostanes na level rodier |
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 21/06/2006 : 18:28:04
|
no to nevim ale pri trose snahy se dostanes na level rodier
kurna, to je kdo? nejak mi ten nick nic nerika :)
asi budu muset vylezt ze sve spinave ao kobky a porozhlednout v jinych zakoutich imperia :) |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
Edited by - nekrotyrael on 21/06/2006 18:29:09 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 21/06/2006 : 21:31:03
|
quote: Originally posted by nekrotyrael kurna, to je kdo? nejak mi ten nick nic nerika :)
asi budu muset vylezt ze sve spinave ao kobky a porozhlednout v jinych zakoutich imperia :)
hehe rodier aka VN_Musil aka ratafak neni legenda imperia ten byl uz davno pred nim :) |
|
 |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
Posted - 21/06/2006 : 22:33:44
|
.. a zrejme budeme hrat i vanguarda na jednom z pvp serveru ..
Vysvetli vekdo vesnickemu prostackovi co nesleduje herni deni co je Vanguard ? |
https://www.facebook.com/esqgame |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 22/06/2006 : 07:51:48
|
quote: Originally posted by M.C warior
.. a zrejme budeme hrat i vanguarda na jednom z pvp serveru ..
Vysvetli vekdo vesnickemu prostackovi co nesleduje herni deni co je Vanguard ?
http://www.vanguardsagaofheroes.com/
momentalne asi nejlepsi sance na dobrou mmorpg v nejblizsim cca pul az trictvrte roce |
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 22/06/2006 : 11:50:27
|
quote: Originally posted by Pertha docela dobre se s tebou hralo
A ma mne rad!!! |
|
 |
|
charis
Junior Member

550 Posts |
Posted - 22/06/2006 : 12:23:50
|
quote: Originally posted by Pertha docela dobre se s tebou hralo
A ma mne rad!!!
bucde svatba? :) |
Mamma is playin' |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 22/06/2006 : 12:36:18
|
quote: Originally posted by charis bucde svatba? :)
A debilní děti:-) |
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 22/06/2006 : 12:47:10
|
quote: Originally posted by charis bucde svatba? :)
A debilní děti:-)
si ses nak jistej silou svych chromozomu :) |
|
 |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
Posted - 03/07/2006 : 20:20:49
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
mno nevim, ja mam mezi min a max detailama rozdil tak 1 fps :)
Prodam PC-6 mesicu stare (dodak+zarucni listy na komponenty ) MB - AsRock na chipu Nforce 4, PCI-E, micro ATX, SATA 2, sitovka, 5,1 zvuk CPU - Sempron 64, 2800 RAM - 1024/400 DDR2 VGA - GeForce 6600/256 DVD - LG, black HDD - 120 GB Seagate Baracuda, SATA II CAS - Microt ATX, Cerny, modry Display, ovladani ventilatoru Zvuk- zvukova karta, PCI, ST-lab, 5,1 Predvedu v Praze, poslu na dobirku. Cena - 12 000
:) |
https://www.facebook.com/esqgame |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 03/07/2006 : 20:35:50
|
hehe ;) <3 |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 04/07/2006 : 06:05:31
|
To by Cácorka musela rozbít prasátko anebo požádat maminku a tatínka.
Stejně neznám žádné internetové fórum, které potřebuje tak silnou mašinu. Většinou se jedná jenom o nějaké stránky :). Nezapomínej, že je to jenom diskusní hráč :). |
- |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 04/07/2006 : 12:22:46
|
quote: Originally posted by sleglik Stejně neznám žádné internetové fórum, které potřebuje tak silnou mašinu. Většinou se jedná jenom o nějaké stránky :). Nezapomínej, že je to jenom diskusní hráč :).
Hehe, si me predbehl negre! |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 04/07/2006 : 12:35:02
|
co mam delat, kdyz ingame me ceka jen butt monster porresha :( |
|
Edited by - nekrotyrael on 04/07/2006 12:35:33 |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 04/07/2006 : 12:51:49
|
co mam delat, kdyz ingame me ceka jen butt monster porresha :(
Huh? |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 04/07/2006 : 12:55:05
|
quote: Originally posted by Pedro
Huh?
sezen si slovnik prdelata stvuro |
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 04/07/2006 : 13:38:41
|
ma ho!!!

(omlouvam se za detaily, moje calc. vic nevymackne) |
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 04/07/2006 : 13:47:14
|
omg a na sobe!!! |
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 04/07/2006 : 13:55:17
|
narf plx! |
|
 |
|
B8M
Junior Member

719 Posts |
Posted - 04/07/2006 : 14:01:25
|
Drago pristizen!!!!!!! |
88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 04/07/2006 : 16:04:04
|
omg cz detected |
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 04/07/2006 : 16:19:17
|
to neni jak to vypada!! |
|
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 04/07/2006 : 18:24:52
|
quote: Originally posted by Pedro
Huh?
sezen si slovnik prdelata stvuro
Huh? |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 04/07/2006 : 18:47:44
|
jakoze mas velkej zadek ;p |
|
 |
|
charis
Junior Member

550 Posts |
Posted - 04/07/2006 : 22:11:04
|
jakoze mas velkej zadek ;p
a ty velkou pusu . priznej se, kdo ti ji prorizl? |
Mamma is playin' |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 05/07/2006 : 01:23:09
|
doktori klestema :( |
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 05/07/2006 : 07:01:38
|
jo a kleštěma vzali i kus hlavy :p
--------
hm Drago má cz u jména budem ho nemít rádi za to :/
ach jo Pertho 
--------
Drago grats pořád máš ty sexy brýle. Mimochodem to víte, že má i burden? Docela mu sluší. |
- |
 |
|
charis
Junior Member

550 Posts |
Posted - 05/07/2006 : 11:48:32
|
doktori klestema :(
chudacku mala..pockej, najdu jehlu a nit ;) |
Mamma is playin' |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 05/07/2006 : 13:27:08
|
tak to se radej klidim pryc |
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 11/07/2006 : 19:31:52
|

WTF? morf plx!
Edit: nebo to je tema low detailama? :P |
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
Edited by - petrpets on 11/07/2006 19:39:47 |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 11/07/2006 : 19:39:27
|
Njn, od posledne sem pribral:-)
 |
|
 |
|
lonillen
Moderator

739 Posts |
Posted - 11/07/2006 : 19:43:46
|
quote: Originally posted by petrpets
WTF? morf plx!
Edit: nebo to je tema low detailama? :P
ne ne, to nie je detailami, na high vyzera rovnako  |