Author |
Topic  |
mittra
New Member

324 Posts |
Posted - 20/06/2006 : 14:16:49
|
quote: Originally posted by Nat
quote: Originally posted by mittra
Všichni profesionální hráči hrají všechny realtime hry po internetu zásadně na minimální detaily.
A na to jsi přišel jak? Máš nějaké statistiky, výsledky výzkumu? Profíci si hru ořezávají na minimální detaily pouze v případě, pokud toto ořezání má nějaký vliv na hratelnost. Pokud ne, tak to nedělají. A jelikož profíci mají zpravidla od sponzorů hodně, hodně výkonné stroje, není pravidlem, že by výše uvedené tvrzení platilo na všechny hry a pro všechny progamers. Čiže blábol, žádná taková zásada neexistuje.
/irony on BTW, tady je skutečných profesionálních hráčů opravdu hodně. /irony off
Řekni mi jedinou online hru, kde grafický nastavení neovlivňuje výkon :) A co to meleš o sponzorech? :) Viděls někdy českýho progamera na vlastní oči, nebo to máš z Game Page na ČT? :) |
AO: NT Mittra - reactivated |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 20/06/2006 : 14:19:58
|
Všichni profesionální hráči hrají všechny realtime hry po internetu zásadně na minimální detaily. U AO je pravda, že třeba rozlišení nemá na výkon "zásadní" vliv, ale taky mám vyzkoušeno, že nějaký vliv má. Zrovna u doce, který je naprosto závislý na rychlosti odezvy, to naprosto chápu a každej, kdo mu do toho kecá, je čurák a tečka.
kolik placenych profesionalnich mmorpg jsi uz hral ze vis jak hraji hraci tyto hry ? |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 20/06/2006 : 14:23:34
|
já znám osobně 3 profesionální hráče a ti všechno hrají na minimální detaily, jenom kvůli sponzorům zapnou detaily na předvádečkách
jediná vyjímka je snad CSko, kde už je ten engine natolik starý, že si to můžou dovolit, ale hry typu UT, HL2 a jiné laskominy hrajou vždy na min details, singl hru prý ani nehrají, aby si to nekazili
jo a ještě profi hráči Starcraftu to nehrajou na min detaily, ale o profi hráčích MMORPG nevím |
- |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 20/06/2006 : 14:24:13
|
quote: Originally posted by sleglik
já znám osobně 3 profesionální hráče a ti všechno hrají na minimální detaily, jenom kvůli sponzorům zapnou detaily na předvádečkách
jediná vyjímka je snad CSko, kde už je ten engine natolik starý, že si to můžou dovolit, ale hry typu UT, HL2 a jiné laskominy hrajou vždy na min details, singl hru prý ani nehrají, aby si to nekazili
jo a ještě profi hráči Starcraftu to nehrajou na min detaily, ale o profi hráčích MMORPG nevím
tihle profesionalni hraci hraji mmorpg ? |
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 20/06/2006 : 14:25:57
|
quote: Originally posted by mittra Řekni mi jedinou online hru, kde grafický nastavení neovlivňuje výkon :) A co to meleš o sponzorech? :) Viděls někdy českýho progamera na vlastní oči, nebo to máš z Game Page na ČT? :)
vsechny, bo je to stary ze to jede i na kalkulackach! ;P |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 20/06/2006 : 14:26:32
|
quote: Originally posted by mittra ...ale zas nemám potřebu spamovat WoW auditka :)
Takze kdykoli nekdo postne neco do AO fora pokud nehraje AO, tak ho spamuje? Zajimave... |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 20/06/2006 : 14:31:20
|
quote: Originally posted by Khaot
quote: Originally posted by mittra ...ale zas nemám potřebu spamovat WoW auditka :)
Takze kdykoli nekdo postne neco do AO fora pokud nehraje AO, tak ho spamuje? Zajimave...
jj, pertha, slegla, ja... sami spammeri :( |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
mittra
New Member

324 Posts |
Posted - 20/06/2006 : 14:35:57
|
quote: Originally posted by Khaot
Takze kdykoli nekdo postne neco do AO fora pokud nehraje AO, tak ho spamuje? Zajimave...
Nic takovýho jsem neřekl, ale ve vašem případě v podstatě ano. Myslím že vaše příspěvky podstatu "nevyžádané zprávy" naplňují :) Navíc se většinou naprosto netýkají tématu. |
 |
|
mittra
New Member

324 Posts |
Posted - 20/06/2006 : 14:38:00
|
quote: Originally posted by Pertha
Všichni profesionální hráči hrají všechny realtime hry po internetu zásadně na minimální detaily. U AO je pravda, že třeba rozlišení nemá na výkon "zásadní" vliv, ale taky mám vyzkoušeno, že nějaký vliv má. Zrovna u doce, který je naprosto závislý na rychlosti odezvy, to naprosto chápu a každej, kdo mu do toho kecá, je čurák a tečka.
kolik placenych profesionalnich mmorpg jsi uz hral ze vis jak hraji hraci tyto hry ?
Tři. A přečti si občas na co reaguješ, psal jsem o realtime hrách hraných po internetu, nikde jsem nemluvil pouze o profesionálních mmorpg. |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 20/06/2006 : 14:39:03
|
Nic takovýho jsem neřekl, ale ve vašem případě v podstatě ano. Myslím že vaše příspěvky podstatu "nevyžádané zprávy" naplňují :) Navíc se většinou naprosto netýkají tématu.
Nemam pocit, ze me prispevky v tomto topicu o screenshotech a na debate o chodu AO jsou mimo tema. Teda jsou mimo tema sexu, pindiku atd...to je pravda. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 20/06/2006 : 14:39:27
|
quote: Originally posted by mittra Tři. A přečti si občas na co reaguješ, psal jsem o realtime hrách hraných po internetu, nikde jsem nemluvil pouze o profesionálních mmorpg.
aha takze podle tebe je styl hrani AO stejny jako nejake RT FPS ? no pak se nemame o cem bavit, kdyz je nad tve schopnosti rozpoznat rizeni sportaku od trucku |
|
 |
|
mittra
New Member

324 Posts |
Posted - 20/06/2006 : 14:44:25
|
quote: Originally posted by mittra Tři. A přečti si občas na co reaguješ, psal jsem o realtime hrách hraných po internetu, nikde jsem nemluvil pouze o profesionálních mmorpg.
aha takze podle tebe je styl hrani AO stejny jako nejake RT FPS ? no pak se nemame o cem bavit, kdyz je nad tve schopnosti rozpoznat rizeni sportaku od trucku
Ona je AO tahovka hraná lokálně? :)) Jsem si nevšiml. Respektive je to tahovka pro ty co to hrajou na max detaily. :)
Už mě debata s profesionálními demagogy nebaví, jdu ven. BTW Pertho životní úspěch se nepočítá na to, kolik kdo hrál profesionálních MMORPG. Možná ti to máma neřekla, tak to udělám já. |
Edited by - mittra on 20/06/2006 14:45:17 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 20/06/2006 : 14:47:49
|
Ona je AO tahovka hraná lokálně? :)) Jsem si nevšiml. Respektive je to tahovka pro ty co to hrajou na max detaily. :)
Už mě debata s profesionálními demagogy nebaví, jdu ven. BTW Pertho životní úspěch se nepočítá na to, kolik kdo hrál profesionálních MMORPG. Možná ti to máma neřekla, tak to udělám já.
ne zcela jiste ne zivotni uspech a me by to predstav si ani nenapadlo. proto taky nepotrebuju sklouzavat k urazkama staci mi na tebe jednoduse argumenty Jakys takys zkusennosti bys mit mel pokud neco chces posuzovat nebyt u toho za lhare nebo rodiera , vyber si kterej level se ti libi vic |
|
 |
|
Aleister Crowley
New Member

275 Posts |
Posted - 20/06/2006 : 14:53:48
|
Všichni profesionální hráči hrají všechny realtime hry po internetu zásadně na minimální detaily.
A na to jsi přišel jak? Máš nějaké statistiky, výsledky výzkumu? Profíci si hru ořezávají na minimální detaily pouze v případě, pokud toto ořezání má nějaký vliv na hratelnost. Pokud ne, tak to nedělají. A jelikož profíci mají zpravidla od sponzorů hodně, hodně výkonné stroje, není pravidlem, že by výše uvedené tvrzení platilo na všechny hry a pro všechny progamers. Čiže blábol, žádná taková zásada neexistuje.
/irony on BTW, tady je skutečných profesionálních hráčů opravdu hodně. /irony off
přihoď prosím ještě nějaké moudro, evidentně jsi velice vzdělaná osoba od které se můžeme poučit
Stilgarr |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 20/06/2006 : 14:55:43
|
Tak já vážně nevím, ale tohle už Pertha dělá schválně :(.
Já napíšu:
jo a ještě profi hráči Starcraftu to nehrajou na min detaily, ale o profi hráčích MMORPG nevím
a Pertha na mne reaguje
tihle profesionalni hraci hraji mmorpg ?
Z tohodle už jsem trošku neštastný. Já prostě píšu o profi hráčích a přístupu ke grafickému nastavení a on tohle :/. Pertho prosím zavěž si tam další závaží. |
- |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 20/06/2006 : 14:58:14
|
ja ze se tu mluvi o grafice v ao sleglo .) |
|
 |
|
emilka
New Member

134 Posts |
Posted - 20/06/2006 : 15:03:29
|
vy jste divni... |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 20/06/2006 : 15:06:36
|
[konstruktivní příspěvek] Add FPS a AO - já bych tak striktně toto srovnání neodmítal. Pokud má raidleader, caller, doktor, tank, offtank (i NTčko s nulitou:-)) třeba jen půlvtěřinový lag (nejenom připojením, ale třeba načítáním grafiky) může to položit, a dost často to položí nezerg raid (lag mezi moby, necallnutej mob, pozdní heal, zaseknutí před rushem na bosse...). Z tohodle hlediska je pro mne důležitější nepoložit raid, než mít o frag méně.
Add Textury v AO - Detailnější textury se načítají déle a zabírají více místa v paměti (snad to můžeme brát jako fakt). Takže typický dopad je když je nějaká raidforce v Pande v pohybu a najednou má potkat jinou, chroupání všech lidí v raidu ubah textur druhé raidforce-> pravděpodobný wipe, pokud se zrovna přesunovali. Nižší textury snižují prodlevu při načítání.
Takže třeba já mám všechno low, protože většinu času v AO trávím vedením nějakého raidu/účastí na raidu.
[/konstruktivní příspěvek] |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 20/06/2006 : 15:10:47
|
Tak já vážně nevím, ale tohle už Pertha dělá schválně :(.
Já napíšu:
a Pertha na mne reaguje
tihle profesionalni hraci hraji mmorpg ?
Z tohodle už jsem trošku neštastný. Já prostě píšu o profi hráčích a přístupu ke grafickému nastavení a on tohle :/. Pertho prosím zavěž si tam další závaží.
no predstav si ze tohle forum je o AO , ne o quakovi nebo starcraftu ale AO, ktera je jednou z mnoha mmorpg, ktery se vsechny ridi defacto stejnymi zakonitostmi ktere jsou ale naprosto odlisne od vyse jmenovanych tak se jen stale snazim upozornit ze zkusennosti z quaka atd, kde si to samozrejme nekteri nastavuji na rozliseni ctverec strili kolecko jsou v mmorpg platny jak zmrzlymu kozich |
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 20/06/2006 : 15:25:51
|
quote: Originally posted by tojejedno
[konstruktivní příspěvek] Add FPS a AO - já bych tak striktně toto srovnání neodmítal. Pokud má raidleader, caller, doktor, tank, offtank (i NTčko s nulitou:-)) třeba jen půlvtěřinový lag (nejenom připojením, ale třeba načítáním grafiky) může to položit, a dost často to položí nezerg raid (lag mezi moby, necallnutej mob, pozdní heal, zaseknutí před rushem na bosse...). Z tohodle hlediska je pro mne důležitější nepoložit raid, než mít o frag méně.
Add Textury v AO - Detailnější textury se načítají déle a zabírají více místa v paměti (snad to můžeme brát jako fakt). Takže typický dopad je když je nějaká raidforce v Pande v pohybu a najednou má potkat jinou, chroupání všech lidí v raidu ubah textur druhé raidforce-> pravděpodobný wipe, pokud se zrovna přesunovali. Nižší textury snižují prodlevu při načítání.
Takže třeba já mám všechno low, protože většinu času v AO trávím vedením nějakého raidu/účastí na raidu.
[/konstruktivní příspěvek]
ale prosimte v AO je ted na vsechno tuny casu az budete opet potrebovat 15 docu na healeni jednoho tanka kterej bude potrebovat heal na sobe trikrat za sekundu a tyhle healery synchronizovat tak prosim , ale dneska ? jo byly casy kdy se na eela chodilo minimalne ve ctyriceti a chtelo to fakt skill a ani tenkrat nastaveni detailu nikomu nevadilo a to byla grafika stejna a pocitace nekolikrat pomalejsi
|
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 20/06/2006 : 16:40:31
|
quote: Originally posted by Pertha ...
[konstruktivní příspěvek] Předpokládám, že mluvíš o tom, jaké to bylo před SL (protože nevím jaké to bylo před SL, ale z různých fór tuším jaké to bylo po SL(například Beast potřeboval menší raidforce než teď (v počtu lidí), protože adové neagrovali atd. a docové v pohodě uléčili tanka CH (nebavím se o tom, kdo měl větší skill, bavím se o počtu lidí daným mechanikou hry (dot pully TNH na island atd))). SL a AI sebou přinesli hromadu nové grafiky a odlišnost jednotlivých oblečků razantně stoupla (já to beru jako fakt, nerad bych polemizoval nad přesným číslem,). A to že nasazovali detailnější textury po celé RK (ground textury) si zažil i ty. A nevím kolik takových "revampů" bylo před tím než jsem začal hrát. [/konstruktivní příspěvek] [nekonstruktivní příspěvek] Add 15 doců a heal třikrát za vteřinu. Co to bylo za raid a v jaké době, že to byla nutnost? Add Eel. Na co bylo potřeba 40 lidí, že to byla nutnost a kdy? Konkrétněji prosím. [/nekonstruktivní příspěvek] |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
Edited by - tojejedno on 20/06/2006 16:40:45 |
 |
|
Nat
Average Member

1185 Posts |
Posted - 20/06/2006 : 16:44:32
|
quote: Originally posted by mittra Řekni mi jedinou online hru, kde grafický nastavení neovlivňuje výkon :)
Jelikož je toto fórum o mmorpg, řeknu ti o jedné online hře, kde grafické nastavení hrubě ovlivňuje výkon hráče - DAoC. Snižování detailu, které zvyšuje fps, zhoršuje přehlednost a tímpádem i schopnost hráče hru hrát. Na nejnižší detaily sice hra poběží i na letitém krámu pro domácí účetnictví, ale kvalitní výkon v pvp s ním nedá ani ten nejlepší a nejdrsnější (hi Chuck) progamer.
S nízkými detaily mmorpg hry hrají a) lidi, kteří si (z jakéhokoliv důvodu) lepší pc koupit nechtějí b) socky, které nemají peníze a nemohou si lepší pc koupit
A pouze béčka se snaží svůj handicap ospravedlňovat rádoby "profi" přístupem. Přitom samy o sobě nemají vůbec tušení, co vlastně obnáší mít jako profesi hraní počítačových her.
Takže s tím množstevním výrazivem, hochu, opatrně ... |
[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online [offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot [offline] Johanka cleric - UO Darkparadise |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 20/06/2006 : 17:02:33
|
quote: Originally posted by tojejedno Add 15 doců a heal třikrát za vteřinu. Co to bylo za raid a v jaké době, že to byla nutnost? Add Eel. Na co bylo potřeba 40 lidí, že to byla nutnost a kdy? Konkrétněji prosím.
eel napriklad pred sl a jeste pred zavedenim 200+ itemu
predstav si char kde nejlepsim armorem byl decranum mk eh ten slabsi je dvojka ze ? protoze ctyrku nikdo nenasadil a v tom se s charama kde nejlepsi meli kolem toho lvl 195 slo na eela odmysli si vsechny sl bufy aury perky equip kde mas na kousku armoru vse a zacni premyslet v intencich armoru kde si neco zasadniho musel obetovat abys neco jinyho umel
ao nyni je easy mod kde narocnost a postupne i rozmanitost charu klesla tak asi nekde na tu uroven opovrhovanyho wow na devadesatdevet procent akci ti staci jeden az dva doctori radobytank v podobe cehokoliv co udrzi agro a neumre na jednu ranu a dostatek dmg v zergu
schvalne si zkuste udelat lvl 180 chary oblict si ty rk equipy (klidne i ty iskovy, ktery byly straslivej boost pri zavedeni) nedat si zadny perky a nepouzivat sl nana a dejte si OE/OI napr a to jen zdalky privonite k tomu jaka vyzva ao byvala tam teprve zjistite , co to je mit nacasovany healy switchovani tanku podle toho jak jim padaj absorby apod. :) |
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 20/06/2006 : 17:11:41
|
quote: Originally posted by tojejedno [nekonstruktivní příspěvek] Add 15 doců a heal třikrát za vteřinu. Co to bylo za raid a v jaké době, že to byla nutnost? Add Eel. Na co bylo potřeba 40 lidí, že to byla nutnost a kdy? Konkrétněji prosím. [/nekonstruktivní příspěvek]
v dobach kdy tank mel 8k hp nabuffovane, heal selfovali jen nanogimpove, eng neposkladal impy bez prehazeni impu a buffu od tradera a lvl 140 uz byl dost =) |
|
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 20/06/2006 : 17:23:36
|
Petře upřímnou soustrast tomuhle sympatickýmu a vtipně míněnýmu topicu pro hráče AO, R.I.P., zakompostováno hnojem ...
|
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
|
 |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
Posted - 20/06/2006 : 19:04:38
|
quote: Originally posted by tojejedno Add 15 doců a heal třikrát za vteřinu...
predstav si char kde nejlepsim armorem byl decranum mk eh ten slabsi je dvojka ze ? ...
schvalne si zkuste udelat lvl 180 chary oblict si ty rk equipy ...
Nemam skusenost s perky, ani SL a AI .. v dobe kdy se SL a AI spoustelo jsem hral jine hry, ale je fakt ze nejvic me na dnesnich mmorpg stve je jejich jednoduchost, jsem prostacek odkojeny ultimou, kde kdyz clovek zarve prijde o fame/expy/brnko/zbrane/kone atd .. rozmlati klavesnici, dojde si na pivo a pak hraje dal ..ale v novych 3D morfech clovek neprijde vetsinou krom casu o nic, equip se nelootuje, expy sou ukladatelny a kdyz uz si je clovek nestaci ulozit, tak se mu nahrajou do xp poolu ... nuuuda .)
Jo a to co popisujes Pertho je klasickej Froob ne ? RK armor, bez perk u a tak .. |
https://www.facebook.com/esqgame |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 20/06/2006 : 19:34:37
|
No když už někdo zveřejňuje machrobrázky svých postav ze hry, mohl by si tu hru zapnout na max detaily. Bo to co tu je... nic moc. Předveďte něco v "nehratelném nastavení" prosím :)
To nebude o machrobrazkach postav, spis sem to zalozil tak pro pobaveni viz. ineea (phizzer) mittra (demigod) ale tak nekdo si muze myslet ze sou to machrobrazky proto sem dal do zavorky "ePens". A zapinata AO s jinim rozliseni nez mam ted nehodlam. Ja to ani moc neresim, nejaky detaily. Proste nainstaluju AO vsechny detaily stahnu (ted sem se dozvedel ze asi k nicemu) a tim veskery nastavovani pro me konci. Ve hre uz jen snizuju/zvysuju dohled podle potreby. Komu se ty obrazky zdaj nekvalitni at si najde neco z omalovanek (wow) :P |
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
 |
|
feky
New Member

397 Posts |
Posted - 20/06/2006 : 19:37:37
|
quote: Originally posted by petrpets Proste nainstaluju AO vsechny detaily stahnu (ted sem se dozvedel ze asi k nicemu) a tim veskery nastavovani pro me konci. Ve hre uz jen snizuju/zvysuju dohled podle potreby.
ja mam 3 makra /raid /normal /full
to si zozen a ne vypisovat po forach <>iny  |
Fekyller [equip] |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 20/06/2006 : 19:49:59
|
quote: Originally posted by Philty
Petře upřímnou soustrast tomuhle sympatickýmu a vtipně míněnýmu topicu pro hráče AO, R.I.P., zakompostováno hnojem ...
No jo no, ale muzu si za to sam, pac sem rejpl do Perthy errrr... do pana boha. :(
PS: ja si fakt myslel ze ty detalily pomahaj :( Petrdoc <---- osel :) |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 20/06/2006 : 19:53:30
|
quote: Originally posted by feky
quote: Originally posted by petrpets Proste nainstaluju AO vsechny detaily stahnu (ted sem se dozvedel ze asi k nicemu) a tim veskery nastavovani pro me konci. Ve hre uz jen snizuju/zvysuju dohled podle potreby.
ja mam 3 makra /raid /normal /full
to si zozen a ne vypisovat po forach <>iny 
nestras s makrama feky, mam jich az nad hlavu :) Btw jak to ze si nedosel na PvP turnaj? Sem te zaskocil tim killem u supu vid? :P
PS: to "/full" to mas na postavani pod lampou? :) |
 |
|
feky
New Member

397 Posts |
Posted - 20/06/2006 : 20:01:44
|
quote: Originally posted by petrpets
nestras s makrama feky, mam jich az nad hlavu :) Btw jak to ze si nedosel na PvP turnaj? Sem te zaskocil tim killem u supu vid? :P
PS: to "/full" to mas na postavani pod lampou? :)
samozrejme ze som chlastal alebo daco velmi podobne, a ty ked mackas cudliky tak aj citaj semtam nieco, aby si sa potom necitil tak uber ked zahlusis /afk adva ;p
ad PS jasne a niekedy aj v ely pri vortexe  |
Fekyller [equip] |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 20/06/2006 : 20:23:52
|
quote: Originally posted by tojejedno Add 15 doců a heal třikrát za vteřinu. Co to bylo za raid a v jaké době, že to byla nutnost? Add Eel. Na co bylo potřeba 40 lidí, že to byla nutnost a kdy? Konkrétněji prosím.
predstav si char kde nejlepsim armorem byl decranum mk eh ten slabsi je dvojka ze ? protoze ctyrku nikdo nenasadil a v tom se s charama kde nejlepsi meli kolem toho lvl 195 slo na eela odmysli si vsechny sl bufy aury perky equip kde mas na kousku armoru vse a zacni premyslet v intencich armoru kde si neco zasadniho musel obetovat abys neco jinyho umel
ao nyni je easy mod kde narocnost a postupne i rozmanitost charu klesla tak asi nekde na tu uroven opovrhovanyho wow na devadesatdevet procent akci ti staci jeden az dva doctori radobytank v podobe cehokoliv co udrzi agro a neumre na jednu ranu a dostatek dmg v zergu
schvalne si zkuste udelat lvl 180 chary oblict si ty rk equipy (klidne i ty iskovy, ktery byly straslivej boost pri zavedeni) nedat si zadny perky a nepouzivat sl nana a dejte si OE/OI napr a to jen zdalky privonite k tomu jaka vyzva ao byvala tam teprve zjistite , co to je mit nacasovany healy switchovani tanku podle toho jak jim padaj absorby apod. :)
wtb! citim se hrozne ochuzenej ;( |
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 20/06/2006 : 20:27:01
|
quote: Originally posted by M.C warior
quote: Originally posted by tojejedno Add 15 doců a heal třikrát za vteřinu...
predstav si char kde nejlepsim armorem byl decranum mk eh ten slabsi je dvojka ze ? ...
schvalne si zkuste udelat lvl 180 chary oblict si ty rk equipy ...
Nemam skusenost s perky, ani SL a AI .. v dobe kdy se SL a AI spoustelo jsem hral jine hry, ale je fakt ze nejvic me na dnesnich mmorpg stve je jejich jednoduchost, jsem prostacek odkojeny ultimou, kde kdyz clovek zarve prijde o fame/expy/brnko/zbrane/kone atd .. rozmlati klavesnici, dojde si na pivo a pak hraje dal ..ale v novych 3D morfech clovek neprijde vetsinou krom casu o nic, equip se nelootuje, expy sou ukladatelny a kdyz uz si je clovek nestaci ulozit, tak se mu nahrajou do xp poolu ... nuuuda .)
Jo a to co popisujes Pertho je klasickej Froob ne ? RK armor, bez perk u a tak ..
mno tak na froobovi uz mas spoustu goodies co nebyly - vsechna nana, spousta novyho armoru a zbrani, vylepseny herni system, jakykoliv tradekskill/buff sezenes hned atp. |
|
 |
|
jandro
Starting Member
73 Posts |
Posted - 21/06/2006 : 10:16:21
|
Pertho
Ja blbec si celej rok myslel, ze hraju AO a ted mi reknes, ze tohle uz neni AO. Mel sem zustat u kulicek. S tvych prispevku mam pocit, ze nikdo nemuze vedet o AO vic nez ty, protoze tys vsude byl a od vseho mas klice. Za padesat let budes vypravet vnoucatum, ze AO to byla rezba, ale pak si skoncil a uz nic nebylo v AO jako driv. Mel bys to vyzkouset ted, kdyz u kazdyho patche je popis add new lovely lags. |
Hugocrat Cavey
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 21/06/2006 : 10:23:04
|
quote: Originally posted by jandro
Pertho
Ja blbec si celej rok myslel, ze hraju AO a ted mi reknes, ze tohle uz neni AO. Mel sem zustat u kulicek. S tvych prispevku mam pocit, ze nikdo nemuze vedet o AO vic nez ty, protoze tys vsude byl a od vseho mas klice. Za padesat let budes vypravet vnoucatum, ze AO to byla rezba, ale pak si skoncil a uz nic nebylo v AO jako driv. Mel bys to vyzkouset ted, kdyz u kazdyho patche je popis add new lovely lags.
hmm nekde sem neco takovyho napsal nebo sis to jenom nejak vybasnil ?
btw lagy byly dycky pak prestaly na cas kdyz spousty lidi prestalo hrat kvuli SL pak kvuli AI apod. a holt se akorat vratily |
|
 |
|
jandro
Starting Member
73 Posts |
Posted - 21/06/2006 : 10:53:56
|
Nevybasnil, proste z tebe mam ten pocit. Pripada mi to, ze na tobe nekdo spachal strasnou krivdu a ty ses zarek, ze budes ted na vsechno kydat hnuj. |
Hugocrat Cavey
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 21/06/2006 : 11:45:02
|
Nevybasnil, proste z tebe mam ten pocit. Pripada mi to, ze na tobe nekdo spachal strasnou krivdu a ty ses zarek, ze budes ted na vsechno kydat hnuj.
to sem nekde udelal ? jen sem podotknul jak nekdo muze hrat s tak strasnym nastavenim detailu a dozvedel sem se oplatkou ze sem curak protoze nesouhlasim ze se mmorpg maji v tomhle rozliseni hrat to je zase muj dojem z diskuze |
|
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 21/06/2006 : 12:16:24
|
quote: Originally posted by Pertha to sem nekde udelal ? jen sem podotknul jak nekdo muze hrat s tak strasnym nastavenim detailu a dozvedel sem se oplatkou ze sem curak protoze nesouhlasim ze se mmorpg maji v tomhle rozliseni hrat to je zase muj dojem z diskuze
A navic jsi $%^#$ protoze sis zase dovolil na neco poukazat  |
 |
|
jandro
Starting Member
73 Posts |
Posted - 21/06/2006 : 12:17:28
|
To co sem napsal nesouvisi tak uplne jen s timhle topikem, ale vseobecne z tebe mam pocit, ze vyjadrujes souhlas s kymkoli jen v utery a v zari a to jeste musi vyjit na statni svatek. Zkratka pusobis na me jako zahorklej clovek vseobecne. |
Hugocrat Cavey
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 21/06/2006 : 12:24:35
|
To co sem napsal nesouvisi tak uplne jen s timhle topikem, ale vseobecne z tebe mam pocit, ze vyjadrujes souhlas s kymkoli jen v utery a v zari a to jeste musi vyjit na statni svatek. Zkratka pusobis na me jako zahorklej clovek vseobecne.
jo to sem , ale snazim si davat deci sirupu kazdej vecer a pak se obliknout do ruzovyho pradla, treba zesladnu |
|
 |
|
jandro
Starting Member
73 Posts |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 21/06/2006 : 13:03:34
|
Pertho ty víš proč jsem tě tak tady nazval, tak si nehraj na princeznu :). Stačí, když si projdeš auditko a zjistíš, proč jsem tě tak nazval a pokud budeš mít trable řekni, já ti to ukážu, ale věřím, že nějaké mozkové bunky máš, abys to našel.
Jandro, že je s ním sranda? :)
|
- |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 21/06/2006 : 13:08:11
|
Pertho ty víš proč jsem tě tak tady nazval, tak si nehraj na princeznu :). Stačí, když si projdeš auditko a zjistíš, proč jsem tě tak nazval a pokud budeš mít trable řekni, já ti to ukážu, ale věřím, že nějaké mozkové bunky máš, abys to našel.
sory sleglo ale s tebou sem se vubec nebavil a ani o tobe nemluvil bo ty ses luzr co hraje preumelkovanou plastickou eq2 :) |
|
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
jandro
Starting Member
73 Posts |
Posted - 21/06/2006 : 13:41:35
|
No s perthou sice moc sranda neni, ale beru ho vazne, protoze se aspon snazi drzet tematu. s tebou sleglo je to horsi, protoze s tebou sice sranda je, ale nikdy nevim z ktery visne si spad :o)
|
Hugocrat Cavey
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 21/06/2006 : 13:45:56
|
quote: Originally posted by paja2000
quote: Originally posted by Pertha blablabla ... ze sem curak .... blablaba
souhlasim!!! bump
dokazes i vlastni myslenku ? nebo jenom souhlasis |
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 21/06/2006 : 13:51:31
|
Tak to jako sorry, ale já jsem taky vážný. Nevím o jaké višni to tady plácáš. Já jsem zcela normální, kultivovaný muž. Nesnáším vulgarity, jsem vzor slušného chování a jak tuhle Philty správně podotknul jsem dokonce asociální! :)
[rejp] Jeden chlap říká v hospodě druhému "Člověče, já měl takovou babu včera doma. Velký kozy, štíhlá, blond, prostě nádhera. Akorát děsný průšvih... Pertha se mi nepostavil!!!" [/rejp]
Na druhou stranu možná někdy za vyjímečných okolností. Předem chci prohlásit, že to nastává maximálně jednou do minuty nemusí být tak vážný, ale tohle ojedinělé chování prostě nemůžeš brát v potaz na celkové moje chování. Dokonce v práci si o mě mysleli, že jsem strašně nudný a tichý. V jednu chvíli měli strach, že jsem němý. Tahle obava jim vydržela asi tak 5 minut než jsem promluvil . No do ted jsem nepřestal kecat :).
EDIT: Pertho nebud na Paju tak zlý holt není bůh jako ty. Navíc není z té super herní komunity, kde jsou na sebe všichni milý. Prostě se od tebe musí učit a dovol mu s tebou souhlasit v momentě, kdy si poprvé měl pravdu :).
Nehraje Rodier WoW? Když jsme u té super herní komunity... |
- |
Edited by - sleglik on 21/06/2006 13:53:09 |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 21/06/2006 : 13:57:29
|
EDIT: Pertho nebud na Paju tak zlý holt není bůh jako ty. Navíc není z té super herní komunity, kde jsou na sebe všichni milý.
Pertha uz hraje zase neco jineho?
quote: Originally posted by sleglik Nehraje Rodier WoW? Když jsme u té super herní komunity...
Doufam, ze ano. Vzdy dokaze pobavit odbornymi clanky. |
 |
|
jandro
Starting Member
73 Posts |
Posted - 21/06/2006 : 13:58:11
|
....No do ted jsem nepřestal kecat :).....
Takze nejenom my mame tu zkusenost. Ty se neustalim kecanim prezentujes i v beznym zivote. :o) Jinak ja nemam nic osobniho ani proti tobe ani proti perthovi. Jen u perthy mam pocit, ze kdyz napisu ze snih je bily, tak se v zapeti dozvim ze to tak neni A ty si pro me proste pripad pro psychoanalytika. |
Hugocrat Cavey
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 21/06/2006 : 13:58:56
|
Pokud vím tak Pertha vychvaloval WoW jak je tam super herní komunita.
No a o Rodierovi říkají, že je to větší idiot jak já. Což měla být ironie na tu super herní komunitu :). |
- |
 |
|
Topic  |
|