Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Screenshots (ePens?)
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 17/05/2006 :  12:09:56  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
HP?

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 17/05/2006 :  12:24:55  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
machrujes? ;)

AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired
VG:Willma - retired
EQII:Willma
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 17/05/2006 :  13:15:32  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
mam vetsi!

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 17/05/2006 :  13:22:24  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
OMG

88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 17/05/2006 :  13:22:49  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
vydel to 3 a mas moje HP selfbuffed :)

Go to Top of Page

mittra
New Member

324 Posts

Posted - 17/05/2006 :  14:34:11  Show Profile Send mittra a Private Message  Reply with Quote
To je DoT a 4 povedený nuky, teď ještě jak zařídit, abych to stačil kástnout během 4s recharge healu :)

AO: NT Mittra - reactivated
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 17/05/2006 :  14:49:52  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
to je dobré :)

-
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 17/05/2006 :  15:54:22  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000

mam vetsi!

e-pen?

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 17/05/2006 :  17:19:05  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote

Style solja!

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 17/05/2006 :  17:27:07  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mittra

To je DoT a 4 povedený nuky, teď ještě jak zařídit, abych to stačil kástnout během 4s recharge healu :)

a s ubt :)

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5
Dune: Nanorexia @ Persephone

Go to Top of Page

Obojetnik
New Member

205 Posts

Posted - 17/05/2006 :  18:56:31  Show Profile Send Obojetnik a Private Message  Reply with Quote
Style advie!

Kostq
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 17/05/2006 :  19:12:54  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
My doc.

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 17/05/2006 :  19:15:25  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
style phizzer :P

Go to Top of Page

lonillen
Moderator

739 Posts

Posted - 17/05/2006 :  22:08:11  Show Profile  Send lonillen an ICQ Message Send lonillen a Private Message  Reply with Quote
amagad ineea v GAcku
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 17/05/2006 :  22:30:30  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
huráááááááááá viděl jsem Ineeu v GA :D

-
Go to Top of Page

mittra
New Member

324 Posts

Posted - 17/05/2006 :  22:46:50  Show Profile Send mittra a Private Message  Reply with Quote
Demigod za mlada :)

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 03/06/2006 :  16:33:48  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote

kdo nebyl v hospode nepochopi ;)

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 03/06/2006 :  18:41:09  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
lol
hezky Peto :)

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 04/06/2006 :  08:57:52  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
:-))))

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 19/06/2006 :  13:07:28  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
Kdo ma lepsiho parohace CZA/Storm?? :P

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 19/06/2006 :  16:08:24  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
nemuzu si pomoci, podle mne na vsem krom troxe vypada ta helma smesne :)

Edited by - nekrotyrael on 19/06/2006 16:44:38
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 19/06/2006 :  18:02:52  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
s temadle detailama nekdo hraje ?dyk se na to neda divat

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 19/06/2006 :  19:20:14  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
Jo, ja s tema detailama hraju.
Nevim jak za tvoji ery kdyz hralo 10 lidi tak se to asi nesekalo, ale ted vse stahnuty je nutnost.

Nekde sem cet ze do AO fora pises proto ze o tom vis nejvic nebo tak. Ale o AO koukam vis uplny prd...

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 19/06/2006 :  20:08:32  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
mno nevim, ja mam mezi min a max detailama rozdil tak 1 fps :)

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 19/06/2006 :  20:35:02  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nekrotyrael

mno nevim, ja mam mezi min a max detailama rozdil tak 1 fps :)

asi hraje petrdoc jinou ao :) kdyz ma pocit ze detaily hrajou takovej rozdil i kdyz na kalkulacce mozna jo

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

D3xtr
New Member

109 Posts

Posted - 19/06/2006 :  20:37:25  Show Profile Send D3xtr a Private Message  Reply with Quote
yay flame sekce forever, snad se nebudete hadat o vykonu ciziho compu

Rohlik MA/100/opi
Spyderman07 Agent/125/sol
Froob
Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 19/06/2006 :  20:40:52  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petrpets

Nevim jak za tvoji ery kdyz hralo 10 lidi tak se to asi nesekalo, ale ted vse stahnuty je nutnost.

Nekde sem cet ze do AO fora pises proto ze o tom vis nejvic nebo tak. Ale o AO koukam vis uplny prd...

Mno mam pocit ze kdyz hral Pertha tak AO hralo ete dost lidi a ano ty detaily sou strasny

Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2

now - HotS

Inc - POE : Awakening
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 19/06/2006 :  20:57:48  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote

quote:

No Beast raid ve full detailech behal celkem v pohode. Mas vubec nejaky pocitac nebo jen kalkulacku?
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 19/06/2006 :  23:54:17  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
Vis ono Khaote od te doby, co AO nehrajes hraje AO(tvuj zminovany beast raid) pomerne dost lidi a kdyz se 150+ lidi vyda pres pande do lairu.....fuj....i na RK to vsichni "citi"....

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 20/06/2006 :  07:47:58  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wilda

Vis ono Khaote od te doby, co AO nehrajes hraje AO(tvuj zminovany beast raid) pomerne dost lidi a kdyz se 150+ lidi vyda pres pande do lairu.....fuj....i na RK to vsichni "citi"....

to nic nemeni na tom ze u ao klienta ma zasadni vliv na vykon od nejake zakladni konfigurace pouze dohled ale uz vubec ne detaily

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 20/06/2006 :  08:10:30  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:

A raid na APF kdy je 90 clanu a 90 omnaku je asi neco jineho, nez 150 v pande...ja vim....
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 20/06/2006 :  09:32:20  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot
A raid na APF kdy je 90 clanu a 90 omnaku je asi neco jineho, nez 150 v pande...ja vim....

nikdy nebylo 90 clanu a 90 omni v jednom sektoru, rekl bych, ze ani nikdy nebylo 90 clanu v jednom sektoru, tolik lidi zase apf nechodi v jednom momente
ale s tim dohledem bych i souhlasil, pac kdyz mas dohled na malo, nenactou se ti ty lidi co stojej u brany dal, jenze tam je i problem, ze to jejich server nezvlada, priklad - lag na fence a lezis mrtvej u vytahu.... tohle uz neni klientem, ale lagnuout zonou

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 20/06/2006 :  10:13:29  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
No jo to by nebylo aby dva prudici nezacli....
Zalozte si prosim ve flame prudici topic a nespamujte vsude okolo, dik.

Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 20/06/2006 :  11:14:39  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

nikdy nebylo 90 clanu a 90 omni v jednom sektoru, rekl bych, ze ani nikdy nebylo 90 clanu v jednom sektoru, tolik lidi zase apf nechodi v jednom momente
ale s tim dohledem bych i souhlasil, pac kdyz mas dohled na malo, nenactou se ti ty lidi co stojej u brany dal, jenze tam je i problem, ze to jejich server nezvlada, priklad - lag na fence a lezis mrtvej u vytahu.... tohle uz neni klientem, ale lagnuout zonou

Proste se musis porad hadat, ze. Njn necham te s tim zit. Ja vim svoje a ty jsi byl vzdy vsude a vse vis nejlepe...
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 20/06/2006 :  11:17:00  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Narazis na me? Jako promin, ale pokud tu pises nesmysly, tak se ozvu a to i presto, ze AO nehraju. AO je dobra hra (ted hraju lepsi z hlediska komunity), ale to nic nemeni na to, ze budu bez povsimnuti nechavat kydy.
Kup si poradny (i kdyz dnes uz spis prumerny) kompl a zjistis, ze skutecne neni v AO problem i se 150 lidmi pri max detailech. Krome nejkrizovejsiho mista pri urcitem max pohledu v pande.

Edit: Ale to ty asi nevis, protoze stejne si porad afk...aspon si byval a pochybuji, ze se to zmenilo.

Edited by - Khaot on 20/06/2006 11:17:31
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 20/06/2006 :  11:58:17  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Kup si poradny (i kdyz dnes uz spis prumerny) kompl a zjistis, ze skutecne neni v AO problem i se 150 lidmi pri max detailech. Krome nejkrizovejsiho mista pri urcitem max pohledu v pande.

Khaote problem je v AO ne v kompech, i v clancich nekolik lidi z branze prohlasilo, ze nacitani textur a ruzne graficke efekty, vyhlazovani atd. je chybou AO, protoze je engine starej, vyvynutej za jinejch podminek na jinejch strojich nez jsou ted, nedokaze plne vyuzit potencial grafiky, protoze v dobach kdy se tenhle grafickej engine vyvyjel neexistovali poradny grafiky se vsema moznostma co jsou ted (jo vlastne v ty dobe existovali profesionalni grafiky a cilova skupina, pro kterou se hra delala opravdu nebyli profesionalni graficky studia). AO vyuziva RAMku a procik a to dost huste, pust si nejakej SW na sledovani vykonu a uvidis grafy, 30% grafika, 90% procik, zaplnena RAMka......
Navic jak uz jsem psal, je to i systemem u nich, nastav si sledovani datovyho toku pro AO a uvidis to samy(mrte toho prijimas), coz znaci, ze ke zpracovani vetsiny (priklad kolize atd.) dochazi u nich na servru....

Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 20/06/2006 :  12:03:47  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
Ano doafkoval sem se na 220.... Beru dycky dalsiho doce do tymu na hyl...

Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 20/06/2006 :  12:13:42  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Khaote problem je v AO ne v kompech, i v clancich nekolik lidi z branze prohlasilo, ze nacitani textur a ruzne graficke efekty, vyhlazovani atd. je chybou AO, protoze je engine starej, vyvynutej za jinejch podminek na jinejch strojich nez jsou ted, nedokaze plne vyuzit potencial grafiky, protoze v dobach kdy se tenhle grafickej engine vyvyjel neexistovali poradny grafiky se vsema moznostma co jsou ted (jo vlastne v ty dobe existovali profesionalni grafiky a cilova skupina, pro kterou se hra delala opravdu nebyli profesionalni graficky studia). AO vyuziva RAMku a procik a to dost huste, pust si nejakej SW na sledovani vykonu a uvidis grafy, 30% grafika, 90% procik, zaplnena RAMka......
Navic jak uz jsem psal, je to i systemem u nich, nastav si sledovani datovyho toku pro AO a uvidis to samy(mrte toho prijimas), coz znaci, ze ke zpracovani vetsiny (priklad kolize atd.) dochazi u nich na servru....

Rozporuji zde, ze je AO stare svym softwarem? Ja tu rikam neco jineho. Navic kolize se vzdy resila na serveru (tedy tam kde se s ni pocitalo) a ani jinak to nejde. Teda jde, ale...
To, ze AO vyuziva ramku a procesor rikame s Perthakem uz dlouho, a vzdy jsme tak odpovidali, pokud se nekdo ptal, co upgradovat, aby to bezelo lepe. Vzpomen si.

A vubec nic to neresi na faktu, ze dnesni prumerny stroj AO zvlada v pohode na max deatily i dohled. To znamena 1GB RAM, 3000+ procesor a nejakou tu kartu (na te az tolik nezalezi) a prijatelny system nacitani dat z HDD do RAM.
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 20/06/2006 :  12:25:22  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Narazis na me? Jako promin, ale pokud tu pises nesmysly, tak se ozvu a to i presto, ze AO nehraju. AO je dobra hra (ted hraju lepsi z hlediska komunity), ale to nic nemeni na to, ze budu bez povsimnuti nechavat kydy.

Edit: Ale to ty asi nevis, protoze stejne si porad afk...aspon si byval a pochybuji, ze se to zmenilo.

jsme take radi, ze sis nasel jinou hru s lepsi komunitou

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 20/06/2006 :  12:27:41  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Rozporuji zde, ze je AO stare svym softwarem? Ja tu rikam neco jineho. Navic kolize se vzdy resila na serveru (tedy tam kde se s ni pocitalo) a ani jinak to nejde. Teda jde, ale...
To, ze AO vyuziva ramku a procesor rikame s Perthakem uz dlouho, a vzdy jsme tak odpovidali, pokud se nekdo ptal, co upgradovat, aby to bezelo lepe. Vzpomen si.

A vubec nic to neresi na faktu, ze dnesni prumerny stroj AO zvlada v pohode na max deatily i dohled. To znamena 1GB RAM, 3000+ procesor a nejakou tu kartu (na te az tolik nezalezi) a prijatelny system nacitani dat z HDD do RAM.

1) Nemas pravdu v tom, ze u 1gb ram a 3ghz+ procaku nezalezi na nastaveni max range view. V pande treba na zodech, ale i v city u regular ai raidu hraje podstatnou roli (vyzkouseno). Pokud v pande nenastavim max 30% range, jsem totalne v prdeli.
2) Definuj prijatelny system nacitani dat z HDD do RAM. To jako DMA nebo co?

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 20/06/2006 :  12:31:36  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

vsak tohle je ve flame sekci, tak zadny problem nevidim ;))

Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 20/06/2006 :  12:32:15  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
No když už někdo zveřejňuje machrobrázky svých postav ze hry, mohl by si tu hru zapnout na max detaily.
Bo to co tu je... nic moc.
Předveďte něco v "nehratelném nastavení" prosím :)

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 20/06/2006 :  12:32:19  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ano doafkoval sem se na 220.... Beru dycky dalsiho doce do tymu na hyl...

omg, myslel jsem, ze to beru ja tebe na heal :P

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5626 Posts

Posted - 20/06/2006 :  12:35:54  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Ja hraju AO na minimalni textury, maximalni dohled a zapnuty nano efekty!!!111

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

axtheb
Average Member

1543 Posts

Posted - 20/06/2006 :  12:44:55  Show Profile  Send axtheb an ICQ Message Send axtheb a Private Message  Reply with Quote
Ja mam max textury, max detaily, max dohled a navic este fsaa a v poho.

Tolik her a tak malo casu... :)
Go to Top of Page

mittra
New Member

324 Posts

Posted - 20/06/2006 :  13:02:28  Show Profile Send mittra a Private Message  Reply with Quote
Všichni profesionální hráči hrají všechny realtime hry po internetu zásadně na minimální detaily. U AO je pravda, že třeba rozlišení nemá na výkon "zásadní" vliv, ale taky mám vyzkoušeno, že nějaký vliv má. Zrovna u doce, který je naprosto závislý na rychlosti odezvy, to naprosto chápu a každej, kdo mu do toho kecá, je čurák a tečka.

Těšil jsem se na nový obrázky a zase je tu tuna hnoje od Perthy (tak si na něj věš závaží, když ho máš malýho, a nekecej nám do AO) a Khaota (sakra co je tvůj problém? ve hře jsi mi připadal úplně v pohodě a tady se chováš jako vůl).

Mimochodem přátelé, když už jste si našli novou hru s lepší komunitou, nemá náhodou ta lepší komunita i svoje auditko? :) Možná by byli hráči omalovánek schopni lépe ocenit váš jemný vytříbený humor a nemuseli byste jej přes zjevný odpor vnucovat místním hrubcům.

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 20/06/2006 :  13:15:47  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Mittro oni mají tak super mega ultra hyper dobrou herní komunitu, že nám to musí ukazovat. Já mám taky docela slušnou herní komunitu, ale jelikož, když koukám na monitor většinou nechci zvracet, tak nehraju WoWmalovánky :). Hraju EQ2 a jsme docela spokojený. Někteří lidé už mě mají dokonce v ignoru.

AO stále platí, že nejlepší RPG systém, ale je už staršího data a bohužel nápln hry není tak bohatá.

PS: Taková soukromá otázka na Mittru: Mittro pomáhá to s tím závažím? Já bych to zkusil .

Já myslím, že mají všichni pravdu, tedy kromě mě, neposlouchejte mě jsem nula.
Cat, Polymorph, Red Dwarf

-
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 20/06/2006 :  13:21:15  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sleglik

Mittro oni mají tak super mega ultra hyper dobrou herní komunitu, že nám to musí ukazovat. Já mám taky docela slušnou herní komunitu, ale jelikož, když koukám na monitor většinou nechci zvracet, tak nehraju WoWmalovánky :). Hraju EQ2 a jsme docela spokojený. Někteří lidé už mě mají dokonce v ignoru.

AO stále platí, že nejlepší RPG systém, ale je už staršího data a bohužel nápln hry není tak bohatá.

PS: Taková soukromá otázka na Mittru: Mittro pomáhá to s tím závažím? Já bych to zkusil .

treba neni malej, jen schovanej v tuku ;P

Go to Top of Page

Deka
Moderator

2126 Posts

Posted - 20/06/2006 :  13:32:05  Show Profile Send Deka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nekrotyrael

quote:

treba neni malej, jen schovanej v tuku ;P

no v tuku muze byt schovanej i malej, to uz je jedno :]

Tak co?....Tak jo.
EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp
AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired
Sided projects:
RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired
Go to Top of Page

Nat
Average Member

nat

1185 Posts

Posted - 20/06/2006 :  14:09:26  Show Profile Send Nat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mittra

Všichni profesionální hráči hrají všechny realtime hry po internetu zásadně na minimální detaily.
A na to jsi přišel jak? Máš nějaké statistiky, výsledky výzkumu?
Profíci si hru ořezávají na minimální detaily pouze v případě, pokud toto ořezání má nějaký vliv na hratelnost.
Pokud ne, tak to nedělají.
A jelikož profíci mají zpravidla od sponzorů hodně, hodně výkonné stroje, není pravidlem, že by výše uvedené tvrzení platilo na všechny hry a pro všechny progamers.
Čiže blábol, žádná taková zásada neexistuje.

/irony on
BTW, tady je skutečných profesionálních hráčů opravdu hodně.
/irony off

[online] family Nathal Tameisha tamer - EU - Black Desert Online
[offline] Nathal Asthma berserker - Mordred PvP - Dark Age of Camelot
[offline] Johanka cleric - UO Darkparadise
Go to Top of Page

mittra
New Member

324 Posts

Posted - 20/06/2006 :  14:11:38  Show Profile Send mittra a Private Message  Reply with Quote
quote:

No jak se to vezme Slegu.... asi po pěti letech pravidelnýho zatěžování jsem ho vytáhl na evropský průměr 14 cm, ale zase se mi zmenšil obvod na cenťák a půl :) Zkrátka při sexu to moc nepomohlo, ale zas nemám potřebu spamovat WoW auditka :)

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000