Author |
Topic  |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 27/05/2006 : 15:19:16
|
puvodne sem nechtel delat novy topic ale... ------------------------------------------------- nechcu kvuli nemu zakladat novy thread
chcu prerusit hrani WOW jak to udelat?
- MS FOTBAL - Heroes Might and Magic V. - nechce se mne platit kvuli 4-5 dnum hrani - aktualne nuda... muj gametime mne nedovoluje chodit nic vetsiho, kdo by taky chtel zacinat ve 22 kdyz se muze zacat v 19:(( - PVP farm rank12 done - celkove bych si rad nejaky ten den odpocinul
to sou duvody, ale co nevim jake jsou podminky a jak to udelat
A) kredit mne vyprosi 7.6. na jak dlouho muzu prerusit? je nejaka minimalni doba nebo...
B) jak prerusit? normalne v acount managment zrusit informace o karte a jak se to nezaplati ono se to samo nejak freezne nebo se musi udelat nejak jinak
C) jak to pak zpetne ozivit?
D) nejake dalsi hity tipy?
proste moje predstava je tak mesic pauza, jde to? dil vsem
|
|
| |
Relative
New Member

179 Posts |
Posted - 27/05/2006 : 15:54:08
|
quote: Originally posted by qsubt
puvodne sem nechtel delat novy topic ale... ------------------------------------------------- nechcu kvuli nemu zakladat novy thread
chcu prerusit hrani WOW jak to udelat?
- MS FOTBAL - Heroes Might and Magic V. - nechce se mne platit kvuli 4-5 dnum hrani - aktualne nuda... muj gametime mne nedovoluje chodit nic vetsiho, kdo by taky chtel zacinat ve 22 kdyz se muze zacat v 19:(( - PVP farm rank12 done - celkove bych si rad nejaky ten den odpocinul
to sou duvody, ale co nevim jake jsou podminky a jak to udelat
A) kredit mne vyprosi 7.6. na jak dlouho muzu prerusit? je nejaka minimalni doba nebo...
B) jak prerusit? normalne v acount managment zrusit informace o karte a jak se to nezaplati ono se to samo nejak freezne nebo se musi udelat nejak jinak
C) jak to pak zpetne ozivit?
D) nejake dalsi hity tipy?
proste moje predstava je tak mesic pauza, jde to? dil vsem
a) da prerusit na 6 mesicu a pak se smaze char, ale pry i potom se da nejak obnovit - takze minimalne 6 mesicu v poho b) zrusit dalsi platbu, myslim ze v "setup subscription", samo se to zmrazi c) jo, provedes platbu nebo natukas game-card d) GL v MS Fotbal, Homam V... :)
jiste ze to de, ted sem mel dva tydny pauzu kvuli maturite... |
Drak'thul-Shaman60-Relative<Czech Czechs of Czech Republic > Chromaggus-Shaman60-Relative Frostwhisper-Priest60-Anything |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 28/05/2006 : 13:43:31
|
to sou teda otazky proste prastanu platit a acc se zmrazi |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 28/05/2006 : 13:48:13
|
Hned jak se na webu nalogujes na svuj account, najdes dole BUTTON JAKO KRAVA s napisem Cancel account.
Finally. |
 |
|
qsubt
Junior Member

601 Posts |
Posted - 28/05/2006 : 15:17:02
|
uz to chapu diky.
no co se divis otazce, ja sem v takobe hre /myslim placene onlinovce/ laik, chapu ze to zrusit JDE ale jde mne o to jesli se to pak da zas lehce obnovit /logicky vim ze nejak to JDE, pac by byli proti blizzardi sami proti sobe/ a pokud ano tak kdy. Moje ENG neni nic moc a na komunikaci pres mejly na blizzard ze zas chcu hrat se necitim. tak pokud te muj dotaz pohorsil, tak je mne to lito, ale to je tak vsechno.
EDIT: dik Relative za jasnou odpoved:) |
Edited by - qsubt on 28/05/2006 15:17:53 |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 29/05/2006 : 08:28:10
|
quote: Originally posted by Gabriel
Hned jak se na webu nalogujes na svuj account, najdes dole BUTTON JAKO KRAVA s napisem Cancel account.
Finally.
Někdy to hned pravda trvá i několik dní :D |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 29/05/2006 : 09:43:33
|
Pravda, možná je lepší dát Cancel v sekci subscription, tam alespoň nemají ten blbý nápad, aby jim člověk telefonoval. |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 29/05/2006 : 11:05:04
|
quote: Originally posted by Rakhen
quote: Originally posted by Gabriel
Finally.
Někdy to hned pravda trvá i několik dní :D
JJ, někdy to nejde radši vůbec aby se ti automaticky zaplatil další měsíc a až se to zaplatí, tak to začne jít  |
 |
|
|
Topic  |
|