Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Poradite Novackum?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 18/04/2006 :  16:59:15  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

quote:
Originally posted by Aelod

Mel bych takovy lama-dotaz. Ma pro zacatecnika cenu, aby si vytvarel char na Drak´thulu ? Pochopil jsem, ze je to dost zasedesatkovany server a rikam si, ze bude problem sehnat lidi do instanci, burza asi taky nebude pro low levely a guildy maji plne stavy.

To vubec neni pravda. Napriklad nase guilda Czech Patrol je asi tak 2 mesice stara, ma 190 clenu a VETSINA jsou do levelu 50. Ja mam ted level 43 a vetsinou pres den potkavam VETSINOU same low levely... takze bych rekl, ze spis hodne lidi zacina hrat alty nebo hodne lidi prichazi.. no a v aukci prave neni problem sehnat low level vybaveni.
Protoze staci aby 1 60ka sla sama treba SM a ma 5-6 zelenejch veci pro level 30 hrace..

A ani kamos co ted zacal hrat /pred mesicem/ nema nejake problemy sehnat lidi.. ma ted level 31.

dal uz sem necet ....

code04

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 18/04/2006 :  17:32:01  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
fuj.. kdo by pil kafe..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Tenebrae
New Member

167 Posts

Posted - 20/04/2006 :  10:53:43  Show Profile Send Tenebrae a Private Message  Reply with Quote
Poslední dva dny se mi dost často stává,že se mi poslední řádka v chatu schová za horní řádku ikon kde mám aury.Nikdy před tím se to nestalo a je to dost nepříjemný.Používám Titan panel,může to být tím? Pokoušel jsem se měnit nastavení okna chatu ale posunout ho vejš se mi nepodařilo...Poradte mi prosím??!!!
Go to Top of Page

Murro
New Member

159 Posts

Posted - 20/04/2006 :  11:43:03  Show Profile  Send Murro an ICQ Message Send Murro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tenebrae

Poslední dva dny se mi dost často stává,že se mi poslední řádka v chatu schová za horní řádku ikon kde mám aury.Nikdy před tím se to nestalo a je to dost nepříjemný.Používám Titan panel,může to být tím? Pokoušel jsem se měnit nastavení okna chatu ale posunout ho vejš se mi nepodařilo...Poradte mi prosím??!!!

prejdes mysou nad chat okno, a kliknes pravym na zalozku (asi sa vola general abo tak nejak) ktora sa tu objavi pri lavom hornom okraji, tam das unlock window a posunies to kusok a das lock
Go to Top of Page

TesiD
Starting Member

49 Posts

Posted - 24/04/2006 :  22:37:36  Show Profile Send TesiD a Private Message  Reply with Quote
Mam postavu na 15 levlu a trener men nechce naucit leatheworking pres 150 nevite proc?? stojim pred nim a dalsi stupen mam furt cervenej ze mne to nenauci?
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 24/04/2006 :  22:39:16  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Tradeskilly jsou taky omezené levelem (aby postava na 1. úrovni nemohla mít tailoring 300, například). Doleveluj...
Go to Top of Page

TesiD
Starting Member

49 Posts

Posted - 25/04/2006 :  01:09:38  Show Profile Send TesiD a Private Message  Reply with Quote
To jsem si take trochu myslel jakej level mne bude stacit na pokracovani?
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 25/04/2006 :  02:04:35  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Jo, to z hlavy nevím, vím že nad 225 je to level 35...
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 25/04/2006 :  02:13:26  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
jj lvl 35 musis mit na max skill 300, delal jsem to ted u maga abych mohl mooncloth
Go to Top of Page

TesiD
Starting Member

49 Posts

Posted - 25/04/2006 :  19:59:36  Show Profile Send TesiD a Private Message  Reply with Quote
heh dekuji za odpoved nevim kde vypotim 22 levlu ale budu se snazit.
diky za radu
Go to Top of Page

mischu
New Member

283 Posts

Posted - 05/05/2006 :  23:04:05  Show Profile Send mischu a Private Message  Reply with Quote
Kdepak seženu book či kdo mě naučí cooking 225+ dík za odpověď.
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 05/05/2006 :  23:41:44  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mischu

Quest v Gadgetzanu, dostaneš ho jen pokud máš cooking 225.
Go to Top of Page

mischu
New Member

283 Posts

Posted - 06/05/2006 :  00:47:35  Show Profile Send mischu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gurrshael

quote:

Quest v Gadgetzanu, dostaneš ho jen pokud máš cooking 225.

právě že mám dík
Go to Top of Page

mischu
New Member

283 Posts

Posted - 09/05/2006 :  16:44:50  Show Profile Send mischu a Private Message  Reply with Quote
Měl bych zas malej dotaz :-)
V Arathi Highlands sem si vzal quest: The Battle for Arathi Basin! ale jaksi nevím o co go.
Assault the mine, the lumber mill, the blacksmith and the farm, then return to Field Marshal Oslight in Refuge Pointe. Kde mám to jako napadnout ? na jakousi orge farmu sem vlít kill pár mob ale asi to nebude ono . Dík předem za radu.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 09/05/2006 :  16:53:40  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

V Arathi Highlands sem si vzal quest: The Battle for Arathi Basin! ale jaksi nevím o co go.
Assault the mine, the lumber mill, the blacksmith and the farm, then return to Field Marshal Oslight in Refuge Pointe. Kde mám to jako napadnout ? na jakousi orge farmu sem vlít kill pár mob ale asi to nebude ono . Dík předem za radu.

tak nejprve si neodpustim - lol
a pak tip, zalez si do te "instance" - arathi basin battleground a tam uz pochopis, co mas delat..
ale varuju te, ti mobove uvnitr budou trochu chytrejsi a tezsi, nez ti, jak jsi zabijel na "orge farme"..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

mischu
New Member

283 Posts

Posted - 09/05/2006 :  16:58:01  Show Profile Send mischu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

tak nejprve si neodpustim - lol
a pak tip, zalez si do te "instance" - arathi basin battleground a tam uz pochopis, co mas delat..
ale varuju te, ti mobove uvnitr budou trochu chytrejsi a tezsi, nez ti, jak jsi zabijel na "orge farme"..

kdo má vědět že je to v tý instanci, ale dík
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 09/05/2006 :  17:03:12  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

kdo má vědět že je to v tý instanci, ale dík

mno, napr. podle nazvu toho questu ? nebo ze by do toho vneslo vice svetla precteni toho anglickeho textu v zadani questu

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

mischu
New Member

283 Posts

Posted - 09/05/2006 :  17:14:04  Show Profile Send mischu a Private Message  Reply with Quote
mno, napr. podle nazvu toho questu ? nebo ze by do toho vneslo vice svetla precteni toho anglickeho textu v zadani questu
[/quote]
angličtině moc nehovím češtině když už taky mic ne :-)so rád že si přelouskám co po mě chcou.
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 09/05/2006 :  17:27:56  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
ja taky nejsem anglictinar a hle, co mi hrani her prineslo - jsem schopen si precist a pochopit drtivou vetsinu anglickych textu ve hre, pripadne na webech typu ofic. wow stranka, thottbot.com, atd..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Morpheus.cz
New Member

216 Posts

Posted - 12/05/2006 :  09:51:35  Show Profile Send Morpheus.cz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Myslim ze by to s uspechem vyhralo soutez o nejoriginalnejsi dotaz.

Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie)
Hrombobyj (EQ2)

Edited by - Morpheus.cz on 12/05/2006 10:01:00
Go to Top of Page

Tenebrae
New Member

167 Posts

Posted - 25/05/2006 :  12:09:27  Show Profile Send Tenebrae a Private Message  Reply with Quote
Prosím o pomoc!!! Jak se night elf warrior na 15.urovni dostane z Kalimdoru do IF nebo SW???? Zatím tam samozřejmě nemam flight pointy.Z Menethil Harbor...Děkuju za pomoc!
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 25/05/2006 :  12:11:34  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:

Prosím o pomoc!!! Jak se night elf warrior na 15.urovni dostane z Kalimdoru do IF nebo SW???? Zatím tam samozřejmě nemam flight pointy.Z Menethil Harbor...Děkuju za pomoc!

Nemas hrat za teply elfy pak to takhle dopada...
....summon je jednoznacne nejrychlejsi cesta

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 25/05/2006 :  12:13:40  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:

lodi a pesky ... horda to ma vtohle snazsi ze ji vzdycholod lita od mesta k mestu ... alikum ne :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 25/05/2006 :  12:17:36  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

quote:

lodi a pesky ... horda to ma vtohle snazsi ze ji vzdycholod lita od mesta k mestu ... alikum ne :)

a mezi OG a TB mame metro

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 25/05/2006 :  12:21:44  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
no mym mame metro mezi IF a SW ... no a kdyz chceme do D tak holt na ptaka ... doletet na lod a lodi na ptaka a doletet k mestu ...

vam lita vzducholod mezi OG a DC a kdyz chcete do TB tak muzete ptakem primo z OG

mate to jen rychlejsi jinak cenove je to asi stejny

este ze sem mag

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 25/05/2006 :  12:57:54  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
Ako sa dostanem od Night Elfov k trpaslíkom/ľuďom?
Choďte do Darnassusu (hlavné mesto NE) a vstúpte do žiariaceho ružového portálu (za bankou), ktorý vás prenesie do dediny s Hippo Masterom. Pomocou Hippa preletíte more a dostanete sa do Auberdine. Z Auberdine loďou (pravá časť móla) do Menethil Harbor. V Menethil Harbore si kliknite na Gryphon mastera, aby ste získali bod, kam budete môcť neskôr letieť. Z Menethil Harboru potom rovno po ceste, až sa dvomi tunelmi dostanete do Loch Modanu (znovu klik na Gryphon Mastera - je na kopčeku nad mestečkom) a potom do Ironforge.
Z Ironforge už môžete priamo letieť do StormWindu, alebo sa do Stormwindu dostať Deeprun Tramom (časť Tinker City).

Go to Top of Page

Tenebrae
New Member

167 Posts

Posted - 25/05/2006 :  15:16:24  Show Profile Send Tenebrae a Private Message  Reply with Quote
Moc děkuju,že ne každej kašle na nováčky!!!!!
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 25/05/2006 :  15:53:01  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

no vis jak to je: neptej se, co jsi udelal pro novacky, ale co novacci udelali pro tebe..
nebo to bylo mozan jinak ?

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 25/05/2006 15:53:20
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 29/05/2006 :  08:28:36  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nevim co vidis spatneho na me odpovedi. Nerikej mi, ze nenajdes v guilde jedineho warlocka. V IF musi byt z guildy vzdy plno lidi tak se tam nech nasumonovat, je to jednoznacne nejrychlejsi cesta. Pokud nejsi v guilde tak "/who warlock ironforge 60" to jisti.

And don't forget to be polite .
P.S: priste nezapomen pridat jeste tak 10 vykricniku at to ma stavu

Go to Top of Page

plussminuss
Junior Member

541 Posts

Posted - 29/05/2006 :  08:51:27  Show Profile Send plussminuss a Private Message  Reply with Quote
hmm, uz vidim, jak lock v if, shani partu pro neznamyho cloveka, aby ho mohl nasummonovat
kdyz mi tohle nekdo napise, tak mu odepisu, ze jo, pokud si tu partu najde sam, ale oni jsou lini, tak jdou otravovat jiny locky
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 29/05/2006 :  08:57:20  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by plussminuss

hmm, uz vidim, jak lock v if, shani partu pro neznamyho cloveka, aby ho mohl nasummonovat
kdyz mi tohle nekdo napise, tak mu odepisu, ze jo, pokud si tu partu najde sam, ale oni jsou lini, tak jdou otravovat jiny locky

Nevim jak u aliance ale u hordy se mi zatim vzdy povedlo sehnat ochotneho locka. Samozrejme ze mu nabidnu za ochotu nejaky poplatek vetsinou nic nechce. Kdyz sem potreboval nekam dotahnout twinka nebo mulu vetsinou pomohl warlock z guildy, parkrat mi pomohl neznamy lock.

Napr. Kdyz sem parkrat delal enchant +20 FR na helmu/legy pro lidi z guildy protoze sem mel essence tak sem oblitaval Ungoro a nasledny summon do Kargathu prisel od neznameho locka. Je to jen o domluve a ochote lidi.

Go to Top of Page

Tenebrae
New Member

167 Posts

Posted - 30/05/2006 :  14:05:33  Show Profile Send Tenebrae a Private Message  Reply with Quote
Tak to je asi nedorozumeni, ja sem ti dekoval za pomoc a udelal sem to presne jak's napsal.Neni treba byt paranoidni,ze kazde podekovani je mysleno ironicky.
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,17 seconds. on eygor Snitz Forums 2000