Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 DarkEden
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Irandael
Starting Member

5 Posts

Posted - 12/07/2005 :  21:50:41  Show Profile  Visit Irandael's Homepage  Send Irandael an ICQ Message Send Irandael a Private Message  Reply with Quote
Takze vsichni hraci Darkedenu piste semka...tuhle hru hraji s postavou LailaCZ (sem chlap ale kdyz sem si delal z jednoho kluka prdel tak sem si tu postavu vytrenoval jako svoji nejlepsi a uz nechci zacinat znova) mam level 46 nebo 47 takze brzo budu Master (lvl 50) tak vas nekoho horsiho(min lvl na promeneni na bata) vezmu do adama...

Irandael
Starting Member

5 Posts

Posted - 15/07/2005 :  14:58:42  Show Profile  Visit Irandael's Homepage  Send Irandael an ICQ Message Send Irandael a Private Message  Reply with Quote
Jinak pokud jste v Dark Edenu noví tak vás zdarma zaučím pár věcí.Například co je to Adam.Proc vlaci Slayeri s Vampirama.a dalši věci..
Go to Top of Page

Kubishek
Starting Member

2 Posts

Posted - 06/03/2006 :  20:09:05  Show Profile Send Kubishek a Private Message  Reply with Quote
master na 50 lvl?? nějaký čudný master je od lvl 100 ale nevadí známe se ?? třeba moje postavy - JaSuCeChCZ - enchanterka - 93 lvl
- Slivovicaa - vampire - 48 lvl
- KubishekCZ - bladerka - 25 lvl
- SlivkaCZ - Sworder - 53 lvl
- ShoooterCZ - gunner - 49 lvl
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 09/03/2006 :  02:11:38  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Nejvic cechu hrajici Dark Eden potkas na www.mmorpg.cz btw > slusnej digging Kubishek.. odpovidat na pul roku starej post ;-D

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Kubishek
Starting Member

2 Posts

Posted - 10/03/2006 :  22:36:01  Show Profile Send Kubishek a Private Message  Reply with Quote
jj ale co už snaha byla tak nic tak dik za vodkaz
Go to Top of Page

Eddicek
Starting Member

1 Posts

Posted - 08/05/2006 :  13:25:04  Show Profile  Visit Eddicek's Homepage Send Eddicek a Private Message  Reply with Quote
cau hraju DE uz neco pres rok takze mam docela good postavy napr.
MachrCZ-114 level(upir)
EnchantCZ-125 level(slayer)
atd.......

cus hraju DE.uz vic nez rok takze to docela znam
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 08/05/2006 :  13:34:48  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Irandael

Takze vsichni hraci Darkedenu piste semka...tuhle hru hraji s postavou LailaCZ (sem chlap ale kdyz sem si delal z jednoho kluka prdel tak sem si tu postavu vytrenoval jako svoji nejlepsi a uz nechci zacinat znova) mam level 46 nebo 47 takze brzo budu Master (lvl 50) tak vas nekoho horsiho(min lvl na promeneni na bata) vezmu do adama...

quote:
Originally posted by Eddicek

cau hraju DE uz neco pres rok takze mam docela good postavy napr.
MachrCZ-114 level(upir)
EnchantCZ-125 level(slayer)
atd.......

quote:
Originally posted by Kubishek

master na 50 lvl?? nějaký čudný master je od lvl 100 ale nevadí známe se ?? třeba moje postavy - JaSuCeChCZ - enchanterka - 93 lvl
- Slivovicaa - vampire - 48 lvl
- KubishekCZ - bladerka - 25 lvl
- SlivkaCZ - Sworder - 53 lvl
- ShoooterCZ - gunner - 49 lvl

ZAC! Boze zac me trestas !

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 08/05/2006 :  13:35:21  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
ROFLMAO.

Tento thread by mel dostat oceneni pro ucast nejvice l33t_CZ hracu.

Most retarded thread ever...

Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :)
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 08/05/2006 :  13:36:53  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
omg l33t CzechZ PlaYerZZzzz !!!!^@%#$!@#111oneoneeleven

UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 08/05/2006 :  13:38:48  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kubishek
JaSuCeChCZ

neco mi rika, ze bez toho CZ na konci, by to bylo skoro nemozny poznat ze ses cech

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 08/05/2006 :  13:39:37  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
I just peed my pants! Tak tohle je snad lepší, než posty od Rodiera

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 08/05/2006 13:41:01
Go to Top of Page

Tomcon
New Member

102 Posts

Posted - 08/05/2006 :  15:46:18  Show Profile  Send Tomcon an ICQ Message Send Tomcon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Irandael

Jinak pokud jste v Dark Edenu noví tak vás zdarma zaučím pár věcí.Například co je to Adam.Proc vlaci Slayeri s Vampirama.a dalši věci..

Proc vlaci Slayeri s Vampirama?!?!?! Protoze jsou kurva lepsi, lepsiii Jasanek!!!!!!1!1!111

Missunderstood - Eldritch DAoC Eden
Missunderztood - Bard DAoC Eden
Missundastood - Chanter DAoC Eden
Missundaztood - Blademaster DAoC Eden
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 10/05/2006 :  21:05:35  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
vysvetli mi nekdo co je spatnyho na tom ze ma nekdo CZ v nicku?

SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji.
Programujte (nejen) objektove
Go to Top of Page

Aenstrius
New Member

101 Posts

Posted - 10/05/2006 :  23:43:08  Show Profile  Send Aenstrius an ICQ Message Send Aenstrius a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tartaros

Vyzera to ako od maleho debilneho 13-rocneho decka, ktore si prave na pieskovisku vymyslelo prezyvku. Absolutne nenavidim nicky ktore koncia na CZ (alebo SK, alebo hocico), pripadne nejake zlepence typu Jeniczek a podobne.
Druha verzia nickov, ktore nemam rad, su take strasne nasilu dane "drsne" nicky ako Silentkiller, Dragonslayer (pripadne DragonzlayerCZ), a ine. Mam uplny odpor voci takymto ludom, ktori nemaju trochu snahy si vymysliet aspon trochu normalne znejuci nick (pripadne si vygenerovat na webe nespocetnym mnozstvom name generatorov).

EDIT: Este aby som nezabudol, je velmi zaujimave, ze aj ked toho ktoreho hraca vopred nepoznam, tak casom sa z podobnych nickov naozaj vykluju male skolopovinne deti, kdezto dospeli hraci mavaju v drvivej vacsine normalne nicky (vynimky samozrejme su).

Edited by - Aenstrius on 10/05/2006 23:45:01
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 11/05/2006 :  08:25:51  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aenstrius

quote:

Vyzera to ako od maleho debilneho 13-rocneho decka, ktore si prave na pieskovisku vymyslelo prezyvku. Absolutne nenavidim nicky ktore koncia na CZ (alebo SK, alebo hocico), pripadne nejake zlepence typu Jeniczek a podobne.
Druha verzia nickov, ktore nemam rad, su take strasne nasilu dane "drsne" nicky ako Silentkiller, Dragonslayer (pripadne DragonzlayerCZ), a ine. Mam uplny odpor voci takymto ludom, ktori nemaju trochu snahy si vymysliet aspon trochu normalne znejuci nick (pripadne si vygenerovat na webe nespocetnym mnozstvom name generatorov).

EDIT: Este aby som nezabudol, je velmi zaujimave, ze aj ked toho ktoreho hraca vopred nepoznam, tak casom sa z podobnych nickov naozaj vykluju male skolopovinne deti, kdezto dospeli hraci mavaju v drvivej vacsine normalne nicky (vynimky samozrejme su).

nechci prudit, ale tvoje ikonka Ramba mi taky přišla zbytečně tvrďácká
Go to Top of Page

Aenstrius
New Member

101 Posts

Posted - 11/05/2006 :  08:48:49  Show Profile  Send Aenstrius an ICQ Message Send Aenstrius a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

Nie si vtipny. Rambo je skvely v dobrom slova zmysle, rovnako ako Rocky. Alebo mi chces povedat ze ked si bol (alebo stale si) maly, ze si nemal rad Ramba?
Sam dobre vies, ze to o tych nickoch bolo myslene inak, tak sa tu nesnaz hadzat blbe srandicky.
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 11/05/2006 :  12:23:02  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pořád lepší, než kdyby tam měl ikonku Norrise :o)

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 12/05/2006 :  03:31:30  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Co maj lidi proti Chuckovi?

Porad lepsi nez ty pokerovi xychty typu Segal, Lungren, Van Damme a spol.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Aenstrius
New Member

101 Posts

Posted - 12/05/2006 :  10:23:12  Show Profile  Send Aenstrius an ICQ Message Send Aenstrius a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

Ale, Kořka je zase nesmierne vtipny (aspon si to mysli). Je to decko.
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 12/05/2006 :  10:24:54  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ale, Kořka je zase nesmierne vtipny (aspon si to mysli). Je to decko.

Ja si to myslim taky nOObe. Decko jsi tak maximalne ty (mozna ne vekem, ale mentalitou urcite.) QQ

Edited by - Deimnia on 12/05/2006 10:25:49
Go to Top of Page

Aenstrius
New Member

101 Posts

Posted - 12/05/2006 :  10:38:09  Show Profile  Send Aenstrius an ICQ Message Send Aenstrius a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deimnia

Ja si to myslim taky nOObe. Decko jsi tak maximalne ty (mozna ne vekem, ale mentalitou urcite.) QQ

Tak si kludne citaj jeho blbe kecy, posthunty a pozeraj 900 kB avatary. Na mna to posobi ako decko. Mozno sa mylim a je to 50 rocny studovany PhD (ale to skor nie ako ano).
Vlastne to vidis aj tu. Kym som na normalnu Tartarosovu otazku normalne odpovedal, tak hned za tym vidis dve deti (SNowie, Kořka), ktore nemaju co robit, tak su strasne vtipne s debilinami.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 12/05/2006 :  10:48:15  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ja nevim co mate proti chuckovi, ale co mate proti rodierovi to nechapu

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 12/05/2006 :  10:55:04  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Deimnia

Tak si kludne citaj jeho blbe kecy, posthunty a pozeraj 900 kB avatary. Na mna to posobi ako decko. Mozno sa mylim a je to 50 rocny studovany PhD (ale to skor nie ako ano).
Vlastne to vidis aj tu. Kym som na normalnu Tartarosovu otazku normalne odpovedal, tak hned za tym vidis dve deti (SNowie, Kořka), ktore nemaju co robit, tak su strasne vtipne s debilinami.

900kB avatary ? Asi mam neco rozbite, ale mne Korkuv avatar ukazuje 4kB.

Pokud teda "byt dospely" znamena to, ze budu vse brat 100% vazne a ze hladina meho humoru klesne na 0 a budu lhat a kurvit inteligentnim lidem inteligentni thready, rad bych zustal dite forever.

Korka <3

Go to Top of Page

Aenstrius
New Member

101 Posts

Posted - 12/05/2006 :  11:03:43  Show Profile  Send Aenstrius an ICQ Message Send Aenstrius a Private Message  Reply with Quote
Teraz ma staticky avatar. Ale nie je to tak davno co ich striedal zopar niekolko-sto-kilovych.
A urcite moj humor nie je na 0. Ako si mozes vsimnut, nikde inde nic nepisem a nekazim thready. V tomto topicu len odpovedam na to, co pisu ini a nemozem za to, ze pisu kraviny. Ako si mozes vsimnut, aj tebe odpovedam normalne a nepisem tu okamzite, ze si noob, pretoze aspon dokazes normalne diskutovat.

Edited by - Aenstrius on 12/05/2006 11:04:19
Go to Top of Page

SHIMI
Junior Member

915 Posts

Posted - 12/05/2006 :  13:25:50  Show Profile  Visit SHIMI's Homepage  Send SHIMI an ICQ Message Send SHIMI a Private Message  Reply with Quote
CeskyCzechDarkKillerMegaSlayerFromCzechKingdomOfCzechCZ

i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ?
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 12/05/2006 :  14:08:08  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

Teraz ma staticky avatar. Ale nie je to tak davno co ich striedal zopar niekolko-sto-kilovych.
A urcite moj humor nie je na 0. Ako si mozes vsimnut, nikde inde nic nepisem a nekazim thready. V tomto topicu len odpovedam na to, co pisu ini a nemozem za to, ze pisu kraviny. Ako si mozes vsimnut, aj tebe odpovedam normalne a nepisem tu okamzite, ze si noob, pretoze aspon dokazes normalne diskutovat.

No jestli vidis smysl zivota v tom, ze chodis po forech a rves si vlasy jen proto, protoze ma nekdo 900kB avatar, tak je mi te lito. (Mne se ta tancujici holka libila) (pan je z "mensiny"?)

Normalne mi teda neodpovidas !

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 12/05/2006 :  14:16:03  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

neber to tak vážně
Go to Top of Page

Aenstrius
New Member

101 Posts

Posted - 12/05/2006 :  14:29:10  Show Profile  Send Aenstrius an ICQ Message Send Aenstrius a Private Message  Reply with Quote
No vidim, ze vsetci su tu uzasne vtipni, tak to tu uz necham tak.

Deimnia: Nikde som nepisal, ze je to moj zmysel zivota. Som na tomto fore od zaciatku Dark Paradise servera (tato registracia je druha, preto neskorsi datum) a urcite si nezbadal doteraz, ze by som tu furt niekomu nadaval za posthunty a avatary ty farmar z kravina. Koniec, moj posledny post na tuto temu v tomto topicu, este mi mozete pastnut nejake "vtipne hlasky" a potom sa mozete vratit k Dark Edenu.
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 12/05/2006 :  16:20:51  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

No vidim, ze vsetci su tu uzasne vtipni, tak to tu uz necham tak.

Deimnia: Nikde som nepisal, ze je to moj zmysel zivota. Som na tomto fore od zaciatku Dark Paradise servera (tato registracia je druha, preto neskorsi datum) a urcite si nezbadal doteraz, ze by som tu furt niekomu nadaval za posthunty a avatary ty farmar z kravina. Koniec, moj posledny post na tuto temu v tomto topicu, este mi mozete pastnut nejake "vtipne hlasky" a potom sa mozete vratit k Dark Edenu.

ok: *vtipná hláška*
spokojenost?
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 12/05/2006 :  18:44:52  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Je to decko.

A co? Já za to nemůžu, že nemám hybridní vývoj jako ty, že jsem své dětství přeskočil. Nedokážu pochopit, proč pořád lidé používají výšku něčího věku jako urážku. Každý se nějak vyvýjí a aby člověk mohl postovat na tomhle foru, tak mu stačí 13 let. Tento limit afaik splňuji, takže se nemusím stresovat...
A ještě taková otázka. Ano, přiznávám, že nemám co dělat a tak pročítám forum a píšu kraviny. Ale jsi to ty, kterému to tak strašně vadí a navíc mě v tom defakto podporuješ. A to mě strašně rajcuje
quote:

Proti Chuckovi nemám nic, ale když Snowie narážel na drsnost ikonky, tak Stalone je naprostá 0 v porovnání s Norrisem. Protože jen Norris dokáže napočítat do nekonečna... 2x!

D:

Arokh
Estarioll

Edited by - Kořka on 12/05/2006 18:49:41
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 12/05/2006 :  18:56:25  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka
...

abych pravdu řekl, stalona jsem si všiml těsně po přečtení toho co vše SuperChuck umí ... byl jsem lehce v náladě, tak jsem si trochu rýpnul a je z toho offtopic jak prase ...
Go to Top of Page

Deimnia
Moderator

1624 Posts

Posted - 13/05/2006 :  13:43:16  Show Profile  Send Deimnia an ICQ Message Send Deimnia a Private Message  Reply with Quote
quote:

D:

Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 13/05/2006 :  15:50:55  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Je to decko.

A co? Já za to nemůžu, ........... strašně rajcuje
quote:

Proti Chuckovi nemám nic, ale když Snowie narážel na drsnost ikonky, tak Stalone je naprostá 0 v porovnání s Norrisem. Protože jen Norris dokáže napočítat do nekonečna... 2x!

D:

Rad bych pripomel, ze muj kantidat umi take napocitat 2x do nekonecna, ale na podruhe je jeste k tomu schopen to vzit pozpaku.
Ano jde opravdu o Velkeho Stevena Segala.
Nahodou me se smer diskuse docela zamlouva. Co jineho taky resit v topiku hry jako je Dark Eden.
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 13/05/2006 :  18:33:56  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milan
Rad bych pripomel, ze muj kantidat umi take napocitat 2x do nekonecna, ale na podruhe je jeste k tomu schopen to vzit pozpaku.
Nahodou me se smer diskuse docela zamlouva. Co jineho taky resit v topiku hry jako je Dark Eden.

myslíš, že když Superman nosí pyžamo s Chuckem, Chuck nosí pyžamo se Stevenem?
Go to Top of Page

Marcurus
Starting Member

68 Posts

Posted - 13/05/2006 :  22:25:23  Show Profile Send Marcurus a Private Message  Reply with Quote
Ja bych se vratil k DarkEdenu.

Muze mi nekdo rict co to je zac? Slysim poprve a navic tam vyssi levely ukazujou newbikum co je to Adam? Jako se tam svlikaj? Takze je to online ztvarneni takoveho dark edenu, nebe kde uz hrich neni hrichem? Nebo je exhibicionismus v tyhle hre jen trochu jina forma pojizdeni nizsich levelu? Fakt by me to zajimalo.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 14/05/2006 :  03:36:22  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
adam je jeden z high level dungu ;-) aspon mam dojem.. hodne info najdes v diskusi o DE na mmorpg.cz je tam ode mne asi 2 roky starej clanek o DE.. tim sem tenkrat zalozil komunitu okolo DE ;-)

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 14/05/2006 :  03:44:27  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

myslíš, že když Superman nosí pyžamo s Chuckem, Chuck nosí pyžamo se Stevenem?

Samozrejme...

Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 14/05/2006 :  10:02:03  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marcurus

Muze mi nekdo rict co to je zac? Slysim poprve a navic tam vyssi levely ukazujou newbikum co je to Adam? Jako se tam svlikaj?

Tak to ti reknu zcela presne.Slovo DARK se casto preklada jako Temny, ale uz se yapomina ze je to mozne prelozit i jako Tmavy. Takze preklad je Tmavy Raj. V podstate se jedna o starsi hru od romskeho nadaneho tymu CElkem NEgramotni GAborovci.(obcas se to skracuje na CENEGA). Jedna se o realnou simulaci romskeho nebe. Hrac ma na vyber jen z jedne rasy a to bud female Rom nebo male Rom. Bohuzel grafika hry neni dodelana z duvodu nastupu trestu hlavniho grafika do veznice s prisnou ostrahou. Ve hre prevazuje PvP slozka kdy se Romove mlati s hraci ze hry Naci eden. Jako hlavni nedostatek se na foru hry uvadi nedostatek contentu na vsech level a tim padem jsou tam pry hraci bez prace a nemaji co delat.
Jeste takovou perlicku na zaver: Stejny tym prave ted dokoncuje velmi nadejnou mmorpg hru Roma Victor.Tak uvidime jest-li si zlepsi reputaci.
Go to Top of Page

Tomcon
New Member

102 Posts

Posted - 14/05/2006 :  14:08:57  Show Profile  Send Tomcon an ICQ Message Send Tomcon a Private Message  Reply with Quote
ROFLMAOCOPTERBUSSSSSS!!!!!!!1!1!111

Missunderstood - Eldritch DAoC Eden
Missunderztood - Bard DAoC Eden
Missundastood - Chanter DAoC Eden
Missundaztood - Blademaster DAoC Eden
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 14/05/2006 :  19:40:43  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
....

Haha

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 15/05/2006 :  23:47:56  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Marcurus

Muze mi nekdo rict co to je zac? Slysim poprve a navic tam vyssi levely ukazujou newbikum co je to Adam? Jako se tam svlikaj?

Tak to ti reknu zcela presne.Slovo DARK se casto preklada jako Temny, ale uz se yapomina ze je to mozne prelozit i jako Tmavy. Takze preklad je Tmavy Raj. V podstate se jedna o starsi hru od romskeho nadaneho tymu CElkem NEgramotni GAborovci.(obcas se to skracuje na CENEGA). Jedna se o realnou simulaci romskeho nebe. Hrac ma na vyber jen z jedne rasy a to bud female Rom nebo male Rom. Bohuzel grafika hry neni dodelana z duvodu nastupu trestu hlavniho grafika do veznice s prisnou ostrahou. Ve hre prevazuje PvP slozka kdy se Romove mlati s hraci ze hry Naci eden. Jako hlavni nedostatek se na foru hry uvadi nedostatek contentu na vsech level a tim padem jsou tam pry hraci bez prace a nemaji co delat.
Jeste takovou perlicku na zaver: Stejny tym prave ted dokoncuje velmi nadejnou mmorpg hru Roma Victor.Tak uvidime jest-li si zlepsi reputaci.

8/10

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Tartaros
Junior Member

527 Posts

Posted - 20/05/2006 :  04:03:35  Show Profile  Send Tartaros an ICQ Message Send Tartaros a Private Message  Reply with Quote
hm nevim proc ale nejak sem se nezasmal

SteamEngine: novy UO emulator ve vyvoji.
Programujte (nejen) objektove
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 20/05/2006 :  12:36:37  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

hm nevim proc ale nejak sem se nezasmal

bo ses paladin

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,18 seconds. on eygor Snitz Forums 2000