Author |
Topic  |
|
Inferno
Starting Member
2 Posts |
Posted - 26/04/2006 : 23:46:18
|
Potreboval bych poradit. Mam celkem dost neprijemny problem s lagy. Vzdy kdyz jdeme s guildou do BWL, tak se mi celkem dost drasticky zvysi ping na zhruba 20-30K (pro locka kastit Demon armor 30s neni buhvico), normalni ping mam zhruba 200 - 300. Pred instanci je vsechno v poradku a i ventrilo jede s pingem zhruba 150 - 200. Pri tech lagach je download wow zhruba 10-12Kb/s coz se mi zda celkem hodne, protoze to nemivam ani v Org pred AH za nejvetsiho provozu. Zkousel jsem vsechny mozny veci co by to mohly delat, od vypinani addonu zacinaje az po restarty pocitace i pripojeni konce. Pokud jste se s timto nekdo setkal prosim poradte jak s tim nalozit. zacinam z toho byt celkem hodne rozladenej, protoze se to neustale opakuje.
|
|
| |
Relative
New Member

179 Posts |
Posted - 26/04/2006 : 23:54:01
|
Asi ti nikdo neporadi, když neví co máš za komp a co za připojení... EDIT: pokud je to ping, asi to bude blby connect, kdyby to bylo kompem, asi by kleslo jen FPS, ale to by vlastně mělo klesnout i s blbym connectem... =teoreticky vzato, pokud nemáš ADSL, ničim jinym to asi moc nebude, dle mého názoru... |
Drak'thul-Shaman60-Relative<Czech Czechs of Czech Republic > Chromaggus-Shaman60-Relative Frostwhisper-Priest60-Anything |
Edited by - Relative on 26/04/2006 23:59:56 |
 |
|
Inferno
Starting Member
2 Posts |
Posted - 27/04/2006 : 00:08:09
|
quote: Originally posted by Relative
Asi ti nikdo neporadi, když neví co máš za komp a co za připojení... EDIT: pokud je to ping, asi to bude blby connect, kdyby to bylo kompem, asi by kleslo jen FPS, ale to by vlastně mělo klesnout i s blbym connectem... =teoreticky vzato, pokud nemáš ADSL, ničim jinym to asi moc nebude, dle mého názoru...
Hmm mas pravdu :P Pc: P4 3Ghz, 1,5Gb Ram, Ati 9600XT ADSL nemam hraju pres CDMA (kvuli praci). Pripojenim to pravdepodobne byt muze, ale zarazi me jedna vec, proc to dela jen v te jedne instanci. Venku pred instanci je pripojeni naprosto v poradku. FPS mi klesne umerne poctu hracu.... Takze netusim... |
 |
|
Speh
Junior Member

759 Posts |
Posted - 27/04/2006 : 02:36:58
|
Vzhledem k tomu, ze v bwl naprosto bezne lagujou vsem lidem prvni dva bosove, tak bych se tam nedivil vubec nicemu. |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
 |
|
Relative
New Member

179 Posts |
Posted - 27/04/2006 : 05:55:14
|
quote: Originally posted by Inferno
Hmm mas pravdu :P Pc: P4 3Ghz, 1,5Gb Ram, Ati 9600XT ADSL nemam hraju pres CDMA (kvuli praci). Pripojenim to pravdepodobne byt muze, ale zarazi me jedna vec, proc to dela jen v te jedne instanci. Venku pred instanci je pripojeni naprosto v poradku. FPS mi klesne umerne poctu hracu.... Takze netusim...
Njn, s CDMA mam velice blbe zkušenosti, s tim se fakt hrat moc neda, navic je to hrozne nespolehlive... |
Drak'thul-Shaman60-Relative<Czech Czechs of Czech Republic > Chromaggus-Shaman60-Relative Frostwhisper-Priest60-Anything |
Edited by - Relative on 27/04/2006 05:55:28 |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|