Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Zmeny na imperiu
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

charis
Junior Member

sweety

550 Posts

Posted - 25/04/2006 :  12:24:19  Show Profile  Send charis an ICQ Message Send charis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by B8M
Aki ja doufam ze driv.. co bych tu do 60 delal? sere mi to uz ted

a koho budu otravovat? :)

Mamma is playin'
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 25/04/2006 :  12:25:37  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
Hadanka:
..jako negr se narodil, negr zustane...myslim, ze se to neda lecit

kdo to jeeeeeeeee? ;))

AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired
VG:Willma - retired
EQII:Willma
Go to Top of Page

emilka
New Member

134 Posts

Posted - 25/04/2006 :  12:28:10  Show Profile  Send emilka an ICQ Message Send emilka a Private Message  Reply with Quote
takze ja ted vlastne muzu jit do haje, protoze tu vlastne vsechny otravuju, jelikoz se jim snazim vysvetlit, ze jsem chytrejsi nez oni?co to je za blbost?
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 25/04/2006 :  12:28:24  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wilda

Hadanka:

kdo to jeeeeeeeee? ;))

Jaj! Tezka hadanka...

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

charis
Junior Member

sweety

550 Posts

Posted - 25/04/2006 :  12:28:40  Show Profile  Send charis an ICQ Message Send charis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emilka
tak znova...opravdu si to o sobe nemyslim

tak ti zduraznim to , co ti rekl Bee ...
Opravdu, ale opravdu, svet se netoci jenom okolo tebe, tak nevztahuj kazdy slovo na sebe
ne kazdy pismenko, slovo, veta se te musi tykat

Mamma is playin'
Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 25/04/2006 :  12:28:49  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hadanka:

kdo to jeeeeeeeee? ;))

No nechci bejt vstahovacnej jako Ema ale asi to budu ja

88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama
Go to Top of Page

charis
Junior Member

sweety

550 Posts

Posted - 25/04/2006 :  12:30:10  Show Profile  Send charis an ICQ Message Send charis a Private Message  Reply with Quote
Bee, ty a negr? nerekla bych :)))

Mamma is playin'
Go to Top of Page

emilka
New Member

134 Posts

Posted - 25/04/2006 :  12:31:03  Show Profile  Send emilka an ICQ Message Send emilka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by charis

quote:
tak znova...opravdu si to o sobe nemyslim

tak ti zduraznim to , co ti rekl Bee ...
Opravdu, ale opravdu, svet se netoci jenom okolo tebe, tak nevztahuj kazdy slovo na sebe
ne kazdy pismenko, slovo, veta se te musi tykat

netoci? nejsem rozmazlena mala holka co si to mysli, aki, je mi lito
Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 25/04/2006 :  12:31:06  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bee, ty a negr? nerekla bych :)))

Dusi urcite

Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 25/04/2006 :  12:31:29  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by B8M

spatne :)

Mala napoveda: koukni se pod nickem kdo ma co napsano :)

Go to Top of Page

emilka
New Member

134 Posts

Posted - 25/04/2006 :  12:32:45  Show Profile  Send emilka an ICQ Message Send emilka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by B8M

ja nejsem vztahovacna sakra.. sam jsi o me rekl: " mala a blba"
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 25/04/2006 :  12:33:35  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Promin,ale ty nemas co rikat..blbej se narodil, blbej zustane...myslim, ze se to neda lecit

nahodou bylo obdobi kdy sem byl nejchytrejsi, takovy podobny jako mas ty vcil

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

emilka
New Member

134 Posts

Posted - 25/04/2006 :  12:33:42  Show Profile  Send emilka an ICQ Message Send emilka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by B8M

spatne :)

Mala napoveda: koukni se pod nickem kdo ma co napsano :)

ja vim! co za to dostanu?:P
Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 25/04/2006 :  12:34:54  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by B8M

zapomelas na dovetek a nase :o)

Go to Top of Page

charis
Junior Member

sweety

550 Posts

Posted - 25/04/2006 :  12:36:32  Show Profile  Send charis an ICQ Message Send charis a Private Message  Reply with Quote
quote:

ehm..jestli je ti 13, tak padej do skoly nebo tam nechodis?

Mamma is playin'
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 25/04/2006 :  12:37:23  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

noooo kdyby jsi byla plnoleta, tak ti Negra pucime ;) ale takhle nevim :)

Go to Top of Page

emilka
New Member

134 Posts

Posted - 25/04/2006 :  12:38:04  Show Profile  Send emilka an ICQ Message Send emilka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by B8M

quote:

zapomelas na dovetek a nase :o)

no dobre, takze: "mala, blba, ale nase"
Go to Top of Page

emilka
New Member

134 Posts

Posted - 25/04/2006 :  12:38:42  Show Profile  Send emilka an ICQ Message Send emilka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ne nechodim
Go to Top of Page

emilka
New Member

134 Posts

Posted - 25/04/2006 :  12:39:38  Show Profile  Send emilka an ICQ Message Send emilka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

noooo kdyby jsi byla plnoleta, tak ti Negra pucime ;) ale takhle nevim :)

chci lizatko!!!chci a chci a chci!!!

Go to Top of Page

charis
Junior Member

sweety

550 Posts

Posted - 25/04/2006 :  12:39:47  Show Profile  Send charis an ICQ Message Send charis a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

ne nechodim

tak td uz si necomyslim

Mamma is playin'
Go to Top of Page

B8M
Junior Member

719 Posts

Posted - 25/04/2006 :  12:40:50  Show Profile  Send B8M an ICQ Message Send B8M a Private Message  Reply with Quote
Kua zensky nechte se... Uz jste jak Toje s Petrhou milenci... A ja jdu neco delat.. Jedu do Chomutova kdo chce jet semnou?? Nehlaste se vsichni... tak se zatim mejte

Go to Top of Page

emilka
New Member

134 Posts

Posted - 25/04/2006 :  12:41:13  Show Profile  Send emilka an ICQ Message Send emilka a Private Message  Reply with Quote
quote:

tak td uz si necomyslim

uz jsem tam byla
Go to Top of Page

emilka
New Member

134 Posts

Posted - 25/04/2006 :  12:46:01  Show Profile  Send emilka an ICQ Message Send emilka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by B8M

Kua zensky nechte se... Uz jste jak Toje s Petrhou milenci... A ja jdu neco delat.. Jedu do Chomutova kdo chce jet semnou?? Nehlaste se vsichni... tak se zatim mejte

ja nic nedelam...jdu taky neco delat,ale nejedu do Chomutova takze se tam neuvidime...
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 25/04/2006 :  12:47:24  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by B8M

a vemes me na prochazku k ropovodu ?

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 25/04/2006 :  12:51:46  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
tj bordel naka lama tady nepovolila polly a me zrovna napad jeden taak hezkej

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 25/04/2006 :  14:38:29  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Nevidim nejmensi duvod, proc by nekdo nemohl moderovat diskusi ke hre, kreou uz nehraje. Nevim co si predstavujete pod moderovanim fora, ale _NENI_ to povinnost presvedcit ostatni, ze vas nazor na danou problematiku je jediny spravny (nejlepe za pouziti moderatorskych prav, ktera se k tomu zatracene hodi).
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 25/04/2006 :  15:01:15  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Jediny duvod, proc jsem chtel moderatorska prava (a je jedno, jestli AO nebo SWG) byl ten, ze jsem chtel nektere topicy udrzovat citelne. Ale jestli ma nekdo pocit, ze jsem nekdy smazal post s necim strasne dulezitym, nebo pri editovani prihlouplych quotu neco upravil, tak se omlouvam.

Rahman: Oni na to musi prijit sami, jsou to vesmes novacci do online komunity, takze je potreba jim dat par let, aby pochopili nektere principy a priority. Jen porad nechapu, proc si u Tibora neobjednali skrytou cast, kde si mohou delat sve veci bez kecani odpadliku. Navic by mohli zduraznit sve "postaveni"

Edit: pracuji na zlepseni psani, ale jsem liny

Edited by - Khaot on 25/04/2006 15:02:39
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 25/04/2006 :  15:13:43  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

Nevidim nejmensi duvod, proc by nekdo nemohl moderovat diskusi ke hre, kreou uz nehraje. Nevim co si predstavujete pod moderovanim fora, ale _NENI_ to povinnost presvedcit ostatni, ze vas nazor na danou problematiku je jediny spravny (nejlepe za pouziti moderatorskych prav, ktera se k tomu zatracene hodi).

No vidiš a já zas nevidim důvod proč by tím kdo moderuje měl bejt ausgerechnet člověk kterej už nehraje. Myslím, že aktivní hráč by měl mít k tématu asi větší vztah než člověk který si našel jinou zábavu, co ty na to? Ale jestli je Tvým parametrem volby moderátora míra grafomanství, nebo osobních ambicí, tak máš samozřejmě pravdu...

No a k druhý větě toho co píšeš lze říct jen to, že vzhledem k tomu, že to co píšeš právě všichni pochopili, tak došlo k výměně moderátorů, aby se ta situace napravila.

Jinak musim říct Bravo moderátorům, kteří zavedli tuto sekci a tudíž se od svinčíku oprostily ostatní sekce, který řeší, narozdíl od týhle, věci co mě zajímají. To je to co si představuju pod moderováním fóra!

P.S. Khaote jsem rád, že se o nás chceš postarat svou zkušenou rukou prakticky profesionála a znalce on-line komunity. Tvá blahosklonnost je nekonečná a až odkopu peřinku a mamka mě přebalí, přijdu ti poděkovat.

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Edited by - Philty on 25/04/2006 15:18:11
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 25/04/2006 :  15:32:50  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
dete do haje s moderatorama ja chcu poll jestli Je emilka alt sleglika ?

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 25/04/2006 :  15:36:12  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Philty

P.S. Khaote jsem rád, že se o nás chceš postarat svou zkušenou rukou prakticky profesionála a znalce on-line komunity. Tvá blahosklonnost je nekonečná a až odkopu peřinku a mamka mě přebalí, přijdu ti poděkovat.

Zkus mene basnit a misto toho zacni cist co je psano, nikoli co si myslis, ze je psano.
Go to Top of Page

emilka
New Member

134 Posts

Posted - 25/04/2006 :  15:41:12  Show Profile  Send emilka an ICQ Message Send emilka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 25/04/2006 :  15:47:41  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:

netlač do mojí dcery ještě není plnoletá :)

-
Go to Top of Page

emilka
New Member

134 Posts

Posted - 25/04/2006 :  15:52:34  Show Profile  Send emilka an ICQ Message Send emilka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sleglik

quote:

ftipny:P
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 25/04/2006 :  15:56:11  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jak by nekteri mohli potvrdit, to me nikdy nevadilo a na stary kolena s tim nezacnu
btw taky jak by ne kdyz je to tvuj alt a starej navic sotva par metru

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 25/04/2006 :  15:58:27  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot
Rahman: Oni na to musi prijit sami, jsou to vesmes novacci do online komunity, takze je potreba jim dat par let, aby pochopili nektere principy a priority. Jen porad nechapu, proc si u Tibora neobjednali skrytou cast, kde si mohou delat sve veci bez kecani odpadliku. Navic by mohli zduraznit sve "postaveni"

omg Khaote....

Go to Top of Page

emilka
New Member

134 Posts

Posted - 25/04/2006 :  16:03:44  Show Profile  Send emilka an ICQ Message Send emilka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

jak by nekteri mohli potvrdit, to me nikdy nevadilo a na stary kolena s tim nezacnu
btw taky jak by ne kdyz je to tvuj alt a starej navic sotva par metru

sakra ja jsem ziva!! z masa a kosti!!!nejsem jeho alt ani nikoho jineho
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 25/04/2006 :  16:08:57  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Khaot

omg Khaote....

uz tedka si myslim, ze postradame zkusene moderatory!

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 25/04/2006 :  16:31:12  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

dokaz to

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 25/04/2006 :  16:44:26  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote]Originally posted by Rahman
No vidiš a já zas nevidim důvod proč by tím kdo moderuje měl bejt ausgerechnet člověk kterej už nehraje. Myslím, že aktivní hráč by měl mít k tématu asi větší vztah než člověk který si našel jinou zábavu, co ty na to?

Ja na to, ze moderovani a vztah k tematu nemaji skoro nic spolecneho, ale to tu zda se spousta lidi neni schopna pochopit. Moderovani se tyka veci jako prehlednost fora, kulturnost diskuse. Naopak se netyka veci, jako je super zaniceny komentar ke kazde okamzite ingame situaci, svevolne mazani a lockovani postu lidem, kteri nahodou rikaji neco jineho nez ja, a podobne.

Moderator by pochopitelne mel cas od casu cist to co moderuje, ale na to opravdu nepotrebuje aktivne hrat.
Go to Top of Page

emilka
New Member

134 Posts

Posted - 25/04/2006 :  17:02:20  Show Profile  Send emilka an ICQ Message Send emilka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

dokaz to

prosim?
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 25/04/2006 :  17:07:12  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
prosim?

no dobrej zacatek ale jako dukaz samo o sobe nic moc

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

emilka
New Member

134 Posts

Posted - 25/04/2006 :  17:40:23  Show Profile  Send emilka an ICQ Message Send emilka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
prosim?

no dobrej zacatek ale jako dukaz samo o sobe nic moc

tak to reknu jinak: zblaznil ses?
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 25/04/2006 :  18:20:10  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

myslis nejak v posledni dobe nebo uz driv ?

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Philty
Average Member

Philty

1377 Posts

Posted - 25/04/2006 :  18:27:13  Show Profile  Send Philty an ICQ Message Send Philty a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

quote:

[quote]Originally posted by Rahman
No vidiš a já zas nevidim důvod proč by tím kdo moderuje měl bejt ausgerechnet člověk kterej už nehraje. Myslím, že aktivní hráč by měl mít k tématu asi větší vztah než člověk který si našel jinou zábavu, co ty na to?

Ja na to, ze moderovani a vztah k tematu nemaji skoro nic spolecneho, ale to tu zda se spousta lidi neni schopna pochopit. Moderovani se tyka veci jako prehlednost fora, kulturnost diskuse. Naopak se netyka veci, jako je super zaniceny komentar ke kazde okamzite ingame situaci, svevolne mazani a lockovani postu lidem, kteri nahodou rikaji neco jineho nez ja, a podobne.

Moderator by pochopitelne mel cas od casu cist to co moderuje, ale na to opravdu nepotrebuje aktivne hrat.

Rahmane, s tebou se narozdíl od Khaota a Perthy mám chuť o něčem bavit, neb tvoje příspěvky jsou vcelku inteligentní, takže na to co říkáš zareaguju. To co si popsal je 100% pravda a nemohu než souhlasit. To ale stále neřeší otázku, zda není lepší, aby moderoval člověk, který aktivně hraje. To je fórum především pro podporu aktivních hráčů a ne lidí který baví spamovat fóra všeho druhu svýma moudrama. Ten člověk co moderuje určitě bude svou práci dělat líp, když bude s hráči ingame v kontaktu a bude sledovat co se okolo AO děje. Je to jako když si sám natočíš pivo, prostě líp chutná, i když to určitě v hospodě zvládnou taky ...
Navíc si myslím, že člověk který přestane hrát AO a začne se zabývat něčím jiným, tak nutně musí na moderování fóra o AO začít kašlat. A pokud to neudělá, tak se pravděpodobně jedná o pěknýho grafomanskýho exota, jak pěkně vidíme na některých konkrétních případech (a tím nemyslím tebe).

Philty - main, engie
Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá)
Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem
Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..

Go to Top of Page

emilka
New Member

134 Posts

Posted - 25/04/2006 :  18:29:16  Show Profile  Send emilka an ICQ Message Send emilka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

myslis nejak v posledni dobe nebo uz driv ?

myslim prave pred asi hodinou nebo tak...nevim, proc ti mam sakra dokazovat, ze ziju...

Edited by - emilka on 25/04/2006 18:32:56
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 25/04/2006 :  18:35:26  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

myslim prave pred asi hodinou nebo tak...nevim, proc ti mam sakra dokazovat, ze ziju...

bo se se mnou chces hadat ze nejses slegluv alt

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 25/04/2006 :  18:39:15  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

reknu ti ve zkratce mylis se, a to je prave o tom az si projdes par onlinovek z nektere treba na rok odejdes zas se do ni vratis tak zjistis ze porad o ni proste vis vic nez ten co ji zrovna ctvrt nebo pul roku aktivne hraje

jsou hraci jako treba rahman khaot deimos a dalsi aockari kteri porad o aocku vi vic nez spousta tech aktivne hrajicich a mozna je to prave proto ze nehraji jen AO a tim padem maji nahled srovnani a odhad budouciho smerovani
(venoval jsem se pouze faktyicke strance vedeni o AO nikoli strance lidske a tedy tim kdo by mel nebo nemel neco moderovat)

Edit: sakra zapomel jsem ti oplatit hezkej primer, no tak k pivu patri sport a jsme cesi tak proc ne hokej
takovej Elias , hral hokej hral ho skvele pak ze znamyho duvodu nakej cas nehral a po navratu je stejne skvelej v te hre jako ti co ji hrali celou dobu dokonce v leccems lepsi tak jako predtim

Yours, Scissors.

Edited by - Pertha on 25/04/2006 19:28:58
Go to Top of Page

emilka
New Member

134 Posts

Posted - 25/04/2006 :  18:44:28  Show Profile  Send emilka an ICQ Message Send emilka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

bo se se mnou chces hadat ze nejses slegluv alt

ale ja se nechci hadat...ja nejsem jeho alt...uz se o tom vetsina presvedcovala tak se zeptej treba Beeho..ten me dokonce slysel:P..konec nehodlam to dal resit s nikym
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 25/04/2006 :  18:59:48  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
quote:
...

Pertha toho pořád ví víc o AO než ty :).

BTW mě vadilo jeho psaní o Tojem a zatím si pořád stojím, ale respektuju jeho know-how obecně. Ten spermon mi dokázal poradit takový věci, že bys čuměl :).

Emilko dej mu číslo na mobil a snad pochopí, že takový hlas opravdu nemám já :).

-
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 25/04/2006 :  19:22:48  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Emilko dej mu číslo na mobil a snad pochopí, že takový hlas opravdu nemám já :).

bys me musel dat cislo taky a este me pak presvedcit ze to neni jen naka mala holka odvedle cos ji ukecal za bonbon

Yours, Scissors.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,2 seconds. on eygor Snitz Forums 2000